Παιδια, εγω ζητησα μια γνωμη αν υπαρχει για το πως μπορει να εγινε αυτο απο εσας που ειστε πιο εμπειροι. Αφου λοιπον πιστευετε οτι ο μηχανικος μου λεει αλλα ντ αλλων, θα ηθελα μια γνωμη δικη σας, απ οσους ξερουν.
Δεν ζητησα ν αρχισουν οι ειρωνειες και οι κοροιδιες. Με κουραζει πολυ οταν ανοιγεται ενα θεμα και μετα και αφου ο καθενας λεει οτι ναναι, ξεφευγει αυτο.
Οποιος εχει μια γνωμη ας την πει, για να ξερω και γω τι θα πω στον μηχανικο.
Σας ευχαριστω πολυ και ζηταω συγνωμη για το υφος μου, αλλα δεν ειναι η πρωτη φορα που γινεται αυτο. Γενικα, οχι σε δικα μου ποσταρισματα.
Ουφ!
Κοιτα, στα καπελοτα πανε λαδια. Μπορει να πανε και προιοντα καυσης αν κατι δεν παει καλα με τις βαλβιδες, η με τον χρονισμο των εκκεντροφορων (sensei διορθωστε με αν κανω λαθος). Παιζει να εβαλε κανας ασχετος το χερι του πριν την παρεις και να επανατοποθετησε καποιον εκκεντροφορο λαθος?
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Και για να σας πω κι αυτο, ειχα σκοπο ν αλλαζα λαδια/φιλτρο πριν γινει αυτο και σερβις μαλιστα.Αλλα με προλαβε αυτο.
Οχι φιλε μου, δεν υπαρχει θεμα προσωπικο. Απλα δεν ηθελα να ξεφυγει το θεμα. Θελω τις πολυτιμες γνωμες σας, για να ξερω και γω τι αντιμετωπιζω. Εμπιστευομαι το φορουμ αυτο σε θεματα τεχνικων γνωσεων, γι αυτο και ζηταω απο δω μεσα μια βοηθεια.
Οι δικες μου γνωσεις ειναι ελαχιστες και επιφανειακες, θα ελεγα. Βαθυτερα θεματα μηχανολογικα δεν γνωριζω.
Τεσπα, σ ευχαριστω παντως.
Δεν νομίζω ότι σε ειρωνευτηκε ούτε σε κοροϊδεψε κανενας..
(ο αξιότιμος συν-διαχειριστής βεβαια έχει αντίθετη γνώμη και την σέβομαι απόλυτα..)
Όύτε η ευχή ήταν ειρωνεία (εκτός αν θεωρείς ότι το να μην ξαναπάθεις τίποτε με το ΚΤΜ είναι όντως ειρωνεία) ούτε και τα σχετικά περί Λάσκαρη και Γεωργίτση γιατί ήταν εντελώς on topic (εκτος αν δεν το καταλαβες..)
Anyway, καταλαβαίνω απόλυτα το ζόρι σου αλλά ακριβώς εκεί είναι που φαίνεται η ύπαρξη αίσθησης του χιούμορ..
(αλλιώς πολύ κακώς πήρες ΚΤΜ..)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αλες Γκουτ.
Ως 'αξιοτιμος συνδιαχειριστης' ζητω την κατανοηση σας για τα κουρεματα, πολυ πιθανο να ημουν υπερβολικος.
Mea culpa![]()
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Βρε Casus belli είναι αλλά είσαι καλός άνθρωπος...
Και εδώ που τα λέμε (γιατί δεν έχουμε καπου αλλού να τα πούμε..), πάλι καλή αντιμετώπιση είχε κάποιος που ανοίγει thread γραφοντας "Οπως ξερετε φυσικα εχω ενα ΚΤΜ 950SE" θαρρείς και έχει βγει περισσότερες φορές από τον Πάπα στο μπαλκόνι του ...![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...