Ψαρωτικό στην εμφάνιση, αλλά πολύ απαστράπτον και γυαλισμένο για χωματερό ρε πστ μου... χάθηκε να το λάσπωνε λιγάκι; Να δούμε και τί κάνει πραγματικά;
εχουν ξαναμπει, αλλα δεν πειραζει!
http://www.youtube.com/watch?v=l82U8dZV1aI
http://www.youtube.com/watch?v=YyxbhOYlCQM
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Πολυ ωραίο το ατιμο αλλα παρα πολυ ακριβό .
Πριν λίγο καιρο ήμουν μιχαλακοπουλου στη Yamaha και έτυχε να είμαι μπροστά σε παράδοση ενός τέτοιου ,
Ο τύπος που το πήρε μόνο τα κλάματα που δεν έβαλε , την αγκαλιαζε την χαιδευε την φιλουσε ...
Πάντως τον ζηλεψα τον παιχτη, καλούς δρόμους να έχει
Γιατί αυτό που χρειάζεσαι για να κάνεις worldcross είναι ένα 1200 με ηλεκτρονικά μπλιμπλίκια..... Το αγαπημένο μου όμως, είναι όταν βλεπουν τα βίντεο στο γιουτούμπι μερικοί φίλοι και λένε
- Πππσσσσσσσσσσσσς, κοίτα ρε μαλάκα τι κάνει το μηχανάκι...
Αλλά τα γενιά δεν κάνουν το Παπά...
Υπάρχουν λοιπόν οι αναβάτες που κάνουν καλά το κάθε μηχανάκι και τα μηχανάκια που κάνουν καλά το κάθε αναβάτη...
Κατά τα άλλα, όμορφο στο μάτι...
Me gusta la moto, me gustas tu....
Μπισκέκ άμα μείνω δεν με πειράζει...
Το θέμα είναι ότι τα κάνουν όλα υπερθηρία... Δλδ τα σπορτ τουρινκ το καταλαβαίνω, έχει λογική.. Το ονοφ?
Άσε που όλες οι εταιρείες βαδίζουν την πεπατημένη του Τζιές...
Ο άλλος πάει το αγοράζει και βάζει άλλους τροχούς κλπ κλπ... Ότι να ναι...
Αυτό εξηγεί το πολύ απλό, ότι η μηχανη δεν σου κάνει και την φέρνεις στα μετρά σου για να κάνει παπάδες...
Και για να μην είμαι εκτός θέματος, πιστεύω ότι το τζούπερ Τενερέ δεν μας έφερε και τπτ φρέσκο,
ούτε θα αποτελέσει στο μέλλον μηχανη για cλopy/paste...
Me gusta la moto, me gustas tu....
1) Ολα εχουν νοημα αναλογα την χρηση, μεχρι και τα βαρια ον-οφφ*. Αν 'εσυ' θελεις ελαφρυ ον-οφφ, πας και αγοραζεις ελαφρυ ον-οφφ, κανεις δεν 'σε' σταματαει, η αλαφρωνεις αυτο που εχεις, εκτος κι αν...
2) [... συνεχεια απο (1)] θεωρεις για τους δικους σου προσωπικους λογους, οτι δεν πρεπει να αλλαζουμε τα μηχανακια και να τα φερνουμε στα μετρα μας, με τον οιονδηποτε τροπο μας εξυπηρετει.
* για παραδειγμα οποιος καταλαβαινει απο αναρτησεις ξερει οτι τα βαρια εχουν σαφες πλεονεκτημα στους δρομους που κινουνται ανετα, εναντι των ελαφρων στους ιδιους δρομους.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.