Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 129

Θέμα: Αποσύρεται ο Stoner

K7600 Δεν ξέρω ποσο χρόνων εισαι , αν έχεις οικογένεια ή αν εισαι μπαμπάς ,
    Εγω ομως επειδή είμαι μπαμπάς τα τελευταία 6,5 χρονια τον καταλαβαίνω 100% .
    Μετα την γέννηση του γιου μου έχω γίνει άλλος οδηγός,
    Αν εισαι και εσυ μπαμπάς μου κάνει εντύπωση που δεν καταλαβαίνεις

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από k7600 Προβολή μηνύματος
    κοιτα να δεις που οταν εσυ λες μαγκια που τ αρπαξε και τωρα καθεται να τα χαρει εγω το λεω αρπαχτη.
    επιμενω στο οτι η αποφαση του ειναι σεβαστη οπως σεβαστη θα πρεπει να ναι και η γνωμη ολων εμας που καναμε τον stoner εκατομμυριουχο απο πνευματικα διακιωματα, χορηγους κτλ επιμενω επισης στο οτι μπορει να εχει 2 πρωταθληματα αλλα για μενα δεν εχει την στοφα του πρωταθλητη. Πρωταθλητες για μενα ειναι ο Doohan, Rossi, Biaggi, Bayliss, Checca και πολλοι αλλοι για πολλους λογους.
    Τα δυο πρωταθληματα που πηρε αν δεν με απαταει η μνηνη μου τα πηρε το 2007 με μια Ducati που περναγε ολες τις αλλες μηχανες σαν σταματημενες στις ευθειες (που και τοτε ο Rossi Παλευε στα ισια) και το αλλο το 2011 με μια Ηonda μακραν καλυτερη του ανταγωνισμου.
    Για να μην παρεξηγηθω δεν αμφισβητω την ταλενταρα του απο θεμα τεχνικης , αμφισβητω ομως τις ικανοτητες του και την μαγκια του στο να μαχεται στα ισια με τους αλλους οδηγους ,ασε που ειναι και κωλοχαρακτηρας (μια δεν εφμανιζεται στην απονιμη της FIM γιατι η ξυνομουρα η γυναικουλα του ηταν λεει εγκυος, ε και ρε φιλε, ασ την στο σπιτι και πηγαινε μονος σου, μια η μπουνια στον Depuniet απο πισω γιατι λεει τον ακολουθουσε και ποσα ακομα...) και ναι ενας πρωταθλητης πρεπει να εχει και την συμπεριφορα πρωταθλητη.
    Γιαυτο λεω και κλεινω οτι ο Stoner περασε και δεν ακουμπησε, αν δεν επιστρεψει ξανα σε λιγα χρονια κανεις δεν θα τον θυμαται.
    Οράματα βλέπεις φίλε μου? Ποιά ducati ήταν καλή μοτοσυκλέτα??Που ο μεγάλος capirossi και ο μεγάλος melandri παλεύαν για να μπουν στην 6αδα σε κάθε αγώνα?Και ποιά HONDA πέρυσι ήταν η καλύτερη?για μισό δέκατο στον γύρω που ήταν το πλεονέκτημα απο το σασμάν?Μην ακούτε ΔΔ,θα σας καταστρέψει αυτος ο άνθρωπος.Ο pedrosa δεν είναι καλός οδηγός?Δεν έκανε όργια στις μικρές κατηγορίες?Γιατί δεν έκανε τιποτά πέρυσι?Καβαλάει ο άνθρωπος για πρώτη φορά το Honda στις δοκιμές του χειμώνα τότε και γράφει καλύτερο χρόνο απο όλους!Φέτος πάλι τα ίδια.
    Kαι μην μιλήσω για το Honda φέτος που παραπονιέται και ο pedrosa που κουνάει σαν τουμπανιασμένο 6βολτο(με motosport!!)
    Η δεν είναι πρώτος σε νίκες στα 800 με την carbon βλακεία των ιταλών τόσα χρόνια?
    Στην laguna seca με τι μοτοσυκλέτα πάλευε με τον γιατρό που του έκανε 2 "ιταλικά" block-pass ?

Δεν είμαι ουτε αντιrossikos ουτε τίποτα,απλά αυτο το πράγμα με τον stoner έλεος πια.
    Είναι μεγάλο ταλέντο και πρεπει να το πάρετε απόφαση κάποια στιγμή!
    Και αμα έτσι γούσταρε,καλά έκανε και σταμάτησε!Θα μεγαλώσει το παιδάκι του σε καμιά βιλάρα και αμα δεν @@μει ξέρει και ψάρεμα
    Ο οδηγός μετράει,οχι η μοτοσυκλέτα!

2007 με capirossi
    http://www.highrevs.net/motogp_resul..._standings.php

2008 με melandri

Και άμα είχε και λίγο μυαλό το 2008 που ήταν 23 χρονών και κράταγε και καμιά πισινή σε πολλούς αγώνες που έπεσε απο low,και δεν πάλευε μονίμως για το βάθρο θα τους το είχε πάρει πάλι και με την carbonαρα στην πρώτη της εμφάνιση!!
    Ο οδηγός μετράει,οχι η μοτοσυκλέτα!

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από polydimi5 Προβολή μηνύματος
    2007 με capirossi

2008 με melandri

Και άμα είχε και λίγο μυαλό το 2008 που ήταν 23 χρονών και κράταγε και καμιά πισινή σε πολλούς αγώνες που έπεσε απο low,και δεν πάλευε μονίμως για το βάθρο θα τους το είχε πάρει πάλι και με την carbonαρα στην πρώτη της εμφάνιση!!
    Θεοποιεις εναν ανθρωπο που ειναι παθιασμενος με τους αγωνες αλλα μετα ζητας να κανει και κανα αγωνα στρατηγικης...
    αναρωτιομαστε γιατι το θεαμα γαμηθηκε;
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της @ngelos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από polydimi5 Προβολή μηνύματος
    2007 με capirossi

2008 με melandri

Το 2007 που αναφέρεις είχε με τεράστια διαφορά το πιο γρήγορο μηχανάκι...Μάλλον ξεχνάτε τότε τις μάχες με τον Rossi που τον πέρναγε στις στροφές και στην τελική ευθεία ο Stoner είχε φύγει μπροστά πριν και από την γραμμή εκκίνησης-τερματισμού!
    Χεράς είναι και καλός οδηγός,αλλά το απέδειξε μόνο πέρσυ.Κάτσε να τον δούμε και φέτος...
    Μας τα είχε κάνει μπαλόνια τόσα χρόνια με την επιθετική οδήγηση των άλλων,έφυγε ο Simoncelli πέρσυ δυστυχώς,τώρα δν θα έχει κάτι να του φταίει για τις άσχημες βραδιές σαν την προχθεσινή που ο Lorenzo του έριξε +12.

Η φάτσα του δν θα μου λήψει καθόλου.Απλά έχω την εντύπωση ότι θα φύγει και ο Rossi φέτος και μετά ρωτάω ποιός?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της k7600
    [QUOTE=polydimi5;2191538]Οράματα βλέπεις φίλε μου? Ποιά ducati ήταν καλή μοτοσυκλέτα??Που ο μεγάλος capirossi και ο μεγάλος melandri παλεύαν για να μπουν στην 6αδα σε κάθε αγώνα?Και ποιά HONDA πέρυσι ήταν η καλύτερη?για μισό δέκατο στον γύρω που ήταν το πλεονέκτημα απο το σασμάν?Μην ακούτε ΔΔ,θα σας καταστρέψει αυτος ο άνθρωπος.Ο pedrosa δεν είναι καλός οδηγός?Δεν έκανε όργια στις μικρές κατηγορίες?Γιατί δεν έκανε τιποτά πέρυσι?Καβαλάει ο άνθρωπος για πρώτη φορά το Honda στις δοκιμές του χειμώνα τότε και γράφει καλύτερο χρόνο απο όλους!Φέτος πάλι τα ίδια.
    Kαι μην μιλήσω για το Honda φέτος που παραπονιέται και ο pedrosa που κουνάει σαν τουμπανιασμένο 6βολτο(με motosport!!)
    Η δεν είναι πρώτος σε νίκες στα 800 με την carbon βλακεία των ιταλών τόσα χρόνια?
    Στην laguna seca με τι μοτοσυκλέτα πάλευε με τον γιατρό που του έκανε 2 "ιταλικά" block-pass ?

Δεν είμαι ουτε αντιrossikos ουτε τίποτα,απλά αυτο το πράγμα με τον stoner έλεος πια.
    Είναι μεγάλο ταλέντο και πρεπει να το πάρετε απόφαση κάποια στιγμή!
    Και αμα έτσι γούσταρε,καλά έκανε και σταμάτησε!Θα μεγαλώσει το παιδάκι του σε καμιά βιλάρα και αμα δεν @@μει ξέρει και ψάρεμα

δεν ειπα ποτε οτι ο ανθρωπος δεν ειναι ταλενταρα, το αντιθετο μαλιστα αλλα μην μου λες οτι δεν θυμασαι οτι το 2007 με το ducati τους περναγε στην ευθεια σαν σταματημενους και οτι η Honda περυσι δεν ειχε πολυ καλυτερη μοτοσυκλετα απ τον ανταγωνισμο. Οσο για τον Pedrosa κανεις ενα ταιραστιο λαθος, συγκρινεις τις επιτυχιες στις μικρες κατηγοριες με το motogp. Tι σχεση εχει η μια κατηγορια με την αλλη.
    Αλλα δεκα χρονια να εμενε ο Stoner τις επιτυχιες και τα ρεκορ του Ρossi ουτε με κυαλια δεν θα τα εβλεπε. Kαι ναι , για εμενα αλλα και για πολλους ακομα ειναι κομπλεξικος, αντιπαθητικος και κλαψιαρης. Το μεγαλειο ενος πρωταθλητη φαινεται και απ την συμπεριφορα του και οχι μονο απ τα πρωταθληματα που εχει παρει και δεν μπορεις να μου αμφισβητησεις το γεγονος οτι οποτε εχανε παντα κατι του εφταιγε αλλα ποτε ο ιδιος. Δεν νομιζω να ειναι τυχαιο οτι ο περισσοτερος κοσμος δεν τον παει, απο θεατες, δημοσιογραφους ακομα και οι ιδιοι οι συναθλητες του αν εχεις παρατηρησει δεν τον δενει καμια φιλια με κανεναν. Ακομα και οταν δηλωσε οτι αποχωρει τα εβαλε με το σπορ, ακομα κα ετσι να ειναι , φυγε κυριος και μην καθεσε να θαβεις το σπορ που οπως λες αγαπησες, σε εκανε διασημο και εκατομμυριουχο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της k7600
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panos1050 Προβολή μηνύματος
    K7600 Δεν ξέρω ποσο χρόνων εισαι , αν έχεις οικογένεια ή αν εισαι μπαμπάς ,
    Εγω ομως επειδή είμαι μπαμπάς τα τελευταία 6,5 χρονια τον καταλαβαίνω 100% .
    Μετα την γέννηση του γιου μου έχω γίνει άλλος οδηγός,
    Αν εισαι και εσυ μπαμπάς μου κάνει εντύπωση που δεν καταλαβαίνεις
    ας μην συγκρινουμε τις ζωες μας με αυτες των πρωταθλητων σε οποιοδηποτε αθλημα. Αυτοι οι ανθρωποι αφιερωνουν ολη τους την ζωη και την ενεργεια στο σπορ που αγαπουν. Εχουν μαθει να θυσιαζουν πραγματα απ την προσωπικη τους ζωη, τον χρονο τους ακομα και την ζωη τους. Μονο ο Stoner εχει οικογενεια και παιδι, κανενας αλλος...
    οσο για το ποσο χρονον ειμαι, ειμαι αρκετα μεγαλος για να αντιλαμβανομαι τον κινδυνο και να φυλαγομαι, καποιες φορες και παραπανω απ οσο πρεπει. Δεν εχω παιδι ακομα, και σιγουρα καταλαβαινω οτι εφοσον αποκτισεις παιδι αλλαζει ολη σου η ζωη αλλα αυτα ισχυουν για εμας τους κοινους θνητους, αυτοι η ανθρωποι αντιλαμβανονται αλλιως τον κινδυνο και εχουν βαλει τις πρωτεραιοτητες τους απο μικροι ηλικια.
    Anyway, λεω και παλι σεβαστη η αποφαση του να αποχωρισει, εκει που διαφωνω ειναι ο τροπος που φευγει και οι δηλωσεις του.
    Περυσι που o Rossi εχασε εναν πολυ καλο του φιλο (τον Simoncelli) θα μπορουσε να πει στα τετοια μου, λεφτα εχω, δοξα εχω, σπαω το συμβολαιο μου με την ducati, αποσιρομαι και να σται καλα. Ομως οχι, ειναι εκει γιατι ειναι πραγματικος μαχητης και πρωταθλητης.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από k7600 Προβολή μηνύματος
    ας μην συγκρινουμε τις ζωες μας με αυτες των πρωταθλητων σε οποιοδηποτε αθλημα. Αυτοι οι ανθρωποι αφιερωνουν ολη τους την ζωη και την ενεργεια στο σπορ που αγαπουν. Εχουν μαθει να θυσιαζουν πραγματα απ την προσωπικη τους ζωη, τον χρονο τους ακομα και την ζωη τους.
    Ενώ εμείς είμαστε απλά σκλάβοι του μεροκάματου, του σχολείου κλπ κλπ

Ρε σεις έχετε ξεφύγει τελείως εδώ μέσα
    Ας ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα.

Δικαίωμα του, του ανθρώπου να κάνει ότι γουστάρει. Εσείς δηλαδή θα καθόσασταν σε μια δουλειά που δε γουστάρετε αν μπορούσατε να πάτε κάπου αλλού ?

Πάνω στη τρέλα του αγώνα πολλά έχουν γίνει. Αυτά τα εν θερμό όμως δε μετράνε.
    Ο Ρόσσι δεν αποτελεί εξαίρεση, μέχρι και στις μάπες έχει πλακώσει το Μπιάτζι και κλεισμένων των θυρών.

2 ΠΠ δεν είναι τίποτα (και υποθήκη για τρίτο)?
    Τι να πω δεν ξέρω…
    Χωρίς λόγια.

Έχω ξανά πει ότι για να πάρεις ένα ΠΠ πολλοί παράγοντες πρέπει να πάνε όπως πρέπει.
    Έχει χαθεί ΠΠ από ένα ελαττωματικό μπουζί.

Τέλος εγώ δε γουστάρω ΚΑΝΕΝΑ !
    Ούτε το Ρόσσι, ούτε Στόνερ.
    Και για κάποιο περίεργο λόγο και οι δύο ανά εποχές έχουν πει τις ίδιες βλακείες.
    Πχ ότι είναι οι μόνοι που δε χρησιμοποιούν «πολλά» ηλεκτρονικά…
    Δηλαδή όσο πατάει η γάτα???
    Άσε μας ρε θείο !
    Δεν ξέρω αν είναι επειδή πέθανε, αλλά νομίζω ότι η απώλεια του Σίμου ήταν πιο βαριά απ όλους αυτούς.
    Τέσπα τα έχουν κάνει μαντάρα και το θέαμα σαφώς είναι πιο φτωχό αφού το ΠΠ έχει γίνει υπόθεση 2 (ανθρώπων και κατασκευαστών)
    Αλλά όταν το σπορ μπαίνει στην υπηρεσία του σπόνσορα (και όχι το αντίθετο) αυτά συμβαίνουν.

Υγ
    Ο Ρόσσι έχει πολλούς οπαδούς οπαδούς από το Στόνερ. Αυτό παίζει ΜΕΓΑ ρόλο στο τσίρκο.
    Είναι και αυτό ένα ταλέντο, όμως…

Παλαιό μέλος Το avatar του/της @ngelos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Δεν ξέρω αν είναι επειδή πέθανε, αλλά νομίζω ότι η απώλεια του Σίμου ήταν πιο βαριά απ όλους αυτούς.
    +1
    Χίλιες φορές αυτός και δρόμο όσοι δν μπορούν ή δν θέλουν.Δικαιωμά τους,συμφωνώ,αλλά έχουμε φθάσει να κάνουμε βαρετο το μέχρι πριν μερικά χρόνια πιο ενδιαφέρον άθλημα μοτοσυκλέτας-αυτοκινήτου.

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Ναι γιατι στην εποχή τη δικιά μας της παραπληροφόρησης, της ισοπέδωσης, της πολυγνωμίας και του υπεροπτισμού (έλα μωρε σιγα ποιος είναι αυτός τώρα?) το μόνο που μας απομένει είναι να φανταζόμαστε τι θα μπορούσε να κάνει κάποιος.

ακόμα και αν ζούσε ο Σίμος δε θα είχε τόσους πολλούς οπαδούς. Ο θάνατος τον ηρωοποίησε. Όχι γιατί ήταν τέτοιο ταλέντο που υποστηρίζουν οι περισσότεροι ότι ήταν, αλλά γιατι δεν πρόλαβε να αποδειχθεί κοινός θνητός με ελαττώματα όπως άλλοι. με το θάνατο του πέρασε σε φαντασιακό επίπεδο. έρε τι θα έκανε ο πιτσιρικάς σε αυτούς τους άχρηστους που ταλαιπωρούν τα μηχανάκια. Από πάνω θα τους πέρναγε. Για πλάκα θα τους είχε.

Ότι και να κάνει κάποιος άλλος πλέον δεν είναι αρκετό. Έχουμε γίνει αδυσώπητοι στις απαιτήσεις μας. Περιμένουμε, θέαμα αλλά δε θέλουμε CRT, περιμένουμε τεχνολογία και εξέλιξη αλλά κατηγορούμε τα ηλεκτρονικά, περιμένουμε κάποιος να κάνει κάτι φαντεζι αλλά αμα δε πάρει καμια 10αριά πρωταθλήματα δεν είναι αρκετός. Δε ξέρουμε τι θέλουμε μου φαίνεται και μετά κατηγορούμε το ίδιο το πρωτάθλημα το οποίο καταστρέφουμε εμείς οι ίδιοι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    Ναι γιατι στην εποχή τη δικιά μας της παραπληροφόρησης, της ισοπέδωσης, της πολυγνωμίας και του υπεροπτισμού (έλα μωρε σιγα ποιος είναι αυτός τώρα?) το μόνο που μας απομένει είναι να φανταζόμαστε τι θα μπορούσε να κάνει κάποιος.

ακόμα και αν ζούσε ο Σίμος δε θα είχε τόσους πολλούς οπαδούς. Ο θάνατος τον ηρωοποίησε. Όχι γιατί ήταν τέτοιο ταλέντο που υποστηρίζουν οι περισσότεροι ότι ήταν, αλλά γιατι δεν πρόλαβε να αποδειχθεί κοινός θνητός με ελαττώματα όπως άλλοι. με το θάνατο του πέρασε σε φαντασιακό επίπεδο. έρε τι θα έκανε ο πιτσιρικάς σε αυτούς τους άχρηστους που ταλαιπωρούν τα μηχανάκια. Από πάνω θα τους πέρναγε. Για πλάκα θα τους είχε.

Ότι και να κάνει κάποιος άλλος πλέον δεν είναι αρκετό. Έχουμε γίνει αδυσώπητοι στις απαιτήσεις μας. Περιμένουμε, θέαμα αλλά δε θέλουμε CRT, περιμένουμε τεχνολογία και εξέλιξη αλλά κατηγορούμε τα ηλεκτρονικά, περιμένουμε κάποιος να κάνει κάτι φαντεζι αλλά αμα δε πάρει καμια 10αριά πρωταθλήματα δεν είναι αρκετός. Δε ξέρουμε τι θέλουμε μου φαίνεται και μετά κατηγορούμε το ίδιο το πρωτάθλημα το οποίο καταστρέφουμε εμείς οι ίδιοι.
    Μαλιστα... σεβαστη η αποψη σου! Δηλαδη θες να πεις οτι ειδικα φετος που καταβαλουμε υπερπροσπαθεια για να μην μας παρει ο υπνος βλεποντας το gp, φταιμε ΕΜΕΙΣ???
    Επισης φταιμε ΕΜΕΙΣ(!!!) που την εκαναν τα εργοστασια (suzuki και kawa) και απλα γεμισαν την πιστα με κινουμενες κορινες/crt???

Κι οταν λες οτι "περιμενουμε θεαμα αλλα δεν θελουμε crt" τι ακριβως εννοεις???
    ... εκτος αν θεαμα για σενα ειναι να ριχνουν γυρο στις crt που ο "τουριστας" αναβατης της δεν εχει παρει καν πρεφα και κοβει το ρυθμο του εκαστοτε stoner/lorenzo/rossi κτλ
    Αν ειναι ετσι ας βαλουν και καμια δεκαρια υπερκυβισμενα παπια μεσα να γινει εντελως τσιρκο η φαση... και γαμω τα θεαματα να 'ουμε
    money cant buy me love !!!

ΤΟ Σίμο τον είχαμε δει και στα 125 και στα 2,5. Είδαμε ακόμα πως καθάρισε τον ΜΕΓΑ Πεντρόζα και τι έγινε μετά....
    Τα σρτ που λες τι θέαμα έχουν δώσει ως τώρα?
    Σ'αραντα πέντε και κάτι χλμ την ώρα έχει ο Στόνερ πάνω από τον Πετρούτσι.
    (Οπως έλεγε και Ντούχαν αν έχεις λεφτά τρέχεις, αν δεν έχεις υπάρχουν και τα ΣΒΚ...)

Το πρωτάθλημα το σκότωσαν οι Μάνατζερ, οι σπόνσορες και οι κερδοσκόποι που καμία σχέση δεν έχουν μ αυτό που λένε μοτοσικλέτα !

Σόρι...
    Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 22/05/2012 στις 16:30.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TheFace Προβολή μηνύματος
    ... εκτος αν θεαμα για σενα ειναι να ριχνουν γυρο στις crt που ο "τουριστας" αναβατης της δεν εχει παρει καν πρεφα και κοβει το ρυθμο του εκαστοτε stoner/lorenzo/rossi κτλ
    πάντως μια χαρά του κατσε του Δόντια το ΣΡΤ
    προχτέ ε ?
    2 δευτερα χαλαρά έχασε ...

η ουσια ειναι μια και ειναι μακρια απο το γιατι το κανει και πως θα κανει κατι τετοιο ο στονερ,
    ειναι οτι το αθλημα χανει ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ αναβατη με καριερα και δυνατοτητες που θα ζηλευαν πολλοι...
    τετοιες δυσκολες εποχες το καθε αθλημα εχει αναγκη απο αθλητες σαν αυτον...
    καποιους απο εδω μεσα δεν σας καταλαβαινω καθολου,φευγει ο κατοχος του ΠΠ και το παρουσιαζετε λες και σταματησα εγω ....

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    αυτό που λέω είναι ότι είμαστε συνέχεια στη γκρίνια. αμα δε ψηλοσπρώνχονται και λίγο στις προσπεράσεις και δε σπάσει και κανα πόδι τότε δεν έχει θέαμα. θυμάμαι πέρσυ που εδώ μέσα τα περισσότερα σχόλια από αγώνα τα πήρε ο περσινός Le mans που τράκαρε ο σίμος με τον Ντάνι.

χιλιαδιακόσια εκατομύρια δίσκοι και μηνύματα… στο φόρουμ … ξύλοοοοοο

αμα δε για κάποιον πάει καλά και ο αγώνας και φύγει μπροστά τότε κούνια που τον κούναγε τον κουλό που βρήκε τη μηχανάρα έτοιμη και μαμάει τσάμπα ναούμε.

μια χαρά θέαμα είχε προχτές. ναι οκ μακάρι να είχαμε και τη Suzuki και τη Kawasaki μέσα, αλλά τα τελευταία χρόνια είτε τις είχαμε είτε δε τις είχαμε έτσι και αλλιώς ποιο αργά από τις υπάρχουσες CRT πήγαιναν.

αλλά δε βγαίνουν τα νουμερα ρε παιδιά με την διεθνής κρίση πώς να το κάνουμε δηλαδή. με το ζόρι. αφου δε πουλάνε οι εταιρείες πια όσο πούλαγαν.

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 27 to 1 The Rise of Casey Stoner !!!
    από Runner Ducati στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2007, 16:45
  2. O Casey Stoner και ο Valentino Rossi αλλάζουν μοτο?
    από panayiotis στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 21/10/2007, 10:36
  3. TT Assen 2007: Valentino Rossi fighting Stoner
    από nakedorange στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/08/2007, 11:19
  4. Ο Stoner στη ducati και το 2008..
    από lampros_fazer στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 19/06/2007, 16:04
  5. O Stoner στη Ducatti