Αν σας τύχει ποτέ να κάνε ΤΑΞΙΔΙ πολλών ημερών και πολλών χλμ την ημέρα ( 10 ώρες στο μηχανάκι πχ κάθε μέρα ) τότε τα ξαναλέμε...
υγ
Με τα νέα αξιόπιστα μοτέρ δε θες 1200 κ. εκ. 650 φτάνουν για να πας ΠΑΝΤΟΥ
Εκτώς από την σουζουκι όμως οι μανατζαραίοι δεν ΘΕΛΟΥΝ να το καταλάβουν
Έτσι είναι η ζωή όμως...
Να ζήσει και η ατσέρμπις ρε αδερφέ![]()
Κάτσε, τώρα μπήκαμε σε άλλα χωράφια.
Δε μιλάμε για στριτ μιλάμε για ον οφ.
Με τον μεγάλο ον οφ λοιπόν θα πλησιάσεις πιο γρήγορα στον κωλόδρομο, αλλά εκεί τα κόλπα θα αλλάξουν και ο μικρός θα γίνει μεγάλος.
Υγ
(για πλάκα)
Οι στριτάδες κάνουν ωραίο στρέτσινκ στα βενζινάδικα.
Τους βλέπω όταν τους περνάω τσολιάς…
Όμως είναι και (σχεδόν) οι μόνοι που σου παίζουν τα φώτα !
(σοβαρά)
Στην άσφαλτο, φυσικά και ένα απλό σπορτ τούρινκ θα του κόψει το κώλο.
Απλά θεωρώ ότι από τα 1000κυβικα και πάνω χάνεται η ουσία και το πλεονέκτημα... Ήδη έχουμε ξεκινήσει να ξεφεύγουμε από τα 1200....
Σαφώς και όποιος θέλει, μπορεί να κάνει όποια αλλαγή γουστάρει, προς βελτίωση της μηχανής του... Εγώ αναφέρομαι σε εκείνους που της αλλάζουν τα ράμματα για να μας πουν ότι το μηχανάκι είναι φοβερό... Επίσης συμφωνώ σε ότι λες για το βάρος και το δρόμο, αλλά και εκεί υπάρχει ένα λογικό όριο..Το θεωρώ αυτό στα 250κιλα... Νούμερο που σε 5 χρόνια θα έχει το ποιο ελαφρύ της κατηγορίας...
Βέβαια ξεφύγαμε από το θέμα του θρεντ...Αλλά δεν φταίω εγώ...Το παχυδερμο το Τενερε με προκαλεί και οι μάνατζερ με τα ονόματα που πάνε και δίνουν....
Me gusta la moto, me gustas tu....
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι…
Παίζει ρόλο η χρήση.
Άλλο ον οφ, άλλο εντούρο, άλλο μηχανάκι περιπέτειας (Αθήνα-Κέιπ τάουν ξέρεις εσύ)
Ως ον οφ λοιπόν το ΤΕΝΕΚΕ είναι από τα καλλίτερα μηχανάκια (αν όχι το καλλίτερο)
Αν του ρίξεις βενζίνη στο Πακιστάν όμως, δεν θα ξαναπάρει, που να χτυπάς το κώλο σου κάτω ΟΤΙ και να λένε οι μανατζαραίοι…
Και για εντούρο χλωμό το βλέπω.
Χωματόδρομο και φτάνει, με τα κιλά του.
Και άμα πέσει χάμου θα θυμηθείς το ποιηματάκι που έλεγε
-Με Ντέκα πρίμο και τεστόν
είσαι στο δρόμο το σωστόν
![]()
Εγω ανεκαθεν ετσι εβλεπα ολες τις μηχανες που περνουσαν απο τα χερια μου. Τι ραμματα θα μπορουσα να τους αλλαξω ωστε να να μ'αρεσουν περισσοτερο. Εχοντας μαλιστα καποτε και για πολλα χρονια και χιλιομετρα ενα 1150GSA (που ειναι και βαρυτερο απο το τενερε και ποιο ατσαλο) και βλεποντας οτι ακομα κι αυτο ειναι λειτουργικο στα εκτος (και ενιοτε εχει και πλακα), το μονο που μπορω να πω ειναι πολυ θα ηθελα να οδηγησω το ST12 με τους 18/21 τροχους και τις ολινς αναρτησεις.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
και μια και το κουβεντιάζαμε και λέγαμε πολλά δείτε τι έκανε ο άνθρωπος μ αυτό το μηχανάκι.
http://www.motoblog.it/post/59167/re...claudio-aiossa
Πάει να πει Καλαβρία Β. Ακρωτήριο 5.005 χλμ σε 56 ώρες !!!!
![]()
Για ανθρωπους που θελουν , και κυριως εχουν τη δυνατοτητα να ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ταξιδια ανα τον κοσμο καλο ειναι ... Μεγαλο , ανετο , περιπετειωδεις , θα σε παει και απο χωματοδρομο.
Για εμενα που μου αρκει η Ελλαδα προτιμω χωρις δευτερη κουβεντα το 660 τενερε ... για να ειμαι ποιο γρηγορος .... ποιο κατσικης ... ποιο ευελικτος... ποιο φτηνος σε συντηρηση , καυσιμο , ανταλακτικα και γενικα ποιο μαγκας σε ολα τα off. ( και η Ελλαδα ειναι ο παραδεισος του OFF........)
Τι να τα κανω τα αλογα και τα κυβικα οταν θεωρω δεδομενο το τακουνι στο λαστιχο ..... ( για αυτο ολοι τα βαζουν ασφαλτινα , για να αποκτησει αξια η μηχανη και να μπορεσει να ξεδιπλωσει τις αρετες των κυβικων . Ετσι δεν ειναι παραπανω οφ ομως απο ενα tdm .. οσα touratech και να εχει πανω ....)
Με τις εποχες να τεινουν να εξαφανισουν τα πραγματικα on - off adventure bikes νιωθω εξωγιηνος καμια φορα ...
Δυστυχως το ονομα Tenere για εμενα δηλωνει κατι διαφορετικο απο αυτη τη μηχανη ... το 660 ειναι ποιο κοντα στο βαρυ αυτο ονομα που αφησε ιστορια ...
Οταν πετυχαινω κανενα στο δρομο ομως το χαλβαδιαζω , οπως και αμα δω κανενα γυαλιστερο Hummer με προφιλ 20αρι.....