Σελίδα 38 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 2833343536373839404142434888 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 556 έως 570 από 1985

Θέμα: Νεοφιλελευθεροι VS Αριστεροι

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaspetrou Προβολή μηνύματος

Πλάκα κάνεις,ναι;
    Καθόλου μα καθόλου όμως... εκτός και αν προτιμάς να τρυπήσουν άλλοι και καλά φίλοι μας και να σου πετάνε ένα ξεροκόμματο... αλλά εσύ θα έχεις την εθνική κυριαρχία σου μα χορτάσεις...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostaspetrou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Καθόλου μα καθόλου όμως... εκτός και αν προτιμάς να τρυπήσουν άλλοι και καλά φίλοι μας και να σου πετάνε ένα ξεροκόμματο... αλλά εσύ θα έχεις την εθνική κυριαρχία σου μα χορτάσεις...
    Αν έχεις την ψευδαίσθηση ότι οι τούρκοι θέλουν να κάτσουν να τα βρουν με μας τότε δεν έχεις καμμιά επαφή με την πραγματικότητα...
    Μακάρι να' ταν έτσι αλλά δυστυχώς δεν είναι...
    Α και που'σαι:προτιμώ να τρυπάν το Αιγαίο άλλοι παρά οι τούρκοι.
    Ο λόγος απλός:αν αφήσεις τους τούρκους να τρυπήσουν το Αιγαίο,το επόμενο βήμα είναι να σου τρυπήσουν το κωλαράκι.
    Κατάλαβες;

ΥΓ:για να προλάβω όποιον ρωτήσει αν προτιμώ να μας τρυπάνε το κωλαράκι εταιρείες ή οι τούρκοι θα πώ εταιρείες.

όπου γης Το avatar του/της iosif
    παραταση μεχρι 15 ιουλη στις δηλωσεις.

ασε σου λεει να κανουν τις φορολογικες δηλωσεις μετα τις εκλογες διοτι με τα εκκαθαριστικα λεπουν οτι θα εχαναν μπολικα ψηφαλακια.

να κλεισω: εχοντας συνειδητοποιησει τι μας περιμενει εαν βγει η νδ (συγκυβερνηση με πασοκ και κυριολεκτικα ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΗ και ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ, φανατστητε οτι θα δειτε υπουργους σαν τον βοριδη , τον πολυδωρα κλπ ρεταλια με τη χ.α σε ρολο "εθνοφυλακης") επιλεγω συριζα χωρις αυτο να σημαινει οτι ειμαι οπαδος ή οτι θα τους χαριστω ή οτι θα παυσω να κυνηγω αυτα που νιωθω χρονια τωρα

για μενα οντως το θεμα ειναι κομβικο: μνημονιο (δηλαδη: διαπλοκη, ξεπουλημα, επιβραβευση λαμογιας) ή συριζα (δηλαδη: στον καλαθο τα παλια λαμογια, πιεση για ΤΙΜΩΡΙΑ, πιεση για κοινωνικη δικαιοσυνη και ελπιδα)
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από iosif Προβολή μηνύματος
    για μενα οντως το θεμα ειναι κομβικο: μνημονιο (δηλαδη: διαπλοκη, ξεπουλημα, επιβραβευση λαμογιας) ή συριζα (δηλαδη: στον καλαθο τα παλια λαμογια, πιεση για ΤΙΜΩΡΙΑ, πιεση για κοινωνικη δικαιοσυνη και ελπιδα)
    Πρώτον: Πέφτεις στην παγίδα ενός (κατά τη γνώμη μου πάντα) στημένου διλήμματος, λες και το μνημόνιο είναι υπεύθυνο για όλα τα κακά μας. Τα προβλήματα είναι αλλού, το μνημόνιο (με όλα τα στραβά του) είναι ο εύκολος αποδιοπομπαίος. Ακόμα κι αν καταργηθεί πρέπει να παρθούν αιματηρά μέτρα.

Δεύτερον: Και μόνο που ο Τσίπρας το έθεσε έτσι απόλυτα και απλουστευτικά "Μνημόνιο ή Σύριζα", όταν μάλιστα είναι ένα άπό τα *πολλά* κόμματα που είναι τόσο φανατικά εστιασμένα στην κατάργηση του μνημονίου, είναι νροπή και λαϊκιστική απόπειρα παραπλάνησης.

Τρίτον: Αν εσύ πιστεύεις ότι θα έρθουν οι αριστεροί (που κάνουν τα κουμάντα τους όπου τους παίρνει εδώ και δεκαετίες) με τον αρχηγό που ήταν στην ΚΝΕ από τα 16 για να φέρει φρέσκο αέρα και καθαρίσει τη χώρα από τα προηγούμενα λαμόγια... μακάρι να κάνω λάθος, αλλά εγώ δεν πείθομαι.

Τέταρτον: Δε θα αναφερθώ στα οικονομικά μέτρα του Σύριζα διότι κάθε προσέγγιση είναι εν μέρει υποκειμενική, αλλά λες και δε διαβάσαμε το ίδιο κείμενο. Εννοείται ότι με κάποια πράγματα συμψωνώ, αλλά τα περισσότερα τα θεωρώ αρνητικά, ανεφάρμοστα, ή απλά άδειες υποσχέσεις. Από ΘΑ χορτάσαμε.

Υ.Γ: Με του Αντωνάκη το πρόγραμμα δεν έχω ασχοληθεί ακόμα.

Λες τελικά να έχει δίκιο ο Cpt. Haddock...

όπου γης Το avatar του/της iosif
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Acacius Προβολή μηνύματος
    Πρώτον: Πέφτεις στην παγίδα ενός (κατά τη γνώμη μου πάντα) στημένου διλήμματος, λες και το μνημόνιο είναι υπεύθυνο για όλα τα κακά μας. Τα προβλήματα είναι αλλού, το μνημόνιο (με όλα τα στραβά του) είναι ο εύκολος αποδιοπομπαίος. Ακόμα κι αν καταργηθεί πρέπει να παρθούν αιματηρά μέτρα.

Δεύτερον: Και μόνο που ο Τσίπρας το έθεσε έτσι απόλυτα και απλουστευτικά "Μνημόνιο ή Σύριζα", όταν μάλιστα είναι ένα άπό τα *πολλά* κόμματα που είναι τόσο φανατικά εστιασμένα στην κατάργηση του μνημονίου, είναι νροπή και λαϊκιστική απόπειρα παραπλάνησης.

Τρίτον: Αν εσύ πιστεύεις ότι θα έρθουν οι αριστεροί (που κάνουν τα κουμάντα τους όπου τους παίρνει εδώ και δεκαετίες) με τον αρχηγό που ήταν στην ΚΝΕ από τα 16 για να φέρει φρέσκο αέρα και καθαρίσει τη χώρα από τα προηγούμενα λαμόγια... μακάρι να κάνω λάθος, αλλά εγώ δεν πείθομαι.

Τέταρτον: Δε θα αναφερθώ στα οικονομικά μέτρα του Σύριζα διότι κάθε προσέγγιση είναι εν μέρει υποκειμενική, αλλά λες και δε διαβάσαμε το ίδιο κείμενο. Εννοείται ότι με κάποια πράγματα συμψωνώ, αλλά τα περισσότερα τα θεωρώ αρνητικά, ανεφάρμοστα, ή απλά άδειες υποσχέσεις. Από ΘΑ χορτάσαμε.

για μενα ειναι σημαντικο και το ΠΩΣ φτασαμε στο μνημονιο
    δηλ τα 40 προηγουμενα χρονια
    αλλο πασοκ/νδ δεν αντεχεται

οσο για το τι πρεπει να γινει ταχω γραψει πολλες φορες
    νο ιζι γουει αουτ
    ο επανασχεδιασμος της οικονομιας ειναι απαραιτητος
    και κανεις δεν λεει οτι ο συριζα εαν κανει κυβερνσηση (με αλλους ετσι?) θα παιζει μπαλλα ανενοχλητος απο αριστερα, αντιθετως, και ετσι πρεπει
    και το μεγαλυτερο προβλημα του θα ειναι οι αντιδρασεις του βαθεους κρατους.

κατα τα αλλα οι επιλογη σε εκλογες ειναι παντα "εντος πλαισιου"
    κοινως το οικονομικο προγραμμα καθε κομματος κρινεται παντα ως μη χειρον βελτιστο.

και πτο ερωτημα ειναι: εαν οχι τωρα, ποτε?
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motor12

+1 !

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Κανεναν Ελληνα σημερα δεν το αντιπροσωπευει το πολιτικο συστημα και τα κομματα,κατ αναγκη βρισκομαστε σε θεση να επιλεξουμε.

Εγω παντως σαν παρατηρητης πλεον ολου αυτου του θιασου η μονη που βλεπω να εχουν καθαρη-αληθινη αποψη και να μιλάνε την γλωσσα του λαου ειναι η Χ.Αυγα και πολυ λυπαμαι γι'αυτο.

Μην αρχισετε να βαζετε ταμπελες ,παρατηρηση κανω....

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=oBiBWggT9vk

στην τελική όμως απο όπου και αν το δεις....ή θα έχεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ οπότε σταματάμε να μιλάμε γιατί ήμαστε άξιοι των επιλογών μας
    ή θα έχεις κυβέρνηση Αριστεράς,με προυπόθεση να πάρει την πρωτιά ο ΣΥΡΙΖΑ, οπότε και δικαιούσαι να απαιτείς ΚΑΘΑΡΣΗ και ΠΟΙΝΕΣ των τόσων δεκαετιών ασυδοσίας.Γιατί δεν έχει εμπλακεί στην διαφθορά.

οπότε αυτή είναι η ζυγαριά...είτε μας αρέσει είτε όχι. 18/6 θα υπάρχει κυβέρνηση.Εμείς καλούμαστε να αποφασίσουμε ποια και τι μπορούμε να περιμένουμε απο την καθεμία.
    και φυσικά να κρίνουμε,μόνο στην μια περίπτωση, αν πρόκειται για άλλο ένα πουλημένο κομμα ή θα δούμε κάποια αλλαγή.

Πάντως να σημειώσω ΘΕΤΙΚΑ την στάση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ και τις λυσσαλέες επιθέσεις.Πολύ αξιοπρεπέις και μετρημένοι άνθρωποι
    Φανταστείτε αυτην την αντιμετώπιση απο 7 άτομα ταυτόχρονα να την είχαν οι Γεωργιάδης,Βουλγαράκης,Σπηλιωτόπουλος ή Χρυσοχοίδης
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius

οσο για το τι πρεπει να γινει ταχω γραψει πολλες φορες
    νο ιζι γουει αουτ
    ο επανασχεδιασμος της οικονομιας ειναι απαραιτητος
    και κανεις δεν λεει οτι ο συριζα εαν κανει κυβερνσηση (με αλλους ετσι?) θα παιζει μπαλλα ανενοχλητος απο αριστερα, αντιθετως, και ετσι πρεπει
    και το μεγαλυτερο προβλημα του θα ειναι οι αντιδρασεις του βαθεους κρατους.

κατα τα αλλα οι επιλογη σε εκλογες ειναι παντα "εντος πλαισιου"
    κοινως το οικονομικο προγραμμα καθε κομματος κρινεται παντα ως μη χειρον βελτιστο.

Καταλαβαίνω πώς το βλέπεις και μακάρι να έχεις δίκιο. Απλά από τη δική μου οπτική γωνία, αφού φτάσαμε να κολυμπάμε στα σκατά, αντί να προσπαθούμε να διορθώσουμε τα πράγματα πάμε να κάνουμε το ίδιο λάθος που κάναμε το 81, χωρίς μάλιστα αυτή τη φορά να έχουμε τα ίδια περιθώρια. Όχι μόνο αυτό, αλλά από ένα κέντρο που κοίταζε αριστερά πηγαίνουμε σε μία αριστερά μου εμπεριέχει ακραία στοιχεία και που, ειδικά με την απόσχιση της ΔημΑρ, δύσκολα παριστάνει το κέντρο.

Δε μπορώ να πω σε κανέναν να ψηφίσει Πασοκ/ΝΔ. Αλλά δεν πιστεύω ότι ο Σύριζα είναι άσπιλος, ή ότι δε φέρει καθόλου ευθύνη για την κατάστασή μας αφού πάντα αντιδρούσε σε όποια προσάθεια αλλαγής πλεύσης (το ΚΚΕ ακόμα χειρότερα). Γενικά φοβάμαι ότι πρόκειται για άλλη μια οργισμένη στρατιά που περιμένει να ανέβει στην εξουσία για να βγάλει το άχτι της. Και την υποστηρίζουν πλέον και πολλοί που έφαγαν με τις προηγούμενες στρατιές.

Εκεί που συμφωνούμε είναι ότι ο επανασχεδιασμός της οικονομίας ειναι απαραίτητος, αλλά διαφωνούμε προς ποια κατεύθυνση. Όταν ΟΛΕΣ οι προηγμένες χώρες του κόσμου ακολουθούν ένα γενικά αποδεκτό μοντέλο, το να υιοθετούμε πολιτικές Βενεζουέλας και να απαιτούμε να συνεχίσουμε να ανήκουμε στο κλαμπ, μου φαίνεται τουλάχιστον αφελές. Για την εξωτερική πολιτική που είναι πιο σοβαρό πρόβλημα, ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω.

Το ξαναλέω, μακάρι να κάνω λάθος, μακάρι ο Συνασπισμός να είναι η φωτεινή αχτίδα ελπίδας για την αριστερά όλου του κόσμου. Αλλά αν μου ζητούσες να το παίξω στοίχημα, δε θα πόνταρα ούτε δίευρο, όχι το μέλλον της χώρας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Καταλαβαίνω πώς το βλέπεις και μακάρι να έχεις δίκιο. Απλά από τη δική μου οπτική γωνία, αφού φτάσαμε να κολυμπάμε στα σκατά, αντί να προσπαθούμε να διορθώσουμε τα πράγματα πάμε να κάνουμε το ίδιο λάθος που κάναμε το 81, χωρίς μάλιστα αυτή τη φορά να έχουμε τα ίδια περιθώρια. Όχι μόνο αυτό, αλλά από ένα κέντρο που κοίταζε αριστερά πηγαίνουμε σε μία αριστερά μου εμπεριέχει ακραία στοιχεία και που, ειδικά με την απόσχιση της ΔημΑρ, δύσκολα παριστάνει το κέντρο.

Δε μπορώ να πω σε κανέναν να ψηφίσει Πασοκ/ΝΔ. Αλλά δεν πιστεύω ότι ο Σύριζα είναι άσπιλος, ή ότι δε φέρει καθόλου ευθύνη για την κατάστασή μας αφού πάντα αντιδρούσε σε όποια προσάθεια αλλαγής πλεύσης (το ΚΚΕ ακόμα χειρότερα). Γενικά φοβάμαι ότι πρόκειται για άλλη μια οργισμένη στρατιά που περιμένει να ανέβει στην εξουσία για να βγάλει το άχτι της. Και την υποστηρίζουν πλέον και πολλοί που έφαγαν με τις προηγούμενες στρατιές.

Εκεί που συμφωνούμε είναι ότι ο επανασχεδιασμός της οικονομίας ειναι απαραίτητος, αλλά διαφωνούμε προς ποια κατεύθυνση. Όταν ΟΛΕΣ οι προηγμένες χώρες του κόσμου ακολουθούν ένα γενικά αποδεκτό μοντέλο, το να υιοθετούμε πολιτικές Βενεζουέλας και να απαιτούμε να συνεχίσουμε να ανήκουμε στο κλαμπ, μου φαίνεται τουλάχιστον αφελές. Για την εξωτερική πολιτική που είναι πιο σοβαρό πρόβλημα, ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω.

Το ξαναλέω, μακάρι να κάνω λάθος, μακάρι ο Συνασπισμός να είναι η φωτεινή αχτίδα ελπίδας για την αριστερά όλου του κόσμου. Αλλά αν μου ζητούσες να το παίξω στοίχημα, δε θα πόνταρα ούτε δίευρο, όχι το μέλλον της χώρας.
    Δεν ήθελα να επέμβω αλλά για την ιστορία
    Το υψηλότερο βιοτικό επίπεδο στην Ευρώπη σήμερα το έχει η Νορβηγία η οποία δεν ασπάζεται κανένα από τα μοντέλα των άλλων, δεν είναι στο ευρώ, ούτε στην ΕΕ.

Με το συμπάθιο ακόμα μια φορά
    Ποιος θα επανασχεδιάσει την οικονομία?
    Ο διεφθαρμένος?

Λες ακόμα ότι το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑΣ είναι συνυπεύθυνοι γιατί αντιστάθηκαν στις αλλαγές.
    Για σειρά ετών όμως τα κόμματα αυτά είχαν και τα 2 μαζί κάτω από 10%.
    Άρα ποια ήταν η δυνατότητα αντίδρασης τους?
    Μηδενική θα σου πω εγώ.

Άρα ποιος αντιστάθηκε?
    Τα οργανωμένα ΜΕΓΑΛΑ συμφέροντα .
    Καναλάρχες με κατασκευαστικές, με ετaιρίες προμηθειών του δημοσίου, με χρέη που έχουν παραγραφεί ή εκκρεμούν και όλοι σιωπούν.
    (ΑΛΤΕΡ πχ)
    «Συνδικαλιστές» που ανήκουν στο βαθύ ΝΔΟΚ κλπ κλπ
    Εμένα δε με νοιάζει λοιπόν πόσους εργαζόμενους έχει η ΔΕΗ ή η ΟΑ.
    Με νοιάζει να μην επιβαρύνουν τη κοινωνία.
    Με νοιάζει ακόμα να παραμείνουν Ελληνικές ώστε να κάνουν και κοινωφελές έργο (να μη ξεπουληθούν- χαριστούν)
    Είναι τόσο δύσκολο ?
    Όχι φυσικά με την προϋπόθεση ότι δεν είσαι ένας από τα αυτιστικά με πορεία
    Β προάστια, Κολέγιο, Αμερική για σπουδές, εθνική τράπεζα με τρελό μισθό, βουλή, υπουργείο, καρέκλα πΟΡΘΥπουργού.

Να πω κι άλλα?
    Στο χάρτη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της ΟΥΝΕΣΚΟ θα δούμε τα δικαιώματα του ανθρώπου.

Τροφή, ρούχα, στέγη, υγεία, εργασία, μόρφωση κλπ
    Αυτά τα αυτονόητα, έχουν σήμερα μπει σε συζήτηση.
    Προέχει το τραπεζικό σύστημα βλέπεις.
    (Σόρυ πολλά είπα)

ΣΚΕΨΟΥ ΟΜΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΔΕΣΕΙΣ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΜΕ ΤΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ

ΠΑΛΙ...

(πάντα φιλικά και χωρίς να θέλω να σου πω πάνε εκεί ή αλλού)
    Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 02/06/2012 στις 22:57.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Και τι προετείνεις; Δεν σε ειρωνεύομαι, σοβαρά σε ρωτάω, πες ότι ήμουν ένας φίλος σου / γνωστός σου που ζήταγε τη γνώμη σου.

νεοέλληνας-τζίμης πανούσης
    κανω βουτιες σε βοθρο με εικονες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cristof40 Προβολή μηνύματος
    νεοέλληνας-τζίμης πανούσης
    κανω βουτιες σε βοθρο με εικονες
    http://www.youtube.com/watch?v=fc0hqtPCYmQ

Πολιτική χωρίς πολιτικούς.
    Χωριάτικη χωρίς αγγούρι

δεν ψηφισα στις εκλογες , τωρα θα ψηφισω
    πρωτη φορα ακουσα καποιον να θετει το θεμα των φοροαπολλαγων των εφοπλιστων, της φορολογησης των κεφαλαιων που βγαινουν εξω (ο δασκαλοπουλος του σεβ εχει μονο ενα επενδυτικο σχημα με εδρα το λουξεμβουρργο και δεν πληρωσε ευρω φορο απο την πωληση δελτα σε βγενοπουλο)και την καταργηση τοης συμφωνιας με ζιμενς (ηακομα και η ξεφτιλα επιτροπη της βουλης εδωσε ζημια του δημοσιου 2 δις, συμβιβαστηκαν στα 300 εκ. τα οποια δεν α μπουν μετρητα αλλα σε επενδυσεις. ο συμβιβασμος κυρωθηκε απο κυβερνσηση παπαδημου δηλαδη πασοκ/νδ/λαοσ
    να συμπληρωσω οτι εαν πρθωτευσει η νδ θα δουμε την πιο ακροδεξια κυβερνηση απο το 1974
    μια μέρα θαρθει από μακριά,
    αέρας πεχλιβάνης
    να μην μπορείς να κοιμηθείς
    μόλις τον ανασάνεις

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. Mercedes vs VW
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13