Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 60

Θέμα: Για οποιον γνωριζει απο Laptop...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από turogalos Προβολή μηνύματος
    Δουλεύω και εγώ αρκετά χρόνια σε τμήμα πληροφορικής μεγάλων οργανισμών και μπορώ να εκφράσω γνώμη για τις συσκευές μόνο, μιας και η επισκευή και η αντιμετώπιση των αντιπροσωπειών στο εξωτερικό είναι άλλη (και η ΗΡ έχει on-site service σαν την Dell στις εταιρίες εδώ πάνω).

Fujitsu Siemens δεν θα αγόραζα ποτέ, .................
    Ααα ναι είναι κι αυτοί, τους είχα ξεχάσει. Μακριά κι αλάργα που λένε και στα χωριά, πιο μούφα κι από τις μούφες.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από turogalos Προβολή μηνύματος
    Η ΗΡ κάνει υπολογιστές με ημερομηνία λήξης.............
    Και εκτυπωτές και πολλά άλλα. Γενικότερα είναι εταιρία που στ' ακριβά μοντέλα της (βλ πλότερς ή μεγάλα εκτυπωτικά κέντρα ή ακριβά PC, servers ή workstations) πάει καλά, αλλά ότι φτιάχνει μικρού σχετικά κόστους είναι ΓΤΠΚ.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    ....Και εκτυπωτές και πολλά άλλα.....
    Αχ, εκτυπωτές ΗΡ: το άκρων άωτων του μαζοχισμού!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Απλα θα επιβεβαιωσω για το after sales της Dell και την τραγικη πΧιοτητα κατασκευης την HP (το κομματι της απαγωγης θερμοκρασιας δεν το διαβασαν εκει στα εργοστασια τους μαλλον).

Για τα τραγικα τουρμποΧ εχω να πω οτι ισως καποτε που ηταν φτηνα να αξιζε καποιος να ασχοληθει. Πλεον ουτε για πλακα.

Ενα asus νετμπουκακι που εχω εδω και καιρο καλο φαινεται αλλα απο support και after sales δεν ξερω και δεν θελω να μαθω.

Toshiba or Lenovo ... Απλα κυριαρχοι στον τομεα αυτο ...
    Aprilia sr50
    Aprilia rs 125
    Aprilia rsv mille
    Cagiva raptor 650 ie
    Aprilia rsv 1000 r Factory

Παλαιό μέλος
    εγω έχω εναν acer περίπου 5 χρόνια.. Στον πρώτο χρόνο τον πήγα για σερβις, γιατί έσβηνε.. τελικά ήθελε μόνο φύσημα για την σκόνη.. 4 χρονια τωρα δεν μου έχει βγάλει βλάβη.. Ήταν ο ποιο φτηνός acer που είχε το πλαισιο.. μπήκα μέσα στο μαγαζί, είδα το ποιο φτηνό λαπτοπ.. γνώστής μαρκας και το άρπαξα..
    Άποψή μου είναι, καλύτερα να πάρεις κάτι φτηνό εφόσον οι απαιτήσεις σου δεν είναι πολλές και όταν χαλάσει παίρνεις αλλο, παρά να δώσεις ένα σκασμό λεφτά και μετά απο 5 χρόνια να ψάχνεις ανταλλακτικά που δεν θα υπάρχουν πουθενα.
    Ούτως ή αλλως η τεχνολογία προχωράει τόσο πολύ που ένας υπολογιστής σήμερα, μετά απο 5 χρόνια είναι πανάρχαιος.

Η Dell στην Ελλάδα τουλάχιστον έχει αν όχι το καλύτερο, ένα από τα καλύτερα after sales services με ότι συνεπάγεται αυτό. Από κοντά η Toshiba. Με lenovo που υμνούν μερικοί δεν γνωρίζω γιατί έχω ελάχιστα μηχανάκια και δεν έχει χρειαστεί ποτέ να επικοινωνήσω μαζί τους για βλάβη. Και τις 3 αυτές εταιρείες τις εμπιστεύομαι ποιοτικά και τις κατατάσσω στην κορυφή κατασκευαστικά.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
    Σας ευχαριστω όλους.
    Το resume τελικα ειναι οτι όντως τα Dell αξιζουν....αυτο ηθελα να επιβεβαιώσω.
    me ta lefta pou tha dwseis gia dell, pairneis kati se idies dinatotites, pio ftino....xwris na fovasai

Dell και πάλι dell!!! Είναι ελαφρώς ακριβότερα από τις υπόλοιπες μάρκες αλλά στην ουσία τα αξίζουν τα λεφτά τους!!!

Εκτός από το σέρβις που είναι απίστευτο ΑΝ ποτέ το χρειαστείς, εγώ μετά από 2 υπολογιστές dell με πολύ βαριές εργασίες πάνω τους δεν χρειάστηκε ποτέ το παραμικρό, έχουν και απίστευτη σταθερότητα!!!
    Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..

Μεσόγειος διασώστης Το avatar του/της Shiatman
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από paulopoulos Προβολή μηνύματος
    Ούτως ή αλλως η τεχνολογία προχωράει τόσο πολύ που ένας υπολογιστής σήμερα, μετά απο 5 χρόνια είναι πανάρχαιος.
    δεν το νομίζω εκτώς και αν δουλεύεις εξειδικευμένες εφαρμογές ή παίζεις παιχνίδια. Έβγαλα ολόκληρη χρονιά μάστερ φέτος (το τέντωσα το μηχάνημα) με λάπτοπ 6ετίας άνετα. Χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και δεν ένοιωσα ότι δεν πάει το μηχάνημα παρά μόνο όταν είχα ανοιχτές 20 καρτέλες ίντερνετ, καμιά 15 πι-ντι-εφ, κανά δυό γουόρντ, ένα πάουερ πόιντ, σκάιπ, μάιπ, κτλ. κτλ. (ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΧΡ)

Μην πέφτετε θύματα του μάρκετινγκ για γενική χρήση βαστάνε πολλά χρόνια. Έχω στο σπίτι το πρώτο μου Πι-Σι χρονολογίας 2002 με λινουξάκι για μίντια πλέιερ και πάει μια χαρά (με λίγη έξτρα μνήμη). Όποιος έχει παλιό, βάλτε λίνουξ, μεταμορφώνονται.

Το όνομα του σκυλιού: ΤΟΣΙΜΠΑ, δεν έπαθε ποτέ τίποτε.

Για τις βαριές εργασίες κι εγώ Ντέλ προτίμησα ακολουθόντας συμβουλή συναργατών όσον αφορά σχέση τιμής απόδοσης και το σέρβις που είναι άψογο και στην Ελλάδα.
    WHO RUNS THE SHOW

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    αν θέλετε να μεταμορφώσετε ένα λάπτοπ του βάζετε έναν SSD δίσκο μικρής χωρητικότητας για λειτουργικό και προγράμματα. Είναι το μοναδικό μπούκωμα στα laptop.

4πύρηνα λάπτοπ με κάρτες γραφικών με 1-2γίγα μνήμη και 4γίγα μνήμη συστήματος και όλο αυτό κόβεται από την αρχαιολογία ενός μαγνητικού αποθηκευτικού μέσου που στροφάρει στις 5400στροφές το λεπτό.....

βάλτε ssd ακόμα και σε 5ετίας και θα τρίβετε τα μάτια σας.

κόστος αναβάθμισης περί τα 100ευρώ για έναν SSD χωρητικότητας 90-120gb (Corsair, OCZ, Intel)

και ξεχάστε τις αναβαθμίσεις σε επεξεργαστή και μνήμη.......

Μεσόγειος διασώστης Το avatar του/της Shiatman
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Symphony_SR Προβολή μηνύματος
    αν θέλετε να μεταμορφώσετε ένα λάπτοπ του βάζετε έναν SSD δίσκο μικρής χωρητικότητας για λειτουργικό και προγράμματα
    +1 στο νέο μου μηχάνημα έχω SSD και δεν το πιστεύω πως πάει...
    WHO RUNS THE SHOW

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Shiatman Προβολή μηνύματος
    +1 στο νέο μου μηχάνημα έχω SSD και δεν το πιστεύω πως πάει...
    Ακριβό ακόμη αλλά πραγματικά σκοτώνουν

για να αναβαθμίσεις μνήμη ή cpu θες από 30-150ευρώ.....για να πάρεις ένα 10-30% απόδοσης....με 100ευρώ παίρνεις 1000% πάνω.....think again

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Symphony_SR Προβολή μηνύματος
    για να αναβαθμίσεις μνήμη ή cpu θες από 30-150ευρώ.....για να πάρεις ένα 10-30% απόδοσης....με 100ευρώ παίρνεις 1000% πάνω.....think again
    οπως επισης και ημερομηνια ληξεως με το 1000% χωρις προοιδοποιηση βεβαιως βεβαιως ...
    Aprilia sr50
    Aprilia rs 125
    Aprilia rsv mille
    Cagiva raptor 650 ie
    Aprilia rsv 1000 r Factory

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από usabug Προβολή μηνύματος
    οπως επισης και ημερομηνια ληξεως με το 1000% χωρις προοιδοποιηση βεβαιως βεβαιως ...
    τί εννοείς? δουλεύω ήδη 4χρόνια με SSD (από τους πρώτους Mtron SLC 16gb) και από θέμα αξιοπιστίας σε πληροφορώ οτι είναι 100φορές καλύτεροι από τα κινούμενα μοτέρ των συμβατικών και τις μαγνητικές επιφάνειες.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τσαμπα Linux για οποιον θελει!
    από n1k3man στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2005, 15:53
  2. Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2005, 08:50
  3. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 06/01/2005, 21:28
  4. Για Οποιον Ενδιαφερεται
    από XTMPAM στο forum Off topic