Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 73

Θέμα: KAWASAKI KLE 500 του 2002-αγορα μεταχειρισμενου-τι να προσεξω?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tkata
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από redman88 Προβολή μηνύματος
    φιλε tkata μαλλον αυτο που λες θα κανω αν και ειναι αρκετα δυσκολο γιατι ειμαι ανεργος....

ενδεικτικα θα σας αναφερω τα παρακατω...
    ανορθωτης 100-120 μου λεει αυτος---εγω τον βρηκα 78 και αν ψαξω θα βρω και πιο χαμηλα
    μανετα φρενου 25 μου λεει αυτος---εγω βρηκα με 10-15 το πολυ
    ντιζα γκαζιου 30 μου λεει αυτος---εγω την βρηκα 15

η αναζητηση ανταλακτικων που εκανα ηταν απο ελλαδα...ετσι και ψαξω και απο εξω θα τα βρω σιγουρα φθηνοτερα...
    Φίλε, δεν θέλω να σου την σπάσω...αλλά, αν οι βλάβες ήταν μόνο 200-300 ευρώ δεν θα υπήρχε λόγος να το πουλήσει 500 ευρώ ο άλλος. Θα την έφτιαχνε και θα την πουλούσε 1200-1400 άνετα. Είναι δύσκολοι καιροί. Μηχανή αυτής της χρονολογίας σε αυτά τα φράγκα ούτε για ανταλλακτικά δεν την δίνουνε τόσο. Εμένα που με βλέπεις πήρα μηχανή 1800 και έχωσα άλλα τόσα να την φέρω στα ίσα της και δεν ερχότανε με τίποτα.
    Συμφωνώ με τον toyar , οι ακριβές ζημιές δεν φαίνονται.
    Τώρα, επειδή όπως λες είσαι και άνεργος...τι να σου πω ρε φίλε...εγώ δεν θα τη άγγιζα...πάρε μια πάπια να κάνεις την δουλειά σου που δεν σπάει δεν χαλάει, και άμα με το καλό τακτοποιηθείς, μάσε ένα χιλιάρικο δώσε και την πάπια και πάρε κάτι άλλο.
    Αυτά φίλε μου. Ότι και να κάνεις να είσαι καλά.

Μέλος
    φιλε μου δεν μου την σπας καθολου...ισα-ισα γι'αυτο μπηκα και στο φορουμ και ρωτησα για να παρω τις γνωμες σας σαν πιο εμπειροι που ειστε
    και μαλλον με πεισατε να μην το παρω αλλα ακομα το σκεφτομαι...

τωρα εχω ενα σκουτερ gilera dna 180cc και απλα αυτο που ηθελα ηταν να το πουλησω για να παρω κατι μεγαλυτερο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gregogti
    αυτος που στο πουλαει 500 δεν ειναι φιλος σου?δεν ξερει τι εχει τ μηχανακι απο μηχανικης πλευρας?ασε τα μαζεματακια που φαινονται,,
    KLE 400-XT 250.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gregogti Προβολή μηνύματος
    αυτος που στο πουλαει 500 δεν ειναι φιλος σου?δεν ξερει τι εχει τ μηχανακι απο μηχανικης πλευρας?ασε τα μαζεματακια που φαινονται,,
    ναι φιλος μου ειναι και αυτο που μου ειπε ειναι οτι μηχανικα δεν εχει κανενα θεμα
    και οταν το βαλαμε μπρος παντως μια χαρα ακουγοταν...
    θα το εξετασει και ο μηχανικος και θα δουμε...

Ωπ θέμα για KLE... με αυτά που διαβάζω δεν μιλάμε και για κελεπούρι... αλλά με μια μπαταρία, μανέτες, ντίζες, λάδια, φίλτρα, αντιψυκτικά, καθαρισμό καρμπιρατέρ, ρύθμιση βαλβίδων, τακάκια ίσως και λάστιχα θα κάνεις μια καλή αρχή για να δεις τι άλλο θα πρέπει να μαζέψεις για να κάνεις την μηχανή αξιόμαχη, επιφανειακές σκουριές θα βρεις διάσπαρτες, για Kawasaki μιλάμε, αυτό λύνεται με τον γνωστό πατροπαράδοτο στρατιωτικό τρόπο: μπλε γόμα και λαδάκι τα παραπάνω δεν θα κοστίσουν μόνο 300 ευρώ βέβαια...
    The world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gregogti
    παντως εγω βλεπω πως με 1000 το πολυ θα εχεις ενα κομπλε μηχανακι για πολλα χρονια.αν μπορεις βγαλτο και με μερικες φωτο να δουμε
    KLE 400-XT 250.

Κρουστο μελος Το avatar του/της Kleman
    ψαξε και αλλα κλε.δωσε κατι παραπανω και παρε κατι σε καλυτερη φαση.Ειναι σκυλαρος και θα σε παει οπου θελεις.
    η.γνωμη μου ειναι αυτη γιατι καταλαβα οτι σου αρεσει αυτο το μηχανακι και καλλα κανεις.αν το ψαχνεις τοσο πολυ στο τελος εσυ ο ιδιος θα αλλαξεις την γνωμη σου για το μηχανακι
    αφου θα εχει βγει ρημαδι.

δεν υπαρχει καποιο συμβολαιο οτι τα κλε βγαζουν ολα το ιδιο προβλημα.
    καποια προβληματα τα δημιουργει και ο ιδιος ο χρηστης
    Για μας είναι η ζωή!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της @topos
    Αμα εχεις 1000ευρω στην τσεπη παρτο.Παντα πρεπει να εχεις εναν αερα σε μεταχειρισμενο μηχανακι μηπως και προκυψει οτιδηποτε.

Εκτιμω παντως πως θα χρειαστεις αμεσα ανορθωτη,μπαταρια,τις ντιζες που ειπες, λαδια/φιλτρο/μπουζι,υγρα φρενων/εξαερωση και ενα καθαρισμα καρμπυρατερ~250ευρω με τα εργατικα.

Απο εκει και περα πιο μετα πιθανοτατα να χρειαστεις λαστιχα,τακακια,αλυσιδογραναζα.~300ευρω.Αλλα αυτα τα αλλαζεις οποτε μπορεσεις εαν δεν ειναι τελειως ξεφτυλισμενα.

Τα παραπανω 550ευρω ειναι σχεδων αυτονοητο πως το υπολογιζεις παντα σε μεταχειρισμενο,οποιασδηποτε ηλικιας.

Και στην τελικη ρε παιδια 500ευρω εχει το μηχανακι,γιατι να μην το ψαξει καπως παραπανω?Τι εχει να χασει?Εαν του ζητουσε 1500 ας το προσπερνουσε...

Υ.Γ Για πες μας λιγο:
    1)Τι χρωμα ειναι?
    2)Ποσα ψηφια εχει ο αριθμος κυκλοφοριας?
    3)Το κοντερ ποσα χλμ εχει max ενδειξη?(160 η 180)
    4)Ποσα χλμ εχει?
    Τελευταία τροποποίηση από @topos; 31/05/2012 στις 05:07.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tkata Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα φίλε μου.
    Τώρα, σχετικά με το transalp, φίλε πάρε honda να είσαι μάγκας, και άμα βρεις παλιό transalp πριν το 1996 είναι σίγουρα made in japan και αυτό λέει πολλά...(transalp 600 ή 400 αλλά αυτό ήταν παραεισαγωγή).
    Ολα τα 600αρια και τα 400 ειναι 100% made in japan.
    Εαν δεν κανω λαθος και τα πρωτα 650αρια επισης.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από @topos Προβολή μηνύματος
    Αμα εχεις 1000ευρω στην τσεπη παρτο.Παντα πρεπει να εχεις εναν αερα σε μεταχειρισμενο μηχανακι μηπως και προκυψει οτιδηποτε.

