Σελίδα 61 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 1151565758596061626364656671111 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 901 έως 915 από 1985

Θέμα: Νεοφιλελευθεροι VS Αριστεροι

καλα πλακα πλακα στο νετ βλεπω να ανεβαινουν τα ποσοστα της χα γιατι ολοι γουσταρουν να βλεπουν στη βουλη να τρωνε φαπες οι βουλευτες.
    και μην ακουσω να λεει κανεις οτι φταιει ο λαος που τους ψηφιζει.
    40 χρονια οι κυβερνησεις με τα κατορθωματα τους φεραν αυτο το αποτελεσμα και τους αξιζει.
    εμας να δουμε τι μας αξιζει και ποιο θα ειναι το αποτελεσμα.

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaspetrou Προβολή μηνύματος
    α)Χαϊβάνι είναι αυτός που έπαιζε χρηματιστήριο χωρίς να ξέρει πώς να παίξει.
    β)Χαϊβάνι είναι αυτός που έπαιζε στο χρηματιστήριο χωράφια,σπίτια,περιουσίες.
    [...]
    ρε φίλε μου.. το έχεις πάρει λίγο αλλιώς το θέμα, γιατί άλλο ήθελα να πω. ξέρω τι εννοείς χαϊβάνια, εγώ αλλού το πήγαινα όμως.

καθόμουν και έγραφα προσπαθώντας να εξηγήσω. ήμουν στο γραφείο, όσο και να έκοβα σεντόνι έβγαινε, το πετσοκόβω, πάω να το ποστάρω, κάτω το φόρουμ για συντήρηση και αφού επανήλθε λέει ότι έχω γράψει 300 χαρακτήρες παραπάνω. τσίμα² για να προλάβω και τα μαγαζιά, λέω δε γαμιέται, μαλακίες και του τραβάω ένα delete.
    κάτι έλεγα μέσα για κομπίνες, για διεθνείς τοκογλύφους, για αναδιάταξη δυνάμεων, για ισορροπίες μεταξύ οικονομιών, για υπόγειες παρεμβάσεις στα δρώμενα, για αφανείς πρωταγωνιστές, για χρυσοπληρωμένους απατεώνες, για μαφιόζικες τακτικές. όμως επειδή δεν ξέρω που να τα πω και ποιός να τα πιστέψει, άστα να πάνε στον καιάδα.

δεν πειράζει, ας φαγωθούμε μεταξύ μας όπως σχεδιάζουν, αφού έτσι κι αλλιώς το σχεδιάζουν για να πετύχει. φταίμε εμείς για την παγκόσμια «κρίση»; αν ναι, γιατί να διαφωνήσω, ΟΚ εμείς φταίμε και συγκεκριμένα εγώ. αναλαμβάνω όλη την ευθύνη προσωπικά, εγώ (ο ίδιος) κατέστρεψα την ελλάδα και τον κόσμο ολόκληρο οικονομικά. αλλά τι να κάνω, έτσι είμ'εγώ.. http://www.youtube.com/watch?v=P8JgwT7VSU8

Είδα πριν στις ειδήσεις,δηλώσεις του Σαμαρά από την πλατεία του Αγ.Παντ/να...Είπε το ποίημα,ωραία μέρα,μπουρουμπουρου,γειά σας....

Έχω μια απορία..

Τι έγινε εξαφανίστηκαν όλοι οι <<αγανακτισμένοι>> κάτοικοι,οι ντουντούκες,τα γιαούρτια και τα γιουχαΐσματα στους προδότες 300;;Λύθηκε το πρόβλημά τους;;

ΥΓ Μια προβεβλημένη κάτοικος της περιοχής στα τηλεπαράθυρα πάντως είναι στα ψηφοδέλτια της ΧΑ και συγκατηγορούμενη για μαχαίρωμα 3 μεταναστών....
    ΥΓ2 http://jungle-report.blogspot.gr/201...g-post_27.html
    Τελευταία τροποποίηση από mats8282; 08/06/2012 στις 23:15.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mats8282 Προβολή μηνύματος
    Είδα πριν στις ειδήσεις,δηλώσεις του Σαμαρά από την πλατεία του Αγ.Παντ/να...Είπε το ποίημα,ωραία μέρα,μπουρουμπουρου,γειά σας....

Έχω μια απορία..

Τι έγινε εξαφανίστηκαν όλοι οι <<αγανακτισμένοι>> κάτοικοι,οι ντουντούκες,τα γιαούρτια και τα γιουχαΐσματα στους προδότες 300;;Λύθηκε το πρόβλημά τους;;

ΥΓ Μια προβεβλημένη κάτοικος της περιοχής στα τηλεπαράθυρα πάντως είναι στα ψηφοδέλτια της ΧΑ και συγκατηγορούμενη για μαχαίρωμα 3 μεταναστών....
    Μα έχω την εντύπωση πως για να είσαι στα ψηφοδέλτια της Χ.Α. δεν πρέπει να έχεις λευκό ποινικό μητρώο... η εν λόγω πατσαβούρα που αναφέρεις είναι υπάλληλος της Εμπορικής Τράπεζας... Έτσι μου έρχεται να δώσω από 10-20 ευρώ σε μερικούς Πακιστανούς να πηγαίνουν ο ένας πίσω από τον άλλο να τους ανοίγει λογαριασμό...αν και δεν το έχει σε τίποτα να σφάξει κανένα και μέσα στην τράπεζα τώρα που το σκέφτομαι...

Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα

Επόμενη απορία....Εδώ πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας,ναι ή όχι;;;

http://tvxs.gr/news/binteo/kyniki-pa...-boithiste-mas

Τι λέει το στέλεχος της ΝΔ;;;

“Καθοριστικός θα είναι ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης στην πίεση ή στην υπενθύμιση σε ανθρώπους που ωφελήθηκαν από την ΝΔ, σε ανθρώπους που δούλεψαν επί ΝΔ, σε ανθρώπους που πήρανε συμβάσεις από τη ΝΔ, εννοώ συμβάσεις έργου, συμβάσεις ορισμένου χρόνου, άλλοι που πήγανε στα στέιτζ… "

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostaspetrou
    Λοιπόν να κάνει κόμμα ο Γκλέτσος τώρα!

http://www.pinnokio.gr/arthro/AN-HMO...S-O-KASIDIARHS

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος
    κάτι έλεγα μέσα για κομπίνες, για διεθνείς τοκογλύφους, για αναδιάταξη δυνάμεων, για ισορροπίες μεταξύ οικονομιών, για υπόγειες παρεμβάσεις στα δρώμενα, για αφανείς πρωταγωνιστές, για χρυσοπληρωμένους απατεώνες, για μαφιόζικες τακτικές. όμως επειδή δεν ξέρω που να τα πω και ποιός να τα πιστέψει, άστα να πάνε στον καιάδα.
    Υπάρχουν αυτά που λες.Το θέμα είναι να μη τους διευκολύνεις βγάζοντας τα μάτια μόνος σου,δηλαδή καταστρέφοντας τον εαυτό σου και τη χώρα σου μαλακιζόμενος με πράξεις,σπατάλες και δάνεια του κώλου που δε μπορείς να τα βγάλεις πέρα.
    Η σύνοψη:άμα δεν κρατάς πισινή,όταν γίνει η μαλακία φταίς εσύ ΕΦΟΣΟΝ μπορούσες να μην είχες μπλέξει.
    Τα χρηματιστηριοχαϊβανοπορσικά μπορούσαν κάλλιστα να μην είχαν μπλέξει.
    Απόδειξη ότι πολλοί που κάτι βλέπανε δεν μπλέξανε.
    Θα μου πεις τώρα πληρώνουν κι' αυτοί τα κερατιάτικα άλλων.
    Συλλογική ευθύνη,καλώς ή κακώς...

όπου γης Το avatar του/της iosif
    φανταστειτε τι τραβανε οι δασκαλοι στη σουηδια, τη δανια, τη μεγ.βρετανια. τη νορβηγια, οταν κανουν μαθημα για την ε.ε.
    που τους κοιταζουν στα ματια τα παιδια και τους ρωτουν: "και η δανια κυριε, εμεις γιατι δεν ειμαστε στο ευρω?"
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Μόνο έτσι μπορεί να υπάρξει ενωμένη ευρώπη...
    A Noisy Tappet is a Happy Tappet!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BlackAdder Προβολή μηνύματος
    Μόνο έτσι μπορεί να υπάρξει ενωμένη ευρώπη...
    (και δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά φυσικά)

Θέλετε ενωμένη ευρώπη ή δε θέλετε;

Με αυτές τις συνθήκες και τους όρους όχι...

όπου γης Το avatar του/της iosif
    KAI ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΡΕ ΦΙΛΕ Η ΕΝΩΣΗ ΤΗς ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΑΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ?
    ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Η 'ΕΥΡΩΠΗ' ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΗ?

Η ΕΝΩΣΗ Η ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗ ΛΑΩΝ Η ΤΙΠΟΤΑ.

ΑΚΟΥ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΡΩ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΥΡΩ Η ΕΥΡΩΠΗ ΗΤΑΝ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΕ?

ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΨΕΥΤΙΚΩΝ, Α-ΝΟΗΤΩΝ ΔΙΛΛΗΜΑΤΩΝ ....
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. Mercedes vs VW
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2010, 07:40
  3. Castrol vs Bel Ray
    από alexander_g16 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1