Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι οσο μεγαλύτερη οικιότητα έχεις με έναν έμπορο, τόσο περισσότερο θα σε γαμ@@@σει όταν έρθει η ώρα;
Την έχω πατήσει από άνθρωπο που είμαστε στην ίδια γειτονιά 30 χρόνια, που λέγαμε τα ιδεολογικά μας, τα γκομενικά μας, τις καλημέρες μας, και...και...Και έκανα την ΜΑΛ@@@@ΚΙΑ να αγοράσω μεταχείρο από αυτόν...
Το μοτόρι μαμάει μου έλεγε, το είχε φίλος, αξιόπιστο, δεν σπάει δεν χαλάει....Ε, ότι είπε όλα αντίθετα...ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!!! Ανακάλυψα αργότερα ότι ήταν κολυμένο μοτέρ ανακατασκευασμένο στην εγγύηση, μοντέλο του 93 και όχι του 98, που είχε να κουνηθεί μια 5ετία τουλάχιστον, κομπλερ μίζας χάλια, και για ηλεκτρικά δεν συζητάμε...τι πλεξούδες, τι διακόπτες, τι λάμπες και αφάλειες, τι που όπου υπήρχε φύσα δεν έκανε επαφή...ΣΚΑΤΑ. Ευτυχώς που δεν έβγαλε στα χέρια μου το χοντρό πρόβλημα με το κιβώτιο...
Το είχα 6-7 μήνες τους 5 τους πέρασα στο συνεργείο ΤΟΥ!!! Τόσο ΜΑΛ@@@ΚΑς είμουν. Το κορυφαίο είναι ότι όταν το πήγα σε έναν καλό μάστορα με σφραγίδα που είχα από άλλη μηχανή καινούργια, που έφτιαχνε όμως και άλλες μάρκες, με το που το είδε το μηχανάκι μου λέει: "Φίλε σόρυ...αυτό το μοντέλο δεν το ακουμπάμε καθόλου....!!!!

"
Μετά από αυτά που πέρασα νομίζω έχω το δικαίωμα να το πω...ΚΑΙ ΝΑΙ...ΘΑ ΤΟ ΠΩ...
ΤΟ ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΗΤΑΝ BMW!!! και όποιος γουστάρει με πμ του λέω και τον παπάρα τον έμπορο (δεν είναι πια συνεργαζόμενος με την μαμά)