Εκτιμω παντως πως θα χρειαστεις αμεσα ανορθωτη,μπαταρια,τις ντιζες που ειπες, λαδια/φιλτρο/μπουζι,υγρα φρενων/εξαερωση και ενα καθαρισμα καρμπυρατερ~250ευρω με τα εργατικα.

Απο εκει και περα πιο μετα πιθανοτατα να χρειαστεις λαστιχα,τακακια,αλυσιδογραναζα.~300ευρω.Αλλα αυτα τα αλλαζεις οποτε μπορεσεις εαν δεν ειναι τελειως ξεφτυλισμενα.

Τα παραπανω 550ευρω ειναι σχεδων αυτονοητο πως το υπολογιζεις παντα σε μεταχειρισμενο,οποιασδηποτε ηλικιας.

Και στην τελικη ρε παιδια 500ευρω εχει το μηχανακι,γιατι να μην το ψαξει καπως παραπανω?Τι εχει να χασει?Εαν του ζητουσε 1500 ας το προσπερνουσε...

Υ.Γ Για πες μας λιγο:
    1)Τι χρωμα ειναι?
    2)Ποσα ψηφια εχει ο αριθμος κυκλοφοριας?
    3)Το κοντερ ποσα χλμ εχει max ενδειξη?(160 η 180)
    4)Ποσα χλμ εχει?
    επειδη δεν εχω ολες τις απαντησεις που ζητας θα παω να το ξαναδω σημερα και θα σου πω

Μέλος
    παιδια θα μπορουσατε να μου πειτε δεικε σας προτασεις που να μην ξεπερνουν τα 1000€??
    σε κυβικα 500-600cc και να μπορω να κανω ταξιδια...

Το θεμα ειναι πως και 2000 και 3000 να διαθεσεις πιθανοτατα παλι να θες εκεινο το 500ευρω για μαζεματα η για καποια απροβλεπτη ζημια.

Εγω παντως επιμενω να κοιταξεις καλυτερα το μηχανακι του φιλου σου.Αλλα φτηνα αξιοπρεπη μηχανακια ειναι:
    suzuki freewind 650,suzuki gs 500,aprilia pegaso 650,xt 600,kawasaki er-5
    Aλλα δυσκολα το κοβω για 1000αρικο ακομα και 10ετιας.

Κρουστο μελος Το avatar του/της Kleman
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από redman88 Προβολή μηνύματος
    παιδια θα μπορουσατε να μου πειτε δεικε σας προτασεις που να μην ξεπερνουν τα 1000€??
    σε κυβικα 500-600cc και να μπορω να κανω ταξιδια...

Σορυ που θα στο πω αλλα δεν νομιζω να βρεις κατι με 1.000 ευρω και να κανεις ταξιδια.
    Ειναι πολυ λιγα τα λεφτα για μηχανη.
    Για μας είναι η ζωή!

Νέο μέλος Το avatar του/της preve
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Kleman Προβολή μηνύματος
    Σορυ που θα στο πω αλλα δεν νομιζω να βρεις κατι με 1.000 ευρω και να κανεις ταξιδια.
    Ειναι πολυ λιγα τα λεφτα για μηχανη.

Διαφωνω, με μια αναζητηση στο ιντερνετ βρισκεις μερικες δεκαδες μηχανακια που πληρουν τις προυποθεσεις που βαζει ο φιλος. Φυσικα ειναι αλλη συζητηση για το αν αξιζει η οχι, παντως υπαρχουν πολλα. Παρεπιπτοντως φιλαρακι ειμαι κι εγω στο ψαξιμο και σε κατασταση παρομοια με τη δική σου.

Μέλος
    μαλλον θα κατσω στα αυγα μου και θα μεινω με το σκουτερακι μου μιας και απ'οτι καταλαβα μηχανη με 1000€ δεν περνω....σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας και για τις συμβουλες σας!!!

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF