Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 24

Θέμα: Γνώμες για κινέζικα δισκόφρενα.

Γνώμες για κινέζικα δισκόφρενα.

Θελω να χτυπησω ενα ζευγαρακι εμ. δισκόφρενα και τα κινεζικα ειναι πραγματικα τρομερα σε τιμη και σε σχεδια. Το θεμα ειναι κατα ποσο αντεχουν και δεν στραβωνουν? Σιγουρα θα προτιμησω καποιο που ειναι 5 χιλ. πάχος ωστε να ειναι πιο στιβαρο. Οσοι τα εχετε δοκιμασει ή ξερετε φιλους που τα δοκιμασαν αν μπορειτε παρακαλω γραψτε τις εμπειριες σας. Θα βοηθουσε και απο ποιο ηλεκτρομαγαζο τα πηρανε μηπως καταληξουμε σε καποια συγκεκριμενη μαρκα.

Ευχαριστω.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos Προβολή μηνύματος
    Θελω να χτυπησω ενα ζευγαρακι εμ. δισκόφρενα και τα κινεζικα ειναι πραγματικα τρομερα σε τιμη και σε σχεδια. Το θεμα ειναι κατα ποσο αντεχουν και δεν στραβωνουν? Σιγουρα θα προτιμησω καποιο που ειναι 5 χιλ. πάχος ωστε να ειναι πιο στιβαρο. Οσοι τα εχετε δοκιμασει ή ξερετε φιλους που τα δοκιμασαν αν μπορειτε παρακαλω γραψτε τις εμπειριες σας. Θα βοηθουσε και απο ποιο ηλεκτρομαγαζο τα πηρανε μηπως καταληξουμε σε καποια συγκεκριμενη μαρκα.

Ευχαριστω.
    KAGIZUME? την πατησα εγω μια φορα, δεν την ξαναπαταω
    Accipere quam facere praestat injuriam

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Όσοι τα έχουν δοκιμάσει δεν είναι πια κοντά μας για να γράψουν τις εμπειρίες τους... Αν κατάλαβα καλά είναι κάποια άγνωστη μάρκα με ευφάνταστο κινέζικο όνομα;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SVX Προβολή μηνύματος
    KAGIZUME? την πατησα εγω μια φορα, δεν την ξαναπαταω
    Σου στραβωσαν? Ή ηρθανε στραβα?

Σου στραβωσαν? Ή ηρθανε στραβα?
    στραβη η μια απο τις 3.... τρεχα γυρευε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Όσοι τα έχουν δοκιμάσει δεν είναι πια κοντά μας για να γράψουν τις εμπειρίες τους... Αν κατάλαβα καλά είναι κάποια άγνωστη μάρκα με ευφάνταστο κινέζικο όνομα;
    Γενικα υπαρχουν πολλες μαρκες. Δεν εχω καποια συγκεκριμενη στο μυαλο μου αυτη τη στιγμη απλα κοιταω να μαθω τι παιζει.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SVX Προβολή μηνύματος
    στραβη η μια απο τις 3.... τρεχα γυρευε
    Στην αλλαξαν μετα? Απο οτι διαβασα στα ξενα φορουμ αν ειναι ερχονται καμμια φορα στραβες και στις αλλαζουν. Συνηθως δεν ειχανε αλλα προβληματα. Εσυ τι εκανες με τη δικια σου την αλλαξες? Τις δουλευεις ακομα?

Κοίτα, ζητάς γνώμη από κάποιον που έχει εμπειρία και σ΄αυτό δε μπορώ να σου απαντήσω. Φαντάζομαι όμως πως μιλάμε για ένα προϊόν με κράχτη μόνο την χαμηλή τιμή και τα "φοβερά" σχέδια που αναφέρεις και πέραν τούτου τίποτε άλλο. Επειδή όμως αυτό που θα χρειαστείς θα έιναι να σε σταματάνε με ασφάλεια και όχι να τραβάνε τα βλέμματα, στρέψε το βλέμμα σου αλλού και κοίτα για κάτι που είναι γνωστό και δοκιμασμένο, η φιλική μου συμβουλή

Στην αλλαξαν μετα? Απο οτι διαβασα στα ξενα φορουμ αν ειναι ερχονται καμμια φορα στραβες και στις αλλαζουν. Συνηθως δεν ειχανε αλλα προβληματα. Εσυ τι εκανες με τη δικια σου την αλλαξες? Τις δουλευεις ακομα?
    Το ότι καμιά φορά έρχονται στραβές πρέπει να σε προβληματίσει εξαρχής...Επίσης, το γεγονός ότι στις αλλάζουν άμα έρθουν στραβές δε σημαίνει και ότι έχουν φοβερό aftersales, απλά ότι τα παράγουν με τους τόνους...

Γνωστα και σωστα αυτα που λες. Απλα θελω να παρω γνωμες γιατι αρκετος κοσμος διαβασα εχει μεινει ικανοποιημενος και μου εχει κινησει τη περιεργεια!

πληρωνεις εσυ μεταφορικα 3 φορες για να στην αλλαξουν? (παραλαβη-επιστροφη-2η παραλαβη)

αυτο που λεμε το φτηνο βγαινει ακριβο

Στην επιστροφη δεν πρεπει να πληρωσεις παλι μονο η που στελνεις η που σου στελνουν.

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Η περιορισμένη εμπειρία μου με κινέζικης κατεργασίας μέταλλα (no-name) με κάνει να σου προτείνω να αποφύγεις την "ευκαιρία". Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις κινεζιές, αλλά μόνο εκεί που αν σε "πουλήσει" δεν υπάρχει η πιθανότητα να μην προλάβεις να γκρινιάξεις μετά. Είμαι συχνά τσίπης αλλά σε πράγματα όπως φρένα-τακάκια-ελαστικά και ό,τι άλλο παίζει καθοριστικό ρόλο για την ασφάλειά μου δεν ψάχνω το φθηνότερο.

Ειχα παρει μια απο ebay απο αμερικη. Μαρκα δεν εγραφε και η τιμή της ηταν τσαμπα.
    Ηταν ισια αλλα το φρενο δεν επιασε ποτε. Μετα απο 300χλμ αρχισε να μαδαει και η επιστροση της και πηρε δρομο.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    απλα οχι.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ζητουντε Γνωμες Για Xt600!!!!!
    από nickmonstro στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 07:55
  2. Γνωμες για το Suzukomania???
    από fallenheaven στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2010, 19:22
  3. γνώμες για αγορά Cbr 125 !!!
    από Eddiex στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2009, 14:06
  4. Γνώμες για Kymco Spike 125
    από pontiki στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2006, 12:32
  5. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2004, 21:47

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