Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 84

Θέμα: γυναικα οδηγος χωρις ροδα ψαχνει......

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από HERCAKOS Προβολή μηνύματος
    ξαδελφη της γυναικας μου ειναι βασικα και να σου πω γιατι το σκεφτομαι το μηχανακι το ειδε ηδη μηχανικος και μου ειπε οκ και μαζι με αυτο θα παρω αλλο ενα σε κομματια για ανταλακτικα
    Ας μαζέψει κανα φράγκο να πάρει κανένα μηχανάκι της προκοπής.. το ότι το είδε μηχανικός, αυτό δεν λεει κάτι για μηχανάκι 20ετίας... "Ε όταν το είδα εγώ δούλευε, που να ξέρω ότι θα βγάλει όλα αυτά;"
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    ξαδελφη της γυναικας μου ειναι βασικα και να σου πω γιατι το σκεφτομαι το μηχανακι το ειδε ηδη μηχανικος και μου ειπε οκ και μαζι με αυτο θα παρω αλλο ενα σε κομματια για ανταλακτικα
    κι οποτε θα χαλαει εσενα θα τρεχουν....

δεν παιρνεις τοσο παλιο μηχανακι για καθημερινο! μπορει να μην κανει κιχ, μπορει και καθε βδομαδα να σε εχει συνεργειο ή λυσε/δεσε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της HERCAKOS
    βρε εσεις δικιο εχετε αλλα πως την πειθουν την αλλην τωρα?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    σκεψου οτι οταν θα χαλαει εσενα θα πρηζει γτι εσυ μπηκες μπροστα σ αυτη την αγορα σαν πιο εμπειρος.

πες της πως μετα θα πρεπει να ξεμπερδευει μονη της με το μηχανικο με αυτο πυο παει να μπλεξει. μιλαμε για μηχανακι 25+ χρονων, μην το ξεχναμε
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    βρε εσεις δικιο εχετε αλλα πως την πειθουν την αλλην τωρα?
    Πες της ότι πήρε φωτιά.. Και δείξτης κανένα άλλο μηχανάκι..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Η συγκεκριμμένη μοτοσυκλέτα είναι τρομερά αξιόπιστη απο άποψης κινητήρα, ενας φιλος που το είχε του έκανε 230.000 χλμ.
    Ομως τα ηλεκτρικά εχουν καποια θεματακια οπως ολα τα Suzuki της εποχής. Eπίσης ειναι πολύ βαρύ (175 κιλα αδειο αν θυμαμαι καλα) κι εχει φρένα υποδεέστερα των σημερινών.
    Να σημειώσω οτι αυτα που γράφω ισχύουν εφ όσον ειναι σαν καινούριο. Τα 'αλλο ενα μοτερ κλπ' ειναι μπαρούφες. Αν λυθεί για ζημιά θα πληρώσει πανω απο αυτα που πλήρωσε για να το αγοράσει και το 'αλλο μοτέρ' θα ειναι κι αυτό με τα ίδια προβλήματα.

Αν το πάρετε πολύ φτηνα (πχ 500 Ευρω) πάσο, αν παλι ειναι ολικα ανακατασκευασμένο τότε παλι πασο (μονο που τότε δεν θα το πουλαγανε).
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

για να ξεκαθαρισω το μηχανακι το ειχε ενας κυριος 55 ετων με μικροβιο στα μηχανακια μαζι με αυτο ειχε το κατανα 2 ντουκατι 1 καβασακι 550 το τρικυλινδρο και ενα σουζουκι που επειδη ειναι κομματια ακομα ψαχνουμε να βρουμε τι ειναι.ο κυριος αυτος λοιπον πεθανε και τωρα η γυναικα του τα πουλαει για να μετακομισει πραγματι της το δινει 500 ευρο και με το μηχανικο που μηλησαμε μου ειπε για να το ανοιξει να του κανει ενα φρεσκαρισμα βαψιματα κλπ αλλα 500 συνολο 1000 δηλαδη.το προβλημα ειναι οτι αν εξαιρεσεις το σε μπε 500 ειναι το μοναδικο που εχουμε δει ως τωρα και της ταιριαζει απολυτα(οταν λεω ταιριαζει ενοω υψος ογκος κιλα θεση οδηγησης)στα + ειναι οτι στο θεμα ανταλακτικων δεν ειναι μονο ενα μοτερ ειναι 3 κουτες ανταλακτικα + ενα καινουργιο κουστουμι παρολο που αυτο που φοραει ειναι αγρατζουνιστο.βεβαια ο sniper και ο dimzan ειναι απολυτως σωστοι σε αυτα που λενε

Moderator
    για να ξεκαθαρισω το μηχανακι το ειχε ενας κυριος 55 ετων με μικροβιο στα μηχανακια μαζι με αυτο ειχε το κατανα 2 ντουκατι 1 καβασακι 550 το τρικυλινδρο και ενα σουζουκι που επειδη ειναι κομματια ακομα ψαχνουμε να βρουμε τι ειναι.ο κυριος αυτος λοιπον πεθανε και τωρα η γυναικα του τα πουλαει για να μετακομισει πραγματι της το δινει 500 ευρο και με το μηχανικο που μηλησαμε μου ειπε για να το ανοιξει να του κανει ενα φρεσκαρισμα βαψιματα κλπ αλλα 500 συνολο 1000 δηλαδη.το προβλημα ειναι οτι αν εξαιρεσεις το σε μπε 500 ειναι το μοναδικο που εχουμε δει ως τωρα και της ταιριαζει απολυτα(οταν λεω ταιριαζει ενοω υψος ογκος κιλα θεση οδηγησης)στα + ειναι οτι στο θεμα ανταλακτικων δεν ειναι μονο ενα μοτερ ειναι 3 κουτες ανταλακτικα + ενα καινουργιο κουστουμι παρολο που αυτο που φοραει ειναι αγρατζουνιστο.βεβαια ο sniper και ο dimzan ειναι απολυτως σωστοι σε αυτα που λενε
    Το Κatana και το 3κύλινδρο τα πουλάει η εχουν πουληθεί?
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Το Κatana και το 3κύλινδρο τα πουλάει η εχουν πουληθεί?
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	american_crow_7.jpg 
Προβολές:	90 
Μέγεθος:	38,8 KB 
ID:	259917

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	american_crow_7.jpg 
Προβολές:	90 
Μέγεθος:	38,8 KB 
ID:	259917
    Με παρεξήγησες συνάδελφε.

Απλά προσπαθώ να επιβεβαιώσω μια πληροφορία. Αν εχω καταλάβει καλά ο μακαρίτης ηταν μελος της Λέσχης Φιλων Κλασσικής Μοτοσυκλέτας οπου ειμαι κι εγω και τα μηχανακια εχουν πουληθεί όλα. Απλά εμεινε φαινεται το GSX400 αφού και παλια ηταν στα αζητητα.
    Αποκλείεται να ειναι αλλος με ιδια. Επίσης ειχε κι ενα Guzzi V35 Imola κι ενα Triumph Bonneville και το Kawasaki ηταν mach 500 κι οχι 550.. Τελευταίως εμφανίστηκαν στο φόρουμ και φωτό του γκαραζ του μακαρίτη εδω:
    http://www.moto.gr/forums/showthread...12#post2193912
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Απλά προσπαθώ να επιβεβαιώσω μια πληροφορία. Αν εχω καταλάβει καλά ο μακαρίτης ηταν μελος της Λέσχης Φιλων Κλασσικής Μοτοσυκλέτας οπου ειμαι κι εγω και τα μηχανακια εχουν πουληθεί όλα. Απλά εμεινε φαινεται το GSX400 αφού και παλια ηταν στα αζητητα.
    Αποκλείεται να ειναι αλλος με ιδια. Επίσης ειχε κι ενα Guzzi V35 Imola κι ενα Triumph Bonneville και το Kawasaki ηταν mach 500 κι οχι 550.. Τελευταίως εμφανίστηκαν στο φόρουμ και φωτό του γκαραζ του μακαρίτη εδω:
    http://www.moto.gr/forums/showthread...12#post2193912
    ναι αυτος ειναι για πες τι ξερεις

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator

Συνταξιούχος Το avatar του/της kokkiklhs
    KLE 250 Anhelo (το 500 θα τη δυσκολέψει, σίγουρα), αν το φτάνει και τη βολεύει, με κλειστά μάτια! Σκύλος μαύρος και τα κάνει όλα και συμφέρει!
    Για πιο χαμηλό, ας κοιτάξετε και Ηonda ΑΧ/ΝΧ 250, επίσης καλό μηχανάκι, αλλά το Kawasaki είναι απείρως καλύτερο από πολλές απόψεις!
    Στα 1500ε που λες ότι διαθέτετε είναι ό,τι καλύτερο αυτές οι 3 λύσεις! Καλύτερα μακριά από 125άρι, σε 1 χρόνο θα ψάχνει να το αλλάξει!!
    Άμα θες στοιχεία για το Anhelo ρώτα με, το έχω 2 χρόνια και το έχω αγαπήσει!
    ...το νου σου!!

ασχετο.το thread αυτο https://www.moto.gr/forums/showthrea...12#post2193912 το διαβασα 3-4 μερες πριν παω στο χαλανδρι και ζηλεψα που δεν τα ειδα και εγω αυτα τα μηχανακια τοτε.

τι μικρος που ειναι ο που....ς ο κοσμος.......

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kokkiklhs Προβολή μηνύματος
    KLE 250 Anhelo (το 500 θα τη δυσκολέψει, σίγουρα), αν το φτάνει και τη βολεύει, με κλειστά μάτια! Σκύλος μαύρος και τα κάνει όλα και συμφέρει!
    Για πιο χαμηλό, ας κοιτάξετε και Ηonda ΑΧ/ΝΧ 250, επίσης καλό μηχανάκι, αλλά το Kawasaki είναι απείρως καλύτερο από πολλές απόψεις!
    Στα 1500ε που λες ότι διαθέτετε είναι ό,τι καλύτερο αυτές οι 3 λύσεις! Καλύτερα μακριά από 125άρι, σε 1 χρόνο θα ψάχνει να το αλλάξει!!
    Άμα θες στοιχεία για το Anhelo ρώτα με, το έχω 2 χρόνια και το έχω αγαπήσει!

τα εχουμε δει ολα αυτα δεν τα φτανει

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Νέος οδηγός, άπειρος, ψάχνει...
    από dimitrisag στο forum Honda
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2010, 17:34
  2. γυναικα οδηγος στην....
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2008, 14:40
  3. Κλασσικη Γυναικα Οδηγος