Διαστάσεις λαμβάνει η είδηση που μετέδωσε το Reuters, ότι η δήλωση Μπαρόζο πως Ελλάδα θα πρέπει να σεβαστεί τις δεσμεύσεις της, ή αλλιώς να φύγει από το ευρώ ήρθε μετά από αίτημα του έλληνα πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου.
http://www.enikos.gr/ekloges-2012/48..._Xatzhnik.html
Τι λες ρε παιδάκι μ.....Δεν το πιστεύω,ο Παπαδήμος τέτοιο πράγμα;;;;Αποκλείεται...
ΥΓ Μου έδωσες ιδέα Cpt,thnx![]()
Τελευταία τροποποίηση από mats8282; 30/05/2012 στις 21:26.
Aπαπαπα τσ τσ μνησθητι μου Κυριε! Ο Παπαδημος; Αδυνατο να το πιστεψω... αφου αυτος ηταν ο εκλεκτος των τραπεζων, σοβαρος ανθρωπος ( ανθρωπος; )... μαλλον καποιον ιο μπασανε στο λειτουργικό του οι ΣΥΡΙΖΑιοι χακερς! Θελει format και ξαναπερασμα το τεχνοκρατης V1.1... δεν ειναι τιποτα, κατα την διαρκεια της συντηρησης που θα ειναι εκτος λειτουργιας, παλι την ιδια εκφραση θα εχει...![]()
σχολιο που διαβασα
ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΙΣ ΠΕΣΕΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΟΙ......ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΕΝΤΟΧΙΛΙΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΣΕΤΑΚΙΑ!!!!!!!![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Accipere quam facere praestat injuriam
αριστεροί, δεξιοί, ακραίοι και ενδιάμεσοι.
το βλέπω βλακώδες στην εποχή μας να ασχολούμαστε με αυτές τις απόλυτες παπαριές. τι ακριβώς προσφέρουν; (εκτός από εμετό; )
και αν δεν είσαι τίποτα από αυτά, τότε είσαι φιλαπολελεύθερος; δεν παίζει να'σαι φιλοφυλακισμένος δηλαδή.
ας πούμε ότι δεν είμαι τίποτα, δεν τα αναγνωρίζω, μου προκαλούν εμετό και ζάλη και οι εκφραστές των, μου κάνουν για μαριονέτες. άρα μπορώ να έχω απόψεις που κάποιοι θα χαρακτήριζαν «δεξιές», άλλες που κάποιοι άλλοι θα χαρακτήριζαν «αριστερές» και άλλες που κάποιοι θα χαρακτήριζαν «νεοφιλελεύθερες». (το λέω γιατί φυσικά έχει συμβεί, γιατί όταν λέω τη γνώμη μου τη λέω στα ίσα και την πραγματικότητα όπως είναι, καθαρή, χωρίς ιδεοληπτικούς φραγμούς)
τι να ψηφίσω;
αφού ξέρω ότι οι «αριστεροί», δεν δέχονται τίποτα «δεξιό» λόγω ..φρονημάτων. και αντιστοίχως και οι άλλοι κ.ο.κ., ακόμη κι αν είναι το σωστό, ακόμη κι αν είναι η μια και μοναδική λύση, ακόμη κι αν δεν γίνεται αλλιώς. επειδή έχουν κάλο στον εγκέφαλο, οι νευρώνες έχουν δέσει δεσμούς γόρδιους και η περίπτωση αυτής της ηλιθιότητας είναι ιάσιμη μόνο μέσω θαύματος.
μια ζωή θα μας τραβολογάνε δεξιά και αριστερά σαν σκυλιά λυσσασμένα; γαμώτ
οτιδηποτε μπορει να συμβει και κανεις δεν μπορει να προβλεψει τιποτα διοτι αυτα που ζουμε ειναι απλα πρωτογνωρα
η αληθεια μετραει: νομιζω οτι ο κοσμος ειναι ετοιμος να ακουσει την αληθεια. οποιος και να βγει τα επομενα χρονια θα ειναι δυσκολα.το θεμα ειναι το μετα, η ελπιδα (και να τιμωρηθουν επιτελους οσοι μας εφεραν εδω) το οικονομικο μοντελο πρεπει ν αλλαξει πανευρωπαικα δεν οδηγει πουθενα και αυτο το βλεπουν ολοι. στην ελλαδα ειναι ακρως απαραιτητη και η ολικος επανασχεδιασμος της παραγωγικης βασης ειτε με ευρω ειτε με δρχ.
τζημερος. εξελισεται στον νεο καρατζαφερη, προσφερει γελιο και τη βεβαιοτητα οτι εχουμε ακομη ανιδιοτελεις σωτηρες: http://www.lifo.gr/now/politics/10828
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός