Η μηχανουλα ειναι πολυ αξιοπιστη.
Ενα σετ ελατηρια πιστονιου θα το χρειαστει αν δεν εχει αλλαξει ηδη.
ΠΟΤΕ μην βαλεις λαδι αυτοκινητου σε αυτην την μοτο.....απλα θα παρεις το κιβωτιο στο χερι.
Μαλλον ο φιλος σου ή εχει αλλου ειδους μοτο με κιβωτιο που θελει βαλβολινη, ή ειναι σουπερ-ανοητος.
Τετρακύλινδρο έχει. Πάντως πάντα έβαζε και βάζει αυτοκινήτου. Μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα και με πολλά χλμ. και ταξιδάκια.
Μόλις άλλαξα λάδια 15-50 selenia 4T και φίλτρο λαδιού. Πήρα 2 λίτρα αλλά δεν έφτασαν και είναι στο min. 2,1 παίρνει αλλά απ' ότι είδα θέλει παραπάνω 200-300 γραμμάρια. Το φίλτρο αέρα είναι κάτω από τη σέλα αλλά μου φάνηκε ψιλομπέρδεμα και το άφησα για άλλη φορά. Γιατί ρε παιδιά δεν εμφανίζεται στο προφίλ μου η φώτο που έχω βάλει (άσχετο)??
Καλορίζικο, καλοτάξιδο κ πάντα όρθια! Πολύ όμορφο κ βολικό μηχανάκι ... Είμαι σε παρόμοια φάση (πήρα ένα Funduro πριν 3 βδομάδες περίπου !!![]()
Αυτό είναι... 99 είναι αν κ νομίζω ότι έχει την ημερομηνία εισαγωγής κ όχι την κανονική στην άδεια....
1200 το πήρα... κ έχει 37000χμ. στο κοντέρ αλλά κ αυτό για γυρισμένο το κόβω...
λειτουργικά ως τώρα φαίνεται άψογο πάντως... βολικό μηχανάκι για πόλη κ κάνα ταξιδάκι ....![]()
ζελατίνα θέλω να βάλω τώρα γιατί αυτή στην εθνική κουράζει αρκετά ... καμιά πρόταση ?
Είναι πριν του '96. Με αυτά τα φλας που είναι κολλημένα στο φέρινγκ το έβγαζε μέχρι το '96. Καλορίζικο πάντως και καλοτάξιδο. Μια χαρά φαίνεται. Το κοντέρ μηδενίζη στα 100000 χλμ. 15 περίπου χρονών μηχανάκι και 37000 χλμ. μου φαίνεται λίγο δύσκολο. 137000 χλμ. μπορεί. Αυτό βέβαια δεν παίζει καμμιά σημασία αν δουλέυει καλά ο κινητήρας και είναι καλοσυντηρημένος. Εγώ το πήρα εις γνώση μου με 94000 χλμ. γιατί το μοτεράκι του είναι αγκάθα
![]()
Αν του βγάλεις τους καθρέφτες και του βάλεις μια πιο ψιλή ζελατίνα, αγριεύει λίγο και είναι και πιο όμορφο. Γνώμη μου.
Κ χωρις καθρέφτες πως θα κυκλοφορώ ? θα σκοτωθώ στην πόλη :P ...
Εχώ πάντως το αντίθετο. Με καθρέφτες κοντεύω να σκοτωθώ γιατί τους κοιτάω και μπερδεύω το μπροστά με το πίσω καμμιά φορά!!! Από πιτσιρικάς σε ότι μηχανάκι και να είχα τους πετούσα στα σκουπίδια και μάλλον από 'κει μου έχει μείνει το κουσούρι![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2