Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 77

Θέμα: Υπαρχει Κριση οντως????

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    Μα ενα ποστ πριν μας λες οτι ησουν σε μια πολη με 56.000 κατοικους, ησουν ο μονος τρομοκρατημενος, ο μονος που εβλεπε ειδησεις, γνωριζες ανθρωπους με χαμογελο και ας ηταν ανεργοι(αυτο γιατι να ενοχλει καποιον δεν ξερω), γνωριζες ζαπλουτους αγροτες που εβγαζαν ενα μυριακι στην δεκαετια και επισης λες οτι η κριση δεν φτανει στην επαρχια.

Παντα στην επαρχια φτανουν πιο αργα τα πραγματα και ειναι λογικο ειναι πιο κλειστος ο κυκλος. Αυτο δηλαδη ειναι κακο;
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

Πολύ καλό είναι. Ούτε κουβέντα. Άλλωστε η ψυχολογία από μόνη της είναι ο σημαντικότερος παράγοντας.

Η απάντησή μου στο αρχικό ερώτημα (αν υπάρχει κρίση), είναι ότι υπάρχει τεράστια κρίση , αλλά δεν την βιώνουν όλοι με τον ίδιο τρόπο. Αλλιώς τη βιώνει η Λάρισα με τα περισσότερα κατά κεφαλήν Cayenne και αλλιώς η Κυψέλη , με τους περισσότερους ανά τετραγωνικό , άνεργους μετανάστες.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Υπάρχει, πως δεν υπάρχει. Απλά όχι για όλους

http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=194459
    χρόνια τώρα ισχύει αυτό.... ο έλληνας με τον καιρό έμαθε να απαιτεί δουλειά γραφείου και με θέση.... μπορώ να σου πω ιστορίες φοιτητών που πηγαίνανε για δουλειά το πρωί και το απόγευμα υποβάλανε παραίτηση γιατί "κουραζόντουσαν" (εν αθήναις και όχι για αγροτική δουλειά)....

βέβαια και οι "αγρότες" δεν είναι άμοιροι ευθυνών έτσι?

όταν εκβιάζανε για τις επιχορηγήσεις κλείνοντας κάθε χειμώνα επί χρόνια την εθνική οδό γιατί "πεινάγανε" και αντί να κατέβουν τα τανκ (μην το πάρετε και τοις μετρητοίς, αλλά αν θέλετε πάρτε το κιόλας) να την ανοίξουν στήναμε λωκό..... και στο τέλος τους τα δίναμε κιόλας.....

όταν δίνανε (και δίνουνε) μεροκάματο της πλάκας γιατί είχαν τους φτηνούς μετανάστες για κάλυψη.....

όταν στο σούπερ μάρκετ και την λαική το εγχώριο αγροτικό προιόν είναι δύο φορές πιο ακριβό από το αντίστοιχο ιταλικό, ισπανικό και δεν ξέρω γω τι (λες και είμαστε βιομηχανική χώρα ρπμ)....

υγ.... στις όποιες αντιπαραθέσεις, λάβετε υπόψιν σας οτι το κόστος ζωής είναι σημαντικά πιο χαμηλό στην επαρχία από ότι στα μεγάλα αστικά κέντρα....
    Τελευταία τροποποίηση από spyrakos35; 03/05/2012 στις 13:20. Αιτία: διάβασα και τα παρακάτω ποστ.....

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    χρόνια τώρα ισχύει αυτό....

βέβαια και οι "αγρότες" δεν είναι άμοιροι ευθυνών έτσι?
    καθενας υπευθυνος των πραξεων του, αυτο εννοειται

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikonian Προβολή μηνύματος
    Πολύ καλό είναι. Ούτε κουβέντα. Άλλωστε η ψυχολογία από μόνη της είναι ο σημαντικότερος παράγοντας.

Η απάντησή μου στο αρχικό ερώτημα (αν υπάρχει κρίση), είναι ότι υπάρχει τεράστια κρίση , αλλά δεν την βιώνουν όλοι με τον ίδιο τρόπο. Αλλιώς τη βιώνει η Λάρισα με τα περισσότερα κατά κεφαλήν Cayenne και αλλιώς η Κυψέλη , με τους περισσότερους ανά τετραγωνικό , άνεργους μετανάστες.
    αρα σορρυ, συμφωνουσαμε διαφωνωντας, λαθος καταλαβα
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Ότι να ναι... καλη ψήφο εκέι που θα τη ρίξεις (και είμαι 100% σίγουρος που θα πάει...)

oute kan fadazese poy 8a paei...kai oti na nai ine oi blakies pou grafete edo mesa.....

