Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 8 από 8

Θέμα: προβλημα στο ρελαντι

προβλημα στο ρελαντι

εχω ενα fz6 του 2005. ενω το στροφομετρο δειχνει σταθερο, τρεμοπαιζει σαν να μπερδευει το ρελαντι. και σχεδον παντα οταν ξεκιναω μου κανει η 1η, και η 2α στα πολυ χαμηλα, ενα αποτομο κοψιμο στο γκαζι. ολα αυτα γινονται οταν το μηχανακι δουλευει σε κανονικη θερμοκρασια. οταν ειναι κρυο ειναι μια χαρα, δηλαδη για κανα 2λεπτο. φοραει καινουργια μπουζι. στο συνεργιο μου λενε οτι ειναι απο βενζινη, και μαλλον θελουν καθαρισμα τα μπεκ. εχω αλλαξει πολλα βενζιναδικα και του εχω βαλει διαφορα καθαριστικα αλλα τιποτα. καποιες φορες το κανει πολυ εντονα το μπερδεμα και καποιες αλλες ελαχιστα. τα φωτα σας παρακαλω, εχω απελπιστει...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hornettrela
    οποιος και να σου πει, οτι και να σου πει μονο υποθεσεις μπορει να ειναι... Πρεπει να το πας σε μαστορα. Εγω θα αρχιζα με εναν καθαρισμο στα μπεκ με υπερηχους...

απο οτι διαβαζω και απο αλλους που εχουν παρομοιο προβλημα μαλλον για κανα πολλαπλασιαστη ή μπουζοπιπα το κοβω να ναι...
    Τελευταία τροποποίηση από mpampis200; 30/04/2012 στις 17:52.

αλλαξα πολλαλπασιαστες και μπουζοπιπες και δουλευει μια χαρα. κατι απο αυτα του εφταιγε τελικα...

Ξεκολα ρε.... Το avatar του/της hondaRR
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mpampis200 Προβολή μηνύματος
    αλλαξα πολλαλπασιαστες και μπουζοπιπες και δουλευει μια χαρα. κατι απο αυτα του εφταιγε τελικα...
    ποσο κοστισε η αγορα των ανταλλακτικων ?
    honda c-100
    suzuki bandit 400v
    yamaha fz6 fazer
    suzuki gsxr 1000k8
    yamaha fz1 fazer

λοιπον κοιταξαμε το tps να δουμε αν ηταν το βελτιωμενο (ετσι για σιγουρια) και τελικα ηταν ενταξει. αλλαχτηκαν οι 2 πολλαπλασιαστες και 4 μπουζοπιπες με μεταχειρισμενα, σφιξαμε και μια βιδα κατω απο το τιμονι γιατι ειχε λασκαρει και κοπαναγε και ολο το συνολο (εργασια και ανταλλακτικα) πηγε ...(δε ξερω αν θα με πιστεψεις) ενα 20....

Ξεκολα ρε.... Το avatar του/της hondaRR
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mpampis200 Προβολή μηνύματος
    λοιπον κοιταξαμε το tps να δουμε αν ηταν το βελτιωμενο (ετσι για σιγουρια) και τελικα ηταν ενταξει. αλλαχτηκαν οι 2 πολλαπλασιαστες και 4 μπουζοπιπες με μεταχειρισμενα, σφιξαμε και μια βιδα κατω απο το τιμονι γιατι ειχε λασκαρει και κοπαναγε και ολο το συνολο (εργασια και ανταλλακτικα) πηγε ...(δε ξερω αν θα με πιστεψεις) ενα 20....
    χμ.... καλη φαση
    honda c-100
    suzuki bandit 400v
    yamaha fz6 fazer
    suzuki gsxr 1000k8
    yamaha fz1 fazer

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Νικος χρ.
    αντιπροσωπεια πατρας φιλε τζαμπα πραμα!

Παρόμοια θέματα

1. Gsxr 600 K8 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ
    από ΣΤΗ ΜΙΑ στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2010, 04:08
  2. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ..!!!
    από bornuabsign στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 26/02/2009, 14:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα