Σελίδα 11 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 163 από 163

Θέμα: Ζηταω λιγο την προσοχη σας παλι αν και...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Με έχει φάει η δουλειά χάνω όλα τα ωραία.
    Και βέβαια δεν διάβασα το σύνολο των απόψεων αλλά κόλησα σε μερικά ψιλοφασιστικά που περάσανε σα διακήρυξη θέσεων του νέου forum.
    Ελπίζω πραγματικά να μην ισχύουν γιατί είναι κρίμα στο χώρο των 2τ που εννοείτε οτι οι άνθρωποι έχουν κίνητρο να σκευτουν.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Με έχει φάει η δουλειά χάνω όλα τα ωραία.
    Και βέβαια δεν διάβασα το σύνολο των απόψεων αλλά κόλησα σε μερικά ψιλοφασιστικά που περάσανε σα διακήρυξη θέσεων του νέου forum.
    Ελπίζω πραγματικά να μην ισχύουν γιατί είναι κρίμα στο χώρο των 2τ που εννοείτε οτι οι άνθρωποι έχουν κίνητρο να σκευτουν.
    δεν ξέρω σε ποιον αναφέρεσαι αλλά άλλο σκέφτομαι κι άλλο γράφω ότι μου περάσει από το μυαλό...

Και για να μην ξεχνιόμαστε....

moto.gr εδώ - όχι ο κύκλος της χαμένης νιότης.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Γεια χαρά σε όλους, μια και έτυχε να είμαι κι εγώ από αυτούς τους χάλιες, ανεγκέφαλους, γκομενολιγούρηδες, κόπανους, φασιστάκια, μαλάκες (όλα αυτά ειπώθηκαν μέσα σε αυτό το thread χωρίς καμία αντίδραση από κανέναν admin/mod) θα ήθελα να απαντήσω σχετικά. Εκφράζω μόνο τον εαυτό μου καθώς δεν έχει γίνει καμία συνεννόηση με κανένα από τα παιδιά που έφτιαξαν το "άλλο" (φτου κακά) φόρουμ.

Δεν ξέρω ακριβώς να σας πω πως δημιουργήθηκε "το κακό το φόρουμ", αν δεν κάνω λάθος έγινε από τον Merlin απλά για να έχουμε έναν χώρο ορισμένοι γνωστοί και φίλοι να τα λέμε και να κανονίζουμε τις βόλτες μας. Γιατί δεν το κάναμε αυτό στο moto.gr? Το κάναμε για πολύ καιρό μέχρι που νιώσαμε ότι για μια πολύ μικρή μερίδα των χρηστών "δεν κάναμε", δεν μας γουστάρανε ρε παιδάκι μου και άρχισαν να το βγάζουν με κάθε ευκαιρία, απρόκλητα και με χυδαίο πολλές φορές τρόπο. Προσωπικά είχα διαμαρτυρηθεί για το θέμα σε υπεύθυνους του moto.gr. το αποτέλεσμα ήταν να σβηστούν ορισμένα ποστ και μετά ξανά από την αρχή η ίδια ιστορία σε άλλα thread. Έτσι λοιπόν μόλις μου είπε ο ΦΙΛΟΣ, ξαναλέω ΦΙΛΟΣ (όχι κανένας άσχετος δλδ που μου έστειλε ξαφνικά πμ), Γιώργος ότι έφτιαξαν ένα forum πάνω σε έναν server ενός φίλου (που φυσικά έχει την υποδομή του Google και σηκώνει εκατομμύρια επισκέψεις ανα δευτερόλεπτο) χάρηκα πολύ που θα μπορούσαμε να έχουμε έναν χώρο να τα λέμε χωρίς να μας χαλάει τα ποστ κανείς και όπου τέλος πάντων θα είμαστε σε γενικές γραμμές άνθρωποι με τις ίδιες αυτοκαταστροφικές και ηλίθιες ιδέες και απόψεις. Από τότε γράφω και ανταλλάσω απόψεις "στο κακό το φόρουμ" και μπορώ να πω ότι περνάω μια χαρά. Φυσικά επισκέπτομαι και το moto.gr. Αλλά δεν γράφω σχεδόν ποτέ πλέον. Για κάποιους καλύτερα έτσι, εξάλλου είναι φανερό πόσο άχρηστα και ανούσια ποστ είχα κάνει.

Το "κακό το φόρουμ" έγινε εντελώς απρογραμμάτιστα και ερασιτεχνικά, ξαφνικά βρεθήκαμε να έχουμε κάποιες εκατοντάδες μηνύματα την μέρα και αυτό ήταν κάτι που δεν περιμέναμε. Αυτά τα εκατοντάδες μηνύματα ήταν από 30-50 χρήστες αρχικά, πράγμα που δείχνει την όρεξη μας και τον ενθουσιασμό μας. Αυτά τα πολλά μηνύματα (που φαίνονται αστεία για φόρουμ με μια ελάχιστη έστω τεχνική υποδομή) μας δημιούργησαν πρόβλημα, ήδη από την πρώτη βδομάδα είχαμε πρόβλημα με το bandwidth (ο server προδιαγραφών Google βλέπετε....). Όλα αυτά με ενημέρωση μόνο των φίλων. Σκεφτείτε μόνοι σας τι θα γινόταν αν γινόταν ανοιχτή ανακοίνωση σε όλους για το νέο φόρουμ. Συνέχεια 404 θα είχαμε (page not found), ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.......... Κρίνετε λοιπόν μόνοι σας αν είναι φτηνή δικαιολογία ότι το forum είναι σε demo λειτουργία ή ότι υπάρχει θέμα μυστικοπάθειας και ύπουλων κινήσεων.

"Το κακό το φόρουμ" προχώρησε καλά, το κλίμα είναι φιλικό και οικογενειακό, μας αρέσει (με το ηλίθιο και χαζό μυαλό μας) και είπαμε να το συνεχίσουμε και να του επιτρέψουμε να μεγαλώσει. Έτσι ήδη έχει αγοραστεί χώρος και πιστεύω θα μπορεί να γίνει public σύντομα. Μόλις γίνει και αυτό θα μπορείτε όλοι να μπείτε και να δείτε τι γράφουν οι χάλιες, ανεγκέφαλοι, γκομενολιγούρηδες, κόπανοι, φασιστάκια, μαλάκες κτλ που είναι εκεί μέσα.

Σχετικά με τον αριθμό των πμ, αναφέρθηκε ένας αριθμός 150 και επίσης υπονοήθηκε ότι έγινε μαζική αποστολή, προς το παρόν μετρήσαμε 7-8 πμ που έχουν στείλει τα παιδιά (εγώ κανένα).

Over and out… Δεν θα ήθελα να επανέλθω στο θέμα, δεν νομίζω να υπάρχει και τίποτα άλλο, καλά να είμαστε όλοι.........

Αυτό εννοώ ρε sniper σου φαίνεται καλο? η λίγο φασιστικό?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Το πρόβλημα είναι ότι πολύ στο ίντερνετ το έχουμε ρίξει και ξεχάσαμε να συναναστρεφόμαστε...

Μία συνάντηση και όλα λύθηκαν και καλά περάσαμε...
    Θάνος..

.
    [color=dark-blue]Τελικά δεν υπαρχει θεμα, ουτε και υπηρξε.....

Χαιρομαι που συζητησαμε ολοι μαζι τους προβληματισμους μας απο κοντά και ανταλλαξαμε αποψεις.

Η απαντηση του Σταθη και των υπολοιπων συναδέλφων, με καλυπτει πλήρως και δεν εχω κατι να προσθεσω.....
    [/color]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της manos426f
    Τελος καλο,ολα καλα λοιπον ε...?
    Ωρα να φευγει αυτο το thread απο τη μεση μαλλον....
    Ballywood - Αίθουσα ψυχαγωγίας στη Νέα Χαλκηδόνα με Billiards, Ping Pong, Darts, Wooden Table Football και Nova

Παλαιό μέλος Το avatar του/της NikosRR
    +1

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αν και το θεμα εχει "τελειωσει" ...

Μιας και μπηκα στον κοπο και το διαβασα ...

Να πω τα εξης:

Για την Χριστινα και για οσους ακομα ΔΕΝ καταλαβαν το αρχικο υφος του Σταθη ...

Ειναι σαν καποιος να πηγαινει σε επαγγελματικο δειπνο μιας εταιρειας και μοιραζει καρτες της δικης του εταιρειας ...
    Απλα ...
    ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ !!!

Γι' αυτους που αισθανθηκαν φιμωμενοι εδω μεσα ...

Μιας και το Μοτο "μεγαλωσε" και "δουλευει" πια σαν μπουσουλας για ΠΟΛΛΟΥΣ νεωτερους και απειρους οδηγους ...
    Θα πρεπει να το σεβαστουμε και να τους δειχνουμε τον ΣΩΣΤΟ δρομο του Μοτοσυκλετισμου!
    Ειναι αποδεκτα λοιπον τα "ξυσιματα" στην πιστα, αλλα ΔΕΝ μπορουμε να τους ωθουμε να τα κανουν στον δρομο!
    Αυτη ειναι η διαφορα κι οποιος θελει ας (προσπαθησει) να την καταλαβει ...

Για τους "Σχισθεντες" ...

Δεν θα επεκταθω, αν κι εχω προσωπικη αποψη για τους περισσοτερους ...
    Παντως, με ελαχιστες εξαιρεσεις, ειναι καλα παιδια, αλλα παρασυρονται ευκολα, και δη απο ανθρωπους που εχουν "ιστορια" στα υπογεια παιχνιδια στον χωρο των μηχανο-σελιδων ...

Ευχομαι παρ' ολα αυτα, καλη επιτυχια στην νεα σας προσπαθεια!
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k

Ευχαριστούμε για τις ευχές όλων σας.

Ευχομαι να ειμαστε ολοι αγαπημενοι και να μπορουμε να επικοινωνουμε οπως καναμε μεχρι τωρα - καλό θα ειναι καποια θεματα να τα συζηταμε απο κοντά εφόσον πιστευω οτι η επικοινωνια πισω απο ενα πληκτρολογιο, δημιουργει ευκολα παρεξηγησεις και δυστυχώς πολλες φορές λανθασμένη αποψη για τον συνομιλητη μας.

Μετα απο την συναντηση μας με τους Σταθη, Θανο και Νίκο κατάλαβα ποσο σημασια εχει η προσωπικη επαφή εφοσον η καλή εικόνα που ειχα για τα παιδιά έγινε ακομη καλύτερη....

Αν και το θεμα εχει "τελειωσει" ...

Μιας και μπηκα στον κοπο και το διαβασα ...

Να πω τα εξης:

Ειναι σαν καποιος να πηγαινει σε επαγγελματικο δειπνο μιας εταιρειας και μοιραζει καρτες της δικης του εταιρειας ...
    Απλα ...
    ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ !!!

Γι' αυτους που αισθανθηκαν φιμωμενοι εδω μεσα ...

Μιας και το Μοτο "μεγαλωσε" και "δουλευει" πια σαν μπουσουλας για ΠΟΛΛΟΥΣ νεωτερους και απειρους οδηγους ...
    Θα πρεπει να το σεβαστουμε και να τους δειχνουμε τον ΣΩΣΤΟ δρομο του Μοτοσυκλετισμου!
    Ειναι αποδεκτα λοιπον τα "ξυσιματα" στην πιστα, αλλα ΔΕΝ μπορουμε να τους ωθουμε να τα κανουν στον δρομο!
    Αυτη ειναι η διαφορα κι οποιος θελει ας (προσπαθησει) να την καταλαβει ...

Για τους "Σχισθεντες" ...

Δεν θα επεκταθω, αν κι εχω προσωπικη αποψη για τους περισσοτερους ...
    Παντως, με ελαχιστες εξαιρεσεις, ειναι καλα παιδια, αλλα παρασυρονται ευκολα, και δη απο ανθρωπους που εχουν "ιστορια" στα υπογεια παιχνιδια στον χωρο των μηχανο-σελιδων ...

Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοιο κόλλημα με την αντίθετη άποψη της Χριστίνας.... να ξαναπώ ότι δεν γνωρίζω κανέναν προσωπικά! ούτε τον Hornet.. ούτε τα παιδιά που κάνανε το άλλο φόρουμ.. ΚΑΝΕΝΑ!!!

....έαν έχουμε να κάνουμε με εταιρια έχουμε να κάνουμε με οικονομικό κέρδος.. άτοπο παράδειγμα.. είπαμε δεν μιλάμε για χρήματα αλλά για κύρος... εκτός αν το moto.gr και το άλλο φόρουμ είναι εταιρίες και έχουν οποιοδήποτε άλλο κέρδος αλλά από όσο ξέρω κάτι τέτοιο δεν ισχύει....

είπα ότι τα pm τα θεωρώ τρόπο επικοινωνίας και εφόσον δεν υπάρχει όρος για το τι μπορώ να επικοινωνίσω στα υπόλοιπα μέλη μεταφέρω όποια πληροφορία θέλω/με εξυπηρετεί....

η ενστασή μου εξ αρχής ήταν ότι το moto.gr moderation team "θηχτηκε" άνευ λόγου κατ΄εμέ... και εφόσον γνωρίζουν τα παιδιά του άλλου φόρουμ ας κάνανε την συνάντηση εξ αρχής.. Πέραν του ότι δεν καταλαβαίνω τον λόγο που τα πήραν όσοι τα πήραν από το moto.gr, δεν κατάλαβα ποτέ την σκοπιμότητα του αρχικού ποστ και μάλιστα με τρόπο όχι πλήρως ξεκάθαρο.... πίστευα και πιστεύω ότι ήταν μία μη ψύχραιμη κίνηση και αυτό αποδεικνύεται από το ότι τα βρήκαν όταν μίλησαν ψύχραιμα και απο κοντά.... και αν το κάνανε εξ αρχης αυτο δεν θα υπήρχε καν αυτό το ποστ και δεν θα τα έπαιρνε κανείς κρανίο...

Τεσπά το μόνο που θέλω να πω είναι ότι δικαιουμε να έχω δική μου άποψη νομίζω.... ακόμα και όταν αυτή δεν είναι σύμφωνη με τους άλλούς.. ακόμα και όταν χαρακτηρίζεται flat/κοντρολαρισμενη/παπαρια/υπερβολικη/ακραια!!! δεν με απασχολεί να πεισθώ αν είναι δεοντολογικό ή όχι δεν με απασχολεί να πείσω κανέναν να έχει ίδια άποψη με την δική μου... γιατί πολύ απλά βλέπουμε με διαφορετικό τρόπο τα πράγματα και δεν είμαι συναισθηματικά δεμένη με κανένα φόρουμ αλλά μόνο με λιγοστά άτομα που μου κάνουν για παρέα... και που πάλι με αυτά τα άτομα μπορεί να έχω αντίθετη γνώμη παρόλο που τους θεωρώ φίλους μου.... και αυτό είναι σίγουρα θεμιτό και δεοντολογικό....

αυτά.. σορρυ βρε crs-k αλλά δεν ξέρω πόσο πιο πολύ αναλυτική μπορώ να γίνω για αυτό το θέμα... ανέφερα ακόμα και τον τρόπο που το βλέπω.. δεν μπορώ να κάνω τίποτα παραπάνω.... άλλο είναι το να μην συμφωνείς και ο καθένας έχει την δική του άποψη και άλλο αφορίζω και έχω εγώ δίκιο για όλους.. κράτα το κάθε "δικιο" σε τέτοια υποκειμενικά θέματα για πάρτη σου και πες απλά "οκ καταλαβαινω τι λες αλλά δεν συμφωνω!", just simple (and flat) as that!
    "I'm a classy honey kissy huggy lovey dovey ghetto princess"

Απλα ...
    ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ !!!

Θα ήταν έτσι ΑΝ τα δύο φόρουμ είχαν στόχο το κέρδος, αν π.χ. η συμμετοχή είχε ως προϋπόθεση μια μηνιαία συνδρομή. Αφού χρήματα δεν παίζουν, η παρομοίωσή σου δεν είναι απόλυτα επιτυχημένη. Βέβαια θέμα δεοντολογίας συνεχίζει να υπάρχει, απλά όχι τόσο μείζον όσο θα ήταν με δύο κερδοσκοπικές εταιρίες όπως στο σενάριό σου.

to paradigma tha eprepe na ginri os ejis...

exoume to party tou moto.gr opou exei mazeutei kosmos.

alla epidei paizei skiladika o dJ, kapoioi apofasizoun na jekinisoun ena neo party pou na paizei entexno/piotiko...

alla gia na vroun komso gia to parti tous apofasizoun na pane sto party tou moto.gr kai na proskalesoun kosmo pou pisteuoun oti tous aresei to endexno...

den exei adiko o hornet lipon na ta psiloparei otan emathe gia autin tin kinisi...

to thema einai oti den tha eprepe na to kanei toso megalo thema (giati mia anakinosi apo ton arxi-admin einai thema) kai na sinenoithei me tous allous gia to ti paizei telika...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Λοιπόν το θέμα είναι ότι το θέμα έχει λήξει.
    Θάνος..

Σελίδα 11 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011

Παρόμοια θέματα

1. Την προσοχή σας παρακαλώ!!
    από costas81 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2007, 17:28
  2. Παρακαλω την Προσοχη σας,διαβαστε.
    από gcrook στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2006, 17:04
  3. Λιγο την προσοχη σας για την εκδρομη!!!
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2005, 15:39
  4. λίγο την προσοχή σας... !!
    από ducatian στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 19/07/2004, 11:08

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας