Δημοσιεύθηκε αρχικά από npat Ρε συ, αφού τη βρίσκεις να αλλάζεις λάμπες, και έχεις πάρει και το κολάι, δεν έρχεσαι να αλλάξεις και τη δικιά μου που είναι ακόμη καμμένη? Ο λαμπολόγος του forum ...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από McGyver Ο λαμπολόγος του forum ... Ε μα μας έχεις αλλάξει τα φώτα ρε αδερφέ
Inner Fear project επιστρέψαμε!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από McGyver Όχι, αλλά η ραδιοχρονολόγηση της μάκας στις τσιμούχες της βάσης της πινακίδας έδειξε 6,87965455726534 χρόνια ... Με ουράνιο φαντάζομαι την έκανες...
TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS BMW R25/3 1955 Restoration
Δημοσιεύθηκε αρχικά από k0panos Με ουράνιο φαντάζομαι την έκανες... Ναι, τις κατούρησα πρώτα...
πάντως την επόμενη φορά (γιατί θα υπάρξει) παίρνεις λάμπες led και δεν ξαναστραμπουλιέσαι..... είναι πιο ακριβές βεβαια....
Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 πάντως την επόμενη φορά (γιατί θα υπάρξει) παίρνεις λάμπες led και δεν ξαναστραμπουλιέσαι..... είναι πιο ακριβές βεβαια.... Το ξέρω... 2 X 25 USD για τα φρένα (Τ7443 red). 4 Χ 25 USD για τα φλας (T7440 amber). 1 Χ 20 USD για το relay των φλας. Και κανένα τρίωρο για να αλλαχθούν μιας και πρέπει να κατέβει όλη η μούρη (το reley είναι πίσω από τα όργανα).
Αν θες κατι οικονομικότερο και οχι λεντ κοιτάς προς τα εδω
Δερμάτινο τζάκετ 50 ευρω!! ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΓΓΕΛΙΩΝ
Δημοσιεύθηκε αρχικά από McGyver Το ξέρω... 2 X 25 USD για τα φρένα (Τ7443 red). 4 Χ 25 USD για τα φλας (T7440 amber). 1 Χ 20 USD για το relay των φλας. Και κανένα τρίωρο για να αλλαχθούν μιας και πρέπει να κατέβει όλη η μούρη (το reley είναι πίσω από τα όργανα). μιλάω μόνο για λάμπες και εχουν (αν θυμάμαι καλά) γύρω στα 6 γιούρια η μία.... βγάζεις την συμβατική βάζεις αυτήν και τέλος....
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Αν θες κατι οικονομικότερο και οχι λεντ κοιτάς προς τα εδω :rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 μιλάω μόνο για λάμπες και εχουν (αν θυμάμαι καλά) γύρω στα 6 γιούρια η μία.... βγάζεις την συμβατική βάζεις αυτήν και τέλος.... Ναι, αλλά αυτές είναι "κεράκια" και δεν κάνουν σοβαρή δουλειά ...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από McGyver Ναι, αλλά αυτές είναι "κεράκια" και δεν κάνουν σοβαρή δουλειά ... τι να σου πω..... δεν έχει παραπονεθεί κανείς..... εξαρτάται το είδος της λεντολάμπας....
Δημοσιεύθηκε αρχικά από McGyver Ναι, τις κατούρησα πρώτα...
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely "These violent delights have violent ends And in their triumph die, like fire and powder Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Δημοσιεύθηκε αρχικά από McGyver ΛΑΘΟΣ "Αγάπη μου... ΣΩΣΤΟ "Αγάπη μου... Αναγούλιασα ρε μ@λ@κα... :a04:
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Αναγούλιασα ρε μ@λ@κα... :a04: Τουλάχιστον έχει μια σταθερά..
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Αναγούλιασα ρε μ@λ@κα... :a04: αφου σου το λεει ρε μλκ.''λεξεις μη σοφα επιλεγμενες''.τι πας και το ανοιγεις??
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...