Σελίδα 3 από 133 ΠρώτοΠρώτο 123456781353103 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 1985

Θέμα: Νεοφιλελευθεροι VS Αριστεροι

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    ερώτηση προς απάντηση.....

είναι οι εποχές τέτοιες που να μας επιτρέπουν να ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ με όπλο μας την ελπίδα? γιατί από εμπειρία μηδέν εις το πηλίκον.....

μήπως κάτι τέτοιο θα είναι καταστροφικό?
    Έχεις δίκιο. Αντιπρότεινε.

(και για να μην φαίνεται ότι σε αποφεύγω)

Μια επιχειρηματική τακτική να έχεις υπόψιν σου, όταν τα πράγματα δε βαίνουν καλώς, είναι η απομάκρυνση όλων των στελεχών
    από τις θέσεις τους και η αντικατάστασή τους με εντελώς νέους. Ας είναι εντελώς άπειροι, το αποτέλεσμα είναι συνολικά
    θετικό.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Έχεις δίκιο. Αντιπρότεινε.
    είσαι προβοκατοράκος σε έχω καταλάβει....

να ακούσω απόψεις στο ερώτημα που εγώ δεν έχω βρει απάντηση θέλω....

είναι οι εποχές τέτοιες που να μας επιτρέπουν να ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ με όπλο μας την ελπίδα? γιατί από εμπειρία μηδέν εις το πηλίκον.....

Αν μπορείς να απαντήσεις και στην ερώτηση του αν συνεχίσουμε με την υπάρχουσα πολιτική, με την αντίστοιχη "εμπειρία" , δεν θα είναι καταστροφικό...
    Εκτός και αν θεωρείς ότι καταστροφικό σημαίνει μόνο να μη βγούμε από το Ευρώ.

είσαι προβοκατοράκος σε έχω καταλάβει....

να ακούσω απόψεις στο ερώτημα που εγώ δεν έχω βρει απάντηση θέλω....
    Το μη χείρον βέλτιστον.

Επειδή στο διάστημα αυτό μέχρι και λίγο μετά τις εκλογές θα γίνουν πράματα και θάματα, μόνο σε ένα σημείο
    δε θα ανεχθώ κολοτούμπα του νιάτου.
    Περί αλλαγής του εκλογικού νόμου. Μη και δεν το παλέψει και το "αφήσει" να ξεχαστεί.
    Σε όλα τα άλλα, νεράκι στο κρασί, αναμονή και

Αν ακόμα το ζητούμενο είναι η κυβερνητική εμπειρία τότε πρέπει να επαναφέρουμε το δικομματισμό,μόνο αυτοί κυβέρνησαν.Μην χάσουμε και τον Πάγκαλο...

Αλλά,άντε σου λέω και τους βγάλαμε...Και πάνε στην Ευρώπη να διαπραγματευτούν,όπως λένε..Τι θα τους πουν..Έχουν δεσμευτεί εγγράφως και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ ότι θα πάρουν 11 δις νέα μέτρα τον Ιούνιο και ότι θα μαζέψουν 50 δις μέχρι το 2015...Έχουν υπογράψει την πλήρη διάλυση της ελληνικής κοινωνίας...Η Μέρκελ στο συρτάρι της έχει τη λίστα του Χριστοφοράκου με το πόσα έπερνε το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ και βάζω στοίχημα πως έχει και άλλα από business με εξοπλισμούς,ΟΤΕ κλπ κλπ...

Εκτός από την ευρωπαϊκή διαπλοκή τους ελέγχει απόλυτα και η εγχώρια...Άμα ανοίξουν συρτάρια ο Μπόμπολας,ο Κόκκαλης,ο Αλαφούζος και λοιποί θα κλάψουν μανούλες...Δεν είναι τυχαίο πως όλοι,με αιχμή τα ΜΜΕ που ελέγχουν,την πέφτουν στο ΣΥΡΙΖΑ αφού αν δεν ψαρώσει ο κόσμος θα χαθεί για αυτούς η μπάλα και το γήπεδο...Από τους πολιτικούς τους υφιστάμενους δεν μπορεί να πει κανένας τίποτα εκτός από το να κραυγάζουν και να απειλούν για χρεοκοπία και έξοδο από το ευρώ,ακόμα και αν αυτό είναι πυροβολισμός στα πόδια τους και κοντεύει να προκαλέσει bankrun...Αυτό δηλαδή που λένε ότι θα προκαλέσει ο ΣΥΡΙΖΑ αν βγει κυβέρνηση...

@ νικος αμπελ....
    συμφωνώ στα περί αντικατάστασης αλλά είμαι της εντύπωσης οτι σε αυτές τις περιπτώσεις, η αύρα και η περιρέουσα ατμόσφαιρα είναι θετική.... όταν αρχίσει η δουλειά και τα δύσκολα μάλλον στα ίδια μένουμε

@ελεσαν....
    η έννοια του "καταστροφικού" κατ εμέ ισοδυναμεί με την εξής απλή λέξη "απομόνωση"....
    τωρα αν αυτό σημαίνει και εξοδο από το ευρώ, είναι ήσσονος σημασίας πιστεύω....
    προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το νόμισμα.... να μην με έχουν για τον π@τσο με νοιάζει (με ότι αυτό συνεπάγεται)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mats8282 Προβολή μηνύματος
    ...
    συμφωνώ αλλά πιστεύεις οτι θα πάει ο Τσίπρας (ο κάθε Τσίπρας για να μην παρεξηγούμαι) στην Μέρκελ και θα της πει "Δεν ξέρω τι κάνανε οι άλλοι, εγώ σε γράφω στα π@π@ρι@ μου και πολύ σου είναι. Επιπλέον δώσε μου τις πολεμικές αποζημιώσεις γιατί έχω τον Γλέζο στην πόρτα με την τσ@πού έξω και σε περιμένει"....

υγ.... η ελαφρότητα του κειμένου είναι για να χαλαρώνουμε την κουβέντα.... ας βλέπουμε την ουσία έτσι?

@ νικος αμπελ....
    συμφωνώ στα περί αντικατάστασης αλλά είμαι της εντύπωσης οτι σε αυτές τις περιπτώσεις, η αύρα και η περιρέουσα ατμόσφαιρα είναι θετική.... όταν αρχίσει η δουλειά και τα δύσκολα μάλλον στα ίδια μένουμε

@ελεσαν....
    η έννοια του "καταστροφικού" κατ εμέ ισοδυναμεί με την εξής απλή λέξη "απομόνωση"....
    προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το νόμισμα.... να μην με έχουν για τον π@τσο με νοιάζει (με ότι αυτό συνεπάγεται)
    Όταν πέφτεις στο γκρεμό, αν δεις μια ρίζα να εξέχει από το χώμα θα την αρπάξεις μπας και γλυτώσεις ή επιβραδύνεις τη
    πτώση σου ή θα εξετάσεις αν είναι καλά ριζωμένη και σταθερή;

συμφωνώ αλλά πιστεύεις οτι θα πάει ο Τσίπρας (ο κάθε Τσίπρας για να μην παρεξηγούμαι) στην Μέρκελ και θα της πει "Δεν ξέρω τι κάνανε οι άλλοι, εγώ σε γράφω στα π@π@ρι@ μου και πολύ σου είναι. Επιπλέον δώσε μου τις πολεμικές αποζημιώσεις γιατί έχω τον Γλέζο στην πόρτα με την τσ@πού έξω και σε περιμένει"....

υγ.... η ελαφρότητα του κειμένου είναι για να χαλαρώνουμε την κουβέντα.... ας βλέπουμε την ουσία έτσι?
    Τι έχει να χάσει;

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	TheGuardian.jpg 
Προβολές:	272 
Μέγεθος:	55,6 KB 
ID:	258058

Το πρώτο υπέρ που έχει ο κάθε Τσίπρας είναι ότι δεν είναι στα payroll...Το δεύτερο είναι πως προτείνει κάτι διαφορετικό...

Το τρίτο είναι το παραπάνω που γράφει η Guardian...

Το τέταρτο πως δεν υπάρχει τρόπος να μας βγάλουν έξω...

Το πέμπτο πως αν αποτύχει τότε δεν χρειάζεται να πάρει δεκάδες δις μέτρα,απλά να ισοσκελίσει τον προϋπολογισμό,δηλαδή 2-4 δις....

Για τον Τσίπρα δεν ξέρεις. Για τους άλλους όμως είσαι σίγουρος τι θα κάνουν. Τι επιλέγεις;

non serviam Το avatar του/της kachius
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    OXI Λοιπόν.

ΟΧΙ σε ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΛΑΟΣ γιατί υπογράψανε τα μνημόνια Νο 1, 2 κλπ και μας οδηγούν στη καταστροφή

ΟΧΙ σε ΚΚΕ γιατί είναι αναχρονιστικό και λέει όχι σε όλα

ΟΧΙ σε ΣΥΡΙΖΑ γιατί πετάνε κοτσάνες

ΟΧΙ στα δορυφορικά κόμματα διότι θα συμμαχήσουν με τα αρχικά

ΟΧΙ στα μικρά κόμματα που μπαίνουν ή δε μπαίνουν οριακά στη βουλή, γιατί στη 2η περίπτωση
    ενισχύουμε το 1ο κόμμα

ΟΧΙ σε άκυρα, λευκά, αποχή για τον παραπάνω λόγο

OXI Ξέχασα κάτι;
    Καλύτερα έτσι
    Ξέρω από βέσπα!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    Στο κάτω-κάτω και από τους προκατόχους του κανένας δεν ήταν απολύτως έτοιμος για να κυβερνήσει μέχρι να το κάνει. Το μόνο που κάναν καλύτερα ήταν ότι είχαν την εμπειρία να παρουσιάζουν προεκλογικά μια καλύτερη βιτρίνα προγράμματος το οποίο γράφαν στα παλιότερα των υποδημάτων τους την επόμενη ημέρα.

οι άλλοι όπως αποδείχτηκε ήταν και είναι ανίκανοι αν όχι επικίνδυνοι να μας ξανακυβερνήσουν....

διαλύσαν τα πάντα ΕΚΤΟΣ απο τα δικά τους.
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mats8282 Προβολή μηνύματος
    Το κακό με τα κωλοκάναλα και τις φυλλάδες είναι πως χρησιμοποιούν μια φράση/πρόταση,την βάζουν στο οικονομικό πλαίσιο και το τι ισχύει τώρα και την παρουσιάζουν για καταστροφή...800εκ λένε φύγαν αυτές τις μέρες από τις τράπεζες και φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ..ΠΑΝΙΚΟΣ..Για τα 75+ δις που έφυγαν τα 2 αυτά χρόνια ποιός μ@λ@κ@ς φταίει;;Θα σας πάρουν τις καταθέσεις,θα σας πάρουν τα σπίτια,θα σας πάρουν το κεφάλι...

Αν εφαρμοστούν και πετύχουν αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ οι πολίτες θα πάρουν ανάσα από τους φόρους,η ευρωπαϊκή πολιτική θα αλλάξει και θα έχουμε ανάπτυξη...Αν έχουμε ανάπτυξη θα αρχίσουν να λειτουργούν και οι επιχειρήσεις...

Ναι ξέρω,πολλά αν,αλλά εγώ δεν βλέπω άλλο δρόμο....

Με αυτά που έκαναν μέχρι τώρα οι <<υπεύθυνες δυνάμεις>> έχουν κλείσει οι μισές επιχειρήσεις στην Ελλάδα,έχουμε επίσημα 22% ανεργία για το μήνα Φλεβάρη,οι μισθοί θα πάνε κάτω από τα 400Ε και οι υπόλοιπες επιχειρήσεις που συνεχίζουν να υπολειτουργούν έχουν απολύσεις,στάση πληρωμών.μειώσεις μισθών κλπ κλπ...Εδώ μέσα γράφουν άνθρωποι πως τους λένε στις δουλείες τους,που δεν έχουν πρόβλημα κιόλας,πάρε 400Ε χωρίς ασφάλιση και κάτσε,άμα θες..Φίλοι μου έχουν να πληρωθούν 3-4 μήνες..Περιμένουν 40% απολύσεις στην πολυεθνική που δουλεύει η αδερφή μου...Τώρα,αύριο....

Και πάνω σε όλα αυτά έχουν υπογράψει εγγυήσεις οι υπάλληλοι της Ζίμενς για άλλα 11 δις μέτρα..Ποιές επιχειρήσεις και ποιοί πολίτες θα πληρώσουν και ποιοί θα επιβιώσουν από την επερχόμενη και υπογεγραμμένη από Σαμαρά,Καρατζαφέρη και Βενιζέλο σφαγή;;;Και τι αποτέλεσμα να περιμένουμε;;Να έχουμε το 2020 120% χρέος στο ΑΕΠ και αυτό να είναι το καλύτερο σενάριο;;;;

τώρα είναι περισσότερο απο ποτέ αυτή η εποχή...

τι θα χάσουμε?

το μόνο που δεν πρέπει να φοβάσαι είναι η απομόνωση.

Γιατί οι αγορές,οι πολυεθνικές όλα τέλος πάντων τα συμφέροντα μιλάνε μια γλώσσα,αυτην του χρήματος. Και καμία δεν πρόκειται να σε απομονώση.Ερχεται κόντρα στα συμφέροντα τους

Σελίδα 3 από 133 ΠρώτοΠρώτο 123456781353103 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. Mercedes vs VW
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2010, 07:40
  3. Castrol vs Bel Ray