καλή επιτυχία!![]()
καλη επιτυχια στις εξετασεις σου..μπραβο στο κουραγιο σου!προχωρα!
Να φύγετε... να πάτε αλλού .... και
μεις είχαμε MZ251 αλλά δε βάζαμε
acrapovic και Ohlins !!!
Πως πηγες στις εξετασεις???
πηγα καλυτερα απο οσο υπολογιζα
και με τετοια θεματα
καλα αποτελεσματα να εχουμε πρωτα ο θεος![]()
Mπραβο
Σου ευχομαι τα καλυτερα
Εγραφε και ο γιος μου,και εζησα απο μεσα το ολο κλιμα.
τεχνολογικη - θετικη?
καλη επιτυχια και σε εσας
δεν το τραβαμε μονο εμεις το ζορι ειναι ολη η οικογενεια απο πισω που αγχωνετε...![]()
σημερα το πρωι μιας και τα διαβασματα τελος ειπα να ασχοληθω λιγακι και με αυτο το αμοιρο στην αρχη σκεφτομουν μηπως ψαξω για χαρτια για να το κυκλοφορω αλλα τωρα σκεφτομαι να το φτιαξω μονο και μονο για να περασω την ωρα μου μιας και για κυκλοφορια ειναι δυσκολο αφου ειναι μες τις κολλησεις...φωτογραφιες απο το απογευμα![]()
Μπραβο φιλε μου για την υπομονη σου παντως στην κατασταση που ειναι το μηχανακι θα το ειχα παρατησει.Σου ευχομαι να τα καταφερεις.
![]()
κοντα στο να το παρατησω ημουν οταν το ειχα δει ... ελεγα να παρω τα πραγματα που ειναι σε καλη κατασταση ζαντες αμορτισερ μοτερ και να τα βαλω στο αλλο αλλα οσο περναει ο καιρος μπαινουν ιδεες που δεν με αφηνουν να το αφησω![]()
Τοτε σου ευχομαι να το κανεις οπως επιθυμεις και ισως ακολουθησω και εγω με ενα μινι rizzato το οποιο ειναι το ιδιο σχεδον με το δικο σου αλλα σε πολυ καλυτερη κατασταση.Πως σκεφτεσαι να το κανεις??
αφου εχω ηδη ενα σε οριτζιναλ κατασταση σε αυτο λεω να παιξω λιγο αλλωστε μηχανακι για τις μετακινησεις μου υπαρχει, αν δεις σε παλαιοτερα ποστ θα δεις πως περιπου σκεφτομαι να το κανω . το τεποζιτο που θα βαλω ειναι απο μινι ριζζατο ενος ξαδερφου
αντε καλη αρχη![]()
δυο πραγματακια που με παραξενεψαν. 1 σε πολλα σημεια δεν υπαρχει ιχνος βαφης σαν να ειναι τριμενο χωρις να εχει σκουριασει
2 οι κολλησεις δεν ειναι βαμενες και δεν εχουν σκουριασει...