Σελίδα 117 από 151 ΠρώτοΠρώτο ... 1767107112113114115116117118119120121122127 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.741 έως 1.755 από 2260

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙV

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος
    ΔΕΝ τους ψηφισα αλλα ελατε... πειτε το... δεν θα εχει πλακα να δουμε τι θα κανουν μεσα στη βουλη η Χ.Α ε?

"Μιλαει ο προεδρος μας τωρα! ΟΛΟΙ ΟΡΘΙΟΙ ΜΗ ΣΑΣ Γ@ΜΗΣΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ"

Ειδικά με την κάλυψη της βουλευτική ασυλίας θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές...
    Σκέψου μόνο την σκηνή όπου ένας από τους λεβέντες μέσα στην Βουλή αρχίζει στις φάπες τον Αβραμόπουλο σε απ ευθείας σύνδεση σε Εθνικό δίκτυο....Όνειρο...

ΔΕΝ τους ψηφισα αλλα
    (Μήτσο, άλλαξε άβαταρ προσωρινά γιατί καρφώνεσαι)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    (Μήτσο, άλλαξε άβαταρ προσωρινά γιατί καρφώνεσαι)
    μην γινεσαι μλκας! Φιλικα!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ναι, ναι επικεντρωθείτε όλοι στη Χρυσή Αυγή και όλα τ΄αλλα στα @@δια μας... οι άνθρωποι είναι αποδεδειγμένα ακραίοι εθνικιστές, ραστιστές, εν δυνάμει δολοφόνοι και νοσταλγοί της πιο μαύρης σελίδας στην ιστορία της ανθρωπότητας. Συμφωνώ 110% και δηλώνω απερίφραστα ότι τους σιχαίνομαι. Αλλά... όταν νομιμοποιούνταν ως κόμμα που είστασταν όλοι εσείς που κλαίγεστε τώρα; Τον ύπνο του διακαίου ε; Συγκέντρωσαν 7% και μπήκαν στη Βουλή μέσω μια δημοκρατικής διαδικασίας που ονομάζεται εκλογές... ως εκ τούτου δεν μπορεί κανένας να πει οτίδηποτε. Και για να λέμε τα σύκα - σύκα και τη σκάφη - σκάφη, όσο και αν ακούγεται οξύμωρο, ήταν εντελώς αντιδημοκρατικό και φασιστικό το να μην έχουν εκπροσώπους τους στα κανάλια εχθές, από τη στιγμή που μπήκαν στη Βουλή με τα μπούνια. Πόσο μάλλον δε όταν κάτι πικραμένοι του 1,3 και του 1,8 ήταν παρόντες και λαλίστατοι.

Για να μην πανικοβάλεστε βέβαια, το ποσοστό που συγκέντρωσαν ήταν απολύτως αναμενόμενο και δεδομένο από τη στιγμή που αυτές οι ακραίες "πολιτικές" εκφάνσεις ευδοκιμούν σε περιόδους όπως αυτή που διανύουμε. Ωστόσο αν στην χειρότερη περίοδο που έχει ζήσει η χώρα εδώ και 30+ χρόνια, με ανεργία και μεταναστευτικό να αποτελλούν δύο από τα κυριότερα προβλήματα, με ξοφλημένες τις δύο -πρώην- μεγάλες παρατάξεις και "θολό" τοπιό γενικότερα, η Χρυσή Αυγή συγκέντρωσε 7%, αυτό είναι ενθαρρυντικό γιατί το ποσοστό είναι μικρό!

Από την άλλη δείτε το προφίλ όσων τους ψήφισαν... είναι το 7% ναζί στην Ελλάδα και δεν το ξέραμε; Όχι κατά τη γνώμη μου και η ψήφος τους στη Χρυσή Αυγή ήταν μια άγαρμπη και μαλακισμένη ψήφος διαμαρτυρίας από ανθρώπους που είναι γενικά μαγκιά - κλανία και εξάτμιση και... τέσπα. Οι τύποι δεν θα φτουρήσουν ούτε 1 χρόνο μέσα στη Βουλή καθότι όταν θα αρχίσουν οι ναζιστικοί χαιρετισμοί και το ξύλο, όταν -στανταράκι- εκκλάβουν το 7% ώς την απόλυτη νομιμοποίηση για να κάνουν τις απίστευτες καφρίλες έξω, ο κόσμος θα ξενερώσει απίστευτα και θα πάρουν τα @@ τους πανηγυρικά. Σημεία των καιρών λοιπόν, διάττοντες αστέρες και τίποτα παραπάνω. Σε κάθε περίπτωση δεν είμαστε η Γερμανία του 30, ούτε οι εποχές είναι ίδες, ούτε και είμαστε Γερμανοί!

Προσωπικά θεωρώ απείρως πιο φασιστικό, αντιδημοκρατικό και επικίνδυνο το εκλογικό μας σύστημα, παρά την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή.

Ξαναγράφω ότι το εκλογικό αποτέλεσμα ήταν καλό όπως διαμορφώθηκε, κυρίως γιατί ένεκα των πασοστών και της ανάγκης σχηματισμού κυβέρνησης, θα πέσουν πολλές μάσκες απροκάλυπτα και απότομα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    +1000 σε όλα...

Κλαίγονται ξαφνικά όλοι λες και μέχρι τώρα είχαμε ένα ωραιότατο δημοκρατικό πολίτευμα που δούλευε ασταμάτητα υπέρ του πολίτη και ξαφνικά ήρθαν οι Χρυσαυγίτες να μας το μολύνουν...
    Αφού τους επέλεξαν κάποιοι καλώς κάναν και μπήκαν. Και ευτυχώς γιατί τώρα θα φανεί το ποιόν τους...Είπαμε...Τα ψέματα τελείωσαν και δεν υπάρχει μεγαλύτερο ξεβράκωμα από το να μετέχεις στην επόμενη βουλή...Και το ίδιο ισχύει και για κάποιους δήθεν Ελληνάρες ή τους μέχρι τώρα τσάμπα μάγκες.
    Βάλτε κράνος και δεθείτε καλά να το απολαύσετε. Τα ωραία τώρα αρχίζουν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Ναι, ναι επικεντρωθείτε όλοι στη Χρυσή Αυγή και όλα τ΄αλλα στα @@δια μας... οι άνθρωποι είναι αποδεδειγμένα ακραίοι εθνικιστές, ραστιστές, εν δυνάμει δολοφόνοι και νοσταλγοί της πιο μαύρης σελίδας στην ιστορία της ανθρωπότητας. Συμφωνώ 110% και δηλώνω απερίφραστα ότι τους σιχαίνομαι. Αλλά... όταν νομιμοποιούνταν ως κόμμα που είστασταν όλοι εσείς που κλαίγεστε τώρα; Τον ύπνο του διακαίου ε; Συγκέντρωσαν 7% και μπήκαν στη Βουλή μέσω μια δημοκρατικής διαδικασίας που ονομάζεται εκλογές... ως εκ τούτου δεν μπορεί κανένας να πει οτίδηποτε. Και για να λέμε τα σύκα - σύκα και τη σκάφη - σκάφη, όσο και αν ακούγεται οξύμωρο, ήταν εντελώς αντιδημοκρατικό και φασιστικό το να μην έχουν εκπροσώπους τους στα κανάλια εχθές, από τη στιγμή που μπήκαν στη Βουλή με τα μπούνια. Πόσο μάλλον δε όταν κάτι πικραμένοι του 1,3 και του 1,8 ήταν παρόντες και λαλίστατοι.

Για να μην πανικοβάλεστε βέβαια, το ποσοστό που συγκέντρωσαν ήταν απολύτως αναμενόμενο και δεδομένο από τη στιγμή που αυτές οι ακραίες "πολιτικές" εκφάνσεις ευδοκιμούν σε περιόδους όπως αυτή που διανύουμε. Ωστόσο αν στην χειρότερη περίοδο που έχει ζήσει η χώρα εδώ και 30+ χρόνια, με ανεργία και μεταναστευτικό να αποτελλούν δύο από τα κυριότερα προβλήματα, με ξοφλημένες τις δύο -πρώην- μεγάλες παρατάξεις και "θολό" τοπιό γενικότερα, η Χρυσή Αυγή συγκέντρωσε 7%, αυτό είναι ενθαρρυντικό γιατί το ποσοστό είναι μικρό!

Από την άλλη δείτε το προφίλ όσων τους ψήφισαν... είναι το 7% ναζί στην Ελλάδα και δεν το ξέραμε; Όχι κατά τη γνώμη μου και η ψήφος τους στη Χρυσή Αυγή ήταν μια άγαρμπη και μαλακισμένη ψήφος διαμαρτυρίας από ανθρώπους που είναι γενικά μαγκιά - κλανία και εξάτμιση και... τέσπα. Οι τύποι δεν θα φτουρήσουν ούτε 1 χρόνο μέσα στη Βουλή καθότι όταν θα αρχίσουν οι ναζιστικοί χαιρετισμοί και το ξύλο, όταν -στανταράκι- εκκλάβουν το 7% ώς την απόλυτη νομιμοποίηση για να κάνουν τις απίστευτες καφρίλες έξω, ο κόσμος θα ξενερώσει απίστευτα και θα πάρουν τα @@ τους πανηγυρικά. Σημεία των καιρών λοιπόν, διάττοντες αστέρες και τίποτα παραπάνω. Σε κάθε περίπτωση δεν είμαστε η Γερμανία του 30, ούτε οι εποχές είναι ίδες, ούτε και είμαστε Γερμανοί!

Προσωπικά θεωρώ απείρως πιο φασιστικό, αντιδημοκρατικό και επικίνδυνο το εκλογικό μας σύστημα, παρά την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή.

Ξαναγράφω ότι το εκλογικό αποτέλεσμα ήταν καλό όπως διαμορφώθηκε, κυρίως γιατί ένεκα των πασοστών και της ανάγκης σχηματισμού κυβέρνησης, θα πέσουν πολλές μάσκες απροκάλυπτα και απότομα.

διαφωνησε κανεις μαζι σου (και τα πηρες) ή σου εδωσα αφορμη εγω με το πιο πανω ποστ μου (και τα πηρες μαζι μουμηνερθωεκεικαισουκανωτημουρηκρεας, Ε?)

κουλ αγορι μου, κουλ!

Εγω απλως ειπα οτι θα την εχει την πλακα του η ολη φαση της Χ.Α στη βουλη και οχι, δεν ειναι ολο το 7% χρυσαυγιτες απο αποψη!

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Αν το δει κανείς αντικειμενικά θα καταλάβει ότι είναι λογικό ένα μέρος της δεξιάς να καταλήγει να ψηφίσει Χρυσά Αυγά όταν βλέπει τις τουρκικές φρεγάτες να κάνουν περατζάδες στο Σούνιο και το μεταναστευτικό να μη λύνεται. Ευθύνη έχει το γνωστό γαλαζοπράσινο δίπολο για αυτή την κατάντια!
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    διαφωνησε κανεις μαζι σου (και τα πηρες) ή σου εδωσα αφορμη εγω με το πιο πανω ποστ μου (και τα πηρες μαζι μουμηνερθωεκεικαισουκανωτημουρηκρεας, Ε?)

κουλ αγορι μου, κουλ!

Εγω απλως ειπα οτι θα την εχει την πλακα του η ολη φαση της Χ.Α στη βουλη και οχι, δεν ειναι ολο το 7% χρυσαυγιτες απο αποψη!
    Οχι ρε συ Μήτσο δεν τρέχει τίποτα, δημοκρατία έχουμε... απλά έχε υπόψιν σου ότι ξέρω που μένεις και ήδη δύο φουσκωτά παλικάρια 1.90 με σιδερολοστούς έρχονται απο εκεί...

Πέρα από την πλάκα απλά δεν αντέχω την απύθμενη μαλακία μας... το παίζουν όλοι τώρα τιμήτες και υπερασπιστές της δημοκρατίας, οι οποίοι τάχα μου προσβάλλονται από την παρουσιά της Χ.Α. στη Βουλή... οι περισσότεροι από αυτούς πέταγαν χαρατέτο όταν τόσος κόσμος έτρωγε χημικά στις διαδηλώσεις και είναι διαλλακτικοί (μη σου πω και ψηφοφόροι) με τους πραγματικούς φασίστες που ξέσκισαν το Σύνταγμα της χώρας εδώ και 2 χρόνια... ότι να ναι... η Χ.Α. παίζει το ρόλο του δέντρου! Δείτε το δάσος και μη μας το παίζετε τρυποκάρυδοι με εμμονές...

Για να μην πεταχτεί κανάς π@π@ρ@ς, ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ και χέστηκα για τη γνώμη σας.

μην γινεσαι μλκας! Φιλικα!

