Άκουσα τώρα σε ιντερνετική εκπομπή πώς δεν έχουν φτιαχτεί / ανανεωθεί οι εκλογικοί κατάλογοι εδώ και καιρό και ως εκ τούτου γίνεται ποσοστοποιήση των αποτελεσμάτων βάση των εγεγγραμένων σε αυτά τα κιτάπια, εξ ου και το ποσοστό αποχής, το οποίο έτσι όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ, πάιζει να συμπεριλλαμβάνει θανόντες και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο... αν μη τι άλλο πολύ χόντρο και αρκούντως ύποπτο... για να μην παρεξηγηθώ αυτό το ανέφερε πολιτικός καλσμένος σε πάνελ, ως απάντηση σε ερώτηση για την αποχή.
Γουατ δε φακ ε;
Αν νομιζετε οτι η ΧΑ ειναι μια φουσκα που θα ξεφουσκωσει...πλανάστε οικτρα...
Ξερετε ποσοι Καρατζαφερικοι γυρισαν και ειπαν :
"Αμα ξεραμε οτι θα μεινει το ΛΑΟΣ εκτος βουλης....Μιχαλολιακο θα ψηφίζαμε"
Να ευχεστε να ΜΗΝ γινουν επαναληπτικες...
Και κατι χιουμοριστικο.
Channel 9.
Παπαργυροπουλος vs. unknown αριστερο.
-Μα ειμαστε σοβαροι ? Ο μπραβος του παραλιακου club της γλυφάδας βουλευτης ???
-Ναι ρε ,γιατι ? Μονο οι φλώροι της οξφόρδης θα μπαινουν στη βουλη ? Ενα παιδι δουλεμένο στη νυχτα δεν εχει δικαίωμα ???
(Αργύρης - Θεος)![]()
Σε πολλά σημεία θα με βρεις δίπλα σου να συμφωνώ μαζί σου, στην τελευταία γραμμή έχω τις ενστάσεις μου και τις αντιρρήσεις μου. Η Δημοκρατία δεν χρειάζεται ούτε περιχαράκωση (από ποιους και πως ????) ούτε προστασία. Αυτοπροστατεύεται έχω την αίσθηση, με τον ίδιο τρόπου που δημιουργείται. Όπου και όποτε άκουσα κάποιους να αυτοαναγορεύονται σε προστάτες της Δημοκρατίας, κουμπώθηκα φίλε μου.
Κατά τ' άλλα είπα, σε πολλά σημεία συμφωνώ μαζί σου!
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Εμάς η δικαστική αντιπρόσωπος πάντως,επειδή κάποιος τη ρώτησε,μας είπε ότι ανανεώθηκαν πέρυσι μετά τις τελευταίες εκλογές.
Κι όσο για κάποιον που ρώτησε σε προηγούμενο ποστ,εάν μπορεί να βρει πεθαμένο εγγεγραμμένο στους εκλογικούς καταλόγους,ένας ψηφοφόρος ρώτησε για τον πατέρα του και δεν τον βρήκαν.Οπότε θέλω να πιστεύω ότι ισχύει η ανανέωση.
Ξύπνα...φτάσαμε...!
τι έλεγε ο άνθρωπος και τον έκραζαν και οι πέτρες.... πολύ μπροστα
WHO RUNS THE SHOW