ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ,
Μήπως μπορεί κάποιος να μου περιγράψει τον τρόπο που μπορω να βάλω εικόνα (και που θα βρω τέτοιες περίεργες) κάτω από το nickname ???? καπεος
ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ,
Μήπως μπορεί κάποιος να μου περιγράψει τον τρόπο που μπορω να βάλω εικόνα (και που θα βρω τέτοιες περίεργες) κάτω από το nickname ???? καπεος
gia tsekare auto
gia tsekare auto
tha soy po pos evala ego photo mesa epi 24oroy epriza tin aderfi moy na vrei mia kali kai na ti valei mesa sto forum ektos apo ta savvatokyriaka poy ksekoyrazomoyna ligaki an exeis kai sy aderfi kane to idio pano apo ena mina den antexoyn sto telos lygizoyn !!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
:hypnotize
![]()
100 ΑΛΟΓΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΟΔΗΓΑΕΙ....
Φίλε και εγώ παιδεύτηκα μέχρι να το βρώ!
Πήγαινε:
π.δ. μέλους/ επιλογές/ χαρακτήρας!
![]()
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕ ΕΙΚΟΝΙΤΣΕΣ????
![]()
όλο το internet μια περιέργεια είναι!!! όπου και να ψάξεις (google κλπ) θα βρεις οτι περίεργο θες για να βάλεις
![]()
Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????
FZ6 RULEZ!!!
...αν δούλεψε η εικόνα...
Αν δεν κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, θα πας εκεί που κοιτάς.
Nothing is Impossible!
Είδες;
Αλλά τελικά βλέπω δεν έβαλες και καμιά περίεργη!
![]()
![]()
![]()
Το Internet έχει στην κυριολεξία χιλιάδες για να διαλέξεις.....Αρχικά δημιουργήθηκε από dimikap
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕ ΕΙΚΟΝΙΤΣΕΣ????
![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Σε προλάβανε Περικλή!Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
Το Internet έχει στην κυριολεξία χιλιάδες για να διαλέξεις.....
![]()
To ξέρω ρε.... απλώς το επανέλαβα....Αρχικά δημιουργήθηκε από milaber
Σε προλάβανε Περικλή!
![]()
Επανάληψη μήτηρ μαθήσεως....![]()
![]()
Και αν είδες βρήκε και εικόνα......
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Βρήκε αλλά όπως είπα δεν ήταν η "περίεργη" που ήθελε το παιδί!
![]()
Γιατι ρε συ???? Μια χαρά περίεργη είναι!!!!Εμένα μ αρέσει πάντως..Αρχικά δημιουργήθηκε από milaber
Βρήκε αλλά όπως είπα δεν ήταν η "περίεργη" που ήθελε το παιδί!
![]()
![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!