Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: Μου προξενεύουν μια Ιταλίδα...Τι να κάνω;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tkata
    ευχαριστωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έτσι για να γίνω εκνευριστικός τώρα:

1. Τα ηλεκτρονικά-ψηφιακά κοντέρ "γυρνάνε;;;"
    2. Οι εγγυήσεις που δίνουν τα μαγαζιά για τα μεταχείρο και υποτίθεται είναι ένας λόγος να μην πας απευθείας σε ιδιώτη αξίζουν ή είναι μούφα η δουλειά;
    3. Είναι δυνατόν το ίδιο μηχανάκι να το έχει ο έμπορος αγγελία 3000 και ο ιδώτης σε άλλη αγγελία δική του 2000;;;;;
    Τι γίνεται ρε παιδιά;;;;;;;
    4. Πολλοί έμποροι δεν δείχνουν το βιβλίο σερβις της μηχανής προβάλλοντας διάφορες δικαιολογίες ή λένε ότι η μηχανή έχει κάνει όλα τα σερβις εκεί και το κρατάνε σε υπολογιστή το αρχείο. Τι συμβαίνει; Είναι κάτι περίεργο ή να μην δίνω σημασία;

Αρκετά...σας ζάλισα.

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    1. ναι
    2. δεν το ξέρω αλλά δεν θα περίμενα και πολλά
    3. ναι
    4. είναι στην κρίση σου το αν θα τους πιστέψεις. μπορεί να είναι όπως τα λέει, μπορεί και να μην έχει ιδέα και να το λέει έτσι.
    Give me fuel, Give me fire

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chr1s_86 Προβολή μηνύματος
    1. ναι
    3. ναι
    4. είναι στην κρίση σου το αν θα τους πιστέψεις. μπορεί να είναι όπως τα λέει, μπορεί και να μην έχει ιδέα και να το λέει έτσι.
    +1000
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Ρε μάγκες είμαι υποχρεωμένος! Άντε να κεράσω και άμα βρεθούμε πουθενά θα πιούμε και τις κανονικές...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chr1s_86 Προβολή μηνύματος
    1. ναι
    3. ναι
    Ευχαριστώ!

περί εμπόρων, να με συμπαθάς αλλά μετά την απομάκρυνση από το ταμείο.....

σε γράφουν στα π@π@ρι@ τους..... (η μεγιστη πλειονότητα τουλάχιστον)

Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι οσο μεγαλύτερη οικιότητα έχεις με έναν έμπορο, τόσο περισσότερο θα σε γαμ@@@σει όταν έρθει η ώρα;

Την έχω πατήσει από άνθρωπο που είμαστε στην ίδια γειτονιά 30 χρόνια, που λέγαμε τα ιδεολογικά μας, τα γκομενικά μας, τις καλημέρες μας, και...και...Και έκανα την ΜΑΛ@@@@ΚΙΑ να αγοράσω μεταχείρο από αυτόν...

Το μοτόρι μαμάει μου έλεγε, το είχε φίλος, αξιόπιστο, δεν σπάει δεν χαλάει....Ε, ότι είπε όλα αντίθετα...ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!!! Ανακάλυψα αργότερα ότι ήταν κολυμένο μοτέρ ανακατασκευασμένο στην εγγύηση, μοντέλο του 93 και όχι του 98, που είχε να κουνηθεί μια 5ετία τουλάχιστον, κομπλερ μίζας χάλια, και για ηλεκτρικά δεν συζητάμε...τι πλεξούδες, τι διακόπτες, τι λάμπες και αφάλειες, τι που όπου υπήρχε φύσα δεν έκανε επαφή...ΣΚΑΤΑ. Ευτυχώς που δεν έβγαλε στα χέρια μου το χοντρό πρόβλημα με το κιβώτιο...

Το είχα 6-7 μήνες τους 5 τους πέρασα στο συνεργείο ΤΟΥ!!! Τόσο ΜΑΛ@@@ΚΑς είμουν. Το κορυφαίο είναι ότι όταν το πήγα σε έναν καλό μάστορα με σφραγίδα που είχα από άλλη μηχανή καινούργια, που έφτιαχνε όμως και άλλες μάρκες, με το που το είδε το μηχανάκι μου λέει: "Φίλε σόρυ...αυτό το μοντέλο δεν το ακουμπάμε καθόλου....!!!!"

Μετά από αυτά που πέρασα νομίζω έχω το δικαίωμα να το πω...ΚΑΙ ΝΑΙ...ΘΑ ΤΟ ΠΩ...

ΤΟ ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΗΤΑΝ BMW!!! και όποιος γουστάρει με πμ του λέω και τον παπάρα τον έμπορο (δεν είναι πια συνεργαζόμενος με την μαμά)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tkata Προβολή μηνύματος
    Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι οσο μεγαλύτερη οικιότητα έχεις με έναν έμπορο, τόσο περισσότερο θα σε γαμ@@@σει όταν έρθει η ώρα;

Την έχω πατήσει από άνθρωπο που είμαστε στην ίδια γειτονιά 30 χρόνια, που λέγαμε τα ιδεολογικά μας, τα γκομενικά μας, τις καλημέρες μας, και...και...Και έκανα την ΜΑΛ@@@@ΚΙΑ να αγοράσω μεταχείρο από αυτόν...

Το μοτόρι μαμάει μου έλεγε, το είχε φίλος, αξιόπιστο, δεν σπάει δεν χαλάει....Ε, ότι είπε όλα αντίθετα...ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!!! Ανακάλυψα αργότερα ότι ήταν κολυμένο μοτέρ ανακατασκευασμένο στην εγγύηση, μοντέλο του 93 και όχι του 98, που είχε να κουνηθεί μια 5ετία τουλάχιστον, κομπλερ μίζας χάλια, και για ηλεκτρικά δεν συζητάμε...τι πλεξούδες, τι διακόπτες, τι λάμπες και αφάλειες, τι που όπου υπήρχε φύσα δεν έκανε επαφή...ΣΚΑΤΑ. Ευτυχώς που δεν έβγαλε στα χέρια μου το χοντρό πρόβλημα με το κιβώτιο...

Το είχα 6-7 μήνες τους 5 τους πέρασα στο συνεργείο ΤΟΥ!!! Τόσο ΜΑΛ@@@ΚΑς είμουν. Το κορυφαίο είναι ότι όταν το πήγα σε έναν καλό μάστορα με σφραγίδα που είχα από άλλη μηχανή καινούργια, που έφτιαχνε όμως και άλλες μάρκες, με το που το είδε το μηχανάκι μου λέει: "Φίλε σόρυ...αυτό το μοντέλο δεν το ακουμπάμε καθόλου....!!!!"

Μετά από αυτά που πέρασα νομίζω έχω το δικαίωμα να το πω...ΚΑΙ ΝΑΙ...ΘΑ ΤΟ ΠΩ...

ΤΟ ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΗΤΑΝ BMW!!! και όποιος γουστάρει με πμ του λέω και τον παπάρα τον έμπορο (δεν είναι πια συνεργαζόμενος με την μαμά)
    na to peis to onoma,de katalava!forum eimaste...
    (vasika ithela na grafto sto thread gt de ksero pia pos allios ginete :P )

Μεσόγειος διασώστης Το avatar του/της Shiatman
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bar-code Προβολή μηνύματος
    na to peis to onoma,de katalava!forum eimaste...
    (vasika ithela na grafto sto thread gt de ksero pia pos allios ginete :P )
    Κάτω από τον τίτλο εχει μί γκρίζα μπάρα, εργαλειά θέματος --> παρακολούθηση θέματος
    WHO RUNS THE SHOW

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Shiatman Προβολή μηνύματος
    Κάτω από τον τίτλο εχει μί γκρίζα μπάρα, εργαλειά θέματος --> παρακολούθηση θέματος
    sostos!thanks

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tkata Προβολή μηνύματος
    Μου προξενεύουν μια Ιταλίδα...Τι να κάνω;
    ριχ'της εναν μπ0υτσο (κοινως test ride) και προχωρα παρακατω...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    ριχ'της εναν μπ0υτσο (κοινως test ride) και προχωρα παρακατω...
    Είναι και μου@@@@ρες οι ρουφιάνες...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Μου χάλασε!!! τι να κάνω ? που να παω ?
    από afrotwin στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 61
    Τελευταίο μήνυμα: 24/04/2015, 20:56
  2. Απαντήσεις: 68
    Τελευταίο μήνυμα: 14/03/2010, 20:19
  3. Τι να κανω που μου αρεσει γυμνο?
    από mpou στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 25/01/2008, 07:25
  4. Τι να κάνω;
    από toyota στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11