2o Track Day του moto.gr
Δημοσιεύθηκε αρχικά από xaotikos Αουτς! Αυτό είναι το τελείωμα του Ροζ/Μαύρου Πάρνηθα στο elevator? Ναι, εκεί... Ενδιαφέρεσαι για γεωτεμάχιο? Δημοσιεύθηκε αρχικά από baron Παραλίγο να το ΄σωζες πάντως. Βόλτα θα πάμε? Η φοβάστε με τον Αρη μην διαλύσουν οι σακαράκες που ανακατασκευάζεται?
Me gusta la moto, me gustas tu....
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Gallos Βόλτα θα πάμε? Η φοβάστε με τον Αρη μην διαλύσουν οι σακαράκες που ανακατασκευάζεται? Κυριακή πρωί. Πείτε μου σιγουρα για να κανονισω να ειμαι πίσω στην Αθηνα το Σάββατο.
71°1′8″N 25°47′50″E 48°07'01.6"N 1°27'50.9"W Le Servonais
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Κυριακή πρωί. Πείτε μου σιγουρα για να κανονισω να ειμαι πίσω στην Αθηνα το Σάββατο. Καντε το χωρίς εμένα μιας και η σακαράκα μου θέλει και μπροστινούς δίσκους τελικά...
SRX6 & Tuono Rulezzz Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Gallos Ναι, εκεί... Ενδιαφέρεσαι για γεωτεμάχιο? Έχω νοικιάσει μερικά εκεί, στο τσακ γλύτωσα την αγορά! Γμτ δεν μπορώ σαββατοκύριακα αυτο τον καιρό να ερχόμουν να σας βρω
Tρέμε Βύρωνα!!!! (από κοντά σ'έχω...)
Dura lex, sed lex.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από ERRIKA Tρέμε Βύρωνα!!!! (από κοντά σ'έχω...) Πιό κοντά δεν γίνεται!
sapila racing team bimota SB6 1995 Hornet 900 2005 Yamaha SR500 1981 BMW R75/6 1975 BMW R26 1957
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Κυριακή πρωί. Πείτε μου σιγουρα για να κανονισω να ειμαι πίσω στην Αθηνα το Σάββατο.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Εγώ είμαι εκτός γι αύριο. Εφαγα ολα τα κουπόνια στα μηχανάκια. Ασε που εχω μπλέξει και δουλεύω και Σαββατα τωρα....
Και..... τσουπ!! Έτοιμο... Τις θερμές μου ευχαριστίες προς πακετάνιο και sapila...!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από ERRIKA Και..... τσουπ!! Έτοιμο... Τις θερμές μου ευχαριστίες προς πακετάνιο και sapila...! Κουκλάρα... Αναμένω και το δικό μου μέσα στις επόμενες μέρες. Οι θεόστραβοι δίσκοι αντικαταστάθηκαν με κάτι πιό εκλεκτό (δόξα το ebay)
Σας τσάκωσα ρε ποδηλάτες! Να το δικό μου εργαλείο Βγαίνω βόλτες Βασιλικά αλλά και εντός πόλης. Freeday π.χ. όποιος ψήνεται να κανονίσουμε βολτίτσα ας στείλει
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Symphony_SR Σας τσάκωσα ρε ποδηλάτες! Να το δικό μου εργαλείο Βγαίνω βόλτες Βασιλικά αλλά και εντός πόλης. Freeday π.χ. όποιος ψήνεται να κανονίσουμε βολτίτσα ας στείλει Θα οργανωθώμεν!!!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από ERRIKA Και..... τσουπ!! Έτοιμο... Τις θερμές μου ευχαριστίες προς πακετάνιο και sapila...! Ωραίο εγινε. Καλές βόλτες !!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από baron Κουκλάρα... Αναμένω και το δικό μου μέσα στις επόμενες μέρες. Οι θεόστραβοι δίσκοι αντικαταστάθηκαν με κάτι πιό εκλεκτό (δόξα το ebay) Tους είδα χτες τους δίσκους, είσαι λίγο κ@@@φαρδος!
Baron & Errika Τι λετε για Κυριακή (πολύ) πρωι;