ηταν ωραιος ο ρυθμος στην επιστροφη και ειχαν πλακα τα αλληλοπερασματα, γι'αυτο και εβαλα μπροστα μου τον Blitzer και τον k0pano για να τους βλεπω να μπαινουν με τα οσα...
ηθελα να κανουν και ενα ανοιγμα και να κατσω πισω για να δω που βρισκεται ο Δουκας του Γιωργου σε σχεση με το "τροχοσπιτο-caravan" του Γιωργου...αλλα δεν εκαναν τα μ@λακισμενα...κολωσαν...
![]()
Το φχαριστηθηκαμε σου λέω ρε!
Αν ανοίξαμε λόγω μικροτερου βάρους θα έφευγε μπροστα στην αρχή και θα τον μαζεύα στα 150+ λόγω ενός παραπάνω κυλινδρου και μεγαλύτερης τελικής κ κάλυψης ! Τον κακομοιριά στο πήγαινε στην εθνική ακολουθούσε και με 170-180 αλλα πρέπει να τα είχε ακούσει όλα απο αέρα ! Θα ανεμιζε σα σημαία τερματισμού αν πήγαινε κι άλλο ! Πάντως μπράβο στα κότσια του που ακολουθούσε στα πολλά κ μπράβο κ στο στυλακι που το παει το ΚΤΜ
Έχουμε κάνει κανονικότατο hijack στο θέμα ^^
Κι εγώ αυτό πιστεύω. Στα πρώτα μέτρα θα πεταγόμουν μπροστά σίγουρα, δεν ξέρω που θα με μάζευε. Βασικά έβλεπα τις χειρονομίες του Σταύρου και νόμιζα ότι ήθελε να κάνουμε σούζα οι 2 μας, δεν πολυκατάλαβα :P Θα ανοίξουμε την επόμενη από περιέργεια ^^ Μέχρι τότε, μπορείς να μελετήσεις αυτό, να δεις πως περνούν τα διόδια :P
Ο αέρας είναι ένα θέμα, όντως, αλλά εγώ δεν πολυπαίρνω χαμπάρι. Αν κόβω που και που, είναι μόνο επειδή λυπάμαι το μηχανάκι. Επίσης, φοράω κοντύτερο γρανάζι μπροστά, το οποίο δε βοηθάει. Σε ευχαριστώ, πάντως. Ποιο στυλάκι? Τι έχει?
Life begins at 45°.
ρε φιλε εντυπωσιαστηκα λεμε με την ανετη θεση οδηγησης!!!δεν το περιμενα (και δεν του φαινεται κιολας)!χαλαρα παιζει με το gsxr να εχουνε την πιο ανετη θεση οδηγησης απο ολα τα ss!!!
τα σαλια μου τρεχουνε μονο για ενα μηχανακι εδω και αρκετο καιρο...το παραδεχομαι αυστριακο ειναι αλλα οχι αυτο...
το να το ακουμε απο ενα ατομο οπως εσυ δημητρη ειναι σημαντικο και χαιρομαι που ενω ησουν διστακτικος, πλεον ανυπομονεις για την επομενη.αντε να τα πουμε κι επανω τωρα![]()
ρε ξυρισμενο στερνο (αυτο θα ηταν το ινδιανικο ονομα σου,ειμαι σιγουρος) ανοιξα και σου κουνησα το μαντηλι εκεινη τη στιγμη για να σου δειξω οτι αν ανοιξω το γκαζι,θα βαλεις φωτια στο αισχος σου και θα γυρισεις απο την τριπολη με τα ποδια,αλλα δεν ενοιωσες.αλλωστε τι ρε μλκ...να ''τα παω'' με βστρομ?και τι?να λεω οτι αφησα πισω μου ενα βστρομ??ουτε που καταδεχομαι.
στο ειχα πει οταν εδωσες τα ss και πηρες το χαλι σου οτι δε θα σου ξαναμιλησω.δε φτανει που σου μιλαω χαριστικα,βγαζεις και γλωσσα!!!δε πειραζει ειμαι μεγαλοψυχος :a44:
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
γ@μησε τα!!! Ανεβηκα στου Αντρεα τις προαλλες και επαθα πλακα! Τετοια θεση, SS δεν τη λες και ανετα! Ειμαι περιεργος στην οδηγηση τι να λεει...
on topic, οταν τελειωσετε με το "μετρημα" τα Γιωργακια πειτε να βγαλω κυπελο, ε!
Κοπανε, εσενα πρεπει να σου κλεισω το στοματακι μια μερα!
:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
![]()
Τελικά δύο μέρες μετά τη βόλτα μάθαμε ποιος την έχει πιο μεγάλη?????????????
Άνοιξα λέει ο ένας, σου κούνησα το μαντήλι λέει ο άλλος, τ' άλογα που έπεσαν λέει ο τρίτος, υπάρχει λέει και κάποιος που ήθελε να κάνει σούζες με τον Σταύρο......................
Τση πουτάνας γίνηκε κι ας μη φάνηκε. Τελικά είχαμε πολύ καιρό να βγούμε όλοι έξω!!!!!!!!!!
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Και που να δεις πόσο καιρό θα κανουμε να ξαναβγούμε...
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
τι λες βρε κουλοχέρι... χλωμό χαμένο πρόσωπο...κουλέ σαμάνε της φυλής...!
Εγώ φταίω που δε σε έδεσα με κανένα χταπόδι απο πίσω να σε σβαρνάω μέχρι τα διόδια της τρίπολης...!
Την επόμενη φορά θα κάνεις το σταυρό σου και θα πεις το κουλεημών 3 φορές...για να σε ΄λυπηθώ...!
:a017::a57:
Σε αυτόν πες να τελειώσει το μέτρημα που έτσι και αλλιώς αν ξεκινήσει να μετράει...τελειώνει γρήγορα...
Όσο για να μου το κλείσεις πρέπει να δω το κωλοφάναρό σου και αν το δω και απο CBR θα πρέπει να παω σε Zundapp για να είστε ανταγωνιστικοί...
Ελάτε Πελλλααααατες μου!
![]()
530 χλμ, απο τα οποία τα τελευταία 60 στην πόλη την Δευτέρα, γιατί σήμερα το πρωί γέμισα...έχουμε και λέμε..Σπύρο, καλύτερα κάτσε....
Αφιξη στο Περίπτερο με 40 χλμ απο γέμισμα..
1ος ανεφοδιασμός 13 ευρώ με 1,71= 7,6 λίτρα
2ος ανεφοδιασμός 10 ευρώ με 1,75=5,7 λίτρα
3ος ανεφοδιασμός 26,5 ευρώ με 1,68=15,78 λίτρα
Σύνολο 29,08 λίτρα στα 530χλμ = 5,49λ / 100χλμ
Εαν υπολογίσεις οτι τα 100 της πόλης, και συγκεκριμένα τα τελευταία 60 χλμ έγιναν υπο συνθήκες "πίεσης"....με την κατανάλωση να είναι πανω απο 6λ/100χλμ, τότε το νούμερο πέφτει και λίγο ακόμη.
Τελευταία τροποποίηση από Manalishi; 22/05/2012 στις 15:18. Αιτία: Ορθογραφία..
"Φίλε μηχανόβιε... Φόρα τα καλά σου... Γίνε ωραίος και πέρνα τέλεια γιατί... αυτή μπορεί να είναι η τελευταία σου μέρα... και εσύ το ξέρεις καλύτερα από τους άλλους!!!"
Κ.