Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 51

Θέμα: μηχανη για γυναικα

Νέο μέλος

Lightbulb μηχανη για γυναικα

ποια μηχανη τυπου street μπορει να οδηγηθει απο γυναικες?θελω συγκεκριμενα την ninja 650 ομως και μια δευτερη γνωμη δεν θα εβλαπτε
    αν ειναι κατι να παει στραβα,θα παει...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vasilisagata Προβολή μηνύματος
    ποια μηχανη τυπου street μπορει να οδηγηθει απο γυναικες?θελω συγκεκριμενα την ninja 650 ομως και μια δευτερη γνωμη δεν θα εβλαπτε
    Μια χαρα ειναι.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    καλυτερα το γυμνο και οχι το φερινγκατο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της HERCAKOS
    cb500
    gs500
    cb400sf
    bandit
    bros
    cb1
    f650st
    f650 scarver
    f650 gs
    chopper
    kle
    cbf 650
    versys

Νέο μέλος
    γιατι το γυμνο?επισης μηπως θα βολευε καλυτερα καποια μικροτερου κυβισμου?αν ομως 8ες γκαζι σε καποια φαση δεν εχεις την δυνατοτητα ετσι δεν ειναι?μου λενε ολοι οτι γυναικα δεν κραταει ευκολα τετοια μηχανη κλπ ομως θελω και πιστευω θα το χω

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από HERCAKOS Προβολή μηνύματος
    cb500
    gs500
    cb400sf
    bandit
    bros
    cb1
    f650st
    f650 scarver
    f650 gs
    chopper
    kle
    ευχαριστω πολυ!!

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    γιατι το γυμνο?επισης μηπως θα βολευε καλυτερα καποια μικροτερου κυβισμου?αν ομως 8ες γκαζι σε καποια φαση δεν εχεις την δυνατοτητα ετσι δεν ειναι?μου λενε ολοι οτι γυναικα δεν κραταει ευκολα τετοια μηχανη κλπ ομως θελω και πιστευω θα το χω
    Ελαφρυτερο και οταν σου πεσει (γιατι θα γινει και αυτο) δε θα κλαις τα πλαστικα.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Ελαφρυτερο και οταν σου πεσει (γιατι θα γινει και αυτο) δε θα κλαις τα πλαστικα.
    ναι εχεις δικιο σε αυτο ομως καλως η κακως επειδη παιζει και η εικονα ρολο μ αρεσει καλυτερα το "ντυμενο" νομιζω εχω να το ψαξω πολυ ομως το θεμα ακομα για να καταληξω σε κατι που κυριως θα βολευει και θα μου αρεσει κ ολας

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Καλησπερα και καλος ορισες στο φορουμ... η γενικη και αοριστη ιδεα περι μοτοσυκλετων που εχεις δεν μας βοηθα να απαντησουμε ορθρος στο ερωτημα σου. Αυτα περι γυναικων που δεν μπορουν να ''κρατησουν'' κατι δεν τα δεχομε απλα.Η πιο βαρια μοτοσυκλετα που οδηγουσα ηταν το Ζ 750 S που ηταν 225 κιλα γεματο και εκανα απροβληματιστα χιλιομετρα με αυτο. Το θεμα σου δεν ειναι το φυλλο σου αλλα η εμπειρια σου , το τι θες να κανεις με το 2 τροχο σου και η τσεπη σου ποσο βασταει. Αν μας πεις αυτα τοτε θα λαβεις καλυτερες απαντησεις , πολλες και διαφορες αλλα σε καλυτερη βαση.
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    θα σε γελασω δεν ειμαι αντρας.ως γυναικα ομως θα σου πω για τις δικες μου δυνατοτητες οταν την καβαλησω
    σου εγραψα και κατι αλλο παραπανω αν θες να το διαβασεις. Και εγω γυναικα ειμαι και οδηγω μηχανες εδω και 11 χρονια και παπια και σκουτερ και ον οφ και στριτ και εντουρο και σουπερ σπορτ , αρα εφοσον το πας ετσι ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ οτι τετοιες ερωτησεις για τις γυναικες ειναι περιττες
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από EVI Προβολή μηνύματος
    Καλησπερα και καλος ορισες στο φορουμ... η γενικη και αοριστη ιδεα περι μοτοσυκλετων που εχεις δεν μας βοηθα να απαντησουμε ορθρος στο ερωτημα σου. Αυτα περι γυναικων που δεν μπορουν να ''κρατησουν'' κατι δεν τα δεχομε απλα.Η πιο βαρια μοτοσυκλετα που οδηγουσα ηταν το Ζ 750 S που ηταν 225 κιλα γεματο και εκανα απροβληματιστα χιλιομετρα με αυτο. Το θεμα σου δεν ειναι το φυλλο σου αλλα η εμπειρια σου , το τι θες να κανεις με το 2 τροχο σου και η τσεπη σου ποσο βασταει. Αν μας πεις αυτα τοτε θα λαβεις καλυτερες απαντησεις , πολλες και διαφορες αλλα σε καλυτερη βαση.
    evi αν εισαι κοντα στα 225 κιλα και συ τοτε λογικο μου φαινεται χωρις παρεξηγηση..δεν το λεω για κακια απλα απαντω!!τωρα σχετικα με οτι δεν δεχεσαι φρασεις τυπου οι γυναικες δεν μπορουν να κρατησουν λυπαμαι αλλα οσο και αν θελουμε αντρικη δυναμη δεν εχουμε..τελος ηδη δεχομαι βοηθεια οποτε νομιζ ω δεν χρειαζεται κατι αλλο

evi αν εισαι κοντα στα 225 κιλα και συ τοτε λογικο μου φαινεται χωρις παρεξηγηση..δεν το λεω για κακια απλα απαντω!!τωρα σχετικα με οτι δεν δεχεσαι φρασεις τυπου οι γυναικες δεν μπορουν να κρατησουν λυπαμαι αλλα οσο και αν θελουμε αντρικη δυναμη δεν εχουμε..τελος ηδη δεχομαι βοηθεια οποτε νομιζ ω δεν χρειαζεται κατι αλλο

Οι άντρες δλδ που ξέρεις είναι όλοι 200+? Τη μηχανή δεν την παίρνουμε στην πλάτη, έλεος..
    safety doesn't happen by accident

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Εδώ θα πρέπει ν' αναφέρουμε το παράδειγμα της μΠοκαχόντας που παρόλο που είναι μια σταλιά πραγματάκι καταφέρνει και καβαλάει SS εδώ και χρόνια..

Κάνει κι εντούρο καμιά φορά αλλά το προσπερνάμε γιατί είμαστε ευγενικοί και φιλεύσπλαχνοι.. Κι είμαστε και μοναδικοί..

Με άλλα λόγια, χαλαρώστε κορίτσια..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Μεσόγειος διασώστης Το avatar του/της Shiatman
    GSXR 750

WHO RUNS THE SHOW

Άντε ρε αγόρια του φόρουμ, για βοηθήστε τη νέα..
    Καλή επιτυχία, ε;
    safety doesn't happen by accident

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
    από photinie7 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 64
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2009, 18:25
  2. μηχανη για γυναικα?
    από alexia στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2008, 14:00
  3. Ποια μηχανή για την γυναίκα μου?
    από argy_kap στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2008, 12:04
  4. μηχανή για αρχή???
    από monstermind στο forum Off topic