εχει κανει λογαριασμο το μοτο.γρ για να διαβαζει θεματα οπως http://media2.feed.gr/pegasus/Multim..._id1068889.pdf αλλα ρε παιδια χτες με τραβαγε στη σαλαμινα να δουμε ενα χρεπι...εχουμε δει ως τωρα
bmw f 650 st
honda cb1
honda cb 400 sf
kawasaki gpz 500
yamaha diversion 400
suzuki gn 250....
τα ιδανικα γιαυτην μηχανακια θα ηταν
honda cb500
suzuki gs500
cbf 250
αλλα δεν βρισκουμε στα λευτα![]()
και ναι βρηκαμε μηχανακι suzuki gsx 400 1982 me 75000 km απο ιδιοκτητη με μικροβιο μαζι περνουμε αλλο ενα σε ανταλακτικα αγρατζουνιστο κλπ.
επισης ο τυπος εχει ενα katana 750 1984 αψογο
Er5 το είδατε και το αποκλείσατε σαν μοντέλο?
2κυλινδρο 500ρι
ΕΔΩ
Aς πάρει ότι παίρνουν όλες για πρωτο τους μηχανάκι, BMW 650GS.
Το θέμα βέβαια είναι γιατί το πέρνουν οι υπόλοιποι αλλά θα βγούμε εκτός θέματος.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
το budget επεσε στα 1200 γιατι θα βγαλει και το διπλωμα για ανεξαρτητα + την ασφαλεια της μοτο
παντως με τα 1200 περνουμε το gsx 400 και εχω κανονισει εκτος του σερβις θα αλλαχτουν και λαστιχα θα κατεβει το μοτερ να γινει ενα φρεσκαρισμα + νικελομα το μοτερ
πολυ παλιο, δεν αξιζει να μπλεξει. μονο μεμβρανες να θελησει στα καρμπυρατερ θα αναγκαστει να περιμενει ή και να τις πληρωσει χρυσες.
με 1200 δεν παιρνει μηχανη μεσσαιου κυβισμου. Παιρνει μηχανακι μεχρι 250 κυβικα και 10ετιας σιγουρα.
Καλυτερα να αυξησει το budget στα 2000 και να παρει σωστο μηχανακι πιο καινουριο που δε θα βγαλει προβληματα, παρα να μπλεξει με ενα παλιο και πιθανον ταλαιπωρημενο μηχανακι που αμα ξεκινησει να βγαζει προβληματα θα το πληρωνει λες και κυκλοφορει με 1000αρι ducati
δες και το er5 που λεει ο φιλος απο πανω. ειναι ιδιας λογικης με το cb500 και επειδη ειναι αρκετα αντιεμπορικο μπορει να πετυχεις καλη τιμη
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!