δεν αντιλεγω οτι και τα ιταλικα δεν ειναι καλα αλλα γενικα σε μασ τουσ ιαπωνοφιλους υπαρχει μια προκταληψη
αλλα τα beverly που ειχα κοιταξει λιγο, σε οποιον το ελεγα η ρωταγα μου λεγαν ολοι μακρια και αρκετοι απο αυτους εχουν η ειχαν στην κατοχη τους beverly
δεν πιστευα οτι θαταν και η επιλογη scooter τοσο παιδεμα, θα παω να παρω κανα glx μου φαινεται με 500 ευρω να θυμηθω και τα νιατα μου
αυτο ειναι δοκιμασμενο δεν σπαει δεν χαλαει δεν καιει
Κ εγω εχω ενα Sportcity με 103000χλμ αλλα αφου δεν γουσταρει Ιταλικα ο ανθρωπος, παω πασο.
Βασικά δεν γνωρίζω αν είναι ή οχι ο ιδιος κινητήρας. Πέρα απο αυτό:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
To ΧΜΑΧ έχει 15άρι τροχό αλλά τεράστιο αποθηκευτικό χώρο, σε σημείο η βαλίτσα να μοιάζει αστείο ...
Χωράει 2 Full. Μειονέκτημα για να κερδίσει αυτών τον χώρο έχει μειωθεί η διαδρομή της πίσω ανάρτησης
σε σημείο να κοπανάει, και γενικά να μην ενθουσιάζει σε "περάσματα".
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
To ΧCITY έχει 16άρι τροχό αλλά πολύ μικρότερο αποθηκευτικό χώρο. Είναι μεγάλος αλλά ρηχός.
Βασικά παίρνω απόσπασμα απο άρθρο για tον χώρο του XCITY :
-----------------------------------------------------------------------------------------------------Μπορεί ο ρηχός χώρος κάτω από την σέλα να δέχεται μόνο κράνη τύπου Jet, αλλά οι υπόλοιπες
διαστάσεις του επιτρέπουν την αποθήκευση μεγάλων αντικειμένων, όπως π.χ. laptop με 17’’ οθόνη.
Εμένα τουλάχιστον μου άρεσει το XCITY περισσότερο, αλλά αυτό βέβαια είναι σχετικό.
Και να θυμάσαι ..., να προσέχεις.
μεχρι ποσα λεφτα θες να δωσεις;
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
μεχρι 2500 τα δινω ανετα
αν βρεθει κατι πολυ καλο παω οριακα και στα 3000
βασικη προυποθεση ειναι το μηχανακι να εχει κατω των 15000κμ οτι μαρκα και να ειναι
καινουργιο το sym hd 200cc?3000 εχει....
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Το Xmax 250 εχει τον ιδιο κινητηρα με το Xcity 250.Το city οντως εχει ελαφρως αυξημενη διαδρομη της πισω αναρτησης σε σχεση με το max.Στα + του city ανετη σελα
στα - εκτεθημενα τα χερια και τα ποδια του οδηγου(δεν εχει "χουφτες" και η ποδιά του ειναι στενη) περιορισμενος χωρος αποσκευων(αναγκαστικη χρηση μπαγαζιερας)μικρο παρμπριζ(για το υψος μου)νευρικη συμπεριφορα λογο μειωμενου μεταξονιου(παντα σε σχεση με το max)
Αν πας για Xmax προτιμησε σε ψεκαστο μοντελο ανω του 07.Τα καρμπυρατερατα ειχαν θεμα με ανορθωτες και ειχαν γινει και ανακλησεις και για τα πλαισια(χρειαζονταν ενισχυση σε καποιο σημειο).Απο συμπεριφορα το Xmax εχει ποιο στιβαρη αισθηση στο δρομο και δεν κουναει στις στροφες,το city μου εδωσε την εντυπωση ενος "μεγαλου"παπιου.
Αυτα!
Αν πας για καινουργιο κορεατικο οπωσδηποτε αλλαγη ελαστικων!!
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Thanks Θόθωρε ...![]()
Και να θυμάσαι ..., να προσέχεις.
εγω θα σου προτεινα το beverly 250-300cc
απο αυτα μονο τα 500αρια εβγαζαν διαφορες μαλακιες
sh300 αυθαρτο γρηγορο φρεναρες,γενικα σε ολα του π.καλο ως αριστο.Το εδωσα γιατι δεν μπορουσα να συντηρω 3 μηχανακια και το μετανοιωσα σαν σκυλος.Ολα τα αλλα στην κατηγορια ειναι απλα για να υπαρχουν,ειδικα τα ιταλικα.
Καλησπέρα , πήγα και είδα το νέο yamaha Xenter 150 , είμαι και εγώ στη φάση να δώσω την μεγάλη και να πάρω κάτι που θα είναι σαφώς οικονομικότερο και να μπορώ να κάνω την διαδρομή μέχρι τον Αγ.Στέφανο καθημερινά.
Το scooter είναι εφάμιλλο εάν όχι καλύτερο από το sh150 και σε καινούριο η τιμή του 3090€
...αξίζει να ζουν σαν παιδιά εκείνοι που έχουν καρδιά............
Το οποίο έχει ποιότητα κατασκευής από άλλον πλανήτη...Μιλάμε χάζεψα...αλλά επίσης δεν έχει χώρους κάτω από σέλα.
Xmax-Xcity το πρώτο έχει μεγάλο ατού τους χώρους και το μοντέλο που βγαίνει τώρα έχει και σχεδόν εφάμιλη οδική συμπεριφορά του Xcity.Πάντως εγώ θα πήγαινα για το Xmax...Μπορέις και να κοιμηθείς κατω από την σέλα,αν σε διώξει η γυναίκα από το σπίτι...
![]()