Τελικα η βολτα ποτε θα παιξει??? 19-20/05?? Θα παιξει σκηνη? Παιζει να σας βρω σας ακολουθησω το Σαββατο μονο ή να ερθω να σας βρω Κυριακη? Η διαδρομη ποια θα ειναι για το Σαββατο & ποια για την Κυριακη?
Εκεί που τελειώνει ο δρόμος αρχίζει η περιπέτεια....
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "
Κατοπιν λαικης απαιτησης η 2ημερη χωματινη "αποβαση" στην πελλοπονησο δεν θα γινει αυτο το ΣΚ αλλα...
Θα γινει το ΣΚ 19-20 Μαιου
Επαναλαμβανω για οσους θελουν να σκονιστουμε παρεα και αντιγραφοντας απο το πρωτο ποστ μου (γιατι βαριεμαι να τα ξαναγραφω οτι:
Οποιος θελει να ακολουθησει θα πρεπει να ξερει οτι το διημερο θα ειναι "σπαρτιατικο"! Που σημαινει οτι το ξεκινημα θα γινει καποια "βαρβαρη" ωρα (σκεφτειτε οτι 6:30 ειναι πλεον μερα!), ταβερνα δεν θα "παιξει" (οποτε θα φαμε οτι θα κουβαλαμε Κανα σαντουιτς, κονσερβες, λουκανικα αν καταφερουμε το βραδυ να αναψουμε φωτια, κλπ προχειρα εδεσματα) και ο υπνος θα γινει κατω απο τον (ελπιζω) εναστρο ουρανο (αρα οποιος γουσταρει ταλαιπωρια αφενως θα πρεπει να εχει σκηνη και υπνοσακο αφετερου δεν πρεπει να υποτιμα την πιθανοτητα να φαμε το κρυο της αρκουδας!)
Ακομα οι ενδιαφερομενοι θα πρεπει να λαβουν σοβαρα υπ' οψην τους τα εξης:
Α: Την διαδρομη που σκεφτομαι να ακολουθησουμε ΔΕΝ την εχω ξανακανει πλην ελαχιστων κομματιων
Βου: Δεν εχω χαρτες των βουνων που θα κινηθουμε και ελπιζω να πορευτουμε με GPS και τυπωμενους χαρτες της Αναβασης
Γαμα(τα): Το κυριοτερο ειναι οτι δεν φημιζομαι για την αισθηση του προσανατολισμου!
Τα ανωτερω αβουγαμα σε συνδοιασμο με το οτι φετος ειχαμε βαρυ χειμωνα σημαινει οτι μπορει να βρεθουμε προ εκπληξεων (κομμενοι δρομοι, κατολισθησεις, πεσμενα δεντρα κλπ) και ειτε να κανουμε κυκλους αναζητωντας ενναλακτικες διαδρομες ειτε να κινηθουμε μερικες φορες αναγκαστικα σε ασφαλτο Παντως η διαδρομη θα ειναι κυριως σε δασικους δρομους ωστε να μειωθουν οι πιθανοτητες απροοπτων
Περαν αυτων να πω και καποια αυτονοητα:
Οσοι ακολουθησουν θα πρεπει απαραιτητα να εχουν προστατευτικο εξοπλισμο και η μοτοσυκλετα τους να ειναι σε καλη λειτουργικη κατασταση Ακομα και με δεδομενο οτι θα ειμαστε πολλες ωρες στη σελα οδηγωντας και σε αγνωστο τεραιν καλο θα ειναι να εχουν μια καποια εμπειρια σε τετοιου ειδους εξορμησεις!
Η διαδρομη την 1η μερα:
http://maps.google.com/maps/ms?msid=...91f368b5&msa=0
Διανυκτερευση με σκηνες στην μονη Κοντοληνας κοντα στην Καστανιτσα
Η διαδρομη την 2η μερα:
http://maps.google.com/maps/ms?msid=...5eeed1c5&msa=0
Με μια μικρή επιφύλαξη, δηλώνω συμμετοχή, μόνο για Σάββατο όμως, καθώς Κυριακή παίζουν Βαφτίσια φίλου....
υπό παρακολούθηση λοιπόν![]()
αν μπορουν οι διαχειριστες να βαλουν την ημερομηνια της βολτας(ΣΚ 19-20 Μαιου)στον αρχικο τιτλο και στο πρωτο ποστ του konkost