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από p@nos Προβολή μηνύματος
    oute kan fadazese poy 8a paei...kai oti na nai ine oi blakies pou grafete edo mesa.....
    Πρόσεχε Πανο..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Πρώτα απ΄όλα το ύφακι του αγενή ιντερνετικού ξερόλα, μόνο ζημιά μπορεί να σου κάνει... δε λέω, σε ένα νέο forum με άγνωστους μεταξύ αγνώστων, μπορεί να πετύχεις την εντύπωση που επιθυμείς, αλλά εδώ μέσα γνωριζόμασετε όλοι και έχουμε κριθεί προ πολού από τα γραφόμενα του ο καθένας.

Από εκεί και έπειτα αν πιστεύεις σε διεθνείς συνομωσιολογίες είναι δικαίωμα σου, καλό είναι ωστόσο να το τεκμηριώνεις. Λες δεν φταίνε οι Ceyeniστες οι πρωτοτραπεζάκιδες οι χαϊχλίδογλου μπαστουνόβλαχοι και γενικά το ποιμνίο του εκτρώματος που ονομάστηκε Greek life style... το σωστό είναι ότι δεν φταίνε μόνο αυτοί. Όλοι φταίμε από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, άλλος περισσότερο, άλλος λιγότερο. Κανείς δεν έστησε παγίδα στην χώρα και κανείς δεν κατέστρωσε το σχέδιο της εξόντωσης μας. Το ότι τα πράγματα σε παγκόσμιο επίπεδο είχαν αγριέψει ήταν γνωστό τοις πάσει, αλλά εμείς αμολάγαμε καλούμπα χωρίς να καταλαβαίνουμε τον κίνδυνο. Το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα είναι αδυσώπητο, αν εμφανίσεις αδυναμία το μυρίζεται στο λεπτό και δεν έχει σημασία αν είσαι οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Βρετανία, το Κογκό ή το Σουρινάμ... θα σε πατήσει κάτω και θα λιώσει γιατί έτσι λειτουργεί. Πολύ απλά σε κάποια φάση μας πήρανε χαμπάρι και μας τη χώσανε. Thats all.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Πρώτα απ΄όλα το ύφακι του αγενή ιντερνετικού ξερόλα, μόνο ζημιά μπορεί να σου κάνει... δε λέω, σε ένα νέο forum με άγνωστους μεταξύ αγνώστων, μπορεί να πετύχεις την εντύπωση που επιθυμείς, αλλά εδώ μέσα γνωριζόμασετε όλοι και έχουμε κριθεί προ πολού από τα γραφόμενα του ο καθένας.

Από εκεί και έπειτα αν πιστεύεις σε διεθνείς συνομωσιολογίες είναι δικαίωμα σου, καλό είναι ωστόσο να το τεκμηριώνεις. Λες δεν φταίνε οι Ceyeniστες οι πρωτοτραπεζάκιδες οι χαϊχλίδογλου μπαστουνόβλαχοι και γενικά το ποιμνίο του εκτρώματος που ονομάστηκε Greek life style... το σωστό είναι ότι δεν φταίνε μόνο αυτοί. Όλοι φταίμε από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, άλλος περισσότερο, άλλος λιγότερο. Κανείς δεν έστησε παγίδα στην χώρα και κανείς δεν κατέστρωσε το σχέδιο της εξόντωσης μας. Το ότι τα πράγματα σε παγκόσμιο επίπεδο είχαν αγριέψει ήταν γνωστό τοις πάσει, αλλά εμείς αμολάγαμε καλούμπα χωρίς να καταλαβαίνουμε τον κίνδυνο. Το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα είναι αδυσώπητο, αν εμφανίσεις αδυναμία το μυρίζεται στο λεπτό και δεν έχει σημασία αν είσαι οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Βρετανία, το Κογκό ή το Σουρινάμ... θα σε πατήσει κάτω και θα λιώσει γιατί έτσι λειτουργεί. Πολύ απλά σε κάποια φάση μας πήρανε χαμπάρι και μας τη χώσανε. Thats all.

