Κομαντάντε Φράγκο με νεφρά και κάτι ούμπαλα να περισσεύουν απο κάτω...
http://www.enikos.gr/media/49716,To_...o_Fragkos.html
![]()
φυσικα και μπορει να αποκλειστει η μιζενς και η καθε μιζενς, συμβαινει και τωρα
στους διαγωνισμους υπαρχει στην αξιολογηση και η προτερη συνεργασια κλπ
εγω που αυτο λεω ειναι οτι προεχει να μη βγει η νδ γιατι απλα θα δουμε τα ιδια λαμογια με ολιγη απο φασιστες.δεν εχω καμια ορεξη ναχω υπ.δημοσιας ταξης το βοριδη καιι υπ.οικ. τον μανο...(παιζει)
απο κει και περα δεν σημαινει οτι δινουμε εν λευκω και χωρις κριτικη ψηφο στον συριζα. απλα οι ανθρωποι λενε οτι για να πετυχουν οι αλλαγες κοντρα σε ολα τα συμφεροντα χρειαζεται ο λαος να ειναι μονιμα μαχιμος. και επισης: οντως εχετε συνειδητοποιησει τι θα γινει αν συνεχιστει το μνημονιο?αν βγει η νδ θα της δωσουν κανα εξαμηνο αερα και μετα ασαλιωτα. α τον γεναρη του 13 ξεκινα και ο μονιμος μηχανισμος στηριξης....ασε που αφου το κκε τους βρισκει οπορτουνιστικους και η νδ σοβιετ ε αρα καλα τα πανε!![]()
μια μέρα θαρθει από μακριά,
αέρας πεχλιβάνης
να μην μπορείς να κοιμηθείς
μόλις τον ανασάνεις
Συμφωνώ.Απλά σου θυμίζω ότι δεν παίζει ρόλο το νιονιό και η νοοτροπία,αλλά ποιές δυνάμεις κάνουν κουμάντο σε μια χώρα.Στην Τουρκία πάντα κουμάντο έκανε και κάνει ακόμα ο στρατός,άμεσα ή έμμεσα.
Δεν γίνεται να κάνουμε αυτό που λες για τον απλό λόγο:όταν προτείνεις κάτι τέτοιο σε κάποιον που είναι ισχυρότερος στρατιωτικά,αδίστακτος και με βεβαρυμένο πρόσφατο παρελθόν,τότε είναι σα να προσκαλείς για φαγητό σπίτι σου έναν διαρρήκτη που σ' έχει κλέψει παλιότερα!
Ποιά νομίζεις ότι θα'ναι η επόμενη κίνησή του;
Να σε βοηθήσω:win win γι'αυτόν, lose lose για σένα.
Θα χαιρόμουν αν αυτή τη συζήτηση την κάναμε "λάιβ", η ανάλυση μέσω φόρουμ είναι δύσκολη (πάλι σεντόνι θα γράψω γαμώτ...). Άλλωστε δε μπορώ να σου προτείνω κάτι, απλά μπορώ να σου πω πώς το βλέπω.
Με τη δική μου αντίληψη, βλέπω πολύ κόσμο να περιμένει τη λύση από μία αριστερά που λαϊκίζει (το μνημόνιο φταίει για όλα), βάζει εκβιαστικά διλήμματα (το μνημόνιο ή έμείς), και θέλει να τιμωρήσει τους "κακούς" (ο πλούτος -έτσι γενικά-, οι τράπεζες, οι εφοπλιστές). Βάλε ουσιαστικά ότι σκοπεύει να παίξει το μέλλον της Ελλάδας στην Ευρώπη στο πόκερ και έδεσε το γλυκό. (Σημ: Εννοείται ότι δε λέω ότι είναι όλα λάθος).
Μιλάμε πάντως για μια αριστερά που περιέχει και στοιχεία που δεν είναι καν φιλοδημοκρατικά. Αν είναι πιο σημαντικό να είσαι αριστερός από δημοκράτης, μήπως δεν πειράζει και αν είσαι εκμεταλλευτής, βίαιος ή κλέφτης; Δε γουστάρω μετά τους πρασινοφρουρούς και τα γαλάζια παιδιά να έρθει άλλη μια δογματική στρατιά στην εξουσία. Μπαδεγουέι: αν το ποσοστό του Σύριζα το είχε η μετριοπαθέστερη ΔημΑρ, δε θα γινόταν τέτοιος χαμός. Τις ακρότητες και το λαϊκισμό τύπου Τσάβες φοβούνται οι περισσότεροι, όχι τη στροφή στα αριστερά.
Πάντα ήμουν μετριοπαθής άνθρωπος. Πιστεύω ότι η πρόοδος έρχεται κυρίως μέσω της συνεχούς βελτίωσης, εφ'όσον δεν υπάρχει κάτι δραστικά λανθασμένο στο σύστημα. Το γενικό μοντέλο της ευρωπαϊκής δημοκρατίας λοιπόν, όσες διορθώσεις κι αν χρειάζεται, μου ταιριάζει. Ειδικά αν το συγκρίνω με Ρωσίες, Κίνες και Κούβες που γλυκοκοιτάνε κάποιοι που δεν τους αρέσουν οι βασικές συμμαχίες που έχουμε (ΕΕ, ΝΑΤΟ). Τέλειο δεν υπάρχει και δεν πρόκειται.
Θα μου πεις, "λύση δε βλέπω". Δεν έχω. Προσπαθώ να δω την κατάσταση όσο γίνεται χωρίς δογματισμό. Ο Iosif έγραψε "αν όχι τώρα, πότε;" Το θέμα δεν είναι μόνο πότε (το 89 καλά θα ήταν...), αλλά και με ποιον. Και με αυτή την αριστερά *εγώ* δεν θέλω να ρισκάρω. Ελπίζω σε μία αποτελεσματική οικουμενική κυβέρνηση (με τον Σύριζα μέσα), αλλά δεν το πολυβλέπω.
Το φιλικά εννοείται, μέχρι τώρα νομίζω κάνουμε όλοι πολύ καλή κουβένταΔημοσιεύθηκε αρχικά από MG-Ktinos
Για να μη γράψω όμως και την παπλωματοθήκη... η Νορβηγία έχει 50 διαφορές από την Ελλάδα:
1) Έχει πετρέλαιο (αυτό μπορεί να αλλάξει)
2-50) Είναι η Νορβηγία με Νορβηγούς και όχι η Ελλάδα με Έλληνες (αυτό όχι)
Το γεγονός ότι είναι εκτός ΕΕ τους δίνει κάποια πλεονεκτήματα, τα οποία όμως για εμάς δε θα ίσχυαν εξίσου. Το σύστημα που έχουν πάντως ανήκει *νομίζω* στο γενικότερο Ευρωπαϊκό σοσιαλδημοκρατικό μοντέλο. Στο οποίο θα αντιστοιχούσε χονδρικά η σχεδόν τριακονταετής θητεία του Πασόκ του Ανδρέα. Καταλαβαίνεις ότι θέλει παραπάνω ανάλυση, αλλά το πρόβλημα δεν είναι τόσο το σύστημα, όσο η "ποιότητα" του πολίτη και των πολιτικών που αυτοί ψηφίζουν.
ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!
Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη
http://www.wingsforlife.com
Όχι ρε γμτο, να μην ψηφίσετε ρε Συριζα, ο γαλαξίας μας και μόνο στο άκουσμα αριστερής κυβέρνησης κινδυνεύει...
Αναπόφευκτη η μετωπική σύγκρουση του Γαλαξία μας με την Ανδρομέδα
Το αν παίζουν φάνηκε στην Κύπρο(παρά την εκεχειρία οι Τούρκοι προχωρούσανε).
Τί τους κάνανε;
Τίποτα.
Φάνηκε επίσης στα Ίμια,φάνηκε στην πολιτική της ΕΕ με τους λαθρομετανάστες...
Να συνεχίσω;
Φίλε δυστυχώς αποδεικνύεται ότι κανένας δε σε υποστηρίζει εαν:
α)δε σε φοβάται
β)δεν έχει σοβαρή ανάγκη από κάτι που παράγεις εσύ
Είναι και το άλλο:πως θα πείσεις την Ευρώπη να υπάρχουν ευρωδυνάμεις οι οποίες με την πρώτη μαλακία θα ρίχνουν στο ψαχνό όταν κάποιος πάει να παραβιάσει έδαφος ενός μέλους της ΕΕ απ'τη στιγμή που τόσα χρόνια τους έχουμε καραφεσώσει;
Σου έχω νέα... ήδη το έχουμε πάθει αυτό και είμαστε σε διαδικασία που το παθαίνουμε ακόμα:
http://viewzone2.com/milkywayx.html