Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 37

Θέμα: Σκούτερ...αξιόπιστα ή όχι;

Νέο μέλος Το avatar του/της AggelosD.

Σκούτερ...αξιόπιστα ή όχι;

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη! Είμαι σχετικά καινούργιος στον χώρο της μηχανής εφόσον οδηγώ μόνο 4 χρόνια...Εχω ενα παπάκι Lifan 110(μοιάζει πολύ με το yamaha Z 125)...το εχω 4 χρόνια και πιστεύω πως είναι καιρός να ανέβω με μικρά βήματα και σταθέρα στα κυβικά...θέλω να αγοράσω σκούτερ...Ξεκούραστα πάνω απ'ολα και δεν καινε και πολυ...250 κυβικά ή 300 ειναι αρκετά προς το παρόν πιστεύω...Αυτο που θέλω όμως να μάθω είναι αν τα σκούτερ είναι αξιόπιστα,συγκεκριμένα το Kymco Xciting 250,αλλα και γενικά...Εχω ρωτήσει πολλους και ο ενας μου λέει είναι αξιόπιστα ο αλλός οχι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    η αξιοπιστια γενικα ειναι θεμα κατασκευαστη και οχι τυπου μοτοσυκλετας
    τα σκουτερ εχουν δυο κακα:
    1.χρειαζονται τακτικη συντηρηση-αλλαγη στα μερη της μεταδοσης (ιμαντες, μπιλιες κλπ) με σχετικα υψηλο κοστος
    2.εχουν πολλα πλαστικα που σε περιπτωση πτωσης ανεβαζουν το κοστος επισκευης

Στα παραπανω "κακά" που σωστά αναφέρει ο συνφορουμίτης, πρόσθεσε τις μικρές ρόδες που συνεχίζουν να έχουν πολλά από τα σκούτερ της αγοράς, σύν το γεγονός ότι η συμπεριφορά τους σε ταχύτητες εκτός ορίων πόλης είναι ιδιαίτερα προβληματική (πχ. φρένα, κράτημα και άλλα σημαντικά θέματα ασφάλειας).. Εγώ έχω μοτοσυκλέτα (για εμένα και την ζούρλια μου) και σκούτερ (σαν εργαλείο) υπάρχει το εξής θέμα... το ένα δεν αντικαθιστά το άλλο σχεδόν πουθενά.. Από εκεί και πέρα το πόσο αξιόπιστο είναι το κάθε σκούτερ είναι σχετικό δεδομένου ότι ο κανόνας ότι πληρώνεις παίρνεις δυστηχώς στα σκούτερ λίγο πολύ ισχύει.. για το Sym 300 GTS έχω ακούσει καλά λόγια (και το θεωρώ value4money) αν και από πολλούς αμφισβητείται η ποιότητά του παρά το γεγονός ότι είναι μοσχοπουλημένο. Τα Kymco έχω την εντύπωση ότι είναι λίγο υπερτιμημένα.

Το χρειάζομαι πιο πολυ για μεσα στην πολη αλλα και για καποιες φορες που ισως βγω σε καβαλας,αττικη οδο και τα λοιπα...Πιο πολυ για μεσα στην πολη κυριως...θελω πολυ να παρω ενα tdm 900 αλλα λογο ηλικιας δεν με καλυπτει το διπλωμα (ειμαι ακομα 19) και επισης το βασικοτερο ειναι οτι δεν υπαρχουν τα καταρεμενα λεφτα

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AggelosD. Προβολή μηνύματος
    Το χρειάζομαι πιο πολυ για μεσα στην πολη αλλα και για καποιες φορες που ισως βγω σε καβαλας,αττικη οδο και τα λοιπα...Πιο πολυ για μεσα στην πολη κυριως...θελω πολυ να παρω ενα tdm 900 αλλα λογο ηλικιας δεν με καλυπτει το διπλωμα (ειμαι ακομα 19) και επισης το βασικοτερο ειναι οτι δεν υπαρχουν τα καταρεμενα λεφτα
    Δες και το SH300 της Honda που έχει και 16αρι τροχό και είναι ότι πρέπει για λακούβες. Μόνο που δεν ξέρω κατά πόσο οι χώροι του για έξτρα κράνος ή ότι άλλο θα σε καλύψουν. Όσο για το TDM είσαι πίσω φίλε !! Tiger 1050 είναι πλέον ο αντικαταστάτης του.
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Το κοιταξα αλλα δεν με τρελαινει...ΓΙατο nexus το 250 τι εχεις να πεις?Οσο αφορα χωρους,μονο ενα κρανακι αν χωραει εμενα μου αρκει!Απο οταν οδηγησα μηχανακι ειπα θα παρω ενα τετοιο και θα το παρω ο κοσμος να χαλασει...μεχρι να μαζεψω τα λεφτα θα εχουν βγει μηχανες 6 και 7 καλυτερες απο το tdm αλλα ειναι αλλο αυτο

OXI !
    Έτσι ξερά. Το πιο ποιοτικό σκούτερ δε συγκρίνεται με μια καλούτσικη μοτό σε αξιοπιστία και στη δυσκολία συντήρησης και επισκευής. Το γεγονός και μόνο ότι τα πάντα είναι κρυμένα....
    Ένα πλύσιμο του έριξα και δεν έπαιρνε μπροστά μέχρι να στεγνώσει. Πού να βρώ το μπουζί. Έπρεπε να λύσω το μισό μηχανάκι με κίνδυνο να σπάσω κάποια πλαστικά, αφού δεν ξέρω πώς κουμπώνουν και πάω ψάχνοντας.Ένα σκούτερ στα 50.000 χλμ καταρρέει και έχει φάει πολλά €.
    Ένα transalp, hornet,varadero, cb500 κλπ κάνει 100.000 χλμ χωρίς να πάει ούτε για ρύθμιση βαλβίδων (λάδια, φίλτρα, τακάκια , μπουζί μόνος σου και τελείωσες ). Το δικό μου Kymco κάθε 2.000 χλμ θέλει μικρό ή μεγάλο σέρβις , εναλλάξ (25-55ευρώ) και δεν αξίζει να το κάνεις μόνος σου, γιατί θα σου πάρει τριπλάσιο χρόνο με κίνδυνο να κάνεις και ζημιά.

Με μία λέξη:

ΟΧΙ
    Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..

Με μια φράση :

Σε λάθος φόρουμ ρωτάς.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Με μια φράση :

Σε λάθος φόρουμ ρωτάς.
    +1

ωπα ρε μαγκες....τι οχι και ξερος λετε?

επειδη ο ενας δεν ξερει πως ξεκουμπωνουν τα πλαστικα και μπορει να τα σπασει φταιει το σκουτερ και ο αλλος επειδη ενω του λεει το μανουαλι να το παει για αλλαγη ιμαντα στα 10000 (οι αριθμοι ειναι στα κουτουρου) και δεν το πηγε,φταιει το σκουτερ?

ε μη τρελαθουμε κιολας.υπαρχουν σκουτερ αξιοπιστα και σκουτερ αναξιοπιστα οπως και μηχανες αξιοπιστες και αναξιοπιστες.ημαρτον με τις παρολες...!!ολη η ευρωπη εχει σκουτερ κι εμεις εδω τα βγαζουμε ετσι απλα αναξιοπιστα???πατε καλα?
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    +1

ωπα ρε μαγκες....τι οχι και ξερος λετε?

επειδη ο ενας δεν ξερει πως ξεκουμπωνουν τα πλαστικα και μπορει να τα σπασει φταιει το σκουτερ και ο αλλος επειδη ενω του λεει το μανουαλι να το παει για αλλαγη ιμαντα στα 10000 (οι αριθμοι ειναι στα κουτουρου) και δεν το πηγε,φταιει το σκουτερ?

ε μη τρελαθουμε κιολας.υπαρχουν σκουτερ αξιοπιστα και σκουτερ αναξιοπιστα οπως και μηχανες αξιοπιστες και αναξιοπιστες.ημαρτον με τις παρολες...!!ολη η ευρωπη εχει σκουτερ κι εμεις εδω τα βγαζουμε ετσι απλα αναξιοπιστα???πατε καλα?
    Και βρε ματάκια μου, γιατί κουτάρεις εμένα τον άμοιρο; Ο μόνος με σκούτερ είμαι βρε!!!!!!!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Και βρε ματάκια μου, γιατί κουτάρεις εμένα τον άμοιρο; Ο μόνος με σκούτερ είμαι βρε!!!!!!!
    συμφωνησα μαζι σου στο ''σε λαθος φορουμ ρωτας'' δεδομενων των απαντησεων.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    συμφωνησα μαζι σου στο ''σε λαθος φορουμ ρωτας'' δεδομενων των απαντησεων.
    Αχα! Σόρυ

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AggelosD. Προβολή μηνύματος
    Το κοιταξα αλλα δεν με τρελαινει...ΓΙατο nexus το 250 τι εχεις να πεις?Οσο αφορα χωρους,μονο ενα κρανακι αν χωραει εμενα μου αρκει!Απο οταν οδηγησα μηχανακι ειπα θα παρω ενα τετοιο και θα το παρω ο κοσμος να χαλασει...μεχρι να μαζεψω τα λεφτα θα εχουν βγει μηχανες 6 και 7 καλυτερες απο το tdm αλλα ειναι αλλο αυτο
    Nexus?? Μόνο πουλ-μουρ κατ εμέ wanna be cafe-racer?? . Άσε που θα κολλάς στην κίνηση με τον όγκο που έχουν τέτοιου τύπου σκούτερ. Καλύτερα SH ποιο συμμαζεμένο και ευέλικτο μου φαίνεται
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Yamaha Xmax 250.Μην κολλας στους τροχους(15-14)εχει πολυ καλη συμπεριφορα (καλυτερη απο το αδερφακι του το Xcity με 16-15)για την κατηγορια του.Σερβις καθε 3000χιλ.(οταν αναψει η ενδειξη)και ιμαντας καθε 25000χιλ. αν δεν κανω λαθος!Μου εβγαλε ρουλεμαν λαιμου στα 3000χιλ.περιπου και αντικατασταθηκε στα πλαισια της εγγυησης.
    Μπορει να σου φανει ογκωδες αλλα σε ξεγελα,χωραει παντου.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2015, 15:16
  2. Μεγάλο Ταξίδι (Όχι το κακό): HELP!
    από jtoros στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2004, 10:03
  3. Ακυρωση Η ΟΧι ;;
    από jimbar στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2004, 13:04
  4. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2004, 19:23
  5. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ 4 ευρο ΣΟΥΒΛΑΚΙ !!!!!!!!!!!!!
    από dariosk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 09/11/2003, 17:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF