Σελίδα 12 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314151617 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 291

Θέμα: Αξίζει η ζωή σου για μιά μηχανή

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
    μπορείς να κάνεις πατεντούλα. καθρεφτάκι στα γυαλιά ηλίου ή σε καπέλο αν φοράς!!!
    Θα το σκεφτώ!!!
    Αν κυκλοφορώ όμως έτσι λες να με περάσουν για τρελή;;;
    Όχι ότι θα πέσουν έξω, αλλά τόσα χρόνια το γλύτωσα το Δαφνή!
    Να μπώ για έναν καθρέφτη;;;

:rotflmao:
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

παιδια..

εγω χθές είδα ένα ατύχημα..και τελος.

τη πουλαω τη μηχανη.

δε ξερω επαθα ζημια.

Re: παιδια..

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII

τη πουλαω τη μηχανη.

δε ξερω επαθα ζημια.
    Μέσα σε 5 μέρες έχουν τρακάρει δυο φίλοι μου!!!
    Ξέρεις πόσα γίνινται και δεν τα ξέρουμε???
    Μακάρι να το θες πραγματικά να την παρατήσεις γιατί αλλιώς...καποια στιγμή θα γυρίσεις πάλι στα ίδια!!!

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84

Re: παιδια..

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII

τη πουλαω τη μηχανη.

δε ξερω επαθα ζημια.
    ΩΠΑ ΩΠΑ!!!!!!!!!! χαλάρωσε λίγο!! πάρε βαθιές ανάσες και περίμενε. Αν θές μην καβαλάς τη μοτό για λίγο, αλλά είμαι σίγουρος ότι μετά απο 2-3 εβδομάδες θα σου λείψει!! μην την πουλήσεις...
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Δεν αγοράζουμε όλοι τις μηχανές με σφραγίδα στο μέτωπο "ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ".

Η ζωή έτσι κι αλλιώς είναι επικίνδυνη. Όπως το είπατε αρκετοί από εσάς.

Και μηχανή να καβαλάς και αμάξι και άλογο και γυναίκες και το καλάμι και μετεωρίτες και μια καριέρα και ότι άλλο βάζει ο νους σας σίγουρα γίνεται ακόμη πιο δύσκολη και επικίνδυνη. Παραδείγματα, άπειρα. Μπαίνει σε καλούπι ο ανθρώπινος παράγοντας? Δεν μπαίνει. Θα συμφωνήσουμε κι εδώ.

Προσοχή, συνέπεια, σεβασμός όλα αυτά όσο είναι ανθρωπίνως δυνατόν και ο Θεός βοηθός. Κι εγώ είχα μόνος μου 1-2 περιστατικά με αμάξι και 2-3 με παπάκι (2 φορές καρφώθηκα με το κεφάλι χωρίς κράνος, με μικρή ταχύτητα, στην πόρτα αυτοκινήτων που παραβίασαν το στοπ-προτεραιότητα και τη γλύτωσα με μικρές εκδορές) ευτυχώς ελαφριά, αλλά ξέρω πως είναι να περνά η ζωή μπρος από τα μάτια σου. Και φίλους μου έχασα και με μηχανές και με αμάξι αλλά τι στο καλό μπορούμε να κάνουμε?

Σεβαστή και η άποψη όσων αισθάνονται φόβο. Κι εγώ φοβάμαι όταν καβαλάω την μοτοσικλέτα. Με το που την αγόρασα (πρώτη μου μοτοσικλέτα) έσκασα ταυτόχρονα κι ένα κάρο λεφτά για στολή και κράνος, το θεώρησα αυτονόητο, μετά από τόσα χρόνια να βλέπω στα περιοδικά τους αναβάτες με στολές και κράνη να το κάνω κι εγώ. Αν είναι να «πάω» θα «πάω» δύσκολα, αλλά πρώτα θέλω να διώξω το χτικιό από πάνω μου, αυτό έχω να πω.

Αλλά η ισοπέδωση "όλοι οι μηχανόβιοι...." δεν ταιριάζει στην "ιδέα" της μοτοσικλέτας, όπως πολύς κόσμος λανθασμένα σκέφτεται.

Αισθάνομαι τυχερός που κατάφερα να συμμετάσχω με τη συνείδησή μου καθαρή στην "ιδέα" αυτή οπότε έγινα αυτομάτως κοινωνός και στο σύνολο των παραμέτρων που την διέπουν. Νιώθω τυχερός που απολαμβάνω τις χαρές της και φυσικά τρέφω έναν απέραντο σεβασμό και μια ακατανόητη νοσταλγία για όλους εκείνους που έφυγαν από κοντά μας καβάλα σε μηχανή. Κι ας μη τους γνώρισα ποτέ. Αισθάνομαι να κατανοώ την παρόρμησή τους. Ίσως διότι αντιλαμβάνομαι πλέον την ευθύνη που ανέλαβα. Ίσως και να μην τους δικαιολογώ όλους αλλά ξέρω ότι κάθε μέρα πρέπει να παλεύω, γιατί αυτή είναι η παρακαταθήκη τους. Να γυρίσουμε όπως ξεκινήσαμε. Σώοι. Αλλά σίγουρα πιο ώριμοι. Η γραμμή είναι λεπτή που χωρίζει τη χαρά από τη λύπη. Η μοτοσικλέτα απλώς την κάνει πιο διακριτή. Μας φέρνει αντιμέτωπους με το αρχέγονο ένστικτο της επιβίωσης. Ο καθένας μας, αυτό το ένστικτο το βιώνει διαφορετικά. Εμείς καβάλα στη μηχανή. Δεν έχει κάποιο απτό αποτέλεσμα στη ζωή μας να κινδυνεύουμε καβαλώντας και σίγουρα υπό αυτή την οπτική δεν αξίζει να χάσουμε τη ζωή μας για μια μηχανή. Αλλά όπως η ίδια η φύση μας προτρέπει, να ζούμε για να χαιρόμαστε τις μοτοσικλέτες και ότι άλλο γουστάρουμε. Δηλαδή να ζούμε τη ζωή.

Καλά και πολλά ασφαλή χιλιόμετρα σε όλους μας.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Δεν αγοράζουμε όλοι τις μηχανές με σφραγίδα στο μέτωπο "ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ".

Η ζωή έτσι κι αλλιώς είναι επικίνδυνη. Όπως το είπατε αρκετοί από εσάς.

Και μηχανή να καβαλάς και αμάξι και άλογο και γυναίκες και το καλάμι και μετεωρίτες και μια καριέρα και ότι άλλο βάζει ο νους σας σίγουρα γίνεται ακόμη πιο δύσκολη και επικίνδυνη. Παραδείγματα, άπειρα....

Κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Κανείς δεν αγόρασε τη μηχανή για να τρακάρει, αλλά και μή γνωρίζοντας τους κυνδίνους. Όλοι μας λίγο πολύ τα ξέραμε. Από φίλους, συγγενεις, γνωστούς. Το δικαίωμα της επιλογής το έχουμε όλοι. Κάτι μας ώθησε να ανέβουμε στις δυο ρόδες, όπως και για πολλά άλλα! Ο φόβος είναι κάτι απαραίτητο! Αν δεν τον είχαμε μέσα μας δεν θα μπορούσαμε να επιβιώσουμε πάνω από δυο μέρες!

Το θέμα είναι κατά πόσο ζούμε γνωρίζοντας το φόβο σε δίαφορες στιγμές, ή φοβόμαστε να ζήσουμε. Κάθε μέρα που περνάει οι συνθήκες και οι προταιρεώτητες αλλάζουν. Το βασικό που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας, όσο μας έχει απομείνει από τις στούκες είναι ο λόγος που κάνουμε το κάθε τι. Αυτό είναι που χαρακτηρίζει τις κινήσεις μας σαν σωστές ή λάθος, ή και αδιάφορες ακόμα!

Δε μπορώ να μιλήσω για όλους μα θα πώ για μένα! Η μηχανή σημαίνει ελευθερία! Ανεβαίνω και χάνομαι στο άπειρο. Ανοίγω το γκάζι και προσπερνώ τις σκέψεις μου. Σταματάω και κοιτώ τους άλλους. Νοιώθω περιφάνεια που είμαι στο κατσίκι μου. Ελεύθερη!

Όσο κι αν φοβάμαι τους δρόμους που μέρα με τη μέρα χειροτερεύουν, δεν τα αλλάζω όλα αυτά για τίποτα!!!

Kouklaki mou omorfo Το avatar του/της johnpagr
    Exw thn enthpwsh oti to erwthma apanth8hke kata poly.
    Apotelesmatika kai apo thn plevra mou, 8a bwrousa na apanthsw oti Fysika den akshzei kamia mhxanh/aftokinhto, thn zwh mou. Agorazontas thn prwth mou mhxanh to '91 hksera oti megalonw ton kindhno gia na pa8w kapoio atixhma. Apo tote kai ypervoles kai vlakeies ekana. Kontres sthn paraliakh , trakarismata ews kai apistefta gia tous pio polous mhxanovious. Exete akousei pote na odhgeite mhxanh, na trakarete proporevomeno aftokinhto se strofh panw, kai na to ntelaparete????????!!!! (me 2 paidia mesa sto auto??) to ekana kai eixa kai martyres 4 mhxanes pisw mou !!. Eixa to pio dyskolo 5lepto ths zwhs mou omws ekeinh thn vradia. EXASA THN SYNEPIVATH MOU, den thn erhska. THN VRHKAN 50 METRA MAKRIA MESA STA AIMATA APO THN TRIVH STHN ASFALTO. Fwrouse to kranos mou to opoio espase (Shoei). Den epa8e tipota alo .... den epa8a tipota ektos apo gdarshmata me to konter spasmeno sta 160 me to gsxraki mou.
    Eftina gialia apo to stoma, evlepa ta paidia travmatismena apo to aftikinhto, thn kopela mou mesa sta aimata kai skeftomoun: E8ESA THN DIKH MOU KAI THN ZWH TWN ALWN STON YSTATO KINDYNO. Efxomoun na mhn eixe pa8ei kaneis tipota kai as pe8ena egw. Otan perasan ola, skefthka oti kanena mhxanaki, kanena aftokinhto den aksizei thn zwh mou h' thn zwh twn alwn. Tote siniditopihsa oti to mhxanaki den phge MONO TOU, to phga egw, egw travhksa thn gaziera sta kokkina. Egw ekana thn neanikh aperiskepsia. Apo tote kavalhsa ksana mhxanes, epesa, espasa kokala, ksanaevgala aima, ALLA me Syneth toulaxiston proswpikh odhgish. NAI KOVW STIS STROFES, NAI KLEINW TO GAZI, APOLAMVANW THN DIADROMH, XERWME THN VOLTA MOU, kai 8elw na FTANW ston proorismo mou kai na ANOIGW to stand ths mhxanhs mou ME XAMOGELO, ZWNTANOS.
    Me thn mhxanh mou mazi fysika
    Καλά τα έγραφε το Manual ...

Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο

Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)

ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ...ΚΑΛΟ?????

ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΡΑΨΩ...ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΟ

Re: Re: Αξίζει η ζωή σου για μιά μηχανή

Αρχικά δημιουργήθηκε από sporky
    μπορεί επίσης να είναι και μιά αθώα χελωνα που δεν έχουμε δώσει προφανώς ραντεβού την ώρα που κάποιοι γλήγοροι απο εμάς ξύνουμε γλώσσες
    Τον τελευταίο καιρό μετά απο κάποιες 'ανώριμες' βόλτες, το βράδυ κοιτάζοντας το ταβάνι, σκεφτόμουνα τί θα μπορούσε να μου συμβεί σε διάφορες φάσεις, ή αν κάποιος συνάδελφος μου πάθαινε κάτι και θεωρούσα τον εαυτό μου 'ηθικά' υπευθυνο. Απο τότε έχω κόψει τις μαλακίες (σσ οδηγάω χρόνια ss διαφόρων κυβικών και μεγεθών), και προτιμώ να βγάζω τα εσώψυχα μου σε ελενχόμενα κατα το δυνατό περιβάλλοντα και πάντα με το μυαλό στο κεφάλι και όχι ανάμεσα στα πόδια.
    O Ecco έχει πεί οτι τα ωραία πράγματα στη ζωή είναι είτε επικίνδυνα είτε πρόστυχα - η μηχανή είναι και τα δύο -
    Να μου επιτρέψει όμως πάντως να συμπληρώσω οτι το πιο ωραίο πράγμα σε αυτή τη ζωή είναι η ίδια η ζωή.

+10000000000
    περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..

Re: Re: Re: Αξίζει η ζωή σου για μιά μηχανή

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
    +10000000000

+10000000000000000
    Μην υπογραφετε εκει μπορει να χαθει....εδω υπογραψτε στο μπλουζακι μου...θα κανετε φρρρρρρρ να σας ακουσω..φανταστικε τροχονομε.....

H8ela na diavaso oles tis apopseis, alla sorry re mages,
    kourastika, diavasa tis mises selides...:/

Poly kali i erotisi.

Genikos pistevo oti an einai kati na sou tyxei 8a sou tyxei...polloi an8ropoi zoun mia kanoniki zoi xoris kindynous, xoris kapnisma, xoris an8ygieines trofes, me poly gymnastiki, poly ypno kai genika se periorismena plaisia. Polloi ap aytous pe8ainoun apo karkino, kai ka8esai kai les ti sto p....o ginetai. O allos o kaymenos, perpatage sto kentro tis A8inas kai ksekolise mia marmarini plaka kai tou skase sto kefali kai parton kato...

De mporeis na ksereis ti se perimenei sti zoi, i an ola ayta pou kaneis i de kaneis 8a sou vgoun se kalo. Opote ayto pou 8es na kaneis kanto apla. This is my "moto". Einai 8ema poiotitas zois kai oxi aplis zois. Efoson den epelksa ego na zo, as ziso opws 8elo toulaxiston. Apo kei kai pera ama 8es na skoto8eis, skotonesai kai me ena koutali...

To mono pou mporei na me stamatisei na kano ayta pou 8elo 8a einai isos ena paidi sto mellon, pou ap oti lene allazei ti zoi sou, i kati kalytero ap ti mixani, ksero go...!?!?

Oson afora, to pos to kano auto pou 8elo, 8a elega kai 8a symfonousa me tous parapano me to pan metron aristo. De exo mpei se pista pote, alla pote den exo perasei tin asfalto gia pista, exo odigisei sto orio, sigoura, opws oloi, gia na ksero poio einai, alla de to kano kai styl odigisis. H mixani se paei sigoura pio grigora ap to amaksi, ara, giati na trekseis, toulaxiston stin poli kai se dromous pou kovontai apo stena kai fanaria kai 1002 epikyndina pramata. Vges stin e8niki ka8imerini kai trekse, pigaine se mia pista kai panta monos/ni, xoris synepivati. Den exeis to dikaioma na pareis sto laimo sou kanena gia to gousto sou. Odigo 12 xronia mixani, ek ton opoiwn ta 3 imoun courier kai ekana ti mera 200km, mes tin A8ina. Den exo pa8ei pote tpt, epeidi akrivos etrexa otan eprepe kai stous dromous pou to epetrepan kai analoga tin kinisi.

Spevde Vradeos. To na trekseis na prolaveis ena kako, to vlepo logiko. To na trekseis gia na deis to kako, pou egine kai de to prolaves to vrisko anoito. Posoi an8ropoi kindyneysan epeidi ena tilefonima tous ekane aperiskeptous, kai efygan sfaira na pane sto symvan. "Ela spiti o (.......) epa8e emfragma" An trekseis kai pa8eis kati, 8a diplasiastei to provlima kai to kako. Kai ti 8a kerdizes??? 5 lepta noritera....??

Enas filos prin kati xronia skoto8ike otan ena as8enoforo perase kokkino na paei mia egkyo na gennisei...ti tragiko 8ee mou...mia zoi gia mia alli, makari i nea zoi na einai polla yposxomeni toulaxiston. Apo tote pote de pernao prasino ysixos, mono anysixos...

Mporoume na meiosoume tis pi8anotites tou kindynou, oste na xairomaste tis mixanes parapano.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DarKeGo
    H8ela na diavaso oles tis apopseis, alla sorry re mages,
    kourastika, diavasa tis mises selides...:/

Poly kali i erotisi.

Genikos pistevo oti an einai kati na sou tyxei 8a sou tyxei...polloi an8ropoi zoun mia kanoniki zoi xoris kindynous, xoris kapnisma, xoris an8ygieines trofes, me poly gymnastiki, poly ypno kai genika se periorismena plaisia. Polloi ap aytous pe8ainoun apo karkino, kai ka8esai kai les ti sto p....o ginetai. O allos o kaymenos, perpatage sto kentro tis A8inas kai ksekolise mia marmarini plaka kai tou skase sto kefali kai parton kato...

De mporeis na ksereis ti se perimenei sti zoi, i an ola ayta pou kaneis i de kaneis 8a sou vgoun se kalo. Opote ayto pou 8es na kaneis kanto apla. This is my "moto". Einai 8ema poiotitas zois kai oxi aplis zois. Efoson den epelksa ego na zo, as ziso opws 8elo toulaxiston. Apo kei kai pera ama 8es na skoto8eis, skotonesai kai me ena koutali...

To mono pou mporei na me stamatisei na kano ayta pou 8elo 8a einai isos ena paidi sto mellon, pou ap oti lene allazei ti zoi sou, i kati kalytero ap ti mixani, ksero go...!?!?

Oson afora, to pos to kano auto pou 8elo, 8a elega kai 8a symfonousa me tous parapano me to pan metron aristo. De exo mpei se pista pote, alla pote den exo perasei tin asfalto gia pista, exo odigisei sto orio, sigoura, opws oloi, gia na ksero poio einai, alla de to kano kai styl odigisis. H mixani se paei sigoura pio grigora ap to amaksi, ara, giati na trekseis, toulaxiston stin poli kai se dromous pou kovontai apo stena kai fanaria kai 1002 epikyndina pramata. Vges stin e8niki ka8imerini kai trekse, pigaine se mia pista kai panta monos/ni, xoris synepivati. Den exeis to dikaioma na pareis sto laimo sou kanena gia to gousto sou. Odigo 12 xronia mixani, ek ton opoiwn ta 3 imoun courier kai ekana ti mera 200km, mes tin A8ina. Den exo pa8ei pote tpt, epeidi akrivos etrexa otan eprepe kai stous dromous pou to epetrepan kai analoga tin kinisi.

Spevde Vradeos. To na trekseis na prolaveis ena kako, to vlepo logiko. To na trekseis gia na deis to kako, pou egine kai de to prolaves to vrisko anoito. Posoi an8ropoi kindyneysan epeidi ena tilefonima tous ekane aperiskeptous, kai efygan sfaira na pane sto symvan. "Ela spiti o (.......) epa8e emfragma" An trekseis kai pa8eis kati, 8a diplasiastei to provlima kai to kako. Kai ti 8a kerdizes??? 5 lepta noritera....??

Enas filos prin kati xronia skoto8ike otan ena as8enoforo perase kokkino na paei mia egkyo na gennisei...ti tragiko 8ee mou...mia zoi gia mia alli, makari i nea zoi na einai polla yposxomeni toulaxiston. Apo tote pote de pernao prasino ysixos, mono anysixos...

Mporoume na meiosoume tis pi8anotites tou kindynou, oste na xairomaste tis mixanes parapano.
    +100

Επισης ολοι προκαλουμε την τυχη μας,ποτε δεν προκαλεσε η ιδια..
    Μην υπογραφετε εκει μπορει να χαθει....εδω υπογραψτε στο μπλουζακι μου...θα κανετε φρρρρρρρ να σας ακουσω..φανταστικε τροχονομε.....

Έτσι είναι τα πράγματα. Σε κάθε φάση της ζωής σου μπορεί να συμβεί η στραβή. Ας ζήσουμε λοιπον όσο καλύτερα μπορούμε όπως ξέρει ο καθένας να ζει καλύτερα!

Αν είναι η οδήγηση της μηχανής να σε αγχώνει άστο καλύτερα!!!
    Μη πάμε από το άγχος τελικά!!!

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Έτσι είναι τα πράγματα. Σε κάθε φάση της ζωής σου μπορεί να συμβεί η στραβή. Ας ζήσουμε λοιπον όσο καλύτερα μπορούμε όπως ξέρει ο καθένας να ζει καλύτερα!

Αν είναι η οδήγηση της μηχανής να σε αγχώνει άστο καλύτερα!!!
    Μη πάμε από το άγχος τελικά!!!

Πες και καμμια ευχη ...... φτου σκορδαααααααα !!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τωρα τελευταια αυτο το διλημμα στριφογυριζει στο μυαλο μου.....Εχω ηδη μειωσει τις βολτες,πηγαινω συντηρητικα .....και ολα αυτα εξαιτιας ενος χαμου αγαπημενου προσωπου.Σκεφτομαι οτι δεν εχω το δικαιωμα να δωσω τοσο πονο.......Μηπως πρεπει να σταματησω να πιεζω την τυχη μου?Αφου τελικα ολα ειναι θεμα συμπτωσεων και συγκυριων........Να αποχωριστω κατι που θελω πολυ για χατηρι αυτων που αγαπω(και τελικα της ιδιας μου της ΖΩΗΣ)???????????

Σελίδα 12 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314151617 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 11/09/2010, 16:37
  2. Για πρώτη μηχανή μια Svουρίτσα...
    από Scandal στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2008, 07:42
  3. Λινκς για μια ζωη
    από gcrook στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2007, 02:42