Εγώ; ΕΓΩ; ΕΓΩ;

Στο 7% να το πεις, εγώ πλάκα κάνω

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    ιστορικές στιγμές

επιτέλους δεν ασχολιόμαστε με ανθρώπους του τύπου:

"σταυρώστε με σταυρώστε με στα χέρια σας σηκώστε με ... "

+1000 Συμφωνώ, είναι από τα πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να άλλαξουν, απλή αναλογική όσο ποσοστό πήρες τόσο ποσοστό σου αναλογεί ΤΕΛΟΣ, bonus και Π@Π@ΡΙΕΣ κομένα

Όσο για την χρυσή αυγή θα ζήσουμε και με αυτούς και εφόσον τους ψήφισε μεγάλο μέρος των Ελλήνων, άσχετα γιατί, πρέπει να τους δεχτούμε όπως δεχόμαστε και τους υπόλοιπους.

Δεν επικεντρώνομαι σε αυτούς, από αυτές τις εκλογές για μένα προσωπικά τα θετικά μυνήματα είναι περισσότερα από τα αρνητικά. Αλλά όσο να ναι την δική μου μόνο γνώμη εκφράζω και κανενός άλλου και αισθάνομαι αηδία για την επιλογή αυτή των Ελλήνων, δεν θα μου πει κανένας πως θα διαμορφώσω την γνώμη μου, νιώθω θλίψη που μπήκαν στη βουλή οι πίθηκοι και θα το πω όσες φορές γουστάρω και σε όποιον αρέσει. Ουτε χαρταετό πέταγα και ήμουν και γω σε πάρα πολλές διαδηλώσεις, αλλά δεν έχει να κάνει με αυτό.
    Τελευταία τροποποίηση από CIRUS; 07/05/2012 στις 11:53.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Pilgrimage
    Υπάρχει και η άλλη πλευρά , τώρα που τους δίνουν σημασία και μπήκαν και στην βουλή, να φλωρέψουν για να μπορέσουν να παραμείνουν στην Βουλή. Οπότε ας ελπίσουμε ότι θα κόψουν της πολλές καφρίλες...

ΥΓ θέλω να βλέπω μιχαλολιάκο , κανέλλη και τσίπρα να πλακώνονται στην βουλή
    Get your motor running..

Για να μην πεταχτεί κανάς π@π@ρ@ς, ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ και χέστηκα για τη γνώμη σας.

...σύντροφε....

Τέλος πάντων, ανακατεύτηκε η τράπουλα και αυτό έχει σημασία.

Με όποιον μιλάω, σήμερα αισθάνεται ένα κλκ πιο καλά από προχθές.

Φως στην άκρη του τούνελ...

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    ...σύντροφε....

Τέλος πάντων, ανακατεύτηκε η τράπουλα και αυτό έχει σημασία.

Με όποιον μιλάω, σήμερα αισθάνεται ένα κλκ πιο καλά από προχθές.

Φως στην άκρη του τούνελ...
    Ε ?

Ποιο φως βλεπετε ??
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παιδιά θα έχουμε εξελίξεις που δεν τις περιμένουμε τις επόμενες μέρες.Γενικά τα πράγματα είναι πολύ ρευστά...

Από εκεί και πέρα,η αποχή είναι πάντα λευκό χαρτί να γράφει ο καθένας ό,τι τον βολεύει...Εκτός αυτού,όλοι ξέρουμε πόσο επίκαιροι είναι οι εκλογικοί κατάλογοι,πόσοι δεν μετέφεραν τα δικαιώματά τους από τα χωριά και βενζίνη/$$ γιοκ και πόσοι είναι πλέον μετανάστες...Συν φυσικά τους κλασσικούς <<δεν ψηφίζω>> που είναι καλό ποσοστό...

Όσο αφορά την ΧΑ θα πω ότι,δυστυχώς,η απουσία τους από τα ΜΜΕ και η απολιτίκ στάση πολλών οδήγησε σε αυτά τα αποτελέσματα....Δεν μπορώ να πιστέψω πως 335 άτομα στο Δήμο Διστόμου,635 στο Δ.Καλαβρύτων και 535 στο Δήμο που ανήκει το Κομμένο είναι νεοναζί.... Και στις άλλες περιοχές φυσικά αλλά ειδικά σε αυτές... http://www.enikos.gr/ekloges-2012/41...rysh_Aygh.html

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 09:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF