ΠΑΙΔΙΑ μου ρθε το χαρτι να πληρωσω τελη κυκ. αλλα εγραφε μεχρι 7/11. θα χω καποιο προβλημα αν παω αυριο?μπορω να παω τραπεζα ή πρεπει να παω εφορια λογω ληξης προθεσμιας?
ΠΑΙΔΙΑ μου ρθε το χαρτι να πληρωσω τελη κυκ. αλλα εγραφε μεχρι 7/11. θα χω καποιο προβλημα αν παω αυριο?μπορω να παω τραπεζα ή πρεπει να παω εφορια λογω ληξης προθεσμιας?
www.pro-fiber.com
Μέχρι και 31/12, από τράπεζα και χωρίς κανένα πρόβλημα.
Το τέλος του χρόνου είναι η προθεσμία. Το "7/11" είναι και καλά για την αποφυγή συνωστισμού στις τράπεζες, καθώς ως γνωστόν όλοι πάμε τελευταία στιθγμή...
[font=times]Και τι άλλα;;;
Για πες, για πες...[/font]
yeap!Αρχικά δημιουργήθηκε από DEMINIO
Μέχρι και 31/12, από τράπεζα και χωρίς κανένα πρόβλημα.
Το τέλος του χρόνου είναι η προθεσμία. Το "7/11" είναι και καλά για την αποφυγή συνωστισμού στις τράπεζες, καθώς ως γνωστόν όλοι πάμε τελευταία στιθγμή...
Εγώ πάω πάντα τότε....... σιγά μη τους τα δώσω και νωρίτερα!
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
yeap!
Εγώ πάω πάντα τότε....... σιγά μη τους τα δώσω και νωρίτερα!
Kai etsi prepei .....
An bwreite 31/12 5 min prin kleisoun kalytera einai !!
Καλά τα έγραφε το Manual ...
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)
Nai re eksipnakides!!Mpravo!Afti i nootropia mas xreiazetai gia na pame mprosta.Oloi tote na pate.Na perimenete sa mal....kes 5 ores stin oura kai na vgainete na diamartyreste gia tin argoporia kai oti tipota de doulevei stin ellada.Ego pali tha pao oso noritera ginetai gia na ksemperdevo.Arxizo na pistevo oti telika tetoioi pou eimaste mas aksizei na zoume se afti ti mpourdeloxora giati emeis tin kaname etsi...Den egine apo moni tis...
And as he flies --- tears in his eyes ---
his wind-whipped words echo the final take
and he hits the trunk road doing around 120
with no room left to brake.
φιλε μου εγω να το περνα και προχθες αλλα οταν δεν παιζουν μπικικινια......Αρχικά δημιουργήθηκε από Akefalos
Nai re eksipnakides!!Mpravo!Afti i nootropia mas xreiazetai gia na pame mprosta.Oloi tote na pate.Na perimenete sa mal....kes 5 ores stin oura kai na vgainete na diamartyreste gia tin argoporia kai oti tipota de doulevei stin ellada.Ego pali tha pao oso noritera ginetai gia na ksemperdevo.Arxizo na pistevo oti telika tetoioi pou eimaste mas aksizei na zoume se afti ti mpourdeloxora giati emeis tin kaname etsi...Den egine apo moni tis...![]()
ετσι ολοι περιμενουν το δωρο των Χριστουγεννων.......
![]()
www.pro-fiber.com
Den epiases to nohma, alla den phrazei den einai gia olous !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Akefalos
Nai re eksipnakides!!Mpravo!Afti i nootropia mas xreiazetai gia na pame mprosta.Oloi tote na pate.Na perimenete sa mal....kes 5 ores stin oura kai na vgainete na diamartyreste gia tin argoporia kai oti tipota de doulevei stin ellada.Ego pali tha pao oso noritera ginetai gia na ksemperdevo.Arxizo na pistevo oti telika tetoioi pou eimaste mas aksizei na zoume se afti ti mpourdeloxora giati emeis tin kaname etsi...Den egine apo moni tis...
Phgene esy apo twra, etsi gia na alaksei apo esena h xwra mas !!
Panta filika
![]()
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
ρε johnpagr συναδελφος εισαι?
δουλευεις βραδυ?
www.pro-fiber.com
Ρε αρχηγέ, χαλάρωσε λίγο... Αν θα έχει πρόβλημα ρώτησε ο άνθρωπας και μεις του είπαμε αν θα έχει ή όχι... Δεν του είπαμε να πάει τελευταία στιγμή ντε και καλά, γιατί έτσι θα κάνουμε όλοι μας...Αρχικά δημιουργήθηκε από Akefalos
[font=times]Και τι άλλα;;;
Για πες, για πες...[/font]
Αρχικά δημιουργήθηκε από NICK-Z-DAGREEK
ρε johnpagr συναδελφος εισαι?
δουλευεις βραδυ?
Nyxtopouli
nykterinos ergasiomanhs pou vrhskei thn isixia tou
:rotflmao: :rotflmao:
Παιδιά τι γίνεται σε περίπτωση που χάσει κανείς το ειδοποιητήριο?![]()
[FONT=Tahoma]Παιδιά τι γίνεται σε περίπτωση που χάσει κανείς το ειδοποιητήριο?![]()
Animal .. καλή ερώτηση !?!?!?
[/FONT]
- - - ΠANTA ΟΡΘΙΟΙ !!!! - - -
ΘΕΕ μου μην φοβάσαι είμαι δίπλα σου!!
γεια σου Jim!!
τιποτα δε γινεται ρε παιδια
πας και το ζητας
λετε να μη σας το δωσουν γιατι μπορει να εχετε παρει και δευτερο?
![]()
Όταν η πόλη κοιμάται.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από The Animal
Παιδιά τι γίνεται σε περίπτωση που χάσει κανείς το ειδοποιητήριο?![]()
Σε αυτη την περιπτωση μπορεις να παρεις το σηματακι μονο απο την εφορια, πας εκει με την αδεια και το αγοραζεις.