Mhpws ton lene Vinnie Colajuta?Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros
Έχω ένα φιλαράκι επιπέδου Portnoy και άνω που τρελένεται για τζαμαρίες.
![]()
Basil
Mhpws ton lene Vinnie Colajuta?Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros
Έχω ένα φιλαράκι επιπέδου Portnoy και άνω που τρελένεται για τζαμαρίες.
![]()
Basil
Συζυγος
Ducati 900 ss ie `99
Ερωμενη
Multistrada 1000 S DS
Παντως αν μενει καμια θεση ανοιχτη για κιθαρα η μπασσο ειμαι ΜΕΣΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
Ειδικα μπασσακι που το γουσταρω και πολυ
Μπασακι εΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Παντως αν μενει καμια θεση ανοιχτη για κιθαρα η μπασσο ειμαι ΜΕΣΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
Ειδικα μπασσακι που το γουσταρω και πολυ![]()
Funkorockiες γουσταρεις;![]()
Για πες τι γουσταρεις γιατι πρεπει καποια στιγμη να μιλησω και με τον cozats, να δουμε που θα παμε και ποτε.
Παιζει καλο στουντιακι σε Χαλανδρι, αλλα και ενα αρχη Βουλιαγμενης στον Αγιο Δημητριο αν θυμαμαι καλα.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Funckorockιες με τα χιλια!!! slapιες και groovαρισμα η καλυτερη μου!!!...θα παιξει κανα standart κομματι, η παμε και οτι μας βγει?Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Μπασακι ε![]()
Funkorockiες γουσταρεις;![]()
Για πες τι γουσταρεις γιατι πρεπει καποια στιγμη να μιλησω και με τον cozats, να δουμε που θα παμε και ποτε.
Παιζει καλο στουντιακι σε Χαλανδρι, αλλα και ενα αρχη Βουλιαγμενης στον Αγιο Δημητριο αν θυμαμαι καλα.
Ποσοι ειμαστε ακομα?
Πωπω γουσταρω λεμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Funckorockιες με τα χιλια!!! slapιες και groovαρισμα η καλυτερη μου!!!...θα παιξει κανα standart κομματι, η παμε και οτι μας βγει?
Ποσοι ειμαστε ακομα?
Αν και απροπονητος κατι θα κανω![]()
Γιατι δεν ερχεσαι κανα Δελεαρ να τα πουμε με την ησυχια μας;
Προς το παρον ο cozats και γω ειμαστε, και τον εχω στο περιμενε, και απλα κουβεντα κανουμε.
Τωρα για ντραμς ακομα δεν ξερω.
θα δουμε απο αυριο πως θα γινει.
Αν εχεις να προτεινεις και κανα κομματι, πες το να μελετησουμε και λιγο.
Πχ τιποτα απο Red Hot Chilli Peppers, που εχουν και ευκολα και groovata τραγουδακια, πως θα σου φαινοταν;![]()
Α θελουμε και κανα σαξοφωνακι.............
............for the ladies![]()
![]()
![]()
-..Not Yet!
Ασχετο αλλα καποτε ειχες ποσταρει ενα βιντεακι με εναν φοβερο ντραμερ, με φοβερο ρυθμο και τεχνικη.Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros
Τώρα δε ξέρω αν έχει στεγνώσει το ποστ, αλλά αν θέλετε drummer... Έχω ένα φιλαράκι επιπέδου Portnoy και άνω που τρελένεται για τζαμαρίες.
Γω απ'την άλλη παίζω ηλεκτρική.
Ελα και εσυ να πουμε να δουμε τι θα κανουμε 3 κιθαρες.
Παιζεις καιρο;
-..Not Yet!
red hot chillipeppers? θα ερθω με βερμουδα και skate.......πλακα κανω , ολα ωραια ειναι , πειτε εσεις κανα κομματι να το ακουσω και να ερθω ετοιμος , δεν τους πολυ ακουω....απο την πλευρα μου προτεινω standarακια οπως cantaloop island , so what και ετσι.....στην τελικη παμε και παιζουμε δωδεκαμετρα χυμα!!! αλλωστε για jam δεν μιλαμε?
....πρεπει να αλλαξω και χορδες στο ταλαιπωρο το μπασο....στο Δελεαρ ποτε ειστε αυτου?
Καθε Δευτερα μετα τις 8Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
red hot chillipeppers? θα ερθω με βερμουδα και skate.......πλακα κανω , ολα ωραια ειναι , πειτε εσεις κανα κομματι να το ακουσω και να ερθω ετοιμος , δεν τους πολυ ακουω....απο την πλευρα μου προτεινω standarακια οπως cantaloop island , so what και ετσι.....στην τελικη παμε και παιζουμε δωδεκαμετρα χυμα!!! αλλωστε για jam δεν μιλαμε?
....πρεπει να αλλαξω και χορδες στο ταλαιπωρο το μπασο....στο Δελεαρ ποτε ειστε αυτου?
www.delearcafe.gr
![]()
-..Not Yet!
fuck !! δουλευω Δευτερες μεχρι 21:30 στον Αγ. Στεφανο....η τα λεμε αλλη μερα η τηλεφωνικα ( θα στο στειλω με π.μ.)![]()
Ναι. Τον Bobby Jarzombek. Το βιντεάκι αυτό, και άλλα, του Bobby τα έδειξα στο φίλο μου. Μου είπε:Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ασχετο αλλα καποτε ειχες ποσταρει ενα βιντεακι με εναν φοβερο ντραμερ, με φοβερο ρυθμο και τεχνικη.
Ελα και εσυ να πουμε να δουμε τι θα κανουμε 3 κιθαρες.
Παιζεις καιρο;
- Γιατί μου το κάνεις αυτό;;!! Δεν το καταλαβαίνεις ότι έχω εξεταστική;!;!
Μετά κλείστικε στο σπίτι του και μελέταγε 8-10 ώρες τη μέρα μέχρι να βγάλει ό,τι μπορούσε. Τελικά έβγαλε μπόλικα![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
αμα γουσταρεις να κανουμε παρραλαγη του ''πιτσα'' των Delivery ειμαι μεσα εγω
:rotflmao:
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
Aπο ενισχυτη παντος ο καλυτερος που εχω ακουσει και τον πηρε ενα ξαδερφακι δεν ξερω ποσα ευροπουλα,(αρκετα) χειροποιητος λαμπατος χιουτζες εντ βερτνερ.Ολα τα λεφτα.:rotflmao:
Gooooooo Naked
hughes and ketner ..apsogos !Αρχικά δημιουργήθηκε από OZRICrazy
Aπο ενισχυτη παντος ο καλυτερος που εχω ακουσει και τον πηρε ενα ξαδερφακι δεν ξερω ποσα ευροπουλα,(αρκετα) χειροποιητος λαμπατος χιουτζες εντ βερτνερ.Ολα τα λεφτα.:rotflmao:
Egw exw ena Marshall TSL 122 sta 100 RMS full lamba kai einai koryfaios! Exw kai mia MusicMan Axis Sport ...kai kati alla psila![]()
Basil
Συζυγος
Ducati 900 ss ie `99
Ερωμενη
Multistrada 1000 S DS
τελικα moto-forum , αλλα παιζει πολλη μουσικη εδω μεσα.....αψογα!!!
αν ειχα τα φραγκα :
fender strat usa standart
gibson es333![]()
...απο ηλεκτρικες
εναν 60w λαμπατο fender
...απο ενισχυτες
ενα roland vg-88
...απο πολυεφε
συνεχεια.....
ενα yamaha trb 5II
...απο μπασα
μια καμπινα με κεφαλη ampeg
....απο ενισχυτες μπασου
και ενα αραβικο ουτι χειροποιητο απο μαστορι ψαγμενο....
...θα εβαζα και ολα τα synth (αναλογικα και μη ) το software , τις κονσολες , κ.τ.λ.-κ.τ.λ.-κ.τ.λ. αλλα θα εγραφα μεχρι το πρωϊ...
η σκληρη (αλλα ανεκτη) πραγματικοτητα
ηλεκτρικη ......δεν εχω!!! ειχα μια samick sv41 , η οποια για τα λεφτα της επαιζε μια χαρα , μεχρι που την εκανα αταστη για ανατολιτικα ακουσματα....μην το κανετε , δεν δουλευει!!
aria pro II τετραχορδο μπασακι ...best value for money!!
washburn d17 ακουστικη (εχει περασει πολλα αυτη η κιθαρα)
alhambra w-1/b ακουστικη-αποκαλυψη!!!! απιστευτος ηχος την εχω περιπου τεσσερις μηνες, δεν περιμενα οι Ισπανοι να βγαζουν τετοιες ακουστικες.
ουτι απο την Σμυρνη...μονο αυτα ξερω για την κατασκευη του , αλλα καλα παιζει....
ενισχυτες εναν crate 15l κιθαρας απο την αγρια εφηβεια μου , και εναν carlsbro 50w viper για το μπασο
μια πεταλιερα digitech pr200 για ηλ. κιθαρα
και......το κολλημα μου.....
roland![]()
:a19: jv1010 synth module + roland a-33 keyboard controller.....με αυτα τα δυο , ενα καλο pc και το αντιστοιχο software κανεις παπαδες!!!
http://www.hughes-and-kettner.com/sc...=products&id=1
MIAM MIAM MIAM
![]()