Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 39

Θέμα: ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ SCOOTER

Αντιδραστικό μέλος Το avatar του/της RAMMSTEIN

ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ SCOOTER

καλημέρα
    αποφασισα να αγορασω μια scooteria (μεταχειρισμενη)για να σταματησω να ταλαιπωρω την "καλη μου" καθημερινα αλλα και την τσεπη μου
    μην με παραπεμψετε στα αντιστοιχα scooter forums, εχω ηδη κανει την βολτα μου και εχει χαζεψει το κεφαλι μου
    αυτο που θελω ειναι μια γνωμη απο μηχανοβιους οχι scooterδες, που εχουν scooterακι σαν δευτερη μηχανη για το καθε μερα
    ειμαι μεταξυ sh150-300, xmax 250, kai xazeca ligo kai to sym citycom300.τα ιταλικα λεω να τα αποφυγω

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Έχω το citycom εδώ και 3 μήνες και μόνο θετικά έχω να πω. Το πήρα σε πάρα πολύ καλή τιμή (μετάχειρο), έχει καλή ροπή και καλή τελική, μεγάλες ρόδες, καλά φρένα και απίστευτους χώρους. Κατανάλωση 3,5 λτ/100 χιλ και φτηνά service(αν κάνεις και κάτι μόνος σου ακόμα καλύτερα). Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα και το πρώτο ταξίδι με το scooter χωρίς να με κουράσει και χωρίς να το κουράσω καθόλου. Απλά δεν υπήρχε η οδηγική απόλαυση της μηχανής γαμώτο(αλλά αυτό είναι δικό μου θέμα χεχε). Και ρίξε μια ματιά και στην διαδρομή που έκανα μιας και δεν ήταν κατι συνηθισμένο για scooter: https://maps.google.com/maps?saddr=E...=3,6,8&t=m&z=8
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Κακώς βγάζεις τα ιταλικά απ΄έξω αλλά οτι νομίζεις.
    Τα Honda σε μεταχειρισμενο μόνο μιας και καινούργια είναι εξωφρενικά ακριβo. Xmax καλό και ακριβό, Sym δεν το ξέρω. Είναι αυτό που μοιάζει με απομίμηση του SH?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RAMMSTEIN Προβολή μηνύματος
    καλημέρα
    .τα ιταλικα λεω να τα αποφυγω
    Αποφευγεις τους ειδικους του ειδους.....

Honda-φοβερο μοτερ-μεταδοση, μετρια οδικη συμπεριφορα
    Χ-μαξ εχει καλους χωρους, οχι τοσο δυνατο μοτερ και μετρια οδικη συμπεριφορα
    Στο Συμ ειχε λιγο χωρο παραπανω απο το χοντα, και πολυ λιγοτερο απο το γιαμαχα.
    Απο αξιοπιστια ακολουθεις την ιδια σειρα με τα αποπανω.
    ειναι θεμα ιεραρχησης των αναγκων.

Greg HondaYamahaκης Το avatar του/της moutoulos
    Επειδή αυτόν τον καιρό, έχω και γω ακριβώς αυτο το δίλημμα. Ήμουν εκτός απο αυτά που λες
    και σε Beverly 300, και σε xcity 250. Δεν αγόρασα κάτι ακόμα, αλλα κατασταλάξα στο xcity 250.
    Και να θυμάσαι ..., να προσέχεις .

Κακως αφηνεις εξω τα Ιταλικα.

Αλλα απο αυτα που αναφερεις θα σου ελεγα χμαχ.

sh300
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ziggΥ Προβολή μηνύματος
    sh300
    Εσύ Vespa δεν έχεις ρε κοθώνι;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Εσύ Vespa δεν έχεις ρε κοθώνι;
    ότι βρεθεί εύκαιρο
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

παλιος αναγνωστης ... Το avatar του/της Themis_81
    Ειχα το sh150i για 2 χρονια και απο τον ιανουαριο πηρα το sh300i γιατι κανω τελικα μεγαλες αποστασεις και δεν θελω να τις κανω με το FZ1s για ευνοητους λογους . Απολυτα ικανοποιημενος και απο τα 2 με προτιμοτερο το 300ρι που ειναι πιο στιβαρο γενικα . Απο καταναλωσεις το 150 κυμαινεται κοντα στα 3 με 3,5 lt ενω το 300 ειναι στα 4 με 4,5 . Απο χωρους κατω απο την σελα δεν χωραει full face κρανος και το βαλιτσακι που εχει πισω ειναι απλα κανονικο ( ενα full face κρανος και ψιλοπραγματα )
    Το μονο αρνητικο ειναι οτι τα ανταλακτικα του ειναι Σαρακακη με οτι συνεπαγεται αυτο ...

Παντως απο θεμα μετακινησης ειναι και τα 2 βολιδακια ( το καθενα στην κατηγορια του ) με αρκετα καλη οδηγικη συμπεριφορα για scooter λογω τροχων . Αρκετα προβλεψιμα και τα 2 και αν δεν θελεις να πηγαινεις σαν τον Spies μια χαρα ειναι για μεσα στην πολη και για κοντινες εξορμησεις .

www.fazerclub.gr

απλα για τα ιταλικα εχω ακουσει και εχω δει κιολασ απο φιλουσ, μετα τα 20000κμ αρχιζουν και χαρχαλευουν
    το μονο που με χαλαει στο sh(εκτος απο την τιμη του) ειναι οτι ειναι πολυ μικρουλη, παει σφαιρα βεβαια το ξερω
    το χμαχ μου καθεται καλυτερα και λογο υψους αλλα και επειδη δουλευω πολυ δικαβαλο νομιζω θαναι γενικα ποιο ανετο ακομα και να φορτωσεισ 5 πραγματα να πασ σε ενα νησακι και ενια μακραν ομορφοτερο
    ειδικα το μαυρο ματ ειναι κουκλα αλλα μετα κοιταω τισ τιμες και του ενοσ και του αλλου και λεω αξιζει να δωσεισ περιπου 3000 για scooter εφοσον υπαρχει μεγαλη μηχανη

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από moutoulos Προβολή μηνύματος
    Επειδή αυτόν τον καιρό, έχω και γω ακριβώς αυτο το δίλημμα. Ήμουν εκτός απο αυτά που λες
    και σε Beverly 300, και σε xcity 250. Δεν αγόρασα κάτι ακόμα, αλλα κατασταλάξα στο xcity 250.
    βασικα επειδη τωρα χαζευω το xcity, ποιες οι διαφορεσ του με το xmax?

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Προβολή μηνύματος
    Αποφευγεις τους ειδικους του ειδους.....

Honda-φοβερο μοτερ-μεταδοση, μετρια οδικη συμπεριφορα
    Φρενα ειναι απο αλλο πλανητη, οχι απο τον πλανητη των σκουτερ
    Στο 150 γ@μ4ν3 & δερνουν στο 300 δε αγκυροβολεις

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RAMMSTEIN Προβολή μηνύματος
    απλα για τα ιταλικα εχω ακουσει και εχω δει κιολασ απο φιλουσ, μετα τα 20000κμ αρχιζουν και χαρχαλευουν
    το μονο που με χαλαει στο sh(εκτος απο την τιμη του) ειναι οτι ειναι πολυ μικρουλη, παει σφαιρα βεβαια το ξερω
    το χμαχ μου καθεται καλυτερα και λογο υψους αλλα και επειδη δουλευω πολυ δικαβαλο νομιζω θαναι γενικα ποιο ανετο ακομα και να φορτωσεισ 5 πραγματα να πασ σε ενα νησακι και ενια μακραν ομορφοτερο
    ειδικα το μαυρο ματ ειναι κουκλα αλλα μετα κοιταω τισ τιμες και του ενοσ και του αλλου και λεω αξιζει να δωσεισ περιπου 3000 για scooter εφοσον υπαρχει μεγαλη μηχανη
    Σου αντιγράφω κάτι που έγραψα πρίν λίγο για τα 20.000χιλ που λές ότι χαρχαλεύουν τα σκούτερ και δη τα Ιταλικά.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GIXXERAKIAS Προβολή μηνύματος
    Επαναφέρω το θέμα σε συνέχεια της αλλαγής του σωλήνα παραφλού που αλλάχθηκε και όλα δουλευάν κομπλέ εκτός του δισταγμού στο να παίρνει με την μία μπροστά το πρωί.

Ξεκίνησε να δυσανασχτετεί αρκετά σε σημείο να βάζω καλώδια εν τέλει να πάρει μπροστά αφού την ξελίγωνε.Μόλις έπαιρνε ΟΛΗ μέρα δούλευε κανονικά,ρελαντί και χωρίς πτώση ισχύος.Αποφασίστηκε να ανοιχτεί στα 92.000χιλ και αυτό που είδε ο μηχανικός δεν το πίστευε."Δουλευε κανονικά είπες όλη μέρα??" Ναι του λέω κανονικότατα άπαξ και έπαιρνε μπρός.

Αποτέλεσμα μετά απο 92.000χιλ ήταν να μας αφήσουν χρόνους και οι δύο βαλβίδες εξαγωγής με ραγίσματα και κομμάτια να λείπουν.
    Από τότε παίρνει με την μία μπροστά και έχουμε φθάσει αισίως τα 93.500χιλ και συνεχίζουμε χωρίς ίχνος κομπιάσματος και με ανανεωμένη κατανάλωση σε σημείο να ξεχνάς να βάζεις βενζίνη. (280χιλ μέχρι να ανάψει η ρεζέρβα.)

Keep spamming!!!:a13:

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    SYM = Honda σε πολλά scooter & είναι πολύ καλή εταιρεία. Άσε τη Honda στην άκρη.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Θελω Βοηθεια Για Αγορα Scooter !
    από Aloyreos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2011, 06:35
  2. προτασεις για αγορα scooter
    από giannis21 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2010, 17:50
  3. Θέλω την γώμη σας για αγορά scooter...
    από scooteristas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/01/2010, 21:18
  4. βοήθεια για αγορα scooter!!
    από giannis2304 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2010, 23:27
  5. Συμβουλή για αγορά Scooter: Xevo 400 / Burgman 400 / Majesty 400
    από sirkouts στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2009, 18:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