hestikame τι παιχνιδι παιζει ο Τζημερος, ετσι κι αλλιως δεν παει για πρωθυπουργος. Αν πηγαινε, θα ηταν αλλου και θα εκανε/ελεγε αλλα.
Αυτο που ενδιαφερει καποιους εξ'ημων ειναι να δημοσιοποιειται οσο το δυνατον περισσοτερο η περιγραφη της πραγματικοτητας. Καποιοι βλεπουν και κοινο νου πισω απο αυτα που λεει, αλλα οπως τελικα αποδυκνυεται λιγοι, αρα ο νους δεν πρεπει ειναι και πολυ κοινος.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
ευτυχως το έψαξες....και ειδικά στο antinews...αρθρογράφος πρέπει να είναι ο Βουλγαράκης εκεί!!!
χτες ρητά ανακοινώσαν ότι δεν παίζει.
πλέον ότι διαβάζουμε είναι να το ψάχνεις σε 10 μεριές αν ισχύει.
Το μονο σίγουρο είναι ότι η Ντόρα έμεινε χωρίς βουλευτική ασυλία και τα σκάνδαλα siemens και Χριστοφοράτου ήταν κοντά στον να την στείλουν να κα΄νει παρέα στην Σταματη. Οπότε την ουρά στα σκέλια και πίσω στο ΝΔ,στο επικρατείας να είναι σίγουρη ότι θα πάρει την βουλευτική ασυλία και τα περι δεξιού καλέσματος είναι για τους ΠΙΘΗΚΟΥΣ
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Δεν έφτασαν όμως εκεί που έφτασαν λόγω του κουρέματος. Άλλωστε προηγήθηκαν τόσα άλλα δις πριν το PSI σε ρευστό και εγγυήσεις (τα οποία εγγράφηκαν κανονικότατα στο χρέος μας). Όσον αφορά το ΤΤ, κάποτε κάποιες τράπεζες παρακαλούσαν να το αγοράσουν.
Πέραν όμως των ανωτέρω. Τα μεγαλοστελέχη απέδειξαν ότι είναι αποτυχημένα. Άρα από ευθιξία και μόνο θα έπερεπε να παραιτηθούν και στα διοικητικά συμβούλια να μπουν άνθρωποι κρατικά ελεγχόμενοι.
Το ότι το κράτος απέδειξε ότι βάζει άχρηστους (περίπτωση εμπορικής) δεν σημαίνει ότι θα συνεχίσουμε να χρηματοδοτούμε τους αποτυχημένους διοικητές των τραπεζών οι οποίοι μας έφτασαν εδώ.
Αλλά φαίνεται ότι τα μαγαζάκια τους κάτι βγάζουν ακόμα για να μην θέλουν να παραιτηθούν. Θα μου πεις τώρα ψάχνω για ευθιξία σε αυτά τα λαμόγια. Εδώ ο Σαρρής, πρόεδρος δσ της Λαϊκής δήλωσε ότι δεν γνώριζε ότι η τράπεζα αγόραζε ομόλογα Ελληνικού δημοσίου. (αν έπαιρνα και εγώ 1-2-3-4 μύρια το χρόνο τέτοιες λαλακίες θα έλεγα)
Δεν πρόκειται πάντως να κλάψω για τις τράπεζες. Οι κακόμοιρες δέχθηκαν 75% κούρεμα από το άδικο ελληνικό κράτος. Τόσο καιρό που δανείζονται με 1% από ΕΚΤ και δανειοδοτούν το κράτος με 5 και 6% ήταν καλά και τώρα αδικήθηκαν?
ΛΑΘΟΣ
διοτι εισοδος τζημερου-μανου σημαινει ψηφο στη νδ. απλα πραματα
και με συγχωρεις οταν καποιος στελνει γραμμα στη μερκελ οπου λιγο πολυ της λεει "ελατε να αναλαβετε διοτι ειναι λαμογια οι ελληνες" σορρυ δεν εξεταζω καν τι λεει απο κει και περα.
υποψιν οτι ΚΑΙ ο μανος ειχε δηλωσει "ειμαι υπερ του μνημονιου" αλλα "δεν το εχω διαβασει"
ο κοινος νους....
και ειλικρινα δεν μπορω να βρω "κοινο νου" στο να μηδενιστουν οι φοροι και να εχει προσβαση στα δημοσια αγαθα (εννοια που ετσι και αλλιως δεν αναγνωριζει) οσοι μπορουν να τα αγορασουν
εαν ετσι ειναι ο κοινος νους, ας ειμαι παραλογος
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
Εισαι, διοτι:
1) στην αντιθετη, σημαινει ψηφο στον alexis, απλα πραγματα. Το μη χειρον βελτιστον.
2)Γιατι δεν ειχε δικιο?
Εξ'αλλου δεν ειπε αυτο, ειπε 'μη ριχνετε φραγκα σε μαυρη τρυπα αν δε κανετε ο,τι μπορειτε για να την μπαλωσετε'. Πραγμα για το οποιο επισης εχει δικιο.
3) Το 'δεν εχω διαβασει του Μανου' σημαινει αλλα πραγματα απο το 'δεν εχω διαβασει' του Χρυσοχοιδη. Εξ'αλλου δεν υπηρχε αλλη επιλογη αν μιλαμε για το μνημονιο Νο2, αλλα να μην ξαναπαμε εκει, το εχουμε κουρασει πανελλαδικως το συγκεκριμενο.
4) Δεν ειπε να μηδενιστουν οι φοροι, ειπε να μειωθουν ως η μονη διεξοδος για αναπτυξη. Και σ'αυτο δικιο εχει.
Και τελος δεν υπερασπιζομαι τον Τζημερο, ναι θα τον ψηφισω, αλλα δεν ειμαι ουτε οπαδος ουτε πιστευω στην μια και μονη αληθεια. Το μονο στο οποιο πιστευω ειναι στις καταλληλες αποφασεις αναλογα την στιγμη. Δεν εχω πολιτικη θεωρια, αλλα μονο πολιτικη υπερ-θεωρια. Η παγκοσμια οικονομια ειναι ενα δυναμικο συστημα που κανεις δεν καταλαβαινει. Το μονο σιγουρο ειναι οτι οι σωστες αποφασεις ειναι παντα συναρτηση των οριακων συνθηκων.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.