opos les hymador kseroume ti rolo varaei o ka8enas opote kseroyme pos den ise ili8ios....

loipon otan to kata kefalin xreos danismoy ana nikokirio dld ta dania poy exoyn pari ta spitia sinolo stin ellada ine sta 10.000...den ine to poson tetio oste na odigisi mia xora stin simerini katastasi...

ke opos ipa i karamela me ta cayenne kai ta boyzoykia ine karamela...giati akoma kai stis epoxes pou itan sto zeni8 i siberifora afti...cayenne ixe o enas stoys 50...opos episis ke sta bouzoukia pigene o enas stoys 50

ke pali i atomiki spatali den bori na bgali ektos ena kratos giati xreokopis atomika...an ego paro ena danio den ine eggiitis moy to kratos etsi oste ama de to apopliroso na ta plirosi to dimosio kai na bi mesa...kai fisika istorika pote ena kratos de xreokopise apo toys polites...apo toys politikous...kai tis sinomosies nai....kai afta exoyn gini prosfata ola den ine liakopoulos ta senaria....to oti telika ine i evropaiki enosi mia paraga epektatikis politikis ine kseka8aro ke to an to elege to kke afto an to ipenisese oti 8a to psifiso to oti to kke leei poles blakies de pai na pi oti den exi pi ke sosta pragmata kai opos episis to oti simfono sta sosta pou exi pei de simeni pos 8a to psifiso kilas...giati to oniro tis isxiris evropis toy evro kai tis oikonomikis sigourias to oti ine parami8i ine kseka8aro pleon....ke olo aftoperi spatalis atomikis....ali8ia stin italia ta idia?portogalia ispania irlandia ta idia?i mipos se oles tis xores kanane ta idia?padou ipirxe mia profasi se emas itan ta bouzoukia ta cayenne ke ta tebelika gonidia...i galia pou psi8irizete olo kai pio edona oti antexi alla 2 xronia i ikonommia tis ke eki ta idia???

loipon to ti ginete ine kseka8aro pleon kai to oti ta pragmata zorizzoun padou den ine tixeo sigoura....monos sou lipon les afto pou sou leo...oti i torini katastasi ine apotelesma tis epektatikis politikis pou ine meros toy pagosmiou oikonomikou sistimatos....ta cayenne lipon ine i profasi gia na se fane....oxi to pragmatiko problima

@sniper ti egine pali?

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    loipon otan to kata kefalin xreos danismoy ana nikokirio dld ta dania poy exoyn pari ta spitia sinolo stin ellada ine sta 10.000...den ine to poson tetio oste na odigisi mia xora stin simerini katastasi...
    [...]
    γιαυτό λέω ότι αυτό που υπάρχει δεν ξεκίνησε τώρα, υπήρχε από πολύ πριν και λανθασμένα το λέμε κρίση και νομίζουμε ότι πρόκειται για κάτι τέτοιο. δεν έχει δει κανείς πως λειτουργεί η μαφία;

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    .........@sniper ti egine pali?
    ε μα δε μπορεις να καταλαβεις την αγενεια (το καλυτερο που μπορω να πω) που εκφραζεις με το ''kai oti na nai ine oi blakies pou grafete edo mesa'' ??

υ.γ.απλα σου αναφερω τι εγινε.δε χρειαζεται να δωθει επιπλεον εκταση.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

το μεταφερω αυτουσιο απο αλλου...δειτε το...

Όποιος θέλει να ξεφορτωθεί την προβιά του προβάτου ή να πείσει και άλλους να την ξεφορτωθούν, ας
    παρακολουθήσει ή ας προτείνει το συγκεκριμένο βίντεο-ντοκυμαντέρ. Τα λέει όλα, ας ξυπνήσουμε επιτελους.

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=K0K2CvCxdtg
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ, ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΑΝΗΚΟΥΜΕ
    >>> click here for my youtube channel <<<

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    συγγνωμη...τα μαγαζια που κλεινουν το ενα πισω απο το αλλο δεν τα βλεπετε?
    τους ανεργους που κατακλυζουν τον οαεδ?
    τους απορους και τους ρακοσυλεκτες που πληθαινουν?
    τους συνταξιουχους που δεν εχουν ουτε για τα φαρμακα τους?

ακομα αναρωτιεστε για το αν υπαρχει κριση και που ειναι αυτη?φυσικα καποιους δεν τους αγγιξε οσο καποιους αλλους.καποιοι βγηκαν και κερδισμενοι.αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει κριση.η ισοπεδωση σας ειναι τρομακτικη!

πες τα ρε trooper γιατί κοντεύω να πιστεψω ότι υπάρχουν 2 χώρες....

και να μου πούνε που είναι αυτή η χώρα που ζούνε να πάω και εγώ γιατί εδώ είναι γαμα τα....

υ.γ αρκούσε μονο η τελευταία πρόταση...
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Νέο μέλος
    δεν νομίζω κανένας να αμφισβητεί ότι υπάρχει κρίση. Σε άλλα μέρη φαίνεται περισσότερο και σε άλλα λιγότερο.Από εκεί και πέρα αν κάποιος έχει δουλειά όπως παλιά, μαγκιά του και μπράβο του. Πρέπει να καταλάβουμε ότι από εδώ και πέρα θα ζούμε έτσι. Αν καταφέρουμε και δεν χάσουμε το χαμόγελο μας τόσο το καλύτερο .

Kαλησπέρα και από μένα...είδα τον τίτλο και είπα να απαντήσω...είμαι ιδιοκτήτρια φροντιστηρίου και με νύχια και με δόντια παλεύω να κρατήσω την φήμη με πολλές ώρες δουλειάς, με πολύ ψυχολογικό πόλεμο κλπ κλπ.... κρίση υπάρχει και μάλιστα μεγάλη....να ρωτήσω όμως εγώ κάτι??΄Είχα κάποια παιδάκια από πέρυσι στο φροντιστήριο που φέτος οι γονείς και οι 2 έμειναν άνεργοι. Σύνολο παιδιών 6. Λόγω συναισθηματικού δεσίματος με όλα μου τα παιδιά, δεν μου πήγαινε καρδιά να τα σταματήσω- που το ζήτησαν οι γονείς γιατί δεν μπορούσαν να πληρώσουν και δν ήθελαν να μην είναι σωστοί. Πράττοντας αντίθετα από τα λεγόμενα των γύρω μου- που εύλογα μου τα έλεγαν γιατί πέρυσι έφαγα έτσι πιστόλι 1500 ευρώ (επειδή και καλά θα με πλήρωναν και δεν το έκαναν εν τέλει και όταν τέλειωσε η χρονιά εξαφανίστηκαν.... και εγώ από συναισθηματισμό και πάλι δεν έδιωξα τα παιδιά από τον Δεκέμβρη...)- κράτησα λοιπόν τα παιδιά και ζήτησα από την λογίστρια να παέι στην εφορία και να ρωτήσει πως γίνεται να χω τα παιδιά δωρεάν για να μην τα διώξω αλλά και να μαι καλυμμένη, σε περίπτωση που έρθει έλεγχος να μην δουν οτι δεν τα έχω γραμμένα και με χώσουν μέσα για μαύρα,...και ξέρετε τι απάντήση πήρα από την εφορία? ¨οτι το τζάμπα στην εποχή μας έχει πεθάνει και δεν γίνεται να χω τα παιδιά δωρεάν κ ότι δεν το δέχεται η εφορία και να τα διώξω γιατί αν έρθουν για έλεγχο θα ναι σαν να τα εχω μαύρα! Και ρωτάω ρε παιδιά, αν δεν βοηθήσουμε όσο μπορεί ο καθένας τώρα που έχουμε κρίση τι θα κάνουμε? Και αυτή η κρίση που είμαστε πως αντιμετωπίζεται από τους εκάστοτε γραφειοκρ. παράγοντες? Και γιατί εγώ δουλεύω σαν το σκυλί όλη μέρα και δεν έχω καγιέν και άλλοι συμμαθητές μου από το σχολείο έχουν καγιέν από τον πατέρα???..για πείτε μου...

ΣινανάϊΌπαΓιαβρουμ&Αμάν Το avatar του/της Corki
    Κρίση υπάρχει,Κριση δεν υπάρχει!

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Nέο & Παλιό... υπάρχει περίπτωση να πάνε αντάμα....
    από code στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2005, 22:24
  2. Μήπως υπάρχει....
    από dimitrism στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2004, 14:42
  3. δεν πιστεύω να υπάρχει λογοκρισία εδώ μέσα έτσι
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2004, 21:05
  4. Απαντήσεις: 3