Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 86

Θέμα: Το Παρισι καιγεται...

Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από matmat

Αν γίνη κάποια "σύραξη " αυτή ναι θα έχει την μορφή διεκδικήσεων εδαφικών και μειονοτικών και όχι εργατικών και υπαρξιακών .
    αυτο ηθελα να πω και αναφερα τους τσαμηδες
    Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση

...
    Συζυγος
    Ducati 900 ss ie `99
    Ερωμενη
    Multistrada 1000 S DS

ΚΑΙ ΤΩΡΑ????.... Το avatar του/της matmat
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
    αυτο ηθελα να πω και αναφερα τους τσαμηδες
    Κωνσταντίνε Το θέμα των Τσάμηδων είναι ένα τεράστιο και μελανό κεφάλαιο όπως και το Βορειοπειρωτικό που λόγο καταγωγής με έχει απασχολήσει ιδιέτερα
    (και μην νομίζεις οτι εκτος απο την ποίηση δεν με κεντρίζουν και άλλα θέματα )!!
    Απλος τα αποφεύγω εδώ γιατί είναι σαν να βαδίζεις σε Ναρκοπέδιο...
    "Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
    στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"

Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα

http://smutradio.listen2myradio.com/

Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin

Το φτηνο εργατικο δυναμικο το θελουν οι βιομηχανοι ,οι μεγαλες εταιριες,ολοι οι επενδυτες για να υπαρχει ανεργια, μεγαλη προσφορα εργασιας,χαμηλα ημερομισθια και οι μικρομεσαιοι να μην μπορουν να ζητανε παραπανησια.

Η Γαλλια διαφερει απο την ελλαδα στο οτι απο παντα γκετοποιουσε τους εργατες και τους μεταναστες σε μεγαλα απροσωπα οικιστικα συγκροτηματα.Στην ελλαδα δεν συμβαινει αυτο.Ναι μεν καποιες γειτονιες εχουν πιο πολλους αλλοδαπους ,αλλα σε γενικες γραμμες ειναι ανακατεμενοι με τον πλυθισμο και για αυτο θα αφομειωθουν πιο ευκολα.Οι πληβιοι στην ελλαδα δεν εχουν εθνικοτητα.
    Opws kai sth Germania emeis. Phgame sth Germania plhbeioi kai gyrisame....!! . Genika oi "papes" tis Eyrwphs exoune gia pswmotyri auto to systhma .
    Emeis den exoume sxesh giati anhkoume se allo politiko-thrhskeutiko block...den thelw na epektathw

Συζυγος
    Ducati 900 ss ie `99
    Ερωμενη
    Multistrada 1000 S DS

Αρχικά δημιουργήθηκε από Multi-Duc
    eytyxws ...anakoufistika!
    Τώρα που ανακουφίσθηκες, μπορείς να μου πεις αν διαφωνείς στην ουσία όλων αυτών που έγραψα, αντί να εστιάζεσαι σε μικρότητες

Αρχικά δημιουργήθηκε από matmat
    Κωνσταντίνε Το θέμα των Τσάμηδων είναι ένα τεράστιο και μελανό κεφάλαιο όπως και το Βορειοπειρωτικό που λόγο καταγωγής με έχει απασχολήσει ιδιέτερα
    (και μην νομίζεις οτι εκτος απο την ποίηση δεν με κεντρίζουν και άλλα θέματα )!!
    Απλος τα αποφεύγω εδώ γιατί είναι σαν να βαδίζεις σε Ναρκοπέδιο...
    Εγω θα ηθελα να γινει ενα ποστ για τους Τσαμιδες ,αν θελεις το ανοιγω κι εγω ,χωρις να αναψω καμια φυτιλια,Και ας προσπαθησουμε ολοι να κρατησουμε τους τονους χαμηλα.
    Αφου λες οτι το εχεις ψαξει το θεμα σε βαθος,θα ηθελα να το ανοιξεις εσυ,και να εισαι σιγουρος οτι ειμαι ολος αυτια και οτι θελω κι εγω να μαθαινω.
    Απο τα λιγα που ξερω για τους Τσαμιδες και γενικοτερα τις μειονοτητες εκρινα το θεμα οπως ειδες παραπανω.Πηγαινοντας απο το γενικο στο ειδικο
    Αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειμαι σε θεση να αναθεωρησω.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Εγω θα ηθελα να γινει ενα ποστ για τους Τσαμιδες ,αν θελεις το ανοιγω κι εγω ,χωρις να αναψω καμια φυτιλια,Και ας προσπαθησουμε ολοι να κρατησουμε τους τονους χαμηλα.
    Αφου λες οτι το εχεις ψαξει το θεμα σε βαθος,θα ηθελα να το ανοιξεις εσυ,και να εισαι σιγουρος οτι ειμαι ολος αυτια και οτι θελω κι εγω να μαθαινω.
    Απο τα λιγα που ξερω για τους Τσαμιδες και γενικοτερα τις μειονοτητες εκρινα το θεμα οπως ειδες παραπανω.Πηγαινοντας απο το γενικο στο ειδικο

Λίγο υπομονή μην ανοίγουμε πολά μέτωπα
    ένα ένα !!

Τώρα που ανακουφίσθηκες, μπορείς να μου πεις αν διαφωνείς στην ουσία όλων αυτών που έγραψα, αντί να εστιάζεσαι σε μικρότητες
    Symfwnw oti kapoioi exoun uypokinhsei thn olh istoria .STOP
    Diafwnw me thn proxeirh (oxi ithelimena) proseggish sou . To thema den exei apanthsh aplh kai o kosmos den zei sto Byzantio opoy kathe mera moirazotane h pitta tou kosmoy me terastious kai aimathroys polemous . Shmera i pitta einai kathara oikonomikh kai to problhma to afhsan kapoioi epithdes na diogvthei ekmetaleuomenoi toys misokakomoirhdes kai sthn pleiopshfia toys axestoys mousoulmanoys,(proswpikh gnwmh ,se opoion den aresei mhn th diabasei) pou exoun kai to pronomio otan pigainoun sto Paradeiso na trwne kai na pinoune kai na phdane karga....!! Opws kai toys Albanoys kai alloys laous ths apw alla kai ths eggys anatolhs, alla kai toys Ellhnes palaiotera .

Κατα την προσωπικη ταπεινοτατη γνωμη μου το θεμα μολις τωρα ανοιγει για να λαμψουν παλι οι αρχες της παγκοσμιοποιησης του καθολικισμου των εξορκισμων και της ιερας εξετασης .

Εννοιες δηλαδη που μονο σκοταδι υποσχονται.

Υ.Γ. Τελικα χαιρομαι που κατι ειχαμε να πουμε , ας το παρουμε απο την αρχη.
    Εχεις 5 λεπτα να σβησεις τα περι greeklish και κουλτουρας ,εγω τα δικα μου τα σβηνω κιολας . Αλλως ξεθαβω το tomahawk του πολεμου και θα περασουμε ομορφα ...

αυτα

Basil
    Συζυγος
    Ducati 900 ss ie `99
    Ερωμενη
    Multistrada 1000 S DS

Ωχώχ...τα πλευρά μου Το avatar του/της bonepeeler
    Να ρωτήσω κι εγώ κάτι;

Αν μιμηθούν τις εξεγέρσεις και στην Ελλάδα,τι κάνουμε;

Θα μπορέσει η χώρα μας να αντιμετωπίσει το φαινόμενο;

Ή θα γίνει πόλεμος μέσα στην πατρίδα μας;
    Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.

Jurobei Chikanatsu

Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
    Να ρωτήσω κι εγώ κάτι;

Αν μιμηθούν τις εξεγέρσεις και στην Ελλάδα,τι κάνουμε;

Θα μπορέσει η χώρα μας να αντιμετωπίσει το φαινόμενο;

Ή θα γίνει πόλεμος μέσα στην πατρίδα μας;
    Pisteyw oti sthn Ellada mono apo thn antipalh ideologikh pleura mporoun na xekinhsoun oi fasaries.

Basil
    Συζυγος
    Ducati 900 ss ie `99
    Ερωμενη
    Multistrada 1000 S DS

Τι ενοεις "αντιπαλη ιδεολογικη πλευρα";

Ασχετο
    bonepeeler εχεις το πιο αστερατο αβαταρ
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Αρχικά δημιουργήθηκε από Multi-Duc
    Symfwnw oti kapoioi exoun uypokinhsei thn olh istoria .STOP
    Diafwnw me thn proxeirh (oxi ithelimena) proseggish sou . To thema den exei apanthsh aplh kai o kosmos den zei sto Byzantio opoy kathe mera moirazotane h pitta tou kosmoy me terastious kai aimathroys polemous . Shmera i pitta einai kathara oikonomikh kai to problhma to afhsan kapoioi epithdes na diogvthei ekmetaleuomenoi toys misokakomoirhdes kai sthn pleiopshfia toys axestoys mousoulmanoys,(proswpikh gnwmh ,se opoion den aresei mhn th diabasei) pou exoun kai to pronomio otan pigainoun sto Paradeiso na trwne kai na pinoune kai na phdane karga....!! Opws kai toys Albanoys kai alloys laous ths apw alla kai ths eggys anatolhs, alla kai toys Ellhnes palaiotera .

Κατα την προσωπικη ταπεινοτατη γνωμη μου το θεμα μολις τωρα ανοιγει για να λαμψουν παλι οι αρχες της παγκοσμιοποιησης του καθολικισμου των εξορκισμων και της ιερας εξετασης .

Εννοιες δηλαδη που μονο σκοταδι υποσχονται.

Basil
    Εν μέρη δέν έχεις άδικο σκέψου όμως οτι πίσω απο κάθε οποιοδήποτε οικονομικό όφελος πάντα κρύβετε μια εξέγερση και σε μια χώρα όπως η Γαλλία τα οικονομικά οφέλη είναι τεράστια , το άλλο δέ που θα έπρεπε να μας απασχολή είναι οτι πολές είναι οι φορές που μπένουν μπροστά άλου είδους διεκδικίσεις ενώ κρύβωντε απο πίσω τα πραγματικά γεγονότα και αφορμής δοθήσης εμπλέκονται όλο και περισότεροι παράγοντες.

Για όποιον ενδιαφέρεται για το τι σημαίνει εθνική μειονότητα, ας ρίξει μια ματιά σε αυτό http://www.moto.gr/forums/showthread...llas+vs+greece
    Θα καταλάβουμε τι πρόβλημα υπάρχει με την μουσουλμανική (τούρκικη;? ), μειονότητα στην Θράκη, τι πρόβλημα υπάρχει με το όνομα Μακεδονία και γιατί είναι επικίνδυνη η ύπαρξη των αλβανών λαθρομεταναστών στην Ελλάδα και τι σχέση έχει με το θέμα τσαμουρια

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Μακαρι να αφομειωθουν.....γιατι με τον τροπο που πολλαπλασιαζονται , σε λιγα χρονια μπορει να εχουμε θεμα αλβανικης μειονοτητας ...η για να ακριβολογουμε Ελληνικης μειονοτητας σε Αλβανικο εδαφος....φυσικα και η ολη κατασταση θα υποκινηθει απο αλλα κεντρα-φατριες.Δεν κινδυνολογω....η ιστορια μας το εχει διδαξει αυτο και δυστυχως η ατιμη κανει κυκλους....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Δεν είναι τυχαίο ότι αυτοί που κάνουν τα επεισόδια, είναι κατά βάση μουσουλμάνοι
    Ούτε ότι δεν θέλουν τον έλεγχο της αστυνομίας στα γκέτο τους για να κάνουν ελευθέρα παράνομες ενέργειες, όπως η πώληση ναρκωτικών και η εμπορια λευκής σαρκός(αντε και σκουρας)
    φυσικά κ δεν είναι τυχαίο που είναι μουσουλμάνοι...αυτοί είναι οι απόκληροι της Χριστιανικής Γαλλίας...
    Δηλαδή τι πιστεύεις ότι είναι μια παγκόσμια μουσουλμανική συνομωσία απέναντι στη Χριστιανική Ευρώπη.....ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ
    Είναι η φυσική αντίδραση των γκετοποιημένων ...
    έχει σκεφτεί κανείς ότι τα γκέτο δημιουργούνται με τη βοήθεια του κρατικού μηχανισμού????υπάρχει ολόκληρη θεωρία γύρω από το πως ελέγχεις μάζες μέσω πολεοδομικού σχηματισμού και έχει εφαρμωστεί που άλλού στις ΗΠΑ για πρώτη φορά όπου τα γκέτο διαδέχονται πολυτελείς συνοικίες
    Δηλαδήγ πιστεύει κανείς ότι η Αστυνομία δεν μνπορεί να διώξει τα ζάκια από την Βάθης ή την Ομόνοια...απλά τους αφήνει εκεί για να τους ελέγχει πιο εύκολα κ να τους εκμεταλεύεται...
    το ίδιο ισχύει και για τα γκέτο...
    Υγιεις η αντίδραση των γάλλων....
    ΑΝΤΕ Κ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Επισκόπηση της Πολιτικής μας Ιστορίας -Το Μπουρδέλο Καίγεται
    από mparmpanik στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2012, 15:25
  2. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2006, 15:29
  3. εδω ο κόσμος καίγεται και το μ#$νί χτενίζεται...
    από ronin1 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 03/09/2006, 10:37
  4. Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ***ί χτενίζεται....
    από Nostra στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2006, 13:22

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF