καλημερα παιδια μολις εγινα μελος στο φορουμ και θα ηθελα να παραθεσω αμεσως ενα θεμα προσ συζητηση.ειμαι 20 στα 21 και δεν εχω ιδεα απο μηχανακια κ πιστευω πως ηρθε η ωρα να αποκτησω ενα.αρχικα σκεφτομουν για 50cc μιας και ειμαι νεος στο χωρο των μηχανων και συγκεκριμενα ειχα βαλει στο ματι την aprilia rs 50.αξιζει το μηχανακι και γενικα να βγαλω διπλωμα για 50αρι(θα ηθελα τη γνωμη σας)?
Επειτα ψανχωντας στα φορουμ εβλεπα γενικα οτι δεν αξιζει να παρει κανεισ 50αρι και αρχισα να σκεφτομαι για 125 και συγκεκριμενα το rs125 αλλα εχω διαβασει οτι ειναι σκωτοστρα.γενικα θα ηθελα μηχανακι σε στυλ μοτοσυκλετας γιατι μ αρεσουν παρα πολυ.ποια ειναι η δικια σας αποψη?να παρω 50αρι η 125 και αν ναι πιο θα μου προτεινατε?αν οχι τ rs125 πιο αλλο ειναι αξιολογω?μετα σκεφτηκα και για ninja250 αλλα ειδη απο τα 50cc πηγα στα 125 και σκεφτηκα και τα 250 και το θεωρω λιγο βιαστικο ολο αυτο ειμαι της αποψης οτι πρωτα πρεπει να μαθω να οδηγω καλα και μετα να ανεβαινω κυβικα!!Θα εκτημισω ολεσ της απαντησεις αρνητικες και μη.
Φιλικα δημητρης![]()