Μάλλον πλάκα κάνετε οτι ένα μηχανάκι με 20-25 άλογα είναι πιο γρήγορο από SS 600-1000 στην πίστα.![]()
εγω τους βλεπω ψιλοχαλαρους δε στριβουν και πολυ δυνατα .
αντιθετως το 250 παει τερμα
Λέει ότι ήταν σε intermediate group. Προφανώς δεν ήταν όλοι το ίδιο intermediate...
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
Αυτό βασικά. Δέ νομίζω πως είναι fake αφού σε κάθε ευθεία κοιτάζουν να τον προσπεράσουν.
Εννοείται πως μεγαλύτερα μηχανάκια θα πάνε πολύ καλύτερα με τον ίδιο οδηγό απλώς πιστεύω πως είναι ένα καλό παράδειγμα
για το πώς και μέ ένα μικρό μπορείς να πάς αξιοπρεπώς στην πίστα(πόσο μάλλον στη Laguna Seca).
ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!
Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη
http://www.wingsforlife.com
να θυμισω στους πιο παλιους τον παναγιωτη με το monster στα μεγαρα να τσιμπουκωνει πολλα r1 και λοιπα χιλιαρα με μηχανακι 80 αλογων!!!!!!
τι παρολα θρεντ ειναι αυτο!!!???
μπορει να μου πει καποιος τι ψαχνουμε?αν μπορει στη λ.σεκα ενα νιντζα 250 να περναει τα 1000αρια με οδηγους που δεν γνωριζουμε σε πιστα που εχουμε δει απο φωτογραφιες?
μιλαμε σοβαρα?
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Α) το monster του Παναγιώτη ήταν 80 άλογα όχι 25, και μιλάμε για Μέγαρα που η μεγαλύτερη ευθεία είναι 500 μέτρα. Και σε μια πίστα super-motard όλα τα motard είναι πιο γρήγορα απ΄τα SS. H Laguna δεν δείχνει και τόσο σφιχτή πίστα...
Β) Το 250αράκι τι ταχύτητες πάει? Αυτό που λέμε τάπα είναι πόσα δηλαδή, 160? Μια 2α-3η σε 1000άρι, που στις ευθείες της πίστας 250αρίζουν για πλάκα. Και πιστεύετε οτι μπορεί να τους μαζεύει στα φρένα?
Τεσπα, οτι νομίζετε. Τα κυβικά δεν παίζουν τόσο ρόλο αν τα μηχανάκια έχουν μια λογική διαφορά στα κιλά/ίππο, αλλά μην το σκίσουμε κι όλας...
Η Laguna δεν είναι και πολύ γρήγορη. Αμφιβάλλω αν τα 1000άρια θα περνάνε τα 220-230 στο γρηγορότερο σημείο (στην "ευθεία" εκκίνησης). Κατά τ' άλλα, έχει πολλές στροφές 2ας-3ης και μικρές ευθείες μεταξύ αυτών.
Εννοείται ότι μεταξύ ίδιας δυναμικότητας αναβατών το νιντζάκι δε θα είχε καμία τύχη. Στην περίπτωσή μας, είναι μάλλον λίγο κουλοί οι αναβάτες των μεγάλων...![]()
Αν πάει χουφτωμένος ο πιτσιρίκος τι σχέση έχουν τα άλογα..... δεν είναι τυχαίος έχω δει και άλλα βίντεό του...![]()