Η παρεα το Σαββατο Χωμενοι καπου βαθια μεσα στα δαση του Μαιναλου σε ενα μικρο παραμυθενιο ξεφωτο
Την Κυριακη ελειπε ο Κωστας (kostasYZ) αφου επεστρεψε στην Αθηνα και το team συμπληρωθηκε απο τον "ξεναγο" μας τον κατα κοσμον Γρηγορη τον σεριφη ή Τσακ Νορις κατα την εκδοχη του εταιρου Κωστα (El-Presidente)
![]()
Τα σπάτε ρε μάγκες, μπράβο σας!!!
Αντρέας
BMW F800 GS (08)
Αξιοι!!!!
παντα τετοια!!!!![]()
Εκεί που τελειώνει ο δρόμος αρχίζει η περιπέτεια....
μπραβο παιδια και να ξερετε το παλυκαρι απο το πολυδροσο εχει βγαλει of ολο το εντουραδικο team του λεωνιδιου μια φορα σε κατι μερη απιστευτα![]()
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
ωραίοι!!!!!!![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
μπράβο μάγκες, πολύ ωραίες εικόνες...
Ωραία πράγματα. Μπράβο παλικάρια
Ανυπομονω για το ΠΣΚ στον Πάρνωνα![]()
Ουόχι ωρέ....εχουμι απλικέισο.
Κι εμάς ΟΦΦ μας έβγαλε. Τελείως όμως.
Να σου δώκω το τηλ. του Γρηγόρη?
Τον εχω ενημερωσει ήδη για την αφιξη σας.
Αν θελετε να γνωρισετε τον Πάρνωνα ,ένας ειναι ο ειδικος. Ο Γρηγόρης ,ο Τσάκ Νόρρις.![]()
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "
...είπε ο καπετάν konkόstης ,και συνέχισε το δρόμο του...
Κάπως έτσι ,έμελλε να ξεκινήσει ,ένα Πανεμορφο - Απίστευτο - Ανέλπιστα Εκπληκτικό - Χωμάτινο 2ήμερο ,στα φιλόξενα Πελλοπονησιακά βουνά.
Μιά φορά κι έναν καιρο ,ήτανε μια παρέα απο ΠουροΝτούρους.
Ο μόνος λογος που .άντεχαν τη ζωή στην πολη ,ήταν για να φτασει η ώρα να φυγουνε για το βουνο.
Ετσι λοιπόν.....
stay tuned...
γιατί...
συνεχίζεται...![]()
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
...Τα νέότερα όμως ,αύριο απο μένα ,γιατι τώρα εχει νάνι ,και πολυ πρωϊνο εργασιακο ξυπνημα.
Τα λέμε αυριο...![]()
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "
Παιδιά ευχαριστώ για την βόλτα και την παρέα. Κρίμα που δεν μπόρεσα να ακολουθήσω την Κυριακή και απ' ότι φαίνεται εχασα ΤΗΝ βόλτα.
Αλλά το Σάββατο μέχρι και το Μαίναλο που ακολούθησα πέρασα σούπερ και ευχαριστήθηκα χωμάτινη βόλτα.
Να είμαστε καλά να βολτάρουμε στα χώματα, και που θα πάει θα το πιούμε το τσιπουράκι κάτω από τα αστέρια, εξω από τα σκηνάκια μας. Προτίνω από τώρα, τον Ιούνη να ανηφορίσουμε προς Πίνδο μεριά...
Εχω κάτι στα σκαριά![]()