Σελίδα 7 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 230

Θέμα: cb 1300

Νέο μέλος
    [QUOTE=viper1;2179129]Πέτρο καλημέρα.Μπαινει κανονικα το 19 μπροστα το εχω βαλει στο δικο μου.μονο δες την αλυσιδα να εχει ενα περιθωριο 10-15μμ για να ερθει ο τροχος πιο μπροστα.

φιλικα

Καλημερα
    Καθησε καλα ;
    τι αποσταση σου αφησε απο τα αλουμινια;
    ποσες στροφες του κινητηρα σου κατεβασε με την πεμπτη;

Με την αλυσιδα δεν θα εχω προβλημα ειναι το ευκολο της υποθεσης

Σε ζαλισα με τις ερωτησεις μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    εκατσε μια χαρα,αποσταση δεν μετρησα αλλα εχει κενο αναμεσα στην αλυσιδα και στο αλουμινιο και οι στροφες πρεπει να ειναι περιπου 500+ κατω.
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

και τι πετυχετε ρε παιδια με 19αρι ??? μεγαλυτερη τελικη ?? καλυτερη καταναλωση??
    Εγω παντως δεν εχω θεμα με το γραναζωμα , μαρεσει , τωρα για το θεμα καταναλωσης νομιζω οτι το μηχανκι για τα κυβικατου ειναι νορμαλ...δηλαδη καιω 7 με 8 λιτρα μικτα αναλογα και το χερι ..σε ταξιδια ταξιδευω με 150 - 170 και καταναλωνω γυρω στα 7,5 λιτρα...απο180 -200 κοντα στα 8 και απο εκει και μετα ..δεν εχω μετρηση .
    Μεσα στην πολη , με διαφορες μικρες "ταρζανιες" τα 8 ειναι μεσα στο νερο ..
    Αυτα

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από scotty Προβολή μηνύματος
    και τι πετυχετε ρε παιδια με 19αρι ??? μεγαλυτερη τελικη ?? καλυτερη καταναλωση??
    Εγω παντως δεν εχω θεμα με το γραναζωμα , μαρεσει , τωρα για το θεμα καταναλωσης νομιζω οτι το μηχανκι για τα κυβικατου ειναι νορμαλ...δηλαδη καιω 7 με 8 λιτρα μικτα αναλογα και το χερι ..σε ταξιδια ταξιδευω με 150 - 170 και καταναλωνω γυρω στα 7,5 λιτρα...απο180 -200 κοντα στα 8 και απο εκει και μετα ..δεν εχω μετρηση .
    Μεσα στην πολη , με διαφορες μικρες "ταρζανιες" τα 8 ειναι μεσα στο νερο ..
    Αυτα
    Σωτηρη
    για μενα ειναι συνδυασμος μικρης οικονομιας και πιο ξεκουραστης λειτουργειας του κινητηρα
    Μου την σπαει που το Yamaha FJ 1200 1991 που ειχα πριν το 1300 να ειχε πιο ξεκουραστη πεμπτη
    1000-1200 χαμηλοτερες στροφες στα ιδια χλμ

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από viper1 Προβολή μηνύματος
    εκατσε μια χαρα,αποσταση δεν μετρησα αλλα εχει κενο αναμεσα στην αλυσιδα και στο αλουμινιο και οι στροφες πρεπει να ειναι περιπου 500+ κατω.
    Με συνχωρεις παλι θα ξαναρωτησω
    Μηχανουργειου ιδιοκατασκευη ειναι το γραναζι η απο αλλο μοντελο Honda και εαν απο ποιο ;
    Με ενδιαφερει να το αγορασω αυριο το πρωι εαν ειναι δυνατον

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από petros CB1300 Προβολή μηνύματος
    Μηχανουργειου ιδιοκατασκευη ειναι το γραναζι η απο αλλο μοντελο Honda και εαν απο ποιο ;
    θα ηθελα και εγω να μαθω αν ειναι δυνατον...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από petros CB1300 Προβολή μηνύματος
    http://www.wemoto.com/bikes/honda/cb..._plus_1_tooth/

Tελικα ρε παιδες , δεν μου ειπατε...αν βαλουμε 1 δοντι + δηλαδη στο 18αρι μαμα βαλουμε 19αρι ..τι κερδιζουμε ?? το κοντερ υα δειχνει σωστα??

Tελικα ρε παιδες , δεν μου ειπατε...αν βαλουμε 1 δοντι + δηλαδη στο 18αρι μαμα βαλουμε 19αρι ..τι κερδιζουμε ?? το κοντερ υα δειχνει σωστα??
    μακραινει η μεταδοση,χαμηλοτερες στροφες στην ιδια τελικη,μεγαλυτερη αυτονομια.για το κοντερ αν θελεις να δειχνει σωστα speedo hiller αλλα δεν νομιζω να ειναι μεγαλη η διαφορα

Μαλιστα ...στο κοντερ η ενδειξη θα ειναι μεγαλυτερη η μικροτερη ??? μαλλον λιγοτερη πρεπει να δειχνει ...σωστα??

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Μαλιστα ...στο κοντερ η ενδειξη θα ειναι μεγαλυτερη η μικροτερη ??? μαλλον λιγοτερη πρεπει να δειχνει ...σωστα??
    Το κοντέρ στο μηχανάκι μας μετράει από τις στροφές του τροχού, οπότε ό,τι γρανάζι και να έχεις θα σου δείχνει πάντα σωστά. (Εφόσον δεν βάλεις λάστιχα με διαφορετική διάμετρο βέβαια.)

Να σημειώσω πάντως ότι εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος ντόρος για γρανάζι. Tο ένα δόντι εμπρός είναι -αν δεν κανω λάθος- αλλαγή γύρω στο 5% στη σχέση. Δεν είναι και λίγο! Εκτός αν η μόνη χρήση της μηχανής είναι να ταξιδεύει *μόνιμα* σε μια εθνική με 150 ή 200. Αλλά τότε δεν παίρνεις CB, παίρνεις ΙΧ ή κάτι άλλο.
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SF Προβολή μηνύματος
    Το κοντέρ στο μηχανάκι μας μετράει από τις στροφές του τροχού, οπότε ό,τι γρανάζι και να έχεις θα σου δείχνει πάντα σωστά. (Εφόσον δεν βάλεις λάστιχα με διαφορετική διάμετρο βέβαια.)

Να σημειώσω πάντως ότι εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος ντόρος για γρανάζι. Tο ένα δόντι εμπρός είναι -αν δεν κανω λάθος- αλλαγή γύρω στο 5% στη σχέση. Δεν είναι και λίγο! Εκτός αν η μόνη χρήση της μηχανής είναι να ταξιδεύει *μόνιμα* σε μια εθνική με 150 ή 200. Αλλά τότε δεν παίρνεις CB, παίρνεις ΙΧ ή κάτι άλλο.
    Mαλιστα ..δεν το ηξερα αυτο για το κοντερ...οσο για το αλλο , μια και λες και εσυ οτι δεν ειναι λιγο , αξιζει τον κοπο συζητησης και γιατι οχι "ντορος" ..και εδω που τα λεμε αν μειωσει 500 στροφες στις σχεσεις δεν ειναι και λιγο , αυτο σημαινει περισσοτερη οικονομια και μεγαλυτερη αυτονομια , οποτε μαλλον το σκεφτομε σοβαρα να κανω και εγω την δοκιμη

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Mαλιστα ..δεν το ηξερα αυτο για το κοντερ...οσο για το αλλο , μια και λες και εσυ οτι δεν ειναι λιγο , αξιζει τον κοπο συζητησης και γιατι οχι "ντορος" ..και εδω που τα λεμε αν μειωσει 500 στροφες στις σχεσεις δεν ειναι και λιγο , αυτο σημαινει περισσοτερη οικονομια και μεγαλυτερη αυτονομια , οποτε μαλλον το σκεφτομε σοβαρα να κανω και εγω την δοκιμη
    Μα, θα γίνει περισσότερο οικονομικό το μηχανάκι αν ταξιδεύεις με μεγάλες ταχύτητες, αλλά λιγότερο οικονομικό σε όλα τα υπόλοιπα (πόλη, κίνηση, κλειστά κομμάτια)! Εκτός αν αρχίσεις (στην πόλη) να οδηγείς στο ρελαντί και μόνο εκεί. Κι άντε βρες τώρα μέθοδο να υπολογίσεις το break-even ώστε να αποφασίσεις αν όντως θα γίνει πιο οικονομικό συνολικά.

Αν ήταν τόσο απλά τα πράγματα, θα το έβαζε η Χόνδα το <σωστό> γρανάζι απ'την αρχή! Όποιος αλλάζει γρανάζια, το κάνει με συγκεκριμένο στόχο για τις επιδόσεις, και μόνο αυτές (ρεπρίζ vs τελική). Υπάρχει ένας 100% σίγουρος τρόπος για μείωση της κατανάλωσης: λιγότερο γκάζι. Α, υπάρχει και άλλός τρόπος: ψωνίζουμε Hornet 600, VStrom ή κάποιο άλλο πολύ πιο οικονομικό μηχανάκι.
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Σωστος ...σιγουρα το γκαζι παιζει ρολο και οταν το εχεις , αμολας τα αλογα στον δρομο και αντε ποτισετα ...γενικα εγω στην καταναλωση δεν εχω φοβερο θεμα μια και καταναλωνω γυρω στα 7,5 - 7,8 στην πολη και 7 - 7,5 στο ταξιδι με χαλαρο γκαζι μεχρι τα 150-160 ,συμφωνα με τις τελευταιες μετρησεις μου..
    Νομιζω για τα κυβικα του ειναι αποδεκτα.

Ίδια κατανάλωση εντός και εκτός πόλης;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 7 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. cb 1300..........!!!!!
    από itsabigworld στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 09/05/2007, 07:14
  2. gsx1400 vs cb 1300
    από adam13 στο forum Αντιπαραθέσεις