Τρελη πατεντα!!!! Και η ποιοτητα ληψης ικανοποιητικη!
η υπογραφη εινια για να μου υπενθυμιζω οτι παντα μπορει να γινει η στραβη, την εχω απο τοτε που μπηκα και δε σκεφτομαι να την αλλαξω ..
στο δια ταυτα, νομιζω πως με αυτη την πατεντα εχω την καλυτερη σχεση αποδοσης/τιμης. Σιγουρα κι εγω θα ηθελα μια go pro που να τραβαει 1080 σε 60 fps ομως η τιμη ειναι πολυ υψηλη δεδομενης της ποιοτητας της. Με την καμερα μπρελοκ τα μειονεκτηματα ειανι οτι δε φτανει 1080 αλλα 720 , και πως η ποιοτητα ειναι απλα αποδεκτη για 720p . Τα πλεονεκτηματα ομως εινια πολλα. Για 50-60€ που κοστιζει το εγχειρημα νομιζω αξιζει να το δοκιμασετε πριν παρετε μια go pro των 300€
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
@dizman: η κάμερα που προτείνεις μπορεί να γράφει όσο είναι συνδεδεμένη σε παροχή ρεύματος (USB); Η MD80 που προτείνει ο odt ΔΕΝ το κάνει και με τη μπαταρία ψιλοκλασμένη δεν τραβάω πάνω από δεκάλεπτο.
@odt: το θέμα με την ημερομηνία πώς το έλυσες;
Δεν εχω καταφερει να τη φορτιζω και να τραβαω παραλληλα. Μαλλον οταν συνδεεται το usb μπαινει σε mass storage mode. Ισως κανω κατι λαθος.
Εχει ομως καλη αυτονομια εγγραφης, καπου 30-40 λεπτα. Φυσικα αν εισαι της πατεντας μπορεις να της περασεις μπαταρια 1500mah (η ενσωματωμενη ειναι 400) με αστειο κοστος (5€ απο ebay) αλλα δεν το χρειαστηκα ποτε να σου πω την αληθεια
Την ημερομηνια την αλλαζεις μεσα απο ενα αρχειο που αποθηκευεις σε wordpad με την προσφατη ημερομηνια ή χωρις καθολου εαν θες ψαξε το youtube υπαρχουν βιντεο σχετικα![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
To εχω κανει και εχει δουλευψει για αυτο στο ειπα
http://www.youtube.com/watch?v=xDAuyDOGqDw
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Αν είναι έτσι μπορείτε να αγοράσετε αυτά τα spy glasses με την ενσωματομένη κάμερα, που γράφουν 720p
και να τα φοράτε μόνο όταν θέτε να γράψετε. Ούτε πρόβλημα με το αέρα θα έχετε ακόμα και σε γυμνή μοτό.
Και είναι αληθινό point of view.
Είναι μια εταιρεία που λέγεται liquid image. Αυτή πριν κατι χρόνια είχε βγάλει κάτι μάσκες θαλάσσης/καταδυτικές
με ενσωματομένη κάμερα. Έβγαζαν πολύ καλής ποιότητας βίντεο και σε HD. Απ'οτι φαίνεται τώρα, έφτιαξε με την
ίδια πατέντα goggles για enduro. Οπότε όσοι φοράνε τέτοιες μάσκες ας το έχουν κι αυτό κατά νου.
Ποιότητα εδώ http://www.youtube.com/watch?v=4POblwZgouo (σαν να παίζεις videogame φαίνεται)