καλα ρε φιλε ολα αυτα απασχολουν ολο τον κοσμο.
στις ερωτησεις ολοι συμφωνουν
οι απαντησεις ειναι το θεμα
καλα ρε φιλε ολα αυτα απασχολουν ολο τον κοσμο.
στις ερωτησεις ολοι συμφωνουν
οι απαντησεις ειναι το θεμα
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
Δε βλέπω που μπορεί σε αυτό να διαφωνεί κάποιος, πόσο μάλλον εγώ. Η "ερμηνεία" των αποτελεσμάτων της κάλπης είναι το πιο αστείο
πανυγύρι που έχει στηθεί (και πάντα στήνεται) μετά τις εκλογές. Όπως και εγώ το άκουσα κάπου, η κάλπη δεν επέλεξε.
Η κάλπη επίσης απόρριψε.
Το 81% απέρριψε τη ΝΔ, το 83% το ΣΥΡΙΖΑ, το 87% το ΠΑΣΟΚ και τις πολιτικές τους αλλά και τα "προγράμματά" τους.
Η ερμηνεία που ασπάζομαι εγώ είναι μια. Η πλειοψηφία (καλώς ή κακώς) απέρριψε τη λιτότητα.
μία ακόμα ερμηνεία είναι οτι σε αυτές τις εκλογές με 35% αποχή, ο έλληνας είναι άξιος της μοίρας του.... δυστυχώς....
Και ομως υπαρχει!http://www.youtube.com/watch?v=YYlpYqfqmEU
![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Δύσκολο να είσαι πολίτης σε μια δημοκρατία,ειδικά σε περίοδο κρίσης....Έχεις δίκιο...
Αν είχαμε ένα βασιλιά,για παράδειγμα,δεν θα είχαμε να ασχοληθούμε με τέτοια πράγματα...Δεν θα είχε και ζωγραφισμένο στη μάπα του το συμφέρον,θα ήταν ο απόλυτος άρχων με το Θεϊκό Δικαίωμα,αν μεταφράζω καλά το Divine Right...
Ποιές ιδεολογίες,ποιά οικονομικά μοντέλα....Η υπέρτατη αλήθεια με έναν υπέρτατο αρχηγό....
ΣοφόΝ!!
Με αυτά που ακούω γενικά γύρω μου πάντως, καταλήω σε δύο συμπεράσματα:
1. Ο περισσότερος κόσμος είναι χέστης και παραπλανάται πολύ έυκολα
2. Το σύνδρο της Στοκχόλμης αποτελλεί πλεόν εθνική ψυχολογική πανδημία
(να το αλλάξεις γιατί σου κάνει μεγάλα αυτιά)
+ όσα θέλει στον ΣουΒουΞού. Στα παπάρια του του ψηφοφόρου της Χ.Α. ο Χίτλερ και επίσης του ψηφοφόρου του ΚΚΕ ο έτερος φασίστας Στάλιν. Τι θα τους ξημερώσει αύριο και με ποιο τρόπο θεωρούν πως θα βελτιωθεί η ζωή τους τους νοιάζει και μόνο.
Dura lex, sed lex.
Ακριβώς με αυτό το σκεπτικό πήγαν οι περισσότεροι και ψήφισαν Χρυσή Αυγή.
Άρα μήπως είναι λάθος και πολύ επιφανειακό το σκεπτικό αυτό;
Για να έχουμε τη ζωή που έχουμε συνηθίσει ακόμα και αν χρειαστεί να μην είμαστε δημοκράτες... ακόμα και αν χρειαστεί να λερώσουμε τα χέρια μας...
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"
λοιπον, εγω ξερω οταν εισαι κυνηγημενος απο υποχρεωσεις και λογαριασμους....οταν ψαχνεις το ψωμι και το τυρι, αφηνεις σε 2η μοιρα πολιτικη, κουλτουρα και θρησκεια....
οσο για τους Βασιλευσι, αν ρωτησεις εμενα ... η δουλεια δεν καταργηθηκε ποτε ...παλι λιγους με εξουσια και πλουτο βλεπω, πολλους με λιγα και αυλικους να παιρνουν πιπες για λιγα ψιχουλα... απλα τα "σκηνικα" γιναν πιο συγχρονα.........
Accipere quam facere praestat injuriam
Και έλεγα, δέ θ'αρχίσουν τις μαλακίες τους; Τρομολάγνοι όλου του κόσμου ενωθείτε!!!
http://www.forbes.com/sites/jamespou...war-in-greece/
ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!
Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη
http://www.wingsforlife.com
Tο πληρώσαμε το ομόλογο που έληγε και δεν είχε μπει στο PSI... με εισήγηση Παπαδήμου φυσικά, ο οποίος διακαιολογήθηκε λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι σε αντίθετη περίπτωση θα δίναμε την εικόνα της χρεοκοπημένης χώρας στην Ευρώπη...![]()
Να τον χαιρόμαστε τον τεχνοκράτη - γιουσουφάκι!
Εν τω μεταξύ το άλλο το ανδρείκελο, ο Παπούλιας, έκανε δύο σημαντικότατες παρεμβάσεις κατά τη διάρκεια των διαβουλέυσεων με τους πολιτικούς αρχηγούς... η πρώτη ήταν η παρουσιάση μιας ανεπίσημης επιστολής του τεχνοκράτη - γιουσουφάκι, το περιεχόμεν της οποίας ήταν ότι τα χρήματα τελειώνουν και η δεύτερη το να επισημάνει στους πολιτικούς αρχηγούς ότι ο Προβόπουλος τον ενημ'ερωσε ότι οι τράπεζες δυσκολεύονται...![]()
Το άλλο εννούσα με το finder θυμωμένο. Αυτό είναι το τελευταίο μου κόλλημα
http://www.youtube.com/watch?v=VC5DEXCxfSE
Χρεωκοπημένη χώρα; Πότε;
Α γειά σου....
Από την άλλη ο άνθρωπος είναι πολιτικό ζώο,όταν ψάχνει το ψωμί και το τυρί,ειδικά σε μια δημοκρατία,έχει λόγο...Ακούει προτάσεις,ακούει λύσεις,άλλα του λέει ο δεξιός,άλλα ο αριστερός,άλλα ο δεν ξέρω τι...
Το όλοι ίδιοι είναι βολεύει...Το δεν υπάρχουν ιδεολογίες,κλπ,ακόμα πιο πολύ....