Σελίδα 30 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 2025262728293031323334354080130 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 436 έως 450 από 1985

Θέμα: Νεοφιλελευθεροι VS Αριστεροι

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Μάλιστα.
    Ε και εσενα τι σε πειραζει;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Μιας και ρωτας...ο πατερας μου ειχε ως ηλεκτρολογος/μηχανολογος μηχανικος πολυ υψηλη θεση στον ΟΤΕ και ανεκαθεν μισθο και πλεον συνταξη αρκετα μικροτερη απο απλου τεχνικου, μελλους του συνδικατου.
    Κάτσε να τα πούμε με πμ

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από iosif Προβολή μηνύματος
    ο τζημερος ειναι διαφημιστης (αυτος που δεν θα συνεργαζοταν με τους παλιους πολιτικους ντε...)και λαμβανει αυτα που πρεπει απο τα μμε (οι γνωριζοντες αντιλαμβανονται) η προβολη του ειναι αντιστοφως αναλογη της αποδοχης του. μην παιζεται το παιχνιδι του
    hestikame τι παιχνιδι παιζει ο Τζημερος, ετσι κι αλλιως δεν παει για πρωθυπουργος. Αν πηγαινε, θα ηταν αλλου και θα εκανε/ελεγε αλλα.
    Αυτο που ενδιαφερει καποιους εξ'ημων ειναι να δημοσιοποιειται οσο το δυνατον περισσοτερο η περιγραφη της πραγματικοτητας. Καποιοι βλεπουν και κοινο νου πισω απο αυτα που λεει, αλλα οπως τελικα αποδυκνυεται λιγοι, αρα ο νους δεν πρεπει ειναι και πολυ κοινος.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Ε και εσενα τι σε πειραζει;
    Όχι κι εγώ για μαλ@κες τους έχω αλλά δεν είναι κυνηγοί... Δεν είναι του παρόντος.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    πολλοι θα επρεπε να ειναι φυλακη και αρκετοι τρεμουν μηπως βρεθουν.
    Μπααα..

Εφόσον είχαμε ΙΔ Περίοδο Βουλής (για την τρομακτική διάρκεια της μιαμισης μέρας), στην ΙΕ που θα έχουμε (αν έχουμε..) παραγράφονται όλα τα δικήματα της ΙΓ Περιόδου..
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από baron Προβολή μηνύματος
    Πσσσσσσσςςςς!!! μεταγραφάρα λέμε :rotflmao::rotflmao:

Φωτόπουλος στον Σύριζα??

http://www.antinews.gr/2012/05/28/163381/

ευτυχως το έψαξες....και ειδικά στο antinews...αρθρογράφος πρέπει να είναι ο Βουλγαράκης εκεί!!!

χτες ρητά ανακοινώσαν ότι δεν παίζει.

πλέον ότι διαβάζουμε είναι να το ψάχνεις σε 10 μεριές αν ισχύει.

Το μονο σίγουρο είναι ότι η Ντόρα έμεινε χωρίς βουλευτική ασυλία και τα σκάνδαλα siemens και Χριστοφοράτου ήταν κοντά στον να την στείλουν να κα΄νει παρέα στην Σταματη. Οπότε την ουρά στα σκέλια και πίσω στο ΝΔ,στο επικρατείας να είναι σίγουρη ότι θα πάρει την βουλευτική ασυλία και τα περι δεξιού καλέσματος είναι για τους ΠΙΘΗΚΟΥΣ
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Μέλος Το avatar του/της Flying Mythos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από baron Προβολή μηνύματος
    καλά κάνεις και ρωτάς αλλά απαντάς χωρίς να ξέρεις.
    η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών έγινε για να κλείσει η τρύπα που άνοιξε το κούρεμα των ομολόγων και προφανώς ήταν απαραίτητη για να εξακολουθήσουν να έχουν λεφτά οι καταθέτες στους λογαριασμούς τους.
    Το δημόσιο μπορεί αν θέλει να βάλει διοικήσεις στις ιδιωτικές τράπεζες που θα έχουν τα ίδια εξαιρετικά αποτελέσματα με τα αυτά που έχουν στο Ταχ.Ταμ στην Αγροτική και στην πρώην κρατική Εμπορική. Επίσης μπορεί αν γουστάρει να αφήσει κάποια τράπεζα να καταρρεύσει αναλαμβάνοντας το ρίσκο να καταρρεύσει το τραπεζικό σύστημα. Αλλά το τραπεζικό σύστημα (καλώς ή κακώς) δεν μπορείς να το αφήσεις να καταρρεύσει.
    Απόδειξη το τι ακριβώς τραβάει η Ισπανία και η Ιρλανδία που οι τράπεζες τους δημιούργησαν τα ελλείματα και έφεραν τα μέτρα (και τρέχουν και δεν φτάνουν) σε αντίθεση με εδώ που το Δημόσιο προσπαθούσε να καλύψει τα ελλείματα με φόρτωμα ομολόγων στις τράπεζες.

Απ΄τα περίφημα 28δις του Καραμανλή το 2009 που αφορούσαν 7δις cash και τα υπόλοιπα εγγυήσεις του Δημοσίου (που είναι άντε γειά πλέον) αντιστοιχούσαν περίπου 2 δις στην Εθνική. Αυτά είχαν δωθεί και καλά για ρευστότητα στην αγορά μπλα μπλα μπλα, αλλά μια έκτακτη γενική συνέλευση που έγινε στην Εθνική αμέσως μετά, αποφάσισε οτι τα 2 δις θα πάνε σε αγορά ομολόγων που ήταν πιο συμφέρουσα ως επένδυση (!). Ουσιαστικά με το ένα χέρι έδινε και με το άλλο έπαιρνε....

Φυσικά και δεν είναι άγιοι και προφανώς έχουν ευθύνες οι διοικήσεις κυρίως για τα δάνεια που έχουν δώσει χωρίς εξασφαλίσεις ή για την άδεια της Proton στον Λούα Λούα.
    Αλλά μην λέμε οτι για την τρύπα του PSI και τις μαλακίες της Μέρκελ φταίνε οι ελληνικές τράπεζες και τα ασφαλιστικά ταμεία.
    Ουσιαστικά τους υποχρέωσε να διαγράψουν 75% της αξίας των ομολόγων και μετά τους δάνεισε για να μην καταρρεύσουν απ΄τις ζημιές που έγραψαν απ΄τη διαγραφή. Μεγαλοφυές !!
    Δεν έφτασαν όμως εκεί που έφτασαν λόγω του κουρέματος. Άλλωστε προηγήθηκαν τόσα άλλα δις πριν το PSI σε ρευστό και εγγυήσεις (τα οποία εγγράφηκαν κανονικότατα στο χρέος μας). Όσον αφορά το ΤΤ, κάποτε κάποιες τράπεζες παρακαλούσαν να το αγοράσουν.

Πέραν όμως των ανωτέρω. Τα μεγαλοστελέχη απέδειξαν ότι είναι αποτυχημένα. Άρα από ευθιξία και μόνο θα έπερεπε να παραιτηθούν και στα διοικητικά συμβούλια να μπουν άνθρωποι κρατικά ελεγχόμενοι.
    Το ότι το κράτος απέδειξε ότι βάζει άχρηστους (περίπτωση εμπορικής) δεν σημαίνει ότι θα συνεχίσουμε να χρηματοδοτούμε τους αποτυχημένους διοικητές των τραπεζών οι οποίοι μας έφτασαν εδώ.

Αλλά φαίνεται ότι τα μαγαζάκια τους κάτι βγάζουν ακόμα για να μην θέλουν να παραιτηθούν. Θα μου πεις τώρα ψάχνω για ευθιξία σε αυτά τα λαμόγια. Εδώ ο Σαρρής, πρόεδρος δσ της Λαϊκής δήλωσε ότι δεν γνώριζε ότι η τράπεζα αγόραζε ομόλογα Ελληνικού δημοσίου. (αν έπαιρνα και εγώ 1-2-3-4 μύρια το χρόνο τέτοιες λαλακίες θα έλεγα)

Δεν πρόκειται πάντως να κλάψω για τις τράπεζες. Οι κακόμοιρες δέχθηκαν 75% κούρεμα από το άδικο ελληνικό κράτος. Τόσο καιρό που δανείζονται με 1% από ΕΚΤ και δανειοδοτούν το κράτος με 5 και 6% ήταν καλά και τώρα αδικήθηκαν?

όπου γης Το avatar του/της iosif
    hestikame τι παιχνιδι παιζει ο Τζημερος, ετσι κι αλλιως δεν παει για πρωθυπουργος. Αν πηγαινε, θα ηταν αλλου και θα εκανε/ελεγε αλλα.
    Αυτο που ενδιαφερει καποιους εξ'ημων ειναι να δημοσιοποιειται οσο το δυνατον περισσοτερο η περιγραφη της πραγματικοτητας. Καποιοι βλεπουν και κοινο νου πισω απο αυτα που λεει, αλλα οπως τελικα αποδυκνυεται λιγοι, αρα ο νους δεν πρεπει ειναι και πολυ κοινος.
    ΛΑΘΟΣ

διοτι εισοδος τζημερου-μανου σημαινει ψηφο στη νδ. απλα πραματα

και με συγχωρεις οταν καποιος στελνει γραμμα στη μερκελ οπου λιγο πολυ της λεει "ελατε να αναλαβετε διοτι ειναι λαμογια οι ελληνες" σορρυ δεν εξεταζω καν τι λεει απο κει και περα.

υποψιν οτι ΚΑΙ ο μανος ειχε δηλωσει "ειμαι υπερ του μνημονιου" αλλα "δεν το εχω διαβασει"
    ο κοινος νους....
    και ειλικρινα δεν μπορω να βρω "κοινο νου" στο να μηδενιστουν οι φοροι και να εχει προσβαση στα δημοσια αγαθα (εννοια που ετσι και αλλιως δεν αναγνωριζει) οσοι μπορουν να τα αγορασουν
    εαν ετσι ειναι ο κοινος νους, ας ειμαι παραλογος
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ΛΑΘΟΣ

διοτι εισοδος τζημερου-μανου σημαινει ψηφο στη νδ. απλα πραματα

και με συγχωρεις οταν καποιος στελνει γραμμα στη μερκελ οπου λιγο πολυ της λεει "ελατε να αναλαβετε διοτι ειναι λαμογια οι ελληνες" σορρυ δεν εξεταζω καν τι λεει απο κει και περα.

υποψιν οτι ΚΑΙ ο μανος ειχε δηλωσει "ειμαι υπερ του μνημονιου" αλλα "δεν το εχω διαβασει"
    ο κοινος νους....
    και ειλικρινα δεν μπορω να βρω "κοινο νου" στο να μηδενιστουν οι φοροι και να εχει προσβαση στα δημοσια αγαθα (εννοια που ετσι και αλλιως δεν αναγνωριζει) οσοι μπορουν να τα αγορασουν
    Καλα ο τύπος είναι αλλού.. ήταν αλλού, το γιατί ήρθε κατά δώ δεν έχω καταλάβει.. Μεγαλομανία ή ναρκισσισμός μάλλον..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Όχι κι εγώ για μαλ@κες τους έχω αλλά δεν είναι κυνηγοί... Δεν είναι του παρόντος.
    (Ωραια, πατσι λοιπον παμε παρακατω...)

Για το φημολογουμενο συνοικεσιο παντως Φωτοπουλος "οποτε κ@υλωσω κατεβαζω τους διακοπτες" - ΣΥΡΙΖΑ, ανακοινωθηκε οτι ειναι μουφα και οι ΣΥΡΙΖΑιοι κανουν λογο και για στημενο σκηνικο...

ΛΑΘΟΣ

1) διοτι εισοδος τζημερου-μανου σημαινει ψηφο στη νδ. απλα πραματα

2) και με συγχωρεις οταν καποιος στελνει γραμμα στη μερκελ οπου λιγο πολυ της λεει "ελατε να αναλαβετε διοτι ειναι λαμογια οι ελληνες" σορρυ δεν εξεταζω καν τι λεει απο κει και περα.

3) υποψιν οτι ΚΑΙ ο μανος ειχε δηλωσει "ειμαι υπερ του μνημονιου" αλλα "δεν το εχω διαβασει"
    ο κοινος νους....

4) και ειλικρινα δεν μπορω να βρω "κοινο νου" στο να μηδενιστουν οι φοροι και να εχει προσβαση στα δημοσια αγαθα (εννοια που ετσι και αλλιως δεν αναγνωριζει) οσοι μπορουν να τα αγορασουν
    Εισαι, διοτι:
    1) στην αντιθετη, σημαινει ψηφο στον alexis, απλα πραγματα. Το μη χειρον βελτιστον.

2)Γιατι δεν ειχε δικιο?
    Εξ'αλλου δεν ειπε αυτο, ειπε 'μη ριχνετε φραγκα σε μαυρη τρυπα αν δε κανετε ο,τι μπορειτε για να την μπαλωσετε'. Πραγμα για το οποιο επισης εχει δικιο.

3) Το 'δεν εχω διαβασει του Μανου' σημαινει αλλα πραγματα απο το 'δεν εχω διαβασει' του Χρυσοχοιδη. Εξ'αλλου δεν υπηρχε αλλη επιλογη αν μιλαμε για το μνημονιο Νο2, αλλα να μην ξαναπαμε εκει, το εχουμε κουρασει πανελλαδικως το συγκεκριμενο.

4) Δεν ειπε να μηδενιστουν οι φοροι, ειπε να μειωθουν ως η μονη διεξοδος για αναπτυξη. Και σ'αυτο δικιο εχει.

Και τελος δεν υπερασπιζομαι τον Τζημερο, ναι θα τον ψηφισω, αλλα δεν ειμαι ουτε οπαδος ουτε πιστευω στην μια και μονη αληθεια. Το μονο στο οποιο πιστευω ειναι στις καταλληλες αποφασεις αναλογα την στιγμη. Δεν εχω πολιτικη θεωρια, αλλα μονο πολιτικη υπερ-θεωρια. Η παγκοσμια οικονομια ειναι ενα δυναμικο συστημα που κανεις δεν καταλαβαινει. Το μονο σιγουρο ειναι οτι οι σωστες αποφασεις ειναι παντα συναρτηση των οριακων συνθηκων.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Για το φημολογουμενο συνοικεσιο παντως Φωτοπουλος "οποτε κ@υλωσω κατεβαζω τους διακοπτες" - ΣΥΡΙΖΑ, ανακοινωθηκε οτι ειναι μουφα και οι ΣΥΡΙΖΑιοι κανουν λογο και για στημενο σκηνικο...

Δεν βγήκε ούτε αυτό...Κρίμα....

Οπότε πάμε παρακάτω....Στο ΣΥΡΙΖΑ είναι οι υπερασπιστές της 17Ν...

Εντάξει,μέχρι τις εκλογές θα είναι και μέλη της Αλ Κάιντα

Moderator
    Η παγκοσμια οικονομια ειναι ενα δυναμικο συστημα που κανεις δεν καταλαβαινει. Το μονο σιγουρο ειναι οτι οι σωστες αποφασεις ειναι παντα συναρτηση των οριακων συνθηκων.
    Πες μας ότι τόγραψες για τα σχόλια που θα ακολουθήσουν ..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Πες μας ότι τόγραψες για τα σχόλια που θα ακολουθήσουν ..
    απο κε-χ-τημενη ταχυτητα, ενεκα του μαστοδοντου

Moderator
    απο κε-χ-τημενη ταχυτητα, ενεκα του μαστοδοντου
    Ρεεε εσύ είσαι παρεξηγιάρης...!!!

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42