ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ 3Μ (ΤΙΣ ΚΟΛΛΑΜΕ ΣΕ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ Κ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ) ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ?ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΛΛΑΝΕ Κ ΜΕΝΟΥΝ 'Η ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΒΓΑΖΟΥΜΕ<ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ>.![]()
ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ 3Μ (ΤΙΣ ΚΟΛΛΑΜΕ ΣΕ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ Κ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ) ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ?ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΛΛΑΝΕ Κ ΜΕΝΟΥΝ 'Η ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΒΓΑΖΟΥΜΕ<ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ>.![]()
εγω κολλησα μια αλλα μετα δεν μου αρεσε και την ξεκολλησα και την εβαλα αλλου χωρις κανενα προβλημα.
αλλα δεν νομιζω οτι ειναι να το κανεις και συνεχεια
OXI. ΤΗΝ ΚΟΛΑΣ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΧΝΑΣ
2€ η αμόλυβδη. Μάλιστα...
Καλησπέρα!
Έχω μερικές βάσεις που τις ξεκόλλησα απ'το μηχανάκι που πούλησα και τώρα θέλω να ξαναχρησιμοποιήσω.
Έχω αφαιρέσει την παλιά ταινία και πέρασα απ'την 3Μ στη Θεσσαλονίκη για να πάρω καινούργια.
158 ευρώ για μια κουλούρα ταινία διπλής όψεως!
Εντάξει είναι για πάρα πολλές βάσεις - χρήσεις, αλλά δεν παίρνω καλύτερα καινούργιες βάσεις;
Φθηνότερα θα μου βγει...
Ξέρει κανείς κάποια άλλη λύση;
Καμιά άλλη αξιόπιστη εταιρεία ή μαγαζί για να αγοράσω ισχυρή ταινία διπλής όψης;
Ευχαριστώ!
Ο γύρος του κόσμου με Vespa
αν πας στο πλαίσιο, έχει ταινία διπλής όψης της 3Μ και ποσότητα που μιά χαρά φτάνει για πολλές βάσεις.....
δεν θυμάμαι τιμή αλλά είναι μια χαρά λογικότατη (γύρω στα 10 €).....
Την έχεις τεστάρει;
Κρατάει, έτσι;
Η θα ψάχνουμε την κάμερα σε κανα χωράφι;
Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά
Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
Που όλο με κοιτά
Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
Που σκοτώνει για λεφτά
Που με σκοτώνει από αγάπη
Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
Πάρε με μαζί σου
Ναι και το κορδόνι για περισσότερη σιγουριά δεν είναι κακή ιδέα, αλλά μέχρι τώρα. πάνω από 25.000χλμ δεν με έχει προδώσει.
25 ευρώ 5 βάσεις είναι φωτιά! Μαζί με την κάμερα τις είχα πάρει 10 ευρώ (τις 5 βάσεις) αλλά απ'το θείο μου στο...Αμέρικα!
Με πρόχειρη αναζήτηση στο ebay βρήκα αυτές με 20$ 6 βάσεις με τα μεταφορικά.
Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση!
Θα περάσω να το τσεκάρω, ευχαριστώ!
Η ταινία 3μ στις gopro είναι η VHB (very high bond) δεν κάνουν για αυτή τη χρήση όλες οι 3Μ διπλής όψης.
Στέργιο, δες μήπως είναι καλύτεραα να αγοράσεις καινουργιες βάσεις, υπάρχει σετάκι της gopro με καμια 5-6 βάσεις.
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...