ποια μηχανη τυπου street μπορει να οδηγηθει απο γυναικες?θελω συγκεκριμενα την ninja 650 ομως και μια δευτερη γνωμη δεν θα εβλαπτε
ποια μηχανη τυπου street μπορει να οδηγηθει απο γυναικες?θελω συγκεκριμενα την ninja 650 ομως και μια δευτερη γνωμη δεν θα εβλαπτε
αν ειναι κατι να παει στραβα,θα παει...
καλυτερα το γυμνο και οχι το φερινγκατο
cb500
gs500
cb400sf
bandit
bros
cb1
f650st
f650 scarver
f650 gs
chopper
kle
cbf 650
versys
γιατι το γυμνο?επισης μηπως θα βολευε καλυτερα καποια μικροτερου κυβισμου?αν ομως 8ες γκαζι σε καποια φαση δεν εχεις την δυνατοτητα ετσι δεν ειναι?μου λενε ολοι οτι γυναικα δεν κραταει ευκολα τετοια μηχανη κλπ ομως θελω και πιστευω θα το χω
Καλησπερα και καλος ορισες στο φορουμ... η γενικη και αοριστη ιδεα περι μοτοσυκλετων που εχεις δεν μας βοηθα να απαντησουμε ορθρος στο ερωτημα σου. Αυτα περι γυναικων που δεν μπορουν να ''κρατησουν'' κατι δεν τα δεχομε απλα.Η πιο βαρια μοτοσυκλετα που οδηγουσα ηταν το Ζ 750 S που ηταν 225 κιλα γεματο και εκανα απροβληματιστα χιλιομετρα με αυτο. Το θεμα σου δεν ειναι το φυλλο σου αλλα η εμπειρια σου , το τι θες να κανεις με το 2 τροχο σου και η τσεπη σου ποσο βασταει. Αν μας πεις αυτα τοτε θα λαβεις καλυτερες απαντησεις , πολλες και διαφορες αλλα σε καλυτερη βαση.
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
σου εγραψα και κατι αλλο παραπανω αν θες να το διαβασεις. Και εγω γυναικα ειμαι και οδηγω μηχανες εδω και 11 χρονια και παπια και σκουτερ και ον οφ και στριτ και εντουρο και σουπερ σπορτ , αρα εφοσον το πας ετσι ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ οτι τετοιες ερωτησεις για τις γυναικες ειναι περιττες![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
evi αν εισαι κοντα στα 225 κιλα και συ τοτε λογικο μου φαινεται χωρις παρεξηγηση..δεν το λεω για κακια απλα απαντω!!τωρα σχετικα με οτι δεν δεχεσαι φρασεις τυπου οι γυναικες δεν μπορουν να κρατησουν λυπαμαι αλλα οσο και αν θελουμε αντρικη δυναμη δεν εχουμε..τελος ηδη δεχομαι βοηθεια οποτε νομιζ ω δεν χρειαζεται κατι αλλο
Εδώ θα πρέπει ν' αναφέρουμε το παράδειγμα της μΠοκαχόντας που παρόλο που είναι μια σταλιά πραγματάκι καταφέρνει και καβαλάει SS εδώ και χρόνια..
Κάνει κι εντούρο καμιά φορά αλλά το προσπερνάμε γιατί είμαστε ευγενικοί και φιλεύσπλαχνοι.. Κι είμαστε και μοναδικοί..
Με άλλα λόγια, χαλαρώστε κορίτσια..
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Άντε ρε αγόρια του φόρουμ, για βοηθήστε τη νέα..
Καλή επιτυχία, ε;![]()
safety doesn't happen by accident