Βασιλη, οπως σου απαντησε ο Αρης, το παιδι ειχε ενα ασχημο ατυχημα ακριβως επειδη εμπαινε με φορα, αφρεναριστος και κουβαλουσε χλμ στην στροφη τα οποια (οπως αποδειχθηκε) δεν μπορουσε να διαχειριστει...
ακομα ομως και ετσι, τα 70 ΔΙΚΥΛΙΝΔΡΑ αλογα απο 800 cc, δεν ειναι λιγα...ισως στην ευθεια... αλλα επ'ουδενι στις στροφες...
ειπα μπολικη ροπη να εχεις να σε ξεκολαει απο στροφη σε στροφη και ροη για να μπορεσεις να πας γρηγορα και με ασφαλεια...
και εγω οντας ασχετος, με μηχανακι 40 αλογων, 400cc και τετρακυλινδρο, με λαθος γραμμες, αθλια φρενα και πολλα περιθωρια βελτιωσης μεσα στην στροφη ημουν στο 1:20 περιπου στο γνωστο βιντεο
δεν λεει κατι ομως.
το θεμα ειναι οτι η πιστα εχει τις δυνατοτητες και το κρατημα για πολυ χαμηλα γυρολογια, παρ'ολες τις κακοτεχνιες...εμεις πρεπει να βελτιωθουμε και αν μπορεσουμε να βρουμε και εναν μοχλο πιεσης προς τον ιδιοκτητη για να βελτιωσει καπως τα πραγματα θα ειναι ακομα καλυτερα...
H χειρότερη πίστα είναι ο καλύτερος δρόμος με ένα εξακοσαράκι και καλό γρανάζωμα γυρνάς άνετα στο 1,04-1.05 και το διασκεδάζεις
Επίσης από τη στιγμή που καβαλάμε μοτοσικλέτα πρέπει να έχουμε αποδεχθεί το γεγονός ότι εχουμε περισσότερες πιθσνότητες να συναντήσουμε το δημιουργό μας.
Μερικές φορές νομίζω ότι εμείς οι μοτοσικλετιστές ζούμε από συμπτώσεις
λυπάμαι για το παληκάρι που χτύπησε επίσης αν θέλετε να κάνετε τρακ ντευ και να το ευχαρηστηθήτε διαλέξτε καθημερινή και γκρουπ ανάλογα με τις δυνατότητες σας
Βλέπω πολλές φορές άτομα σε λάθος γκρουπ και μπορει να προκαλέσουν ατύχημα τόσο στον εαυτό τους όσο και στους άλλους.
Και κανά σχολείο δε βλάπτει είναι καλύτερο απόοποιοδήποτε τελικό και φίτρο και κάποια στιγμή μπορεί να σου σώσει και τη ζωή όπως έσωσε και μένα και χαίρομαι το γιόκα μου....
Τελευταία τροποποίηση από TURNMAN; 10/06/2012 στις 23:50.
γενικοτερα πολυ σωστος ο TURNMAN αλλα παιδια ας μη ξεφυγουμε απο το θεμα που ειναι η πιστα των μεγαρων και το τι θα επρεπε να βελτιωθει (οχι επειδη αν βελτριωθει θα γυρισουμε στον ασσο ξερο αλλα για να ελαχιστοποιησουμε τις πιθανοτητες πτωσεων και τραυματισμων καθως και να βελτιωθουνε οι διαφορες παροχες).
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Βυρωνα προς Θεου δεν κανω τον μετα Χριστο προφητη και ουτε θελω να πω κακια κουβεντα για το παλικαρι. τον θεωρω και γαμω τα τιμονια και σιγουρα ειναι ενας τυπος που ξερει πολυ καλα την μοτοσυκλετα του... μπορει και τα χλμ που ειχε στην στροφη να μην μπορουσε να τα διαχειριστει το μηχανακι και οχι ο ιδιος... απ'οσο ξερω εφυγε απο high στην κ5 στις φιστικιες. γρηγορη στροφη με μικρο βαθουλωμα στο apex...
μπορει και να ηταν λογω πιστας και grip η τουμπα του...
τεσπα καλα να'ναι το παλικαρι και ολα τ'αλλα..
Μα τα έχουμε ξαναπεί.
Τα μέγαρα είναι μια υποτυπώδης πίστα, με αιχρές τουαλέτες, ανύπαρκτη καντίνα, νερό/φρούτα/φαγητό πρέπει να κουβαλάς μόνος, κάθεσαι στην άσφαλτο αν δεν πας με τρέυλερ κι αμάξι, η άσφαλτος πρέπει ν' αλλάξει όλη κλπ
Αλλά παραμένει μια καλή εναλλακτική από την σούπερ ειδική της Κακιάς Σκάλας πχ..
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
παντως έχουν μπεί ξύλινα παγκάκια και τέντες στην πλατεία,υπάρχουν και μπρίζες που τις περισσότερες φορές δίνουν ρεύμα για κουβέρτες και στα περισσότερα ΤΔ λειτουργεί ένα υποτυπώδες ΚΨΜ για καφέδες νερά κτλ.
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
Σόρυ που ξαμπαίνω στη συζήτηση αλλά επηδεί μένω Μέγαρα και επισκέπτομαι τη πίστα οι τουαλέτες είναι μια χαρά όποτε χρειάστηκα ρεύμα βρήκα μια φορά είχε πέσει ο γενικός από τις 10-12 φορές που πήγα τώρα τελευταία έχει τέντες και ξύλινα μπαγκάκια ο τάπητας είναι για το πο@τσο αλλά όταν γυρνάνε οι αγωνιζόμενοι 58-59" και δε πέφτουν τότε ίσωσ να φταίνε οι ικανότητες των παιδιών ή τα κρύα λάστιχα ή η απειρία....
Η πίστα Σερρων είναι ονειρο αν και στη κ5 παραλίγο θα ετρωγα ενα χαισαιντγκ που θα πονούσε πολύ.....
δόξα το θεό ξαναπροσγειώθηκα στα οπίσθια μου
για αποφυγη χαισαιντγκ προτείνω τρακτσιον κοντρολ της irc δοκιμασμένο λειτουργει μια χαρά
Εμένα μ’ αρέσει που αυτή η συζήτηση εξελίσσεται πάντα στο ακόλουθο σκεπτικό.....
«εσείς που δε τη γουστάρετε απλά δε ξέρετε να γυρνάτε γρήγορα».
"...γι' αυτο παρτε ΚΤΜ να γυρνατε γρηγορα ακομα κι εσεις που δε μπορείτε"
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Έχω πολύ καιρό να πάω Μέγαρα και ένας από τους λόγους ήταν ο διοργανωτής με τα 60+ ευρώ τότε και
η super έμπειρη γραμματεία του που έβαζε κόσμο σε όποιο group είχε ελεύθερη θέση με αποτέλεσμα μερικές
Κυριακές να είχε 100+ κόσμο και να βλέπεις κόκκινους με πράσινους μαζί. Να τραβάς τα μαλλιά σου.
Είναι πολύ μικρή πίστα τα Μέγαρα και τις Κυριακές πραγματικά βαριόμουν να περιμένω, σε πολλές περιπτώσεις,
τα 4 group που είχε μαζέψει ο μάγκας. Της τρελής γινόταν. Δεν συζητώ για τους πολλούς "παγκόσμιους" μέσα που δεν
χαμπαριάζανε από κανόνες κ.τ.λ. Γι αυτό λέω πως ένα πετυχημένο trackday δεν είναι πρώτα η καλή πίστα και οι εγκαταστάσεις
αλλά η σωστή οργάνωση, ενημέρωση και προστασία του αναβάτη από το διοργανωτή! Τώρα έχουν μπει περισσότεροι διοργανωτές ίσως
να έχουν βελτιωθεί τα πράματα και εγώ να λέω βλακελιες δεν ξέρω αλλά η απογοήτευση τότε και τα νεύρα ήταν τόσο πολλά που το άφησα.
Γενικά κρατάω τα χρήματα για Σέρρες. Προτιμώ να δίνω δηλαδή +300-400 ευρώ παρά να πάω Μέγαρα.
Αν είχα τη δυνατότητα για καθημερινή με σοβαρό διοργανωτή θα πήγαινα πάντως αλλά με προσοχή
και ευλάβεια.