αντε να μας πει και ο σαπιλας την γνωμη του που τα εχει δει απο κοντα
Virago 250 τότε, να πουλάει και μούρη!!
Παίζουν κάτι καλοδιατηρημένα γύρω στο χιλιάρικο, κι είναι γερά και αξιόπιστα!
Για ακόμη πιο χαμηλό, ψάξτε μετά κάτι σε σκέιτμπορντ!!
EDIT:
Παίζει κι ο μεζές ΕΤΖ251, σαν αυτόν στη φωτογραφία μου, χωρίς πλάκα είναι καλό μηχανάκι για αρχάριο και αρκετά χαμηλό, αλλά ψιλο-δυσεύρετο πλέον...
Θα το πάρεις 3-4 κατοστάρικα σε λειτουργική κατάσταση και θα δώσεις άλλα τόσα να το σουλουπώσεις! Πολύ καλύτερο από σκούτερ και βλακείες...
...το νου σου!!
Άνοιξα την τηλεόραση και βλέπω στις ειδήσεις της ΕΙΡΤ να λέει ο Χούντας ότι ο Ανδρέας θα πάει με την Μαργαρίτα για διακοπές στην Ελούντα..
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
συγγνωμη τωρα... δεν εχει οδηγησει τπτ αλλο εκτος απο αυτοματο 50ρι και θα παρει μια μοτοσυκλετα που ζυγιζει 500τονους , με γεωμετρια (κατανομη βαρους) 50 ετων με αναρτησεις και φρενα ανυπαρκτα , χωρις ανταλλακτικα πουθενα ... εκτος και αν την ''οδηγει'' απο την μια ακρη του πεζοδρομιου στην αλλη...πανω στο πεζοδρομιο προφανος. Να παρει ενα beverly 250ri γαματο και αν την δει driver πουλιετε και ανετα .
υσ : ειχα freewind δε στο συνιστω(μονο για λογο υψους) , εγω ειμαι 1.70 και μου ηταν ανετο για 1,58 μου κανει ψηλο.
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone