Σελίδα 40 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 3035363738394041424344455090 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 586 έως 600 από 1985

Θέμα: Νεοφιλελευθεροι VS Αριστεροι

WTCHANH Το avatar του/της idomeneas
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Εχετλαίος Προβολή μηνύματος
    Είμαι, πάντως, πολύ περίεργος ΑΝ βγούνε τι θα κάνουνε.
    Οικονομικά, μεταναστευτικό, εργολάβοι, ένοπλες δυνάμεις. Εκεί θέλει νεφρά!
    ο κάθε λαός έχει τους κυβερνήτες που του αξίζουν φίλε...
    και όπως λέει και η μαντινάδα...

μέσα στον πάτο τση κοπράς, είστε ετούτοι όλοι
    κι ότι σκατά 'ναι ο πρόεδρας είναι κι ψηφοφόροι
    Made in Greece...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Εχετλαίος Προβολή μηνύματος
    ένοπλες δυνάμεις. Εκεί θέλει νεφρά!

Κομαντάντε Φράγκο με νεφρά και κάτι ούμπαλα να περισσεύουν απο κάτω...

http://www.enikos.gr/media/49716,To_...o_Fragkos.html

φυσικα και μπορει να αποκλειστει η μιζενς και η καθε μιζενς, συμβαινει και τωρα
    στους διαγωνισμους υπαρχει στην αξιολογηση και η προτερη συνεργασια κλπ

εγω που αυτο λεω ειναι οτι προεχει να μη βγει η νδ γιατι απλα θα δουμε τα ιδια λαμογια με ολιγη απο φασιστες.δεν εχω καμια ορεξη ναχω υπ.δημοσιας ταξης το βοριδη καιι υπ.οικ. τον μανο...(παιζει)

απο κει και περα δεν σημαινει οτι δινουμε εν λευκω και χωρις κριτικη ψηφο στον συριζα. απλα οι ανθρωποι λενε οτι για να πετυχουν οι αλλαγες κοντρα σε ολα τα συμφεροντα χρειαζεται ο λαος να ειναι μονιμα μαχιμος. και επισης: οντως εχετε συνειδητοποιησει τι θα γινει αν συνεχιστει το μνημονιο?αν βγει η νδ θα της δωσουν κανα εξαμηνο αερα και μετα ασαλιωτα. α τον γεναρη του 13 ξεκινα και ο μονιμος μηχανισμος στηριξης....ασε που αφου το κκε τους βρισκει οπορτουνιστικους και η νδ σοβιετ ε αρα καλα τα πανε!
    μια μέρα θαρθει από μακριά,
    αέρας πεχλιβάνης
    να μην μπορείς να κοιμηθείς
    μόλις τον ανασάνεις

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostaspetrou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Δυστυχως οι απεναντι ειναι πιο πισω απο εμας σε νοοτροπια, μπορει στα παραλια και στην Πολη να εχουν λιγο περισσοτερο νινιο και αντιληψη αλλα στα βαθη της Τουρκιας ειναι ακομη πανω στα κλαδια...
    Συμφωνώ.Απλά σου θυμίζω ότι δεν παίζει ρόλο το νιονιό και η νοοτροπία,αλλά ποιές δυνάμεις κάνουν κουμάντο σε μια χώρα.Στην Τουρκία πάντα κουμάντο έκανε και κάνει ακόμα ο στρατός,άμεσα ή έμμεσα.
    ως εκ τουτου δεν ισχυριζομαι οτι θα πρεπει μονομερως να προσεγγισουμε τους Τουρκους και να στησουμε κ*λο, μην φοβασαι, γιατι βλεπω οτι ξυπνησε ο Τουρκοφαγος μεσα σου και θιχτηκαν τα πατριωτικα σου αισθηματα...

Απλα λεω οτι αν το καναμε αυτο, θα ηταν το κολπο γκροσο του αιωνα και θα ηταν win win κατασταση...
    Δεν γίνεται να κάνουμε αυτό που λες για τον απλό λόγο:όταν προτείνεις κάτι τέτοιο σε κάποιον που είναι ισχυρότερος στρατιωτικά,αδίστακτος και με βεβαρυμένο πρόσφατο παρελθόν,τότε είναι σα να προσκαλείς για φαγητό σπίτι σου έναν διαρρήκτη που σ' έχει κλέψει παλιότερα!
    Ποιά νομίζεις ότι θα'ναι η επόμενη κίνησή του;
    Να σε βοηθήσω:win win γι'αυτόν, lose lose για σένα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaspetrou Προβολή μηνύματος
    Δεν γίνεται να κάνουμε αυτό που λες για τον απλό λόγο:όταν προτείνεις κάτι τέτοιο σε κάποιον που είναι ισχυρότερος στρατιωτικά,αδίστακτος και με βεβαρυμένο πρόσφατο παρελθόν,τότε είναι σα να προσκαλείς για φαγητό σπίτι σου έναν διαρρήκτη που σ' έχει κλέψει παλιότερα!

μισό....

ναι αν είστε όπως λες εσύ και ο διαρρήκτης ΜΟΝΟ.... άμα ακριβώς έξω απο την εξώπορτα στο σπίτι είναι και οι ασφαλίτες?
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaspetrou Προβολή μηνύματος
    Συμφωνώ.Απλά σου θυμίζω ότι δεν παίζει ρόλο το νιονιό και η νοοτροπία,αλλά ποιές δυνάμεις κάνουν κουμάντο σε μια χώρα.Στην Τουρκία πάντα κουμάντο έκανε και κάνει ακόμα ο στρατός,άμεσα ή έμμεσα.

Δηλαδή το ΝΑΤΟ και η ΕΕ δεν παίζουν κάποιο ρόλο...Δεν συμμετέχουμε πουθενά,δεν έχουμε διπλωματικά όπλα ούτε σύμμαχους....

Πρέπει,ειδικά,να πιέσουμε την ΕΕ,να αναγνωρίσει τα σύνορά μας ως σύνορα της Ευρώπης και να εγγυηθούν την εδαφική ακεραιότητά της χώρας.+-

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Και τι προετείνεις; Δεν σε ειρωνεύομαι, σοβαρά σε ρωτάω, πες ότι ήμουν ένας φίλος σου / γνωστός σου που ζήταγε τη γνώμη σου.
    Θα χαιρόμουν αν αυτή τη συζήτηση την κάναμε "λάιβ", η ανάλυση μέσω φόρουμ είναι δύσκολη (πάλι σεντόνι θα γράψω γαμώτ...). Άλλωστε δε μπορώ να σου προτείνω κάτι, απλά μπορώ να σου πω πώς το βλέπω.

Με τη δική μου αντίληψη, βλέπω πολύ κόσμο να περιμένει τη λύση από μία αριστερά που λαϊκίζει (το μνημόνιο φταίει για όλα), βάζει εκβιαστικά διλήμματα (το μνημόνιο ή έμείς), και θέλει να τιμωρήσει τους "κακούς" (ο πλούτος -έτσι γενικά-, οι τράπεζες, οι εφοπλιστές). Βάλε ουσιαστικά ότι σκοπεύει να παίξει το μέλλον της Ελλάδας στην Ευρώπη στο πόκερ και έδεσε το γλυκό. (Σημ: Εννοείται ότι δε λέω ότι είναι όλα λάθος).

Μιλάμε πάντως για μια αριστερά που περιέχει και στοιχεία που δεν είναι καν φιλοδημοκρατικά. Αν είναι πιο σημαντικό να είσαι αριστερός από δημοκράτης, μήπως δεν πειράζει και αν είσαι εκμεταλλευτής, βίαιος ή κλέφτης; Δε γουστάρω μετά τους πρασινοφρουρούς και τα γαλάζια παιδιά να έρθει άλλη μια δογματική στρατιά στην εξουσία. Μπαδεγουέι: αν το ποσοστό του Σύριζα το είχε η μετριοπαθέστερη ΔημΑρ, δε θα γινόταν τέτοιος χαμός. Τις ακρότητες και το λαϊκισμό τύπου Τσάβες φοβούνται οι περισσότεροι, όχι τη στροφή στα αριστερά.

Πάντα ήμουν μετριοπαθής άνθρωπος. Πιστεύω ότι η πρόοδος έρχεται κυρίως μέσω της συνεχούς βελτίωσης, εφ'όσον δεν υπάρχει κάτι δραστικά λανθασμένο στο σύστημα. Το γενικό μοντέλο της ευρωπαϊκής δημοκρατίας λοιπόν, όσες διορθώσεις κι αν χρειάζεται, μου ταιριάζει. Ειδικά αν το συγκρίνω με Ρωσίες, Κίνες και Κούβες που γλυκοκοιτάνε κάποιοι που δεν τους αρέσουν οι βασικές συμμαχίες που έχουμε (ΕΕ, ΝΑΤΟ). Τέλειο δεν υπάρχει και δεν πρόκειται.

Θα μου πεις, "λύση δε βλέπω". Δεν έχω. Προσπαθώ να δω την κατάσταση όσο γίνεται χωρίς δογματισμό. Ο Iosif έγραψε "αν όχι τώρα, πότε;" Το θέμα δεν είναι μόνο πότε (το 89 καλά θα ήταν...), αλλά και με ποιον. Και με αυτή την αριστερά *εγώ* δεν θέλω να ρισκάρω. Ελπίζω σε μία αποτελεσματική οικουμενική κυβέρνηση (με τον Σύριζα μέσα), αλλά δεν το πολυβλέπω.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-Ktinos
    Το υψηλότερο βιοτικό επίπεδο στην Ευρώπη σήμερα το έχει η Νορβηγία η οποία δεν ασπάζεται κανένα από τα μοντέλα των άλλων, δεν είναι στο ευρώ, ούτε στην ΕΕ.
    ...
    (πάντα φιλικά και χωρίς να θέλω να σου πω πάνε εκεί ή αλλού)
    Το φιλικά εννοείται, μέχρι τώρα νομίζω κάνουμε όλοι πολύ καλή κουβέντα

Για να μη γράψω όμως και την παπλωματοθήκη... η Νορβηγία έχει 50 διαφορές από την Ελλάδα:
    1) Έχει πετρέλαιο (αυτό μπορεί να αλλάξει)
    2-50) Είναι η Νορβηγία με Νορβηγούς και όχι η Ελλάδα με Έλληνες (αυτό όχι)
    Το γεγονός ότι είναι εκτός ΕΕ τους δίνει κάποια πλεονεκτήματα, τα οποία όμως για εμάς δε θα ίσχυαν εξίσου. Το σύστημα που έχουν πάντως ανήκει *νομίζω* στο γενικότερο Ευρωπαϊκό σοσιαλδημοκρατικό μοντέλο. Στο οποίο θα αντιστοιχούσε χονδρικά η σχεδόν τριακονταετής θητεία του Πασόκ του Ανδρέα. Καταλαβαίνεις ότι θέλει παραπάνω ανάλυση, αλλά το πρόβλημα δεν είναι τόσο το σύστημα, όσο η "ποιότητα" του πολίτη και των πολιτικών που αυτοί ψηφίζουν.

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mats8282 Προβολή μηνύματος
    Δηλαδή το ΝΑΤΟ και η ΕΕ δεν παίζουν κάποιο ρόλο...Δεν συμμετέχουμε πουθενά,δεν έχουμε διπλωματικά όπλα ούτε σύμμαχους....

Πρέπει,ειδικά,να πιέσουμε την ΕΕ,να αναγνωρίσει τα σύνορά μας ως σύνορα της Ευρώπης και να εγγυηθούν την εδαφική ακεραιότητά της χώρας.+-
    Σε κάθε συμμαχια ό,τι προσφέρεις, αντίστοιχα θα πάρεις. Επίσης παίζει ρόλο κατα πόσο έχεις την πυγμή να διεκδικήσεις πράγματα.
    Να μήν αρχίσουμε για το τί άτομα με προδιαγραφές του κώλου στελέχωναν και στελεχώνουν θέσεις κλειδιά που σχετίζονται με τη διπλωματία κλπ.
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Όχι ρε γμτο, να μην ψηφίσετε ρε Συριζα, ο γαλαξίας μας και μόνο στο άκουσμα αριστερής κυβέρνησης κινδυνεύει...

Αναπόφευκτη η μετωπική σύγκρουση του Γαλαξία μας με την Ανδρομέδα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mats8282 Προβολή μηνύματος

Το αν παίζουν φάνηκε στην Κύπρο(παρά την εκεχειρία οι Τούρκοι προχωρούσανε).
    Τί τους κάνανε;
    Τίποτα.
    Φάνηκε επίσης στα Ίμια,φάνηκε στην πολιτική της ΕΕ με τους λαθρομετανάστες...
    Να συνεχίσω;

Φίλε δυστυχώς αποδεικνύεται ότι κανένας δε σε υποστηρίζει εαν:
    α)δε σε φοβάται
    β)δεν έχει σοβαρή ανάγκη από κάτι που παράγεις εσύ

Είναι και το άλλο:πως θα πείσεις την Ευρώπη να υπάρχουν ευρωδυνάμεις οι οποίες με την πρώτη μαλακία θα ρίχνουν στο ψαχνό όταν κάποιος πάει να παραβιάσει έδαφος ενός μέλους της ΕΕ απ'τη στιγμή που τόσα χρόνια τους έχουμε καραφεσώσει;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από la_villa Προβολή μηνύματος
    μισό....

ναι αν είστε όπως λες εσύ και ο διαρρήκτης ΜΟΝΟ.... άμα ακριβώς έξω απο την εξώπορτα στο σπίτι είναι και οι ασφαλίτες?
    Βρες μου εσύ ασφαλίτες για την περίπτωση Ελλάδας-Τουρκίας,γιατί εγώ δε τους βλέπω...Πιστεύω φυσικά να μιλάς γι' ασφαλίτες σοβαρούς που θα τραβήξουν πιστόλι και δε θα πουν "βρείτε τα",σωστά;

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Όχι ρε γμτο, να μην ψηφίσετε ρε Συριζα, ο γαλαξίας μας και μόνο στο άκουσμα αριστερής κυβέρνησης κινδυνεύει...

Αναπόφευκτη η μετωπική σύγκρουση του Γαλαξία μας με την Ανδρομέδα

Σου έχω νέα... ήδη το έχουμε πάθει αυτό και είμαστε σε διαδικασία που το παθαίνουμε ακόμα:

http://viewzone2.com/milkywayx.html

Σου έχω νέα... ήδη το έχουμε πάθει αυτό και είμαστε σε διαδικασία που το παθαίνουμε ακόμα:

http://viewzone2.com/milkywayx.html
    Είδες, είδες; Ο γαλάζιος γίγαντας καταπίνει το (υπ)έρυθρο προλεταριάτο...

τσ τσ τσ

Δεν το ήξερα αυτό και έχει πολύ ψωμί η υπόθεση

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Δεν το ήξερα αυτό και έχει πολύ ψωμί η υπόθεση
    Ντροπή....
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Ντροπή....
    Παρότι Έλληνας, ΔΕΝ γεννήθηκα παντογνώστης.....

...εσύ τώρα με ποιους είσαι, με μας τους Τοξοφορίτες ή με τους άλλους τους Μιλκόγιαννους ε;

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. Mercedes vs VW
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2010, 07:40
  3. Castrol vs Bel Ray
    από alexander_g16 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1