Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 19 από 19

Θέμα: X files malfunction....

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac Προβολή μηνύματος
    τα δια σε λιμπερτυ 125 και μεχρι στιγμης με αφησε απο σωληνακι υποπιεσης μονο. ειχε ξεραθει μεχρι που εσπασε.. στο λεω γιατι πολλα εχουν φαει πιστονια η και μπιελες λογω καταναλωσης λαδιου (και μη ελεγχου) αλλα και παλι τα χιλιομετρα σοου ειναι παρα πολλα. μπραβο σας!

Σας μερσούμε κύριε.

Το απίστευτο είναι ότι έχω μηδενική κατανάλωση λαδιού ακόμα και μετά από τόσα χιλιόμετρα.Φίλος με Modenas 135 με 10.000 χιλιομετρα και δούλεμα πιό ήπιο και από παππού,όταν κάθεται μπροστά σε βόλτα βγάζει λευκό ντουμάνι στις αλλαγές.
    Keep spamming!!!:a13:

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    ειδες που εισαι τυχερακιας εν τελει? παντως να τα κοιταξεις τα σωληνακια της υποπιεσης.. ειναι υπουλα..

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    To δικό μου με αδελφάκι μοτέρ 200 είχε τα πρώτα παρόμοια προβλήματα πριν 2 βδομάδες. Με μόνο 42.000 χλμ μέχρι στιγμής , ξεράθηκε η εισαγωγή του carb και τράβαγε αέρα. Μαζί αλλάχτηκε και το σετάκι μπουζοκαλώδιο και πίπα μιας και ήταν στα τελευταία τους.
    Το χειμώνα μπορεί να χρειαστεί να αλλάξω και τη 7ετίας μπαταρία...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac Προβολή μηνύματος
    ειδες που εισαι τυχερακιας εν τελει? παντως να τα κοιταξεις τα σωληνακια της υποπιεσης.. ειναι υπουλα..
    Θα τους το πώ να το τσεκάρουν στο σέρβις.Σωληνάκια βενζίνης έχω αλλάξει ήδη δύο φορές,10 χρόνια είναι αυτά.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από baron Προβολή μηνύματος
    To δικό μου με αδελφάκι μοτέρ 200 είχε τα πρώτα παρόμοια προβλήματα πριν 2 βδομάδες. Με μόνο 42.000 χλμ μέχρι στιγμής , ξεράθηκε η εισαγωγή του carb και τράβαγε αέρα. Μαζί αλλάχτηκε και το σετάκι μπουζοκαλώδιο και πίπα μιας και ήταν στα τελευταία τους.
    Το χειμώνα μπορεί να χρειαστεί να αλλάξω και τη 7ετίας μπαταρία...
    Καλά η εισαγωγή του carb είναι και στο δικό μου το αδύνατο σημείο.Από τα μπάμ μπούμ της εξάτμισης το καταλαβαίνεις.Τρομάζεις κόσμο στο κλείσιμο-άνοιγμα του γκαζιού.
    7ετίας μπαταρία??εσύ είσαι καλός ρέ!εγώ έχω αλλάξει 2 μπαταρίες σε 10 χρόνια.(3 μαζί με την μαμά.)
    Keep spamming!!!:a13:

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Xtreme files of driving lessons
    από sonic22 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 11/09/2005, 10:40
  2. Χάρυ κλυν files
    από pissaman στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 19/06/2005, 04:25

Κανόνες δημοσιεύσεων