εγω πηγα με τον πατερα μου πριν 15 μερες στο ΚΕΠ να του μεταβιβασω το ενα απο τα δυο αμαξια που εχω στο ονομα μου!
μας ειπαν θα εχουμε τη νεα αδεια σε 15 με 20 μερες, και τελικα μας πηραν τηλ την 4η μερα οτι ειμαστε ετοιμοι!
επισης η αδεια που μας δωσαν ειναι το κανονικοτατο πρασινο χαρτακι!!!
εγω που λεω να αλλαξω την πινακιδα ταψι με κανονικο μεγεθος παλι 30 ευρω θα πληρωσω?
Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές
τωρα που το λες χτες πρεπει να την εχασα...![]()
Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές
Λεπόν. Για τη πινακίδα έκανα τη διαδικασία μέσω ΚΕΠ, και ΔΥΟ μήνες μετά ακόμη δεν την έχω πάρει.
Όσο για το σήμα, χεχε, πάω να το πάρω, ετοιμάζομαι να κάνω την αίτηση και μου το σκάει :
"30 γιούρος παρακαλώ"
"Πόσο; Μα απώλεια δηλώνω, το σήμα κάνει 55, θα δώσω 30 για 5 μήνες; Στο αυτοκίνητο που κάνει 5 επειδή είναι υβριδικό, άν το χάσω πόσο πληρώνω;"
"Εφόσον έχετε απαλλαγή, 5 πληρώνετε. Αλλά για κάθε άλλη περίπτωση πληρώνετε το φθηνότερο που είναι 30."
"Ευχαριστώ, δε θα πάρω, θα κυκλοφορώ με την απόδειξη."
Δε παίζονται όμως, δε παίζονται...![]()
ΝΤΗ ΜΠΗΡΑ!!!!!!!
Και πήρα και τη νέα άδεια κυκλοφορίας.
ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ ΧΑΡΤΙ φρέσκο φρέσκο παρακαλώ.
Με τις υγείες μου.
Εγκυκλοπαιδικα να πω πως, για να σου βγαλουνε κανουρια αδεια ( απωλεια, αλλαγη χρωματος, κλπ ) κανουνε 3 εργασιμες, και τωρα πια στην δινουνε στο κλασσικα πρασινο-ανακυκλωσιμο.
Παιδια καλησπερα και χρονια πολλα...η πινακιδα μου φθαρει και δεν εχω τη δυνατοτητα να τρεχω στο υπουργειο.Οταν παω και κανω τη διαδικασια στο κεπ μου δινουν καποιο χαρτι σε περιπτωση που με σταματησει η αστυνομια?
Δεν μπορεις να πας στα κεπ πλεον. Μονο στο υπουργειο.