Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 73

Θέμα: KAWASAKI KLE 500 του 2002-αγορα μεταχειρισμενου-τι να προσεξω?

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από redman88 Προβολή μηνύματος
    εμεις οταν το βαλαμε μπρος το σταντ το ειχαμε κατεβασμενο...πως πηρε μπρος αν υπαρχει τετοιο πραγμα?

τι ειναι η ηλεκτρονικη και ποιο το κοστος της?
    Η ηλεκτρονική είναι ένα μαύρο κουτί κάτω από την σέλα με ηλεκτρονικά μέσα της."Διαβάζει" διάφορους αισθητήρες από διάφορα σημεία της μηχανής, και αντίστοιχα ρυθμίζει το ρεύμα που πάει προς το σύστημα ανάφλεξης.
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Μέλος
    αλλο η ηλεκτρονικη και αλλο ο ανορθωτης?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από animato Προβολή μηνύματος
    Καλησπερα εχω ενα κλε 500 του 2001 περιπου εναμισυ χρονο,δυο πραγματα ουσιαστικα ''πονανε'' το κλε, το ενα ειναι το κομπλερ της μιζας, εαν δεν ειναι σε προχωρημενο σταδιο η ζημια θα την αντιληφθεις το χειμωνα με τα πρωτα κρυα (δεν ξερω γιατι) το συμπτωμα ειναι να ακους αντριχιαστικους ηχους απο γραναζια, ακριβουτσικη η επισκευη περιπου 200+ ευρω.
    Άλλη πονεμένη ιστορία.Το γρανάζι του κομπλέρ στον άξονα είναι πολύ λεπτοφιαγμένο, και κάποια στιγμή τα παίζει.Δεν είναι και πολύ μανούρα η αλλαγή, και μπορείς να το κολλήσεις αντί να πάρεις καινούργιο.Και με την ευκαιρία αλλάζεις και το βολάν γιατί είναι κακο-κολλημένοι οι μαγνήτες και ξεκολάνε και κάνουν τα τυλίγματα μακαρόνια.Βολάν παίρνει και από Τρανσάλπ, τύπου Σάντουιτς που είναι και αθάνατο ( Π@τάνα Honda )

Και τέλος η πλαστική βίδα από το πλάι του κάρτερ θέλει προσοχή, γιατί κλοτσάει εύκολα , και κάνει και 13 Ευρόπουλα.

αλλο η ηλεκτρονικη και αλλο ο ανορθωτης?
    Ναι, αν και τμήματα του ηλεκτρικού εξοπλισμού της μηχανής, εντελώς διαφορετικές οι λειτουργίες τους.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Anty12 Προβολή μηνύματος
    Άλλη πονεμένη ιστορία.Το γρανάζι του κομπλέρ στον άξονα είναι πολύ λεπτοφιαγμένο, και κάποια στιγμή τα παίζει.Δεν είναι και πολύ μανούρα η αλλαγή, και μπορείς να το κολλήσεις αντί να πάρεις καινούργιο.Και με την ευκαιρία αλλάζεις και το βολάν γιατί είναι κακο-κολλημένοι οι μαγνήτες και ξεκολάνε και κάνουν τα τυλίγματα μακαρόνια.Βολάν παίρνει και από Τρανσάλπ, τύπου Σάντουιτς που είναι και αθάνατο ( Π@τάνα Honda )

Και τέλος η πλαστική βίδα από το πλάι του κάρτερ θέλει προσοχή, γιατί κλοτσάει εύκολα , και κάνει και 13 Ευρόπουλα.

το μονο που καταλαβα απο ολα αυτα που εγραψες ειναι οτι η honda ειναι μια πολυ καλη επιλογη...

Κρουστο μελος Το avatar του/της Kleman
    Οταν κοιτας μια μεταχειρισμενη μηχανη οσο αξιοπιστη και αν ειναι θα θελει μαζεματα.Δεν ειναι στανταρ τα πραγματα που θα βγαλει.
    Ειμαι κατοχος κλε πανω απο 8 χρονια.τωρα τυχαιο ......... δεν ξερω.
    ψαξε και μερικα κλε ακομα και θα δεις που θα σε αποζημιωση.
    οσον αφορα τις τιμες πιο πανω διαβασα αν κατι ειναι της προκοπης δεν θα εκανε 500.
    μην ξεχνατε οτι πλεον εχουν πεσει πολυ οι τιμες.
    καλοταξιδο οτι και να παρεις και καλωσηρθες
    Για μας είναι η ζωή!

το μονο που καταλαβα απο ολα αυτα που εγραψες ειναι οτι η honda ειναι μια πολυ καλη επιλογη...
    Πέραν του ότι η Χόνδα είναι - Η - καλύτερη επιλογή ...... αυτές ήταν οι δικές μου εμπειρίες όταν είχα KLE.

αυτά που σου έγραψα είναι για να τα γράψεις σ' ένα χαρτάκι, και να αρχίσεις να ρωτάς τον ιδιοκτήτη ή τον μηχανικό που θα την πας για έλεγχο.
    Και επειδή δήλωσες ότι δεν το 'χεις, έχει βγει ένα πάρα πολύ καλό βιβλίο από τον SKAI με τίτλο (αν δεν κάνω λάθος) "Η ζωή σε δυο ρόδες"
    Πάρτο και ξεκίνα το διάβασμα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gregogti
    μην αγχωνεσε το μηχανακι ειναι καλο .πηγαινε το πρωτα στον μαστορα και θα σου πει τι μαζεματακια θελει.το δικο μου ειναι 93 μοντελο και ηταν 3 χρονια παρατημενο .το μονο που εκανα ηταν καθαρισμα καρμπυλατερ οτι σου ειπα πιο πανω ,σερβις κομπλε και μια ντιζα κοντερ και μια μανετα ολα μαζι 300 ευρω .το μηχανακι ειναι μια χαρα εδω και ενα χρονο τωρα και κανω την δουλεια μου
    KLE 400-XT 250.

Κρουστο μελος Το avatar του/της Kleman
    redman μην το σκεφτεσαι.χτυπα το .εγγυηση

αλλιως θα αρχισουμε ολοι να σου λεμε τη μηχανη θα περναμε εμεις με αυτα τα λεφτα
    Για μας είναι η ζωή!

Μέλος
    σημερα αν τα καταφερω θα παω να το παρω και θα το τσουλισω μεχρι τον μηχανικο να δω τι θα πει

ποια η γνωμη σας για αυτο??
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2254593/

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gregogti
    χαλια....
    KLE 400-XT 250.

Μέλος
    παιδια μολις γυρισα απο τον μηχανικο και με αυτα που του ειπα μου εβγαλε τουλαχιστον 300€
    το Σαββατο θα παμε μαζι για να το δει απο κοντα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tkata
    παιδια μολις γυρισα απο τον μηχανικο και με αυτα που του ειπα μου εβγαλε τουλαχιστον 300€
    το Σαββατο θα παμε μαζι για να το δει απο κοντα...
    Καλησπέρα φίλε μου.
    Επειδή είμαι στην ίδια φάση, ψάχνω δηλαδή μεταχειρισμένο με λίγα φράγκα, αλλά έχω εμπειρία και έχω πληρώσει πολλά γαμ@@@@κα με μεταχείρο μηχανάκια, αν θες την γνώμη μου, μάσε μερικά φράγκα ακόμα και πάνε πάρε κανά άλλο. Το θέμα είναι τις καύ@@@ες μας να μην τις πληρώνουμε ακριβά!!! Και κυριότερο, η ζημιές δεν είναι μόνο φράγκα...σου χαλάνε και την ψυχολογία...
    Τις περισσότερες φορές δεν ξέρουμε τι προβλήματα θα βγάλει το μηχανάκι, εκτός από αυτά που φαίνονται. Την γνώμη μου σου την είπα, μάσε μερικά ακόμα και πάνε πάρε κανά άλλο.
    Τώρα, σχετικά με το transalp, φίλε πάρε honda να είσαι μάγκας, και άμα βρεις παλιό transalp πριν το 1996 είναι σίγουρα made in japan και αυτό λέει πολλά...(transalp 600 ή 400 αλλά αυτό ήταν παραεισαγωγή). Το KLE καλό είναι αλλά ψάξε λίγο με άλλους που το είχαν, εγώ δεν το είχα, δεν ξέρω. Το transalp 600 του 1994, japan, το έχει φίλος 1ο χέρι, τον έχω κάνει χρυσό να μου το πουλήσει...τίποτα αυτός!
    Αυτά πατρίδα (και εγώ παγούρι είμαι). Καλή αγορά!

Μέλος
    φιλε tkata μαλλον αυτο που λες θα κανω αν και ειναι αρκετα δυσκολο γιατι ειμαι ανεργος....

ενδεικτικα θα σας αναφερω τα παρακατω...
    ανορθωτης 100-120€ μου λεει αυτος---εγω τον βρηκα 78€ και αν ψαξω θα βρω και πιο χαμηλα
    μανετα φρενου 25€ μου λεει αυτος---εγω βρηκα με 10-15€ το πολυ
    ντιζα γκαζιου 30€ μου λεει αυτος---εγω την βρηκα 15€

η αναζητηση ανταλακτικων που εκανα ηταν απο ελλαδα...ετσι και ψαξω και απο εξω θα τα βρω σιγουρα φθηνοτερα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    φιλε αυτα που λες ειναι επιφανειακα και δεν ξερεις τι αλλο μπορει να εχει το μηχανακι παραμεσα
    η λογικη να παρει κανεις κατι πολυ φθηνα και να το συνεφερει με λιγα λεφτα ισχυει αν εχεις τις γνωσεις να κανεις τουλαχιστον τις ψιλοδουλεις μονος σου
    αν για το παραμικρο απευθυνεσαι σε μηχανικο τοτε το μηχανακι θα ειναι κουβας χωρις πατο και θα σου φαει πολλα λεφτα χωρις να σου κανει τη δουλεια σου ποτε

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF