Σελίδα 17 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 71213141516171819 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 277

Θέμα: 10 Χρονια moto.gr. Ετήσια βόλτα Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από k0panos Προβολή μηνύματος

Ωραίο το στροφιλίκι προς Τρίπολη ρε αλλά στα διόδια λαμόγια τζαμπατζίδες περάσατε έτσι και σας έχασα γιατί εγώ σταμάτησα να πληρώσω ... οπότε σταμάτησα δεξια μετά πήρα κανα 2 τηλ να κανονίσω για το βραδυ εβαλα μουσικούλα και συνέχισα χαλαρά... (μέχρι που είδα ένα Repsol φορμάτος στην Ελευσίνα μαλλον γύρναγε απο Μέγαρα και τον έκανα μάγκα απο Ελευσίνα μέχρι Χαιδάρι) σας είδα που είχατε σταματήσει για καφέ δεξιά κόρναρα αλλά δε ξέρω αν με είδατε...
    σιγα μην πληρωσουμε διοδια ρε...εσυ που εχεις "αυτοκινουμενο caravan" και μια πινακιδα ΝΑ (με το συμπαθιο), πλΕρωνε...

στα ΣΕΑ Σπαθοβουνιου σταματησαμε για κατουρημα..

Όταν ήμουν κολλημένος πίσω σου και άκουγες κάτι δικύλινδρο να κάνει σκασίματα και αναρωτιόσουν τι να είναι αυτό ? ήθελα να δω τη μούρη σου μέσα απο το κράνος όταν είδες οτι είμαι εγώ πρέπει να έκανες ..."Ωχ...τα πιάσαμε τα λεφτά μας!"

Εγώ μέσα απο το κράνος να κλαίω μαλάκα απο τα γέλια... όταν τελικά μου είπες πέρνα ξενερωσα λίγο...
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    ναι ρε φιλε δε περιμενα να κολησεις (οχι γιατι πηγαινα γρηγορα αλλα περιμενα οτι θα κρατουσες αποσταση).οταν ειδα οτι ηθελες να πας πιο σβελτα απλα σου εδωσα οπως εδωσα και στον σταυρακο.δεν καταλαβα οτι καναμε ''κοντρες''...αλλα μου αρκει που σου εδωσα χαρα εστω και αθελα μου!!την επομενη φορα θα σου δωσω χαρα ηθελημενα
    ηταν ωραιος ο ρυθμος στην επιστροφη και ειχαν πλακα τα αλληλοπερασματα, γι'αυτο και εβαλα μπροστα μου τον Blitzer και τον k0pano για να τους βλεπω να μπαινουν με τα οσα...

ηθελα να κανουν και ενα ανοιγμα και να κατσω πισω για να δω που βρισκεται ο Δουκας του Γιωργου σε σχεση με το "τροχοσπιτο-caravan" του Γιωργου...αλλα δεν εκαναν τα μ@λακισμενα...κολωσαν...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Ο γυρισμός ήταν η πιο διασκεδαστική βόλτα που έχω κάνει τους τελευταίους πολλούς μήνες. Σας ευχαριστώ όλους Και ένα σόρυ στον devils που τον ανάγκασα να πλακωθεί στα φρένα σε κάποια στροφή (άκουσα απλά το στρίγκλισμα στην ουρά μου). Σόρυ, δε φταίω, ο μπροστινός μου :P Μετά τα διόδια (πληρώνεις διόδια λολολ!11), άφησα τον devils και έκοψα αρκετά, γιατί λυπήθηκα το μηχανάκι. Λίγο αργότερα τον είδα σταματημένο δεξιά, νόμιζα ότι ήταν συνεννοημένη στάση για καφεδάκι και σταμάτησα κι εγώ. Δεν αράξαμε πάνω από 10 λεπτά, έπρεπε να ακολουθήσεις. Κρίμα που δεν είχα μπαταρία στην κάμερα να τραβήξω όλο το σκηνικό. Πάντα έτσι την πατάω γαμώτο. Τραβάω το πήγαινε και τα καλύτερα είναι πάντα στην επιστροφή

οντως ωραια ηταν η επιστροφη λιγο πριν την εθνικη, κριμα το ΚΤΜακι να μην ειχε παραπανω γκαζια να παιξουμε και στις ανοιχτες παρατεταμενες του Αρτεμισιου...

βεβαια πιο ωραια ηταν το πηγαινε που εκανα μετα την λιμνη με τον Σταυρακο (tigas)...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    σιγα μην πληρωσουμε διοδια ρε...εσυ που εχεις "αυτοκινουμενο caravan" και μια πινακιδα ΝΑ (με το συμπαθιο), πλΕρωνε...

στα ΣΕΑ Σπαθοβουνιου σταματησαμε για κατουρημα..
    Μου λέει η τυπικά στα διόδια

είστε ο μόνος που σταμάτησε !
    Γιατί είμαι ο μόνος που έχει πινακίδα, βαριωμουν να τη βγάλω βλέπεις
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    ηταν ωραιος ο ρυθμος στην επιστροφη και ειχαν πλακα τα αλληλοπερασματα, γι'αυτο και εβαλα μπροστα μου τον Blitzer και τον k0pano για να τους βλεπω να μπαινουν με τα οσα...

ηθελα να κανουν και ενα ανοιγμα και να κατσω πισω για να δω που βρισκεται ο Δουκας του Γιωργου σε σχεση με το "τροχοσπιτο-caravan" του Γιωργου...αλλα δεν εκαναν τα μ@λακισμενα...κολωσαν...
    Το φχαριστηθηκαμε σου λέω ρε!
    Αν ανοίξαμε λόγω μικροτερου βάρους θα έφευγε μπροστα στην αρχή και θα τον μαζεύα στα 150+ λόγω ενός παραπάνω κυλινδρου και μεγαλύτερης τελικής κ κάλυψης ! Τον κακομοιριά στο πήγαινε στην εθνική ακολουθούσε και με 170-180 αλλα πρέπει να τα είχε ακούσει όλα απο αέρα ! Θα ανεμιζε σα σημαία τερματισμού αν πήγαινε κι άλλο ! Πάντως μπράβο στα κότσια του που ακολουθούσε στα πολλά κ μπράβο κ στο στυλακι που το παει το ΚΤΜ

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Έχουμε κάνει κανονικότατο hijack στο θέμα ^^

Το φχαριστηθηκαμε σου λέω ρε!
    Αν ανοίξαμε λόγω μικροτερου βάρους θα έφευγε μπροστα στην αρχή και θα τον μαζεύα στα 150+ λόγω ενός παραπάνω κυλινδρου και μεγαλύτερης τελικής κ κάλυψης ! Τον κακομοιριά στο πήγαινε στην εθνική ακολουθούσε και με 170-180 αλλα πρέπει να τα είχε ακούσει όλα απο αέρα ! Θα ανεμιζε σα σημαία τερματισμού αν πήγαινε κι άλλο ! Πάντως μπράβο στα κότσια του που ακολουθούσε στα πολλά κ μπράβο κ στο στυλακι που το παει το ΚΤΜ
    Κι εγώ αυτό πιστεύω. Στα πρώτα μέτρα θα πεταγόμουν μπροστά σίγουρα, δεν ξέρω που θα με μάζευε. Βασικά έβλεπα τις χειρονομίες του Σταύρου και νόμιζα ότι ήθελε να κάνουμε σούζα οι 2 μας, δεν πολυκατάλαβα :P Θα ανοίξουμε την επόμενη από περιέργεια ^^ Μέχρι τότε, μπορείς να μελετήσεις αυτό, να δεις πως περνούν τα διόδια :P

Ο αέρας είναι ένα θέμα, όντως, αλλά εγώ δεν πολυπαίρνω χαμπάρι. Αν κόβω που και που, είναι μόνο επειδή λυπάμαι το μηχανάκι. Επίσης, φοράω κοντύτερο γρανάζι μπροστά, το οποίο δε βοηθάει. Σε ευχαριστώ, πάντως. Ποιο στυλάκι? Τι έχει?
    Life begins at 45°.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Shaolin Monk Προβολή μηνύματος
    ...χαχαχαχαχχαχαχα.......
    ρε φιλε εντυπωσιαστηκα λεμε με την ανετη θεση οδηγησης!!!δεν το περιμενα (και δεν του φαινεται κιολας)!χαλαρα παιζει με το gsxr να εχουνε την πιο ανετη θεση οδηγησης απο ολα τα ss!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από jimmy10 Προβολή μηνύματος
    το σαλακι, το σαλακι δεν γλιεπωωωω...
    τα σαλια μου τρεχουνε μονο για ενα μηχανακι εδω και αρκετο καιρο...το παραδεχομαι αυστριακο ειναι αλλα οχι αυτο...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bladerunner Προβολή μηνύματος
    Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν είμαι πολύ φίλος των πολυπληθών εκδρομών. Μάλιστα, δήλωσα συμμετοχή λέγοντας στην συνεπιβάτισσα και γυναίκα μου ότι αν τα πράγματα στη βόλτα ξεφύγουν, είτε θα φύγουμε μπροστά είτε θα μείνουμε πίσω.

Τόσο καλή οργάνωση και σεβασμό στην οδήγηση δεν τη περίμενα. Ειδικά ο hornet έδωσε ρεσιτάλ πλοήγησης. Καλός ρυθμός με ροή. Χωρίς πολλά φρένα κι "ατσούμπαλα" γκάζια.

Ανυπομονώ για την επόμενη.
    το να το ακουμε απο ενα ατομο οπως εσυ δημητρη ειναι σημαντικο και χαιρομαι που ενω ησουν διστακτικος, πλεον ανυπομονεις για την επομενη.αντε να τα πουμε κι επανω τωρα

Άσ'τα αυτά μωρή λουλου που είχες κρεμαστεί απο τα φέρινγκ σα μαιμού... να σε μπριζώσω ήθελα και τα κατάφερα... οταν βρήκες λίγο ευθεία μου έκανες ... άντε γεια με το χέρι... που δε πήγαινες γρήγορα... σουρουχλεμέ... σε γουστάρω μωρή αμάνικη τραγουδίστρια της ποπ...( έχω γ@μηθεί στο γέλιο ακόμα και τώρα που γράφω...) Εξαιτίας σου πέρασα τα καλύτερα 2-3 λεπτά της εκδρομής! :a07:

ρε ξυρισμενο στερνο (αυτο θα ηταν το ινδιανικο ονομα σου,ειμαι σιγουρος ) ανοιξα και σου κουνησα το μαντηλι εκεινη τη στιγμη για να σου δειξω οτι αν ανοιξω το γκαζι,θα βαλεις φωτια στο αισχος σου και θα γυρισεις απο την τριπολη με τα ποδια,αλλα δεν ενοιωσες.αλλωστε τι ρε μλκ...να ''τα παω'' με βστρομ?και τι?να λεω οτι αφησα πισω μου ενα βστρομ??ουτε που καταδεχομαι.

στο ειχα πει οταν εδωσες τα ss και πηρες το χαλι σου οτι δε θα σου ξαναμιλησω.δε φτανει που σου μιλαω χαριστικα,βγαζεις και γλωσσα!!!δε πειραζει ειμαι μεγαλοψυχος :a44:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ρε φιλε εντυπωσιαστηκα λεμε με την ανετη θεση οδηγησης!!!δεν το περιμενα (και δεν του φαινεται κιολας)!χαλαρα παιζει με το gsxr να εχουνε την πιο ανετη θεση οδηγησης απο ολα τα ss!!!
    γ@μησε τα!!! Ανεβηκα στου Αντρεα τις προαλλες και επαθα πλακα! Τετοια θεση, SS δεν τη λες και ανετα! Ειμαι περιεργος στην οδηγηση τι να λεει...

on topic, οταν τελειωσετε με το "μετρημα" τα Γιωργακια πειτε να βγαλω κυπελο, ε!

Κοπανε, εσενα πρεπει να σου κλεισω το στοματακι μια μερα!

:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

ρε ξυρισμενο στερνο

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Τελικά δύο μέρες μετά τη βόλτα μάθαμε ποιος την έχει πιο μεγάλη?????????????

Άνοιξα λέει ο ένας, σου κούνησα το μαντήλι λέει ο άλλος, τ' άλογα που έπεσαν λέει ο τρίτος, υπάρχει λέει και κάποιος που ήθελε να κάνει σούζες με τον Σταύρο......................

Τση πουτάνας γίνηκε κι ας μη φάνηκε. Τελικά είχαμε πολύ καιρό να βγούμε όλοι έξω!!!!!!!!!!
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Και που να δεις πόσο καιρό θα κανουμε να ξαναβγούμε...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ρε ξυρισμενο στερνο (αυτο θα ηταν το ινδιανικο ονομα σου,ειμαι σιγουρος ) ανοιξα και σου κουνησα το μαντηλι εκεινη τη στιγμη για να σου δειξω οτι αν ανοιξω το γκαζι,θα βαλεις φωτια στο αισχος σου και θα γυρισεις απο την τριπολη με τα ποδια,αλλα δεν ενοιωσες.αλλωστε τι ρε μλκ...να ''τα παω'' με βστρομ?και τι?να λεω οτι αφησα πισω μου ενα βστρομ??ουτε που καταδεχομαι.

στο ειχα πει οταν εδωσες τα ss και πηρες το χαλι σου οτι δε θα σου ξαναμιλησω.δε φτανει που σου μιλαω χαριστικα,βγαζεις και γλωσσα!!!δε πειραζει ειμαι μεγαλοψυχος :a44:
    τι λες βρε κουλοχέρι... χλωμό χαμένο πρόσωπο...κουλέ σαμάνε της φυλής...!

Εγώ φταίω που δε σε έδεσα με κανένα χταπόδι απο πίσω να σε σβαρνάω μέχρι τα διόδια της τρίπολης...!
    Την επόμενη φορά θα κάνεις το σταυρό σου και θα πεις το κουλεημών 3 φορές...για να σε ΄λυπηθώ...!
    :a017::a57:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος
    on topic, οταν τελειωσετε με το "μετρημα" τα Γιωργακια πειτε να βγαλω κυπελο, ε!

Κοπανε, εσενα πρεπει να σου κλεισω το στοματακι μια μερα!

:rotflmao:
    Σε αυτόν πες να τελειώσει το μέτρημα που έτσι και αλλιώς αν ξεκινήσει να μετράει...τελειώνει γρήγορα...

Όσο για να μου το κλείσεις πρέπει να δω το κωλοφάναρό σου και αν το δω και απο CBR θα πρέπει να παω σε Zundapp για να είστε ανταγωνιστικοί...

Ελάτε Πελλλααααατες μου!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Τελικά είχαμε πολύ καιρό να βγούμε όλοι έξω!!!!!!!!!!
    Εμένα δε με αφήνει ο δεσμοφύλακάς μου... μου έλλειψε το ρημάδι και τα ρημάδια ομολογουμένως!

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από costas81 Προβολή μηνύματος
    Το θέμα είναι η παρέα! Θα ζοριζόμασταν λίγο αλλά θα το βγάζαμε.

Ο Σπύρος φορεβός leader!!!!!

Όσο για την βενζίνη...........
    530 χλμ, απο τα οποία τα τελευταία 60 στην πόλη την Δευτέρα, γιατί σήμερα το πρωί γέμισα...έχουμε και λέμε..Σπύρο, καλύτερα κάτσε....

Αφιξη στο Περίπτερο με 40 χλμ απο γέμισμα..
    1ος ανεφοδιασμός 13 ευρώ με 1,71= 7,6 λίτρα
    2ος ανεφοδιασμός 10 ευρώ με 1,75=5,7 λίτρα
    3ος ανεφοδιασμός 26,5 ευρώ με 1,68=15,78 λίτρα

Σύνολο 29,08 λίτρα στα 530χλμ = 5,49λ / 100χλμ

Εαν υπολογίσεις οτι τα 100 της πόλης, και συγκεκριμένα τα τελευταία 60 χλμ έγιναν υπο συνθήκες "πίεσης"....με την κατανάλωση να είναι πανω απο 6λ/100χλμ, τότε το νούμερο πέφτει και λίγο ακόμη.
    Τελευταία τροποποίηση από Manalishi; 22/05/2012 στις 15:18. Αιτία: Ορθογραφία..

Περαστικό μέλος Το avatar του/της perastikos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από jimmis5 Προβολή μηνύματος
    Αφου ειναι ολες προστυχες ρε φιλε...
    Οσο για εκεινο τον φιλογερμανο κουβεντα δεν σταυρωσαμε με μια κουμουτσα στο χερι ηταν ...Perastikos το πιο γρηγορο πιρουνι στο west
    Τι να κάνω, δεν φταίω εγώ... Ήμουν σε μάχιμη παρέα!
    Αν δεν φας γρήγορα δεν τρως καθόλου!

Να κανονίσει το πατρινό group άμεσα κοντινή βολτούλα για καφέ/ μπύρα!
    "Φίλε μηχανόβιε... Φόρα τα καλά σου... Γίνε ωραίος και πέρνα τέλεια γιατί... αυτή μπορεί να είναι η τελευταία σου μέρα... και εσύ το ξέρεις καλύτερα από τους άλλους!!!"

Κ.

Σελίδα 17 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 71213141516171819 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 223
    Τελευταίο μήνυμα: 22/05/2012, 23:33
  2. Ετήσια βόλτα moto.gr Κυριακή 20 Μαΐου 2012 Για τσι Πατρινοί
    από vaska στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 107
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2012, 21:05
  3. 6 χρόνια moto.gr !!!!
    από marulis στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